Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Feliratkozás

Lehetőséged vann arra, hogy elsőkézből értesülj tőlünk a legfrisebb információkról, melyhez mindössze annyit kell tenned, hogy ide kattintasz és feliratkozol!

 

 

 

 

TACX Görgők

 

 

 

 

 

 

 

Tacx 2675 edzőgörgő

Tacx Blue Twist T2675

Tacx új generációs trainere. A Tacx sokéves tapasztalatának eredménye a váz extra stabil kialakítása. Könnyen összeszerelhető fékrendszer, 29-es MTB kerekekkel is használható. A Blue Matic mágnes fékei két tárcsából épülnek fel egyenként 8-8 mágnessel. A fékezőegységen vezérelhető, 7 fokozatú ellenállással szabályozható a tárcsák pozíciója. Jellemzői: összehajtható állvánnyal, stabil hátsó lábakkal rendelkezik. 7 fokozatú mágnesfék.  Alkalmas 26"-/27,5"-/28"- és 29" méretű kerékhez. Soft-gél görgővel, könnyen összeszerelhető fékrendszerrel. 2x8 erős mágnessel, 1 kg-os lendkerékkel, maximum 750 Watt ellenállássál. Ára: 46 600.-Ft. Akciós ár: 41 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx edzőgörgő 2650

Tacx Blue Matic T2650

Tacx új generációs trainere. A Tacx sokéves tapasztalatának eredménye a váz extra stabil kialakítása. Könnyen összeszerelhető fékrendszer, 29-es MTB kerekekkel is használható. A Blue Matic mágnes fékei két tárcsából épülnek fel egyenként 8-8 mágnessel. A kormányról vezérelhető 10 fokozatú ellenállással szabályozható a tárcsák pozíciója. Jellemzői: összehajtható állvány, stabil hátsó lábak. 10 fokozatú mágnesfék. Alkalmas 26"-/27,5"-/28"- és 29" méretű kerékhez. Soft-gél görgő, könnyen összeszerelhető fékrendszer. 2x8 erős mágnes, 1 kg-os lendkerék, maximum ellenállás 750 Watt. Ára: 54 990.-Ft. Akciós ár: 45 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tacx szabadgörgő

Tacx Antares Szabad Görgő T1000

Összecsukható, és kúpos görgőkkel van ellátva, így a formájuk miatt majdnem lehetetlen róluk leesni. Ezen az edzőgépen szabadon tekerhet és így a koordinációját és technikáját is javíthatja. A rögzítettség nélküli hajtás nagy koncentrációt igényel a kormányzásnál. Ez a pályabringázásnál elengedhetetlen tudás. A Tacx Antares görgője a nehéz, kúpos hengereivel tűnik ki, amelyek egy optimális tehetetlenségi nyomatékot garantálnak. Az edzőgép összecsukva csak 80 cm és így könnyű szállítani. Ára: 65 000.-Ft. Akciós ár: 55 000.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx szabadgörgő

Tacx Galaxia T1100 Szabad Görgő 

Az Antares tudása az innovatív Swing rendszerrel kiegészítve. Kiállva, sprinteléskor engedi kis mértékben előre-hátra mozdulni a görgőt, így csillapítva a fellépő erőhatást, ami miatt akár le is ugorhat a bringa a görgőről. Itt egyensúlyozni is kell, tehát a mozgáskoordinációt is javítja. Használaton kívül 80 centisre összecsukható. Ára: 85 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx mágnesfékes görgő 2500

Tacx Booster T-2500

A Booster a mágnesfékes görgők legújabb generációja, amely tökéletes edzést nyújt akár a versenyzők számára is. Új külső, erősebb mágnes, jobban átgondolt megoldások jellemzik. A Booster egyszerűen összeszerelhető, ugyanakkor különösen biztonságos, mert a bringás az integrált fék miatt nem kerül kontaktusba a forró lendkerékkel. A teljes fékezőegység beburkolásra került, a biztonság érdekében. Könnyű beállítási lehetőség, kormányról állítható ellenállási fokozat. A Booster a profik új kedvence a görgők közt, ha edzésről és bemelegítésről van szó. A legerősebb mágnesekkel rendelkező Cyclotréner. Az abszolút éllovas a görgők közt - mindenki számára.
Jellemzői: Skyliner első kerék támasztó. Extra stabil, összecsukható állvány. 10 fokozatú ellenállás szabályzó kar. Mágneses fék, 2x8 erős mágnes, Max. ellenállás 1050 Watt. 
Ára: 91 900.-Ft. Akciós ár: 69 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx smart edzőgörgő

Tacx Satori Smart T-2400

Belépőmodell a Smart trénerek világába. Mechanikus vezérlésű, de a teljesítményadatokat továbbítja az okostelefonra. Hálózati táplálást nem igényel, így bárvol, bármikor használható. Okostelefon nélkül, mágnesfékes görgőként is használható.
Jellemzői: Skyliner keréktámasz. Ergotréner kijelző nélkül - okostelefonnal használható. Mágnesfék. Edz bárhol – otthon, vagy a szabadban pár perc alatt összeállítható és bevetésre kész. Mechanikusan szabályozható ellenállás. Opcionális kiegészítők: pulzusmérőöv, hordtáska. 
Ára: 104 500.-Ft. Akciós ár: 79 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx interaktív smart görgő

Tacx Vortex Smart T2180

A Tacx i-Vortex egy minden az egyben edzõgép. Ideális a célzott és szórakoztató edzéslehetõséget keresõknek. Az i-Vortex használható magában is a túrák elõkészítéshez, de a PC-re csatlakoztatva virtuális valóságban is edzhetünk. Az edzõ software-rel virtuális terepeken, de akár a nagy klasszikusokon és hegyi szakaszokon, mint a Mont Ventoux is járhat. A képernyõn látott út meredekségét pedig a lábaiban érezheti. A hálózati kábel kivételével nincs más vezeték.
Kedvező ár-érték arányú Smart görgő, amit bármikor továbbfejleszthetünk VR trénerré. Elektromágneses fékezőegységge, aminek mindössze hálózati táplálásra van szüksége, más kábel nem szükséges, a teljes kommunikáció ANT+, vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül történik.
Jellemzői: Skyliner keréktámasz. Smart tréner kijelző nélkül - okostelefonnal, tablettel használható. Vezérlés: okostelefon, vagy tablet segítségével. Elektromágneses fék. Edz bárhol – otthon, vagy a szabadban, pár perc alatt összeállítható és bevetésre kész. Beprogramozható (edzésprofilok létrehozása tabletes app használatával). A kalibráció funkcióval tökéletesen valósághű ellenállás alakítható ki. Opcionális kiegészítők: Upgrade Smart (VR trénerré változtatja a Votrexet), Bluetooth pulzusmérőöv, hordtáska. Rövid időre rendelkezésre álló legnagyobb ellenállása 950 W. 
 Ára: 139 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tacx Flux S Smart edzőgörgő

Tacx Flux S Smart 

Tacx Flux S smart  Tacx Flux S Smart görgő Tacx flux s smart görgő Smart flux s smart görgő

A Tacx kiváló ár-érték arányú Direct Drive trénere, a súrlódásos kapcsolat elhagyásával sokkal nagyobb pontosságot garantál. Komoly edzőpartner: maximális teljesítménye 1500 Watt. A kis fordulaton is jelentős ellenállású elektromágneses fék a meredek emelkedőket is hűen szimulálja, de a NEO-val ellentétben a lejtőn nem pörgeti fel a kereket. A külön megvásárolható TTS4 szoftverben virtuális valóság, film, GPS, Google Earth, ergotréner és multiplayer edzések közül válogathatsz (nem minden opció része az alap csomagnak). Nem csak PC-re kötve használható, okostelefonnal és tablettel is vezérelhetjük, ingyenesen letölthető aplikációkkal. Sőt választhatjuk a Tacx előfizetéses asztali szoftverét, vagy egyet a számtalan nyílt plattformú közösségi edzés aplikációk közül.
Mivel a hátsó kerék helyére kerül, használatához egy a hajtásunkkal kompatibilis lánckeréksort kell vásárolni. Minden 10-11 fokozatú Shimano és Sram sorral kompatibilis és több Campagnoloval is. Főbb paraméterek: Tacx Trainer Software 4, Advanced, Training App, Cycling App, vagy 3rd party - Zwift, Kinomap, stb. Vitruális országúti és MTB környezetek 3D-s ellenfelekkel. A kinti edzéseken GPS-szel trackelt, vagy Google Earth útvonalak - konvertálása, betöltése pályaként. Edzésprogramok és fitnesz tesztek. Járd be a nagy versenyek leghíresebb etapjait otthon a görgőn ülve
Vezérlés: számítógép (kizárólag PC), okostelefon, tablet. Ellenállásegység: elektromágneses fék. Szimulálható emelkedő: 10%. Szimulálható lejtő: nincs
Maximális fékerő: 1500 Watt. 3% mérési pontosság,
Standalone módban nem csatlakoztatható, de bemelegítésre használható, Átütőtengelyek tartozékként,  Kapcsolat típusa: ANT+, BlueTooth Smart. Bővítési lehetőségek: Premium előfizetés a Desktop apphoz Ára: 258 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx Flux 2 Smart edzőgörgő

Tacx Flux 2 Smart

A Tacx kiváló ár-érték arányú Direct Drive trénere, a súrlódásos kapcsolat elhagyásával sokkal nagyobb pontosságot garantál. Komoly edzőpartner: maximális teljesítménye 2000 Watt. A kis fordulaton is jelentős ellenállású elektromágneses fék a meredek emelkedőket is hűen szimulálja, de a NEO-val ellentétben a lejtőn nem pörgeti fel a kereket. A külön megvásárolható TTS4 szoftverben virtuális valóság, film, GPS, Google Earth, ergotréner és multiplayer edzések közül válogathatsz (nem minden opció része az alap csomagnak). Nem csak PC-re kötve használható, okostelefonnal és tablettel is vezérelhetjük, ingyenesen letölthető aplikációkkal. Sőt választhatjuk a Tacx előfizetéses asztali szoftverét, vagy egyet a számtalan nyílt plattformú közösségi edzés aplikációk közül.
Mivel a hátsó kerék helyére kerül, használatához egy a hajtásunkkal kompatibilis lánckeréksort kell vásárolni. Minden 10-11 fokozatú Shimano és Sram sorral kompatibilis és több Campagnoloval is. Főbb paraméterek: Tacx Trainer Software 4, Advanced, Training App, Cycling App, vagy 3rd party - Zwift, Kinomap, stb. Vitruális országúti és MTB környezetek 3D-s ellenfelekkel. A kinti edzéseken GPS-szel trackelt, vagy Google Earth útvonalak - konvertálása, betöltése pályaként. Edzésprogramok és fitnesz tesztek. Járd be a nagy versenyek leghíresebb etapjait otthon a görgőn ülve
Vezérlés: számítógép (kizárólag PC), okostelefon, tablet. Ellenállásegység: elektromágneses fék. Szimulálható emelkedő: 16%. Szimulálható lejtő: nincs. 2,5% mérési pontosság, 7,6 kg fizikai lendkerék, Standalone módban nem csatlakoztatható, de bemelegítésre használható, Átütőtengelyek tartozékként,
Maximális fékerő: 2000 Watt. Kapcsolat típusa: ANT+, BlueTooth Smart. Bővítési lehetőségek: Premium előfizetés a Desktop apphoz. Ára: 319 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx Neo 2 Smart T2850

Tacx Neo 2 Smart T2850

A világ első valódi Direct Drive trénerének továbbfejlesztése. A motorfék és a meghajtás azonos tengelyen, átétel nélkül kapcsolódik egymáshoz. A NEO 2 az elődjéhez hasonlóan nagy fékerő leadására képesr: sprint teljesítménye 2200 Watt. A kis fordulaton is nagy ellenállású motorfék a meredek emelkedőket is hűen szimulálja, lejtőn felgyorsítja a kereket.A TTS4 szoftverben virtuális valóság, film, GPS, Google Earth, ergotréner és multiplayer edzések közül válogathatsz (nem minden opció része az alap csomagnak). Nem csak PC-re kötve használható, okostelefonnal és tablettel is vezérelhetjük.
Mivel a hátsó kerék helyére kerül, használatához egy a hajtásunkkal kompatibilis lánckeréksort kell vásárolni. Minden 8-11 fokozatú Shimano és Sram sorral kompatibilis. Campagnolo sor felszereléshez campagnolo kazettatest rendelhető. (részletek a weboldalon). 
Újdonságok: még gyorsabb, pontosabb teljesítmény mérés, oldalankénti teljesítménymérés, pedálcsapás analízis, átütőtengely adapterek a csomagban
Főbb paraméterek: szoftver: Tacx Trainer Software 4, Advanced, Training App, Cycling App, vitruális országúti és MTB környezetek 3D-s ellenfelekkel a kinti edzéseken GPS-szel trackelt, vagy Google Earth útvonalak - konvertálása, betöltése pályaként, edzésprogramok és fitnesz tesztek, járd be a nagy versenyek leghíresebb etapjait otthon a görgőn ülve,vezérlés: számítógép (kizárólag PC), okostelefon, tablet, ellenállásegység: motorfék, szimulálható emelkedő: 25%, szimulálható lejtő: -5%, maximális fékerő (10 mp): 2200 Watt, kapcsolat típusa: ANT+, BlueTooth Smart, bővítési lehetőségek: Google licenc, Tacx filmek. Ára: 414 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx Neo 2 T Smart görgő

Tacx Neo 2T Smart T2875,61

Tacx Neo 2 T smart görgő Tacx Neo 2T smart görgő Tacx Neo 2T smart Tacx neo 2t smart

A Neo 2 Direct Drive tréner továbbfejlesztése. Az elődhöz képest: Csendesebb, talán a legcsendesebb görgő a piacon. Áttervezett mágnes minta. A max fékerő változatlan, de kis sebességnél a maximális ellenállás van, ahol megháromszorozódott. Meredek mászások élethű szimulációja. Pedálcsapás analízis még pontosabb lett. A motorfék és a meghajtás azonos tengelyen, átétel nélkül kapcsolódik egymáshoz. A NEO 2 az elődjéhez hasonlóan nagy fékerő leadására képesr: sprint teljesítménye 2200 Watt. A kis fordulaton is nagy ellenállású motorfék a meredek emelkedőket is hűen szimulálja, lejtőn felgyorsítja a kereket. A TTS4 szoftverben virtuális valóság, film, GPS, Google Earth, ergotréner és multiplayer edzések közül válogathatsz (nem minden opció része az alap csomagnak). Nem csak PC-re kötve használható, okostelefonnal és tablettel is vezérelhetjük.
Mivel a hátsó kerék helyére kerül, használatához egy a hajtásunkkal kompatibilis lánckeréksort kell vásárolni. Minden 8-11 fokozatú Shimano és Sram sorral kompatibilis. Campagnolo sor felszereléshez campagnolo kazettatest rendelhető. (részletek a weboldalon). 
Újdonságok: még gyorsabb, pontosabb teljesítmény mérés, oldalankénti teljesítménymérés, pedálcsapás analízis, átütőtengely adapterek a csomagban
Főbb paraméterek: szoftver: Tacx Trainer Software 4, Advanced, Training App, Cycling App, vitruális országúti és MTB környezetek 3D-s ellenfelekkel a kinti edzéseken GPS-szel trackelt, vagy Google Earth útvonalak - konvertálása, betöltése pályaként, edzésprogramok és fitnesz tesztek, járd be a nagy versenyek leghíresebb etapjait otthon a görgőn ülve,vezérlés: számítógép (kizárólag PC), okostelefon, tablet, ellenállásegység: motorfék, szimulálható emelkedő: 25%, szimulálható lejtő: -5%, maximális fékerő (10 mp): 2200 Watt. 1% mérési pontosság, Virtuális lendkerék,
 Útegyenetlenségeket is szimulál, Használható vezérlés nélkül, vezérléssel, de táp nélkül és táplálással, 10/135 és 12/142-148 adapter a dobozban. Kapcsolat típusa: ANT+, BlueTooth Smart, bővítési lehetőségek: Google licenc, Tacx filmek. Ára: 553 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak