Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Cofidis Áruhitel

 

 

Az üzletünkben vásárolhatsz áruhitelre is akár önerő befizetése nélkül is, melyhez néhány előzetes ajánlatot az alább feltüntetett "kártyákon" találsz. Ezek nem konkrét hitelajánlatok, csak támpontot nyújtanak a tisztánlátás érdekében. Amennyiben felekeltette az érdeklődésedet a hitelre történő vásárlás (ami az üzletünkben elérhető valamennyi termékre érvényes-nem csak kerékpárra), úgy kérlek keress fel bennünket személyesen a konkrét hitelajánlatért.

Amire szükség van a hiteligényéshez:

-18.életév betöltése

-Állandó magyarországi lakcím

-Elérhetőség saját telefonon

-A hiteligénylő nem szerepeljen aktív adósként a negatív KHR-listán

-Rendszeres munkabérből, vagy nyugdíjból származó minimum nettó 65 000 Ft-os igazolható jövedelem

 

A következő hitelajánlatok tekinthetőek általánosnak, azonban érdemes felhívnom a figyelmet arra, hogy vannak a Bank által meghirdetett kiemelt időszakok, amikor a teljes hitelösszeg kamatmentesen vehető fel, rendszerint 10 hónapos futamidővel. Ezen időszakokat külön jelezzük itt a weboldalunkon és a Facebook oldalunkon, tehát megéri ott is követni minket!

 

Kerékpárt hitelre

 

 

Áruhitel, kerékpár vásárlás 24 hónapra

 

 

Kerékpár vásárlás hitelre

 

 

Cofidis áruhitel, kerékpár vásárlásra

 

 

Reprezentatív példa Cofidis Klasszikus Áruhitel igénylése esetén: 2 000 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 2 500 000 Ft, önrész: 500 000 Ft) a havi törlesztőrészlet: 60 495 Ft, referencia THM: 29,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 26,53%, teljes visszafizetendő összeg: 3 629 700 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 1 629 700 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Klasszikus Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja.

A Q1 KERÉKPÁRSZALON a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak