Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

BBB Sportszemüvegek

BBB Szemüveg

A BBB nevét nagyon sokan a magas minőségű kerékpár alkatrészekkel és kiegészítőkkel azonosítják nem véletlenül, hiszen a cég évek óta jelen van a kerékpáros világban, sőt az élsportban is jelen van számos termékével. A fejlesztés folyamatos ami nincs másképp a szemüvegei esetében sem. A legtöbb modelljük cserélhető lencsével készül, de a felsőbb kategóriában már ők is inkább a fényre sötétedő lencsét részesítik előnyben, ami jóval kényelmesebb használatot tesz lehetővé. A szárak és a lencsék is időtálló és strapabíró anyagból készülnek, ráadásul a BBB figyel arra, hogy még évek múltán is beszerezhető legyen tőlük minden fontos pótalkatrész.

 

 

 

 

BBB Impress sportszemüvegBBB Impress Small

Speciális szemüveg modell kisebb fejformákhoz tervezve. Modern stílusú, sportos szemüveg, könnyű kerettel. A lencse formája teljes védelmet nyújt a napfény, a por és a szél ellen. PC keret, állítható gumírozott orr résszel. Az Impress keretekhez az alábbi extra pótlencsék vásárolhatóak meg: MLC piros, MLC kék, füst, sárga és átlátszó.  Elérhető: Fényes fekete, Matt kék, Fényes piros, Fényes fehér kerettel, melyek a képre kattintva megtekinthetőek. Ára: 10 985Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

BBB Impress sportszemüvegBBB Impress

Modern stílusú, sportos szemüveg, könnyű, strapabíró kerettel. A lencse formája teljes védelmet nyújt a napfény, a por és a szél ellen. PC keret, állítható gumírozott orr-résszel. Elérhető Matt fekete,  Matt fekete, Fényes Piros, Matt Fehér, Neon Sárga. A színkínálat megtekinthető a képre kattintva. Ára: 12 200.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

BBB winner szemüvegBBB Winner

Sportszemüveg cserélhető lencsékkel. A lencse formája teljes védelmet biztosít a napsugarak, a szennyeződések és a szél ellen. A Winner keretekhez az alábbi extra pótlencsék vásárolhatók meg: PH, MLC piros, MLC kék, füst fényes tükrös, sárga és átlátszó. A keret színe igen sok variációban érhető el, melyek kínálata a képre kattintva tekinthető meg. Ára: 16 500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBB Avenger sportszemüvegBBB Avenger

Futurisztikus sportos napszemüveg kombinálva kényelmes illeszkedéssel és egy zseniális lencseváltó rendszerrel. Cserélhető polikarbonát lencsék. Kiváló minőségű grilamid keret, állítható gumis orr-résszel. 100% UV védelem. Szemüveg tartó tokkal. Extra sárga és átlátszó pótlencsével együtt kapható. A keretszínek megtekinthetőek a képre kattintva. Kapható fotokromatikus lencsékkel. Ezek a lencsék 85%-17%-os fényáteresztést tesznek lehetővé. Minél fényesebben süt a nap, annál jobban besötétedik a lencse. A lencse automatikusan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz. (Ennek ára: 40 900.-Ft.). A hagyományos kivitelek  Ára: 19 000-20 200.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

bbb impulse sportszemüvegBBB Impulse

Sportszemüveg speciális QuickSnap rendszerrel, mely lehetővé teszi a lencsék gyors és egyszerű cseréjét. Cserélhető polikarbonát lencsék, speciális légáramoltató rendszerrel. Puha tapintású szárvégek, a jól illeszkedő és kényelmes viseletért. A lencse formája teljes védelmet nyújt a napfény, a por és a szél ellen.Grilamid keret, állítható gumis orr-résszel. Szemüvegtartó tokkal. Extra lencsékkel: sárga és átlátszó. A keret többféle színben is elérhető, melyeket a képre kattintva tekinthetsz meg. Ára: 18 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bbb select sportszemüvegBBB Select

A Select sportszemüveg az egyéni stílusnak és ízlésnek megfelelően variálható. A tervezést az egy darabból álló lencsével kezdtük a jobb látvány és védelem érdekében, kiegészítve ezt a rugalmas szárvégekkel a nagyszerű illeszkedésért, aztán pedig csak alkottunk. A végső eredmény egy 1029-féleképpen variálható sportszemüveg. Megválasztható a Select sportszemüveg keret színe, a lencse, és a szárvégek. Kezdd Select szemüveged összeállítását a standard keretszínekkel (fehér, fekete vagy neon sárga), variáld mindezt füst, MLC vagy PH lencsével, majd válassz egy megfelelő szárvéggumit. És innen aztán már csak kreativitásra van szükség! Variáld tovább ízlésednek vagy a csapatod megjelenésének megfelelően a szemüveg külsejét. A lencsék és a szárvéggumik 7 különböző színben kaphatók. A photocromatikus szemüveg kivételével valamennyi modellhez jár sárga és átlátszó pótlencse és szemüvegtartó tok. Grilamid keret: erős és könnyű. 100% UV védelem. Állítható gumis orr-rész, a remek illeszkedésért. Ára: 22 500.-Ft. (Fényre sötétedő lencsével 49 990.-Ft.)

 

 

 

 

 

 

 

 

BBB fuse napszemüvegBBB Fuse Napszemüveg

A legkiválóbb BBB sportszemüvegek tulajdonságainak fúziója. Két stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílás biztosítja az optimális légáramlást a fej és a lencse között anélkül, hogy befolyásolnák a kerékpáros látását. Ennek eredményeként a lencse nem párásodik még extrém felhasználási körülmények mellett sem. Elérhető Matt fehér kerettel tükrös lencsével, vagy Matt feketet kerettel és fényes tükrös lencsével. Ára: 25 390.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBB Fullview sportszemüvegBBB Fullview

Sportszemüveg nyitott, keret nélküli design-nal és cserélhető polikarbonát lencsékkel. A keret nélküli kialakítás biztosítja a nyitott, könnyű érzést. A kerek formájú lencse optimális védelmet nyújt a napfény, a por és a szél ellen. 100% UV védelem. Kiváló minőségű grilamid keret, állítható gumis orr-résszel. Szemüvegtartó tokkal. Extra lencsékkel: sárga és átlátszó. A típus elérhető fotokromatikus lencsékkel is, melyek 85-17% közötti fényáteresztést tesznek lehetővé. Minél jobban ragyog a nap, annál jobban besötétedik a lencse automatikusan. Egy lencse biztosítja az 1, 2 és 3 szintű szemvédelmet. Ennek a modellnek az ára: 48 000.-Ft. A hagyományos lencsékkel rendelkező kivitelek Ára: 26 000.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBB Commander szemüvegBBB Commander Napszemüveg

Futurisztikus sportos napszemüveg kombinálva kényelmes illeszkedéssel és egy zseniális lencseváltó rendszerrel. Különleges, 3 lépcsős szárvég-hossz beállító rendszer. A blokkrendszer megakadályozza, hogy a szárvégek károsítsák a lencséket, amikor a szemüveg összehajtott állapotban van. A zárrendszer megakadályozza, hogy a szárvégek elhajlását, amikor a szemüveg nincs használatban. Így a szemüveg állandóan használatra kész állapotban van. Cserélhető polikarbonát lencsék, speciális légáramoltató rendszerrel és páramentesítő bevonat biztosítja a még jobb teljesítményt nedves időjárási körülmények között is. A hidrofób bevonatú lencséről lepereg az eső és a víz, így tökéletesen lehet látni rossz időben is. Grilamid keret, állítható gumis orr-résszel. Szín: Fényes fekete keret/MLC lencse, Fényes fehér keret/MLC lencse, Fényes Neon sárga keret/MLC lencse.  Ára: 28 000.-Ft.
 

 

 

 

 

 

 

 

BBB summit sportszemüvegBBB Summit

Sportszemüveg speciális QuickSnap rendszerrel, mely lehetővé teszi a lencsék gyors és egyszerű cseréjét. Válassz a stílusodnak megfelelően! A cserélhető lencséknek és szárvégeknek köszönhetően mindig úgy alakíthatod a külsőd, ahogyan azt szeretnéd vagy ahogyan azt a többi kiegészítőd és a kerékpárod kívánja. Cserélhető polikarbonát lencsék, speciális légáramoltató rendszerrel és páramentesítő bevonat biztosítja a még jobb teljesítményt nedves időjárási körülmények között is. A hidrofób bevonatú lencséről lepereg az eső és a víz, így tökéletesen lehet látni rossz időben is. Számos pótlencse és szárvég rendelhető hozzá extraként. A szemet teljesen fedő, lekerekített lencsék optimális védelmet nyújtanak a napsütés, a por és a szél ellen. Ára kiviteltől függően: 30 390- 36 600.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak