Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Ajándékötletek Karácsonyra

 

2018.12.01.

Ajándékötletek KarácsonyraAz ünnepek közeledtével egyre gyakrabban merül fel bennünk a kérdés, hogy mivel is lepjük meg szeretteinket, barátainkat? Ez sokszor még úgy is nagy kihívást jelent, ha igazán jól ismerjük azt akit megajándékoznánk, nemhogy ellenkező esetben.

Tudom, hogy ilyen hidegben, sőt egyáltalán a téli időszakban az emberek többségének eszébe sem jut a kerékpár, vagy az ahhoz kapcsolódó bármely  kiegészítő, hiszen ilyenkor az elektronikai kütyük, az ékszerek, no meg a ruházati kellékek a slágertermékek, pedig a kerékpározás rajongói igen csak tudnak örülni egy-egy jól eltalált kütyünek, apróságnak ami a szeretett hobbijukat még élvezetesebbé teszi, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a komoly akciós ajánlatokon felül most kamatmentes hitel igénylése is lehetséges. 

Íme hát néhány ajándékötlet a teljesség igénye nélkül, aminek őszintén tud örülni egy kerékpáros és ehhez még csak élsportólónak sem kell lennie. >>>

 

 

 

 

 

 

 

Vannak akik spórolnak az igazán jó minőségű kerékpár világításon és a bringa vásárlásakor szükségmegoldásként választanak egy egyszerű szilikonos villogót (amivel a biztonságot nézve nincs is semmi baj), majd a hosszúra nyúlott tekerések során szembesülnek azzal, hogy sajnos semmit nem látnak az előttük lévő útszakaszból.

Egy profi akkus világítás valóban nem olcsó mulatság, de ettől válik igazán hasznos és szép ajándékká a fa alatt, sőt nem kell egyből a csúcsra törni és a legdrágább, távirányítós szettet megvásárolni, mert higyjétek el ez alatt is van élet, hiszen a legújabb generáció már megérkezett az üzletekbe és tudásban, árban egyaránt felülmúlja az eddigieket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karácsonyra napszemüvegetNaponta találkozok azzal, hogy emberek sóvárognak egy minőségi sportszemüveg után, de valahogy sajnálják maguktól azt az összeget amit egy ilyen termékért ki kell fizetni és rendere mást választanak az álmaik helyett a piszkos anyagiak miatt, pedig ezeknél a szemüvegeknél a márkanév mögött olyan tartalom húzódik meg ami a szemeink számára abszolút nem elhanyagolandó tulajdonság.

Persze, mint minden területen manapság, így itt is el lehet szállni, hiszen egy jobb fajta fotokromatikus (fényre sötétedő) lencsével ellátott szemüveg, már vetekszik egy olcsóbb okostelefon árával, na de nem is lehet ezeket összehasonlítani.

A lényeg, ha igazán értékes és szép ajándékkal lepnéd meg szerettedet akkor ezzel biztosan betalálsz a szívébe! :)

 

 

 

 

 

 

 

Sisak karácsonyraAhogy azt már említettem manapság egy jobb kerékpár megvásárlása nem olcsó mulatság, így annak kifizetésekor mindenki ott fog meg a kiadásaiból ahol csak tud és sajnos ezt olykor akár a biztonsága rovására teszi. Többek között ezért is olyan elhanyagolt terület még mindig hazánkban a kerékpáros sisak. Érdekes a gyermekeink buksiára azonnal fejvédőt teszünk, amint elindul valamilyen "járművön", míg a saját fejére sok ember semmilyen figyelmet nem fordít, pedig az a gyerkőc nem szeretne Apa nélkül felnőni-ugye?

A sisakok árképzésénél is -akárcsak más termékekénél- nagy árkülönbségekkel szembesülünk, de itt sem kell feltétlenül a legdrágábbat megvenni ahhoz, hogy valóban biztonságot nyújtson. Elég egy megbízható, neves gyártó (akár belépő színtű) termékét választani és már biztosak is lehetünk benne, hogy a bajban bizonyítani fog. A gagyi és márkajelzés nélküli terékeket érdemes kerülni, mert gyakorlati hasza biztosan nem lesz.

 

 

 

 

 

 

Ajándékötlet karácsonyraAz eddig említett ajándékötletek bizony nem olcsók, de ahhoz, hogy egy igazán jó és használható aprósággal lepjük meg kerékpározni szerető barátunkat, családtagunkat, vagy ismerősünket nem kell ám feltétlenül mélyen zsebbe nyúlni.

Gondoljunk csak a legegyszerűbb és az egyik leghasznosabb kellékre ami elengedhetetlen egy bringás számára ami nem más, mint a pumpa. Legyen szó hordozható kisebb, vagy a garázsban tárolt nagyobb kivitelű pumpáról, biztosan nagy örömöt szerzünk vele, hiszen nincsen annál bosszantóbb, mint amikor tekerés előtt még el kell toljuk a kerékpárt egy benzinkútra, hogy beállítsuk rajta a kívánt nyomást. A képen még látható egy nagyon hasznos kis apróság is ami nem más, mint egy gumileszedő szerszám, ami nagyon jól tud jönni egy túrázás, vagy hosszabb kerékpározás során.

 

 

 

 

 

 

 

Ajándékötlet karácsonyraAzoknak a bringásoknak akik már komolyabban űzik a sportot, elengedhetetlen kellék a ruhatárukból a megfelelő kerékpáros cipő használata. Na ennek aztán nagyon szokott örülni mindenki!

Tudom, hogy ezt is, mint általában a ruhanemüket sokkal nehezebb eltalálni, a méret, fazon stb. miatt, de ma már minden üzlet kellő rugalmassággal kezeli ezeket a vásárlásokat, így a fent említett problémákat a vásárlást követő elég hosszú időszakban lehet orvosolni (cserélni megfelelőre).

És ha már a ruházatot említettem akkor azt is had súgjam meg, hogy amikor már valaki sportszerűen kerékpározik akkor ez az a dolog amiből soha nem elég és még akkor is örömet tud okozni, ha épp egy nyári darabot teszünk a Fa alá decemberben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Karácsonyi ajándékötletekKis dobozban nagy érték, akár így is jellemezhetnénk a mai kerékpáros computereket. Ezekből is igen széles a választék, tudásuktól függően, de egy picike puhatolózással könnyedén kideríthető, hogy mire is vágyik szerettünk.

Alap információk, vagy a pulzusmérésig bezárólag tudjon mindent, bárhogy is a sisakoknál leírt tény itt is igaz, inkább egy neves gyártó alapnak számító modelljét válasszuk, mint egy ismeretlen (gagyi) "nagytudású"  tpusát, mert az biztosan a valós értékeket fogja mutatni és hosszú időn át megbízhatóan fog működni, nem beszélve a garanciális hátérről amit ezek a gyártók nyújtanak a terékeikre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajándékötlet karácsonyraA végére hagytam a Jolly Jokert, ha már teljesen elbizonytalanodtál, vagy összezavarodtál és csak abban vagy biztos, hogy az illető akit megajándékoznál szeret kerékpározni, akkor sem kell kétségbe esned!

Tudom nem a legfantáziadúsabb, de nem lehet vele mellényúlni. Ez az ajándékutalvány amit ma már minden valamit is magára adó üzlet biztosít vásárlói számára, így természetesen mi is, mégpedig az igényeknek megfelelően választható címletekben.

Nos, nem tudom sikerül ezzel a néhány ötlettel kicsit közelebb juttatnom bárkit is a megoldáshoz, de sajnos a tények valóban azt mutatják amit a bejegyzés elején is leírtam, hogy a téli időszakban nem igazán jut eszébe a magyar embernek se a kerékpár, se az ahhoz kapcsolódó kiegészítők, pedig van belőlük rendesen...

Az itt felsorolt néhány példa persze csak töredéke annak a számtalan lehetőségnek ami még kínálkozik az írás elején megemlített szokásos okoseszköz, ékszer, ruha ajándéktriónak valós alternatívájaként. Lehet hát vele élni és változtatni a megszokott, elcsépelt sablonon...

 

2018.12.01. Q1 KERÉKPÁRSZALON, Csaba

 
 

Instagram

Közösségi oldalak