Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Mio Kerékpáros GPS

Mio Cyclo™ GPS

A Mio computer család mindent tud, amit ma elvárhatunk egy felső kategóriás navigációs eszköztől, sőt! Mivel a sorozat minden tagján megtalálható teljes Európa túraútvonala, így soha nem érezzük elveszve majd magunkat. A térképek frissítése ráadásul ingyenes az évek során. A Mio computerek mindegyike vízálló és alsóhangon 10 órás üzemidővel rendelkezik, így a hosszúra nyúlt utak sem jelenthetnek gondot. A kerékpározás során élvezhetjük a számtalan kényelmi funkciót, mint pl. a nevezetességekre való figyelmeztetés, vagy a fotók integrációja. Részletes leírás a típusok alatt található.

 

 

 

 

 

Mio Cyclo 210 GPSMio Cyclo™ 210 GPS

Tiszta kép, bármerre is jársz. A Cyclo™ 210 kezelőfelülete intuitív és felhasználóbarát, így pár perc alatt indulásra kész állapotba kerül. Az előretelepített közúti és kerékpáros térképeknek köszönhetően a Cyclo™ 210 a dobozból kivéve egyből használható. A készüléken az OpenStreetMaps található, amellyel messzebb juthatsz és több mindent fedezhetsz fel. A készülék Surprise-Me funkciója révén izgalmasabbá és kalandosabbá teheti következő utad. Három különböző útvonalat kapsz idő, távolság és úti cél alapján, hogy nyeregbe pattanj és felfedezz valami újat. Lépésről-lépésre navigáció, hogy biztosan elérd ulticélod. Hangjelzéssel kísért, egyértelmű utasítások kalauzolnak végig az út során. A készülék üzemideje akár a 10 órát is elérheti. A készülék vízálló, így akár esőben is használható. HARDVER: Processzor típusa ARM Cortex-A7, GPS Chipset U-blox 7, Érintőképernyő, Színes kijelző,  Kijelző felbontása 320 x 480 pixel, Kijelző mérete 8.9cm (3.5"), Szélesség (mm) 68, Magasság (mm) 114
Mélység (mm) 18.6, Súly (gr) 151 g, Memória 8GB, OSM Igen. SZOFTVER: Kijelző testreszabása, Részletes előzmények, Érdekes helyek listája, Surprise Me körök. Útvonal importálása, Hol vagyok funkció*, Feltöltés a Strava-ra - (közvetlenül a MioShare™ ), Desktop - CycloAgent™, Mio Cyclo 210 GPS Kerékpáros Navigáció (Teljes EU Térkép) műszaki adatai,, Kijelző felbontás 320 x 480, Térkép Van - Európa, Bluetooth Nincs, FM Transmitter Nincs, TMC Vevő Nincs, Memória 8 GB. Operációs rendszer Mio, Súly (bruttó) 0.5 kg, A Csomagban: MIO Cyclo™ 210 GPS, USB kábel, Rögzítőszett kormányra/kormányszárra. Szín: Fekete. Ára: 69 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Mio cyclo Discover gpsMio Cyclo™ Discover GPS

NeverMiss™ funkció segítségével soha nem hagyod ki az érdekes helyeket és tevékenységeket az utad során. A Cyclo Discover egy kerékpáros útikalauz. A tervezett érdekes helyről értesítés jelenik meg, amikor megközelíted azt. Olvasd be a QR-kódot, és olvasd el a mentett online jegyzeteket. Az előretelepített közúti és kerékpáros térképeknek köszönhetően a Cyclo™ Discover a dobozból kivéve egyből használható. A készüléken az OpenStreetMaps található, amellyel messzebb juthatsz és több mindent fedezhetsz fel. A készülék Surprise-Me funkciója révén izgalmasabbá és kalandosabbá teheti következő utad. Három különböző útvonalat kapsz idő, távolság és úti cél alapján, hogy nyeregbe pattanj és felfedezz valami újat. Hangjelzéssel kísért, egyértelmű utasítások kalauzolnak végig az út során. A készülék üzemideje akár a 10 órát is elérheti. A készülék vízálló, így akár esőben is használható. Kamoot és RouteYou integráció. A tervezett útvonal könnyen és közvetlenül szinkronizálható a készülékkel, ami azt jelenti, hogy már nem kell manuálisan letölteni és importálni .gpx fájlokat. Új felhő bázisú útvonaltervezés. Útvonal készítésekor az új NeverMiss funkció segít rögzíteni az út közbeni megállókat. Csak írd be a meglátogatni kívánt hely linkjét és adatait, és a szükséges információk automatikusan kitöltődnek. Az új felhő bázisú útvonaltervezővel egyszerűbb a tervezés, mint valaha. Hardver: GPS Chipset U-blox 7.Érintőképernyő, Színes kijelző, Kijelző felbontása 320 X 480, Kijelző mérete 8.9cm (3.5"), Szélesség (mm) 68, Magasság (mm) 114, Vastagság (mm) 18.6, Tömeg (gr) 151, Memória 8 GB, Üzemidő akár 10 óra, Rezgő jelzések, IP besorolás (vízállóság) IPX5. Szoftver: Testre szabható kijelző, NeverMiss™, POI felvétel rögzítés közben. MioShare™ programba feltölthető, Részletes útvonal tárolás, Poi lista, Surprise Me™ körök, Surprise Me™ A to B, Útvonal betöltés, Komoot útvonalak, RouteYou útvonalak, Where Am I funkció, Strava feltöltés, Lépésről-lépésre navigáció, előre telepített térkép Teljes Europa, Csomópontok, Ingyenes térkép frissítés, OSM, Felhőkezelés MioShare™, Számítógépes app CycloAgent™.Szín: Szürke. Ára: 89 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Mio cyclo 215 HC gpsMio Cyclo™ 215 HC GPS

A Cyclo™ 215 kezelőfelülete intuitív és felhasználóbarát, így pár perc alatt indulásra kész állapotba kerül. Az előretelepített közúti és kerékpáros térképeknek köszönhetően a Cyclo™ 215 a dobozból kivéve egyből használható. A készüléken az OpenStreetMaps található, amellyel messzebb juthatsz és több mindent fedezhetsz fel. A készülék Surprise-Me funkciója révén izgalmasabbá és kalandosabbá teheti következő utad. Három különböző útvonalat kapsz idő, távolság és úti cél alapján, hogy nyeregbe pattanj és felfedezz valami újat. A készülék vízálló, így akár esőben is használható. Integrált ANT+ szenzor segítségével nyomon tudod követni aktuális teljesítményed (pulzus, pedálfordulat mérés). Minden adatot elment a computer, így bármikor visszanézheted teljesítményed, és nyomon követheted a fejlődést. HARDVER: Processzor típusa ARM Cortex-A7, GPS Chipset U-blox 7, Érintőképernyő Igen, Színes kijelző Igen, Kijelző felbontása 320 x 480 pixel, Kijelző mérete 8.9cm (3.5"), Szélesség (mm) 68, Magasság (mm) 114, Mélység (mm) 19, Súly (gr) 151 g, Memória 8GB, OSM Igen
SZOFTVER: Kijelző testreszabása, Részletes előzmények, Érdekes helyek listája, Surprise Me körök, Útvonal importálása, Feltöltés a Strava-ra - (közvetlenül a MioShare™ ), Desktop - CycloAgent™, ANT+. A Csomagban: MIO Cyclo™ 215 GPS, USB kábel, Rögzítőszett kormányra/kormányszárra, Pulzusmérő mellkasszíj, Pedál/sebesség jeladó. Szín: Fehér. Ára: 99 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Mio Cyclo gpsMio Cyclo™ Discover Connect GPS

Élvezd a vezeték nélküli szabadságot. Bluetooth okostelefon párosítási lehetőség. Szinkronizálj bármikor a MioShare™ App-al és nyerj inspirációt ott és ahol csak vagy NeverMiss™ funkció - sosem hagysz majd ki egyetlen érdekes helyet sem túrázásod során. Bringás útikalauzt varázsol a computeredből.
Beépített Bluetooth. Segítségével párosítható az okostelefonoddal. Bejövő hívás, üzenet kijelzés. Szociális médiákról érkező üzenetek szinkronizálása (WhatsApp, Twitter, Messenger). Vezeték nélküli szinkronizálás. A Cyclo Discover egy kerékpáros útikalauz. A tervezett érdekes helyről értesítés jelenik meg, amikor megközelíted azt. Olvasd be a QR-kódot, és olvasd el a mentett online jegyzeteket.
Az előretelepített közúti és kerékpáros térképeknek köszönhetően a Cyclo™ Discover Connect a dobozból kivéve egyből használható. A készüléken az OpenStreetMaps található, amellyel messzebb juthatsz és több mindent fedezhetsz fel. Hardver: GPS Chipset U-blox 7, Érintőképernyő, Színes kijelző, Kijelző felbontása 320 X 480, Kijelző mérete 8.9cm (3.5"), Szélesség (mm) 68, Magasság (mm) 114, Vastagság (mm) 18.6, Tömeg (gr) 155, Memória 8 GB, Üzemidő akár 10 óra, Rezgő jelzések, IP besorolás (vízállóság) IPX7, Bluetooth® 4.2. Szoftver: Testre szabható kijelző, NeverMiss™ POI felvétel rögzítés közben. MioShare™ programba feltölthető, Részletes útvonal tárolás, Poi lista, Surprise Me™ körök, Surprise Me™ A tól B be, Útvonal betöltés, Komoot útvonalak, RouteYou útvonalak, Strava útvonalak (Strava Premium regisztráció szükséges), Where Am I funkció, Strava feltöltés, Lépésről-lépésre navigáció, előre, telepített térkép Teljes Europe, Kedvenc helyek mentése, Csomópontok, Ingyenes térkép frissítés, OSM, Felhőkezelés MioShare™, Számítógépes app, CycloAgent™, Blokkolt utak kihagyása, Bejövő hívás kijelzés, Bejövő üzenet kijelzés, Vezeték nélküli szinkronizálás, Magasság információs térkép, Mászási információ, Fitness funkció, Szín: Szürke. Ára: 108 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Mio Cyclo Discover PAl GPSMio Cyclo™ Discover PAL GPS

Élvezd a vezeték nélküli szabadságot! Szinkronizálj bármikor a MioShare™ App-al és nyerj inspirációt ott és ahol csak vagy.
Lepd meg magad a – Surprise Me™ funkcióval. Lépésről-lépésre navigáció, hogy biztosan elérd ulticélod. Teljes Európa térkép. Kamoot és RouteYou integráció. Új felhő bázisú útvonaltervezés. Shmiano Steps támogatás. WeJoin™. Node Network
Beépített Bluetooth. Segítségével párosíthBejövő hívás, üzenet kijelzés. Szociális médiákról érkező üzenetek szinkronizálása (WhatsApp, Twitter, Messenger). Vezeték nélküli szinkronizálás. NeverMiss™ funkció. A Cyclo Discover egy kerékpáros útikalauz. A tervezett érdekes helyről értesítés jelenik meg, amikor megközelíted azt. Olvasd be a QR-kódot, és olvasd el a mentett online jegyzeteket. 
Az előretelepített közúti és kerékpáros térképeknek köszönhetően a Cyclo™ Discover PAL a dobozból kivéve egyből használható. A készüléken az OpenStreetMaps található, amellyel messzebb juthatsz és több mindent fedezhetsz fel. Fedezz fel több útvonalat a Komoot és a RouteYou kerékpáros platformokkal. A tervezett útvonal könnyen és közvetlenül szinkronizálható a készülékkel, ami azt jelenti, hogy már nem kell manuálisan letölteni és importálni .gpx fájlokat. Új felhő bázisú útvonaltervezés
Útvonal készítésekor az új NeverMiss funkció segít rögzíteni az út közbeni megállókat. Csak írd be a meglátogatni kívánt hely linkjét és adatait, és a szükséges információk automatikusan kitöltődnek. Az új felhő bázisú útvonaltervezővel egyszerűbb a tervezés, mint valaha. WeJoin™ - Oszd meg a rögzített túrát ismerősökkel, családtagokkal, akik részt vettek a túrán, de nem volt GPS eszközük. Hardver: GPS Chipset U-blox 7, Érintőképernyő, Színes kijelző, Kijelző felbontása 240 X 400, Kijelző mérete 7.1cm (2.8“), Szélesség (mm) 58, Magasság (mm) 100, Vastagság (mm) 22, Tömeg (gr) 133, Memória 16 GB, Üzemidő akár 17 óra, Rezgő jelzések, IP besorolás (vízállóság), IPX7, WIFI, Bluetooth® 4.2,Barometrikus magasságmérő. Szoftver: Testre szabható kijelző, NeverMiss™, POI felvétel rögzítés közben. MioShare™ programba feltölthető
Részletes útvonal tárolás, Poi lista, Surprise Me™ körök, Surprise Me™ A tól B be, Útvonal betöltés, Komoot útvonalak, RouteYou útvonalak, Strava útvonalak (Strava Premium regisztráció szükséges), Where Am I funkció, Strava feltöltés, Lépésről-lépésre navigáció, előre telepített térkép Teljes Europe, Kedvenc helyek mentése, Csomópontok, Ingyenes térkép frissítés, OSM, Felhőkezelés MioShare™, Számítógépes app CycloAgent™, Blokkolt utak kihagyása, Bejövő hívás kijelzés, Bejövő üzenet kijelzés, Vezeték nélküli szinkronizálás, Magasság információs térkép, Mászási információ, Fitness funkció, Edzőkör funkció, Shimano Steps kompatibilitás. Szín: Fekete. Ára: 119 990.-Ft.

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak