Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

TACX Görgők

 

A Tacx trénerek kínálatából jelenleg alig néhány típus érhető el! Az új szállítmány beérkezésének pontos ideje egyelőre nem ismert! Jelenleg csak az Elite trénerek iránt érdeklődőket tudjuk kielégíteni.

 

 

 

 

 

Tacx 2675 edzőgörgő

Tacx Blue Twist T2675

Tacx új generációs trainere. A Tacx sokéves tapasztalatának eredménye a váz extra stabil kialakítása. Könnyen összeszerelhető fékrendszer, 29-es MTB kerekekkel is használható. A Blue Matic mágnes fékei két tárcsából épülnek fel egyenként 8-8 mágnessel. A fékezőegységen vezérelhető, 7 fokozatú ellenállással szabályozható a tárcsák pozíciója. Jellemzői: összehajtható állvánnyal, stabil hátsó lábakkal rendelkezik. 7 fokozatú mágnesfék.  Alkalmas 26"-/27,5"-/28"- és 29" méretű kerékhez. Soft-gél görgővel, könnyen összeszerelhető fékrendszerrel. 2x8 erős mágnessel, 1 kg-os lendkerékkel, maximum 750 Watt ellenállássál. Ára: 46 600.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx edzőgörgő 2650

Tacx Blue Matic T2650

Tacx új generációs trainere. A Tacx sokéves tapasztalatának eredménye a váz extra stabil kialakítása. Könnyen összeszerelhető fékrendszer, 29-es MTB kerekekkel is használható. A Blue Matic mágnes fékei két tárcsából épülnek fel egyenként 8-8 mágnessel. A kormányról vezérelhető 10 fokozatú ellenállással szabályozható a tárcsák pozíciója. Jellemzői: összehajtható állvány, stabil hátsó lábak. 10 fokozatú mágnesfék. Alkalmas 26"-/27,5"-/28"- és 29" méretű kerékhez. Soft-gél görgő, könnyen összeszerelhető fékrendszer. 2x8 erős mágnes, 1 kg-os lendkerék, maximum ellenállás 750 Watt. Ára: 54 990.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tacx szabadgörgő

Tacx Antares Szabad Görgő T1000

Összecsukható, és kúpos görgőkkel van ellátva, így a formájuk miatt majdnem lehetetlen róluk leesni. Ezen az edzőgépen szabadon tekerhet és így a koordinációját és technikáját is javíthatja. A rögzítettség nélküli hajtás nagy koncentrációt igényel a kormányzásnál. Ez a pályabringázásnál elengedhetetlen tudás. A Tacx Antares görgője a nehéz, kúpos hengereivel tűnik ki, amelyek egy optimális tehetetlenségi nyomatékot garantálnak. Az edzőgép összecsukva csak 80 cm és így könnyű szállítani. Ára: 65 000.-Ft. 

 

 

 

 

 

Tacx szabadgörgő

Tacx Galaxia T1100 Szabad Görgő 

Az Antares tudása az innovatív Swing rendszerrel kiegészítve. Kiállva, sprinteléskor engedi kis mértékben előre-hátra mozdulni a görgőt, így csillapítva a fellépő erőhatást, ami miatt akár le is ugorhat a bringa a görgőről. Itt egyensúlyozni is kell, tehát a mozgáskoordinációt is javítja. Használaton kívül 80 centisre összecsukható. Ára: 85 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx mágnesfékes görgő 2500

Tacx Booster T-2500

A Booster a mágnesfékes görgők legújabb generációja, amely tökéletes edzést nyújt akár a versenyzők számára is. Új külső, erősebb mágnes, jobban átgondolt megoldások jellemzik. A Booster egyszerűen összeszerelhető, ugyanakkor különösen biztonságos, mert a bringás az integrált fék miatt nem kerül kontaktusba a forró lendkerékkel. A teljes fékezőegység beburkolásra került, a biztonság érdekében. Könnyű beállítási lehetőség, kormányról állítható ellenállási fokozat. A Booster a profik új kedvence a görgők közt, ha edzésről és bemelegítésről van szó. A legerősebb mágnesekkel rendelkező Cyclotréner. Az abszolút éllovas a görgők közt - mindenki számára.
Jellemzői: Skyliner első kerék támasztó. Extra stabil, összecsukható állvány. 10 fokozatú ellenállás szabályzó kar. Mágneses fék, 2x8 erős mágnes, Max. ellenállás 1050 Watt. 
Ára: 91 900.-Ft. Akciós ár: 79 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx smart edzőgörgő

Tacx Satori Smart T-2400

Belépőmodell a Smart trénerek világába. Mechanikus vezérlésű, de a teljesítményadatokat továbbítja az okostelefonra. Hálózati táplálást nem igényel, így bárvol, bármikor használható. Okostelefon nélkül, mágnesfékes görgőként is használható.
Jellemzői: Skyliner keréktámasz. Ergotréner kijelző nélkül - okostelefonnal használható. Mágnesfék. Edz bárhol – otthon, vagy a szabadban pár perc alatt összeállítható és bevetésre kész. Mechanikusan szabályozható ellenállás. Opcionális kiegészítők: pulzusmérőöv, hordtáska. 
Ára:  99 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx interaktív smart görgő

Tacx Vortex Smart T2180

A Tacx i-Vortex egy minden az egyben edzõgép. Ideális a célzott és szórakoztató edzéslehetõséget keresõknek. Az i-Vortex használható magában is a túrák elõkészítéshez, de a PC-re csatlakoztatva virtuális valóságban is edzhetünk. Az edzõ software-rel virtuális terepeken, de akár a nagy klasszikusokon és hegyi szakaszokon, mint a Mont Ventoux is járhat. A képernyõn látott út meredekségét pedig a lábaiban érezheti. A hálózati kábel kivételével nincs más vezeték.
Kedvező ár-érték arányú Smart görgő, amit bármikor továbbfejleszthetünk VR trénerré. Elektromágneses fékezőegységge, aminek mindössze hálózati táplálásra van szüksége, más kábel nem szükséges, a teljes kommunikáció ANT+, vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül történik.
Jellemzői: Skyliner keréktámasz. Smart tréner kijelző nélkül - okostelefonnal, tablettel használható. Vezérlés: okostelefon, vagy tablet segítségével. Elektromágneses fék. Edz bárhol – otthon, vagy a szabadban, pár perc alatt összeállítható és bevetésre kész. Beprogramozható (edzésprofilok létrehozása tabletes app használatával). A kalibráció funkcióval tökéletesen valósághű ellenállás alakítható ki. Opcionális kiegészítők: Upgrade Smart (VR trénerré változtatja a Votrexet), Bluetooth pulzusmérőöv, hordtáska. Rövid időre rendelkezésre álló legnagyobb ellenállása 950 W. 
 Ára: 139 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tacx Flux S Smart edzőgörgő

Tacx Flux S Smart 

Tacx Flux S smart  Tacx Flux S Smart görgő Tacx flux s smart görgő Smart flux s smart görgő

A Tacx kiváló ár-érték arányú Direct Drive trénere, a súrlódásos kapcsolat elhagyásával sokkal nagyobb pontosságot garantál. Komoly edzőpartner: maximális teljesítménye 1500 Watt. A kis fordulaton is jelentős ellenállású elektromágneses fék a meredek emelkedőket is hűen szimulálja, de a NEO-val ellentétben a lejtőn nem pörgeti fel a kereket. A külön megvásárolható TTS4 szoftverben virtuális valóság, film, GPS, Google Earth, ergotréner és multiplayer edzések közül válogathatsz (nem minden opció része az alap csomagnak). Nem csak PC-re kötve használható, okostelefonnal és tablettel is vezérelhetjük, ingyenesen letölthető aplikációkkal. Sőt választhatjuk a Tacx előfizetéses asztali szoftverét, vagy egyet a számtalan nyílt plattformú közösségi edzés aplikációk közül.
Mivel a hátsó kerék helyére kerül, használatához egy a hajtásunkkal kompatibilis lánckeréksort kell vásárolni. Minden 10-11 fokozatú Shimano és Sram sorral kompatibilis és több Campagnoloval is. Főbb paraméterek: Tacx Trainer Software 4, Advanced, Training App, Cycling App, vagy 3rd party - Zwift, Kinomap, stb. Vitruális országúti és MTB környezetek 3D-s ellenfelekkel. A kinti edzéseken GPS-szel trackelt, vagy Google Earth útvonalak - konvertálása, betöltése pályaként. Edzésprogramok és fitnesz tesztek. Járd be a nagy versenyek leghíresebb etapjait otthon a görgőn ülve
Vezérlés: számítógép (kizárólag PC), okostelefon, tablet. Ellenállásegység: elektromágneses fék. Szimulálható emelkedő: 10%. Szimulálható lejtő: nincs
Maximális fékerő: 1500 Watt. 3% mérési pontosság,
Standalone módban nem csatlakoztatható, de bemelegítésre használható, Átütőtengelyek tartozékként,  Kapcsolat típusa: ANT+, BlueTooth Smart. Bővítési lehetőségek: Premium előfizetés a Desktop apphoz Ára: 258 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx Flux 2 Smart edzőgörgő

Tacx Flux 2 Smart

A Tacx kiváló ár-érték arányú Direct Drive trénere, a súrlódásos kapcsolat elhagyásával sokkal nagyobb pontosságot garantál. Komoly edzőpartner: maximális teljesítménye 2000 Watt. A kis fordulaton is jelentős ellenállású elektromágneses fék a meredek emelkedőket is hűen szimulálja, de a NEO-val ellentétben a lejtőn nem pörgeti fel a kereket. A külön megvásárolható TTS4 szoftverben virtuális valóság, film, GPS, Google Earth, ergotréner és multiplayer edzések közül válogathatsz (nem minden opció része az alap csomagnak). Nem csak PC-re kötve használható, okostelefonnal és tablettel is vezérelhetjük, ingyenesen letölthető aplikációkkal. Sőt választhatjuk a Tacx előfizetéses asztali szoftverét, vagy egyet a számtalan nyílt plattformú közösségi edzés aplikációk közül.
Mivel a hátsó kerék helyére kerül, használatához egy a hajtásunkkal kompatibilis lánckeréksort kell vásárolni. Minden 10-11 fokozatú Shimano és Sram sorral kompatibilis és több Campagnoloval is. Főbb paraméterek: Tacx Trainer Software 4, Advanced, Training App, Cycling App, vagy 3rd party - Zwift, Kinomap, stb. Vitruális országúti és MTB környezetek 3D-s ellenfelekkel. A kinti edzéseken GPS-szel trackelt, vagy Google Earth útvonalak - konvertálása, betöltése pályaként. Edzésprogramok és fitnesz tesztek. Járd be a nagy versenyek leghíresebb etapjait otthon a görgőn ülve
Vezérlés: számítógép (kizárólag PC), okostelefon, tablet. Ellenállásegység: elektromágneses fék. Szimulálható emelkedő: 16%. Szimulálható lejtő: nincs. 2,5% mérési pontosság, 7,6 kg fizikai lendkerék, Standalone módban nem csatlakoztatható, de bemelegítésre használható, Átütőtengelyek tartozékként,
Maximális fékerő: 2000 Watt. Kapcsolat típusa: ANT+, BlueTooth Smart. Bővítési lehetőségek: Premium előfizetés a Desktop apphoz. Ára: 319 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx Neo 2 T Smart görgő

Tacx Neo 2T Smart T2875,61

Tacx Neo 2 T smart görgő Tacx Neo 2T smart görgő Tacx Neo 2T smart Tacx neo 2t smart

A Neo 2 Direct Drive tréner továbbfejlesztése. Az elődhöz képest: Csendesebb, talán a legcsendesebb görgő a piacon. Áttervezett mágnes minta. A max fékerő változatlan, de kis sebességnél a maximális ellenállás van, ahol megháromszorozódott. Meredek mászások élethű szimulációja. Pedálcsapás analízis még pontosabb lett. A motorfék és a meghajtás azonos tengelyen, átétel nélkül kapcsolódik egymáshoz. A NEO 2 az elődjéhez hasonlóan nagy fékerő leadására képesr: sprint teljesítménye 2200 Watt. A kis fordulaton is nagy ellenállású motorfék a meredek emelkedőket is hűen szimulálja, lejtőn felgyorsítja a kereket. A TTS4 szoftverben virtuális valóság, film, GPS, Google Earth, ergotréner és multiplayer edzések közül válogathatsz (nem minden opció része az alap csomagnak). Nem csak PC-re kötve használható, okostelefonnal és tablettel is vezérelhetjük.
Mivel a hátsó kerék helyére kerül, használatához egy a hajtásunkkal kompatibilis lánckeréksort kell vásárolni. Minden 8-11 fokozatú Shimano és Sram sorral kompatibilis. Campagnolo sor felszereléshez campagnolo kazettatest rendelhető. (részletek a weboldalon). 
Újdonságok: még gyorsabb, pontosabb teljesítmény mérés, oldalankénti teljesítménymérés, pedálcsapás analízis, átütőtengely adapterek a csomagban
Főbb paraméterek: szoftver: Tacx Trainer Software 4, Advanced, Training App, Cycling App, vitruális országúti és MTB környezetek 3D-s ellenfelekkel a kinti edzéseken GPS-szel trackelt, vagy Google Earth útvonalak - konvertálása, betöltése pályaként, edzésprogramok és fitnesz tesztek, járd be a nagy versenyek leghíresebb etapjait otthon a görgőn ülve,vezérlés: számítógép (kizárólag PC), okostelefon, tablet, ellenállásegység: motorfék, szimulálható emelkedő: 25%, szimulálható lejtő: -5%, maximális fékerő (10 mp): 2200 Watt. 1% mérési pontosság, Virtuális lendkerék,
 Útegyenetlenségeket is szimulál, Használható vezérlés nélkül, vezérléssel, de táp nélkül és táplálással, 10/135 és 12/142-148 adapter a dobozban. Kapcsolat típusa: ANT+, BlueTooth Smart, bővítési lehetőségek: Google licenc, Tacx filmek. Ára: 553 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak