Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

TACX Görgők

A Tacx az edzőgörgők terén az egyik legnagyobb név a piacon, a kezdőktől a profikig mindenkinek kínálnak görgőket, melyek egy egyszerű bemelegítés elvégzésétől a Zwiftelésig mindenre alkalmasak. A Tacx-ról nagyjából három dolog jut eszébe a bringásoknak: görgők a belépő modellektől a csúcskategóriába tartozó mindentudó okos görgőkig, a profi versenyzők által használt kulacsok/kulacstartók és a szerszámok. Ezen az oldalon mi most csak az edzőgörgőkkel foglalkozunk, melyekhez persze számtalan kiegészítő is elérhető a gyártótól.

 

 

 

 

 

 

Tacx boost edzőgörgő

Tacx Boost Edzőgörgő

A Tacx Boost kerékpáros tréner egyszerűen használható, kedvező árú és csendes. Évszaktól függetlenül, egész évben edzhetsz. Az ellenállás szintje manuálisan állítható egészen 1050W-ig. Zajtalan edzés a család felébresztése nélkül. Rendkívül egyszerű üzembe helyezés. Két kattintás, és kész! Realisztikus kerékpározás érzet a lendkeréknek köszönhetően. A mellékelt első kerék támasz megkönnyíti a mozgatást és a tárolást. EDDZ KEDVENC SZOFTVEREDDEL: A mellékelt sebesség-jeladóval nyomon követhető a sebesség, a távolság és a virtuális teljesítmény, ha a trénert kedvenc edzőszoftvereddel (1) – pl. Tacx Training App, Zwift, Trainer Road – használod. Egyes alkalmazásokhoz előfizetés szükséges. MÁGNESES FÉK: A tréner használatához nem szükséges külső tápellátás, köszönhetően az erőteljes mágnesféknek, amely lehetővé teszi az ellenállás fokozását vagy enyhítését. ELLENÁLLÁS VEZÉRLÉS: A kormányon rögzíthető kar segítségével az ellenállás 10 fokozatban állítható egészen 1050 Wattig. REALISZTIKUS KERÉKPÁR-ÉLMÉNY: A lendkerék egyenletes és valósághű hajtásérzetet teremt. CSENDES ÉS EGYENLETES JÁRÁSÚ: A zárt ellenállásház csökkenti a zajt, és simábbá teszi a kerékpározás élményét. (1) Az okostelefonon vagy tableten futó alkalmazás, valamint a hozzá párosított sebesség-jeladó szükséges. Ára: 106 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx Boost edzőgörgő

Tacx Boost görgő Tacx boost görgő Tacx Boost görgő Tacx boost görgő

Tacx Boost Bundle Edzőgörgő

A Tacx Boost kerékpáros tréner egyszerűen használható, kedvező árú és csendes. Évszaktól függetlenül, egész évben edzhetsz. Az ellenállás szintje manuálisan állítható egészen 1050W-ig. Zajtalan edzés a család felébresztése nélkül. Rendkívül egyszerű üzembe helyezés. Két kattintás, és kész! Realisztikus kerékpározás érzet a lendkeréknek köszönhetően. A mellékelt első kerék támasz megkönnyíti a mozgatást és a tárolást. EDDZ KEDVENC SZOFTVEREDDEL: A mellékelt sebesség-jeladóval nyomon követhető a sebesség, a távolság és a virtuális teljesítmény, ha a trénert kedvenc edzőszoftvereddel (1) – pl. Tacx Training App, Zwift, Trainer Road – használod. Egyes alkalmazásokhoz előfizetés szükséges. MÁGNESES FÉK: A tréner használatához nem szükséges külső tápellátás, köszönhetően az erőteljes mágnesféknek, amely lehetővé teszi az ellenállás fokozását vagy enyhítését. ELLENÁLLÁS VEZÉRLÉS: A kormányon rögzíthető kar segítségével az ellenállás 10 fokozatban állítható egészen 1050 Wattig. REALISZTIKUS KERÉKPÁR-ÉLMÉNY: A lendkerék egyenletes és valósághű hajtásérzetet teremt. CSENDES ÉS EGYENLETES JÁRÁSÚ: A zárt ellenállásház csökkenti a zajt, és simábbá teszi a kerékpározás élményét. (1) Az okostelefonon vagy tableten futó alkalmazás, valamint a hozzá párosított sebesség-jeladó szükséges. Ára: 118 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx Flow smart

Tacx Flow Smart Interaktív Edzőgörgő

A Flow Smart az összes szükséges funkcióval rendelkezik az interaktív beltéri kerékpáros élményhez. Kapcsolódik a népszerű edzőszoftverekhez, mint a Zwift, a Tacx vagy a TrainerRoad. Kialakítása egyszerű beállítást és tárolást tesz lehetővé. Ideális téli edzőeszköz. Okos kapcsolatok: A Flow Smart egyszerűen kapcsolódik a népszerű edzőszoftverekhez, hogy ideálisak legyenek a beltéri edzés körülményei. Egyszerű kapcsolat a Zwift, Tacx, TrainingRoad alkalmazásokkal. Mérések és adatok: Minden Tacx okosgörgő méri a sebességet, teljesítményt és a pedálfordulatot, további külső szenzorok használata nélkül. Ha mégis külső szenzort használnál, annak sincs akadálya, a párosítás egyszerű. Bringás érzés: Annak ellenére, hogy a Flow Smart kisebb méretű lendkerékkel rendelkezik, képes biztosítani a megfelelően sima kerékpározás érzését. Az 1.6kg-os lendkerék 11.8kg-os tehetetlen tömegként viselkedik, ami elegendő a kültéri bringázás élményéhez. Biztonságos rögzítés: A Tacx görgős trénerek mindegyike egyszerűen felállítható és üzembe helyezhető. Két egyszerű kattintással a kerékpár stabilan és biztonságosan rögzíthető a kerethez, tekerés közben sem fog elmozdulni. Kettős anyagú görgő: A görgő két anyagból épül fel: egy edzett acél külsőből és egy puhább elastogel magból. Az acél külső rendkívül kopásálló, míg a puhább belső mag csökkenti a vibrációt és a zajt. Keréktámasz és fogantyú: Az első keréktámasz nem csak a természetes kerékpáros pozíciót segíti, hanem összecsukott állapotban a Flow Smart hordozó fogantyújaként is működik. Stabil szerkezet: A padlón szélesen fekvő lábaknak és az erős anyagoknak köszönhetően a Flow Smart az intenzívebb edzéseken is helytáll. Ára: 148 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tacx szabadgörgő

Tacx Antares Szabad Görgő

Összecsukható, és kúpos görgőkkel van ellátva, így a formájuk miatt majdnem lehetetlen róluk leesni. Ezen az edzőgépen szabadon tekerhet és így a koordinációját és technikáját is javíthatja. A rögzítettség nélküli hajtás nagy koncentrációt igényel a kormányzásnál. Ez a pályabringázásnál elengedhetetlen tudás. A Tacx Antares görgője a nehéz, kúpos hengereivel tűnik ki, amelyek egy optimális tehetetlenségi nyomatékot garantálnak. Az edzőgép összecsukva csak 80 cm és így könnyű szállítani. Ára: 76 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

Tacx szabadgörgő

Tacx Galaxia Szabad Görgő 

Az Antares tudása az innovatív Swing rendszerrel kiegészítve. Kiállva, sprinteléskor engedi kis mértékben előre-hátra mozdulni a görgőt, így csillapítva a fellépő erőhatást, ami miatt akár le is ugorhat a bringa a görgőről. Itt egyensúlyozni is kell, tehát a mozgáskoordinációt is javítja. Használaton kívül 80 centisre összecsukható. Ára: 105 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tacx Flux S Smart edzőgörgő

Tacx Flux S Smart Tacx Flux S Smart Tacx flux s smart Tacx flux s smart

Tacx Flux S Smart Edzőgörgő

A Tacx kiváló ár-érték arányú Direct Drive trénere, a súrlódásos kapcsolat elhagyásával sokkal nagyobb pontosságot garantál. Komoly edzőpartner: maximális teljesítménye 1500 Watt. A kis fordulaton is jelentős ellenállású elektromágneses fék a meredek emelkedőket is hűen szimulálja, de a NEO-val ellentétben a lejtőn nem pörgeti fel a kereket. A külön megvásárolható TTS4 szoftverben virtuális valóság, film, GPS, Google Earth, ergotréner és multiplayer edzések közül válogathatsz (nem minden opció része az alap csomagnak). Nem csak PC-re kötve használható, okostelefonnal és tablettel is vezérelhetjük, ingyenesen letölthető aplikációkkal. Sőt választhatjuk a Tacx előfizetéses asztali szoftverét, vagy egyet a számtalan nyílt plattformú közösségi edzés aplikációk közül.
Mivel a hátsó kerék helyére kerül, használatához egy a hajtásunkkal kompatibilis lánckeréksort kell vásárolni. Minden 10-11 fokozatú Shimano és Sram sorral kompatibilis és több Campagnoloval is. Főbb paraméterek: Tacx Trainer Software 4, Advanced, Training App, Cycling App, vagy 3rd party - Zwift, Kinomap, stb. Vitruális országúti és MTB környezetek 3D-s ellenfelekkel. A kinti edzéseken GPS-szel trackelt, vagy Google Earth útvonalak - konvertálása, betöltése pályaként. Edzésprogramok és fitnesz tesztek. Járd be a nagy versenyek leghíresebb etapjait otthon a görgőn ülve
Vezérlés: számítógép (kizárólag PC), okostelefon, tablet. Ellenállásegység: elektromágneses fék. Szimulálható emelkedő: 10%. Szimulálható lejtő: nincs
Maximális fékerő: 1500 Watt. 3% mérési pontosság,
Standalone módban nem csatlakoztatható, de bemelegítésre használható, Átütőtengelyek tartozékként,  Kapcsolat típusa: ANT+, BlueTooth Smart. Bővítési lehetőségek: Premium előfizetés a Desktop apphoz Ára: 297 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx Flux 2 Smart edzőgörgő

Tacx Flux 2 Smart Wattmérős Interaktív Tréner

A Tacx kiváló ár-érték arányú Direct Drive trénere, a súrlódásos kapcsolat elhagyásával sokkal nagyobb pontosságot garantál. Komoly edzőpartner: maximális teljesítménye 2000 Watt. A kis fordulaton is jelentős ellenállású elektromágneses fék a meredek emelkedőket is hűen szimulálja, de a NEO-val ellentétben a lejtőn nem pörgeti fel a kereket. A külön megvásárolható TTS4 szoftverben virtuális valóság, film, GPS, Google Earth, ergotréner és multiplayer edzések közül válogathatsz (nem minden opció része az alap csomagnak). Nem csak PC-re kötve használható, okostelefonnal és tablettel is vezérelhetjük, ingyenesen letölthető aplikációkkal. Sőt választhatjuk a Tacx előfizetéses asztali szoftverét, vagy egyet a számtalan nyílt plattformú közösségi edzés aplikációk közül.
Mivel a hátsó kerék helyére kerül, használatához egy a hajtásunkkal kompatibilis lánckeréksort kell vásárolni. Minden 10-11 fokozatú Shimano és Sram sorral kompatibilis és több Campagnoloval is. Főbb paraméterek: Tacx Trainer Software 4, Advanced, Training App, Cycling App, vagy 3rd party - Zwift, Kinomap, stb. Vitruális országúti és MTB környezetek 3D-s ellenfelekkel. A kinti edzéseken GPS-szel trackelt, vagy Google Earth útvonalak - konvertálása, betöltése pályaként. Edzésprogramok és fitnesz tesztek. Járd be a nagy versenyek leghíresebb etapjait otthon a görgőn ülve
Vezérlés: számítógép (kizárólag PC), okostelefon, tablet. Ellenállásegység: elektromágneses fék. Szimulálható emelkedő: 16%. Szimulálható lejtő: nincs. 2,5% mérési pontosság, 7,6 kg fizikai lendkerék, Standalone módban nem csatlakoztatható, de bemelegítésre használható, Átütőtengelyek tartozékként,
Maximális fékerő: 2000 Watt. Kapcsolat típusa: ANT+, BlueTooth Smart. Bővítési lehetőségek: Premium előfizetés a Desktop apphoz. Ára: 339 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Tacx Neo 2 T Smart görgő

Tacx Neo 2t Smart görgő Tacx neo 2t smart Tacx neo 2t smart Tacx neo 2t

Tacx Neo 2T Smart T2875-61 Interaktív Edzőgörgő

A Neo 2 Direct Drive tréner továbbfejlesztése. Az elődhöz képest: Csendesebb, talán a legcsendesebb görgő a piacon. Áttervezett mágnes minta. A max fékerő változatlan, de kis sebességnél a maximális ellenállás van, ahol megháromszorozódott. Meredek mászások élethű szimulációja. Pedálcsapás analízis még pontosabb lett. A motorfék és a meghajtás azonos tengelyen, átétel nélkül kapcsolódik egymáshoz. A NEO 2 az elődjéhez hasonlóan nagy fékerő leadására képesr: sprint teljesítménye 2200 Watt. A kis fordulaton is nagy ellenállású motorfék a meredek emelkedőket is hűen szimulálja, lejtőn felgyorsítja a kereket. A TTS4 szoftverben virtuális valóság, film, GPS, Google Earth, ergotréner és multiplayer edzések közül válogathatsz (nem minden opció része az alap csomagnak). Nem csak PC-re kötve használható, okostelefonnal és tablettel is vezérelhetjük.
Mivel a hátsó kerék helyére kerül, használatához egy a hajtásunkkal kompatibilis lánckeréksort kell vásárolni. Minden 8-11 fokozatú Shimano és Sram sorral kompatibilis. Campagnolo sor felszereléshez campagnolo kazettatest rendelhető. (részletek a weboldalon). 
Újdonságok: még gyorsabb, pontosabb teljesítmény mérés, oldalankénti teljesítménymérés, pedálcsapás analízis, átütőtengely adapterek a csomagban
Főbb paraméterek: szoftver: Tacx Trainer Software 4, Advanced, Training App, Cycling App, vitruális országúti és MTB környezetek 3D-s ellenfelekkel a kinti edzéseken GPS-szel trackelt, vagy Google Earth útvonalak - konvertálása, betöltése pályaként, edzésprogramok és fitnesz tesztek, járd be a nagy versenyek leghíresebb etapjait otthon a görgőn ülve,vezérlés: számítógép (kizárólag PC), okostelefon, tablet, ellenállásegység: motorfék, szimulálható emelkedő: 25%, szimulálható lejtő: -5%, maximális fékerő (10 mp): 2200 Watt. 1% mérési pontosság, Virtuális lendkerék,
 Útegyenetlenségeket is szimulál, Használható vezérlés nélkül, vezérléssel, de táp nélkül és táplálással, 10/135 és 12/142-148 adapter a dobozban. Kapcsolat típusa: ANT+, BlueTooth Smart, bővítési lehetőségek: Google licenc, Tacx filmek. Ára: 552 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak