Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Rudy Project Napszemüvegek

1985 óta családi vállalkozásként üzemelő innovatív cég a mai napig változatlan filozófiával készíti termékeit neked: ahhoz hogy a szemüveg a legjobbat nyújtsa viselője számára, a különböző sportágak legjobbjainak igényeit valamint a használat során felmerülő behatásokat nem csak ismerni kell, de minden eshetőségre fel kell készülni. Mindezt a legfejlettebb technológiákkal és csúcsminőségű anyagokkal, valamint egy kis olasz formatervezéssel, továbbra is olaszországi tervezéssel és gyártással! A szemüvegek számtalan kivitelben kaphatóak, mind lencse mind pedig keret tekintetében, melyekről bővebb információval az üzletben tudunk szolgálni.

 

 

 

 

Rudy Project Stratofly napszemüvegRudy Project Stratofly 

Azoknak ajánlható ez a típus akik még csak most ismerkednek a Rudy Project kivételes optikai teljesítményének világával. Ebben a modellben valamennyi technikai újítás megtalálható ami a Rudy Project legnépszerűbb szemüvegeit jellemzi, de egy egyszerűbb változatban. A lencsekialakításba integrált szellőzési rendszernek köszönhetően könnyen megszüntethető a lencsék párásodása. A Stratofly kiváló választás azoknak, akik érzékenyek az árra, de megfelelő komfortot és szemvédelmet szeretnének. A típus népszerüségét jó ár/érték aránya mellett segíti hatalmas színválasztéka is. Számtalan színben elérhető, melyek megtekinthetőek a képre kattintva. Grilamid keret, cserélhető lencsés kivitel, 2 év garanciával, ajándék tokkal.  Súly: 26g. Ára: 25 900.-Ft. (Fényre sötétedő lencsével 34 900.-Ft.)

 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project propulse szemüvegRudy Project Propulse

Kifejezetten futók számára fejlesztett szemüveg. Az ultrakönnyű keret, valamint a teljesen fejet körbefogó geometria révén tökéletes és természetes hatású illeszkedést nyújt mindennemű zavaró- vagy a fejünkre ható kényelmetlen nyomás nélkül. Állítható orrnyereg valamint szárvégek, és az azokon levő Hi-Grip nedvességre is tapadó gumírozások révén pedig utolérhetetlen, stabil archoz illeszkedést kapunk! A különleges, mély kialakítású, prémium minőségű lencsék kiemelkedő szemvédelmet és zavartalan látást biztosítanak, miközben a hatalmas szellőzőnyílások révén kellő levegő áramlik be. Természetesen több módon is dioptriázható! Ára: 31 900-41 900.-Ft. (Képen a fényre sötétedő lencsés kivitel látható, melynek ára: 41 900.-Ft.)

 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Airgrip napszemüvegRudy Project Airgrip

Az Airgrip klasszikus formája modern technológiákat vegyít praktikus megoldásokkal. Az Airgrip kerete a Rudy Project sportszemüvegeknél megszokott rugalmas és erős Grilamid anyagból készül. Magas bázisgörbületének köszönhetően jól védi a szemet, kényelmesen és stabilan áll az arcon. A keret száraiban kialakított szellőzőnyílások úgy lettek megtervezve, hogy egy nedvességre is tapadó gumi betét illeszkedhessen bele. A szemüveghez ebből a betétből két különböző kivitel tartozék - egy normál, szellőzőnyílásokkal ellátott, és egy teli, extra oldalvédelmet biztosító extra oldalpanellel kialakított. Ez utóbbi oldalpanel-változat megnöveli a szemünk oldalirányú védelmét - a szúró fényekkel, széllel, vízpermettel vagy épp porral szemben. Ezáltal ideális viselet mtb kerékpározáshoz, magashegyi túrázáshoz, vagy épp vitorlázáshoz is. Súlya: 31g. Lencsék közötti távolság 18mm. Smoke lencsével a fényáteresztési tartománya: 20.8% (a beérkező 100% fényből ennyit enged át a lencse). Kivitelek megtekinthetőek a képre kattintva. Ára:31 900.-Ft. Photocelar lencsével a fényáteresztési tartománya: 75-26% Ára: 46 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Fotonyk napszemüvegRudy Project Fotonyk

Az új Fotonyk lencséjének nagyobb élvédelmet, valamint formájának hangsúlyosabb kinézetet adnak a könnyedén felhelyezhető, gumiból készült és különböző színű lencsevédők - a "Bumpers", avagy lencsevédő technológiája kombinálja a védelmet, a stílussal. Ezek a gumik egy baleset vagy ütődés során megvédik a lencse élét egy esetleges sérüléstől, ráadásul a különféle színeknek köszönhetően stílusodnak megfelelően alakíthatod szemüveged kinézetét! Súlya: 27,5g. szárhossz: 131mm. két lencse közötti távolság: 17mm. Cserélhető lencsés kivitel. Dioptriázható. Smoke kivitelben a fényáteresztési tartománya: 20,8% Elérhető változatok: Black Lime, Fire Red, Crystal Graphit, White Gloss, Yellow Fluo Gloss, Carbonium Black a képre kattintva tekinthetőek meg. Ára: 29 900.-Ft.-tól. (Fényre sötétedő lencsével: 39 990.-Ft.)

 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project RydonRudy Project Rydon

Az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt szemüveg a gyártó kínálatában. A Rydon teljes körű megoldást nyújt nemcsak a sportolóknak, hanem minden aktív életet élő embernek - sportágtól, időjárási és fényviszonyoktól függetlenül. Komfort- és biztonságnövelő technológiáinak, széles lencseválasztékának, sokoldalú dioptriázhatósági megoldásainak és személyre szabhatóságának köszönhetően a legismertebb és legelterjedtebb Rudy Project® modell. Cserélhető lencsés kivitel. Súlya: 24g. Népszerűségének titka a számtalan szín és kivitel kombinációban rejlik, melyek megtekinthetőek a képre kattintva. Ára: 35 900.-Ft.-tól 69 900.-Ft.-ig (lencse kiviteltől függően) 

 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project KeybladeRudy Project Keyblade

A Keyblade szemüveg még magasabb szintre emeli a kényelmet: kombinálva az egyedülálló, saját fejlesztésű Vent Controller és a Vertical Power Flow szellőzési rendszereinket, megalkottuk a valaha volt leghatékonyabb szellőzést – biztosítva a tökéletes párásodás mentességet és a mindig komfortos érzetet. A személyre szabható, könnyen arcra alakítható orrnyereg és szárvégek, az ultrakönnyű és rendkívül erős Grilamid kerete (több színben is elérhető), valamint a prémium minőségű lencséi pedig tovább növeli a kényelmedet és a szemvédelmedet! Természetesen több módon is dioptriázható! Ára: 37 990.-Ft-tól 61 900.-Ft-ig lencse típustól függően.Kivitelek: Szürke-Impact X2 Photochromic Red, Charcoal-Multilaser Gold, Merlot-Multilaser Red, Black-Impact X2 Photochromic, Black-Smoke. A képen szereplő modell a Blue/Multilaser kivitel, melynek Ára: 61 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Sintryx napszemüvegRudy Project Sintryx

Innovatív megoldások, előremutató formatervezés, rendkívüli kényelem - ez a vadonat új szemüvegünk, a Sintryx.  A telikeretes modell természetesen Grilamid alapanyagú, a kiemelkedő rugalmasság, strapabírás és ultrakönnyű súly elérése érdekében. A keretbe integrálták a Tralyx modellnél bemutatkozott és számos teszt során bizonyított PowerFlow szellőzési rendszert, így a párásabb időjárás, illetve kisebb légmozgás során is biztosított a kellő szellőzés. Extra komfortot biztosítanak a nedvességre is tapadó gumírozású AdaptiveTips szárvégei. Lencsekínálatában – melyeket a vadonat új Push Release rendszer segítségével könnyedén és villámgyorsan cserélhetünk – megtaláljuk a szintén újdonságnak számító rendkívüli kontrasztot és vizuális élményt nyújtó Polar3FX HDR-család, valamint a rendkívül széles felhasználhatóságot és szemvédelmet nyújtó törhetetlen és fényre sötétedő ImpactX2-lencséket is. Ára: 47 900.-69 900.-Ft. (kiviteltől függően)

 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Tralyx SX szemüvegRudy Project Tralyx 

Szuper könnyű (csak 28 gramm!), rendkívül erős és rugalmas keretének valamint lencséjének kialakítása révén kimagasló szellőzés biztosítja az utánozhatatlan Rudy Project kényelmet, amit tovább fokoz az új Adaptive Tips™ szárvég kialakítás - a szárgumi alatt sem izzad fejbőrünk, de a megszokott Rudy Project arcra szabhatóság továbbra is biztosított! 7-es bázisgörbületű, tűéles látást, nagy szélvédelmet és látómezőt biztosító lencséi között természetesen megtalálhatók a világ legfejlettebb lencse technológiájával készülő garantáltan törhetetlen és fényre sötétedő ImpactX2 modellek is. Választható kivitelek a jépre kattintva érhetőek el. Ára: 49 900.-Ft.-tól 72 900.-Ft.-ig (kiviteltől és lencsétől függően)

 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project CutlineRudy Project Cutline

Kombinálva a széles, arcot körbeölelő, keret nélküli lencse kialakítást, a jövőbe mutató technológiákkal készülő lencséket, és a Rudy Project több mint 30 éve változatlan filozófiáját, a CUTLINE igazi műremek, mely az olasz gyártó szemüveg evolúciójának következő lépése. A CUTLINE fejlett technológiákat és merész dizájnt kombinál, így egy sokoldalúan használható, jövőbe mutató sportszemüveg lett, mely utolérhetetlen komfortot és szemvédelmet nyújt számodra. A Cutline csúcstechnológiával készülő, fejlett anyagokat és optikai technológiákat ötvöző Rudy Project lencséi révén tű-éles látást biztosít. A rendkívül széles munkatartományban és szuper gyorsan működő ImpactX lencsék bármilyen napszakban, bármilyen időjárási körülmények között a megfelelő látást biztosítják számodra. Ráadásul garantáltan törhetetlen alapanyaga révén utolérhetetlen szemvédelmet nyújt.Emellett természetesen a szemüveg elérhető a Multilaser lencséinkkel is, mely lencsék a vagány megjelenésen felül kiválóan csökkentik a szúró fényeket. A keret színválasztékáról érdeklődj az üzletben! Ára: 51 900-74 900.-Ft-ig. (Lencse típusától függően) A képen a Fire Red-Smoke kivitel látható, melynek Ára: 51 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Defender szemüvegRudy Project Defender

Szemüveg mely külsőleg a múltat idéz, belsőleg viszont már a jövőt rejti. Bemutatkozik a 2019-es szezon Rudy Project sportszemüveg újdonsága, a DEFENDER. 1992-ben jelent meg először az AGRESSOR modell, mely rövid időn belül az olasz cég ikonikus modelljévé vált. A most debütáló DEFENDER modell ezen régi modellünk inspirációja alapján készült úgy, hogy napjaink legmodernebb és legfejlettebb megoldásait tartalmazza, ezáltal utolérhetetlen kényelmet és szemvédelmet nyújtva viselője számára. Magas bázisgörbületű keret, grilamid keretközéprész, keretbe és a lencsébe integrált extra szellőzőnyílások. Nedvességre is tapadó gumírozások a szárvégeken és az orrnyergen. Lencse-élvédő gumírozás - Bumpers-technológia. Arcra alakítható orrnyereg és szárvégek. Cserélhető lencsés kialakítás. Ajándék keménytokkal és mikroszálas törlőkendővel. 2 év garancia. Kínálat a képre kattintva érhető el. Ára: 47 900-77 900.-Ft. (kiviteltől függően)

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak