Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Kerékpáros Gyermekülés

Gyermekülés kerékpárra

Biztonsági Gyermekülés

A biztonsági gyermekülés vásárlása előtt győződjünk meg arról, hogy a kerékpárunkra milyen kivitel szerelhető fel, illetve vegyük figyelembe a gyermek testsúlyát, hiszen ezek a gyerekülések mind súlykorlátosak. Az előre szerelhető kivitelek mindössze 15 kg-os gyermek szállítását teszik lehetővé efölött már nem szabad használni. A hátulra szerelhető gyermekülések legyen akár konzol segítségével vázra rögzíthető kivitel, vagy csomagtartóra szerelhető típus, általában 22,5-24 kg-ig terhelhetőek. Ami viszont közös mindegyik verzióban az a könnyű le és felszerelhetőség és a nagyfokú védelem aminek köszönhetően ha helyesen használja a szülő az ülést akkor még egy nagyobb bukás esetén sem kell aggódnia a gyermek testi épségéért. 

 

 

első gyerekülés kerékpárraBellelli Rabbit Gyermekülés Előre

Első gyermekülés, alsó vázcsőre (B-Fix, Multifix) vagy homlokcsőre (Handlefix) rögzíthető. Max. teherbírás: 15 kg, vagy 4 éves korig. Egy kézzel ki-/becsatolható biztonsági öv, pozicionálható lábtartó. Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, mosható szivacsbetétek. A hatályos EN 14344 szabványnak megfelelő, TÜV GS minőségű gyermekülés szürke/piros, ezüst/piros vagy fehér/piros színben. Ára: 17 000.-Ft. 

 

 

 

 

 

biztonsági gyermekülés kerékpárraBellelli Peppe Clamp Gyermekülés Csomagtartóra

TÜV minősítéssel rendelkező hátsó gyermekülés. Szerszám nélkül a csomagtartóra rögzíthető. Használata 7 éves korig javasolt. Maximum teherbírás 22 kg. Egy kézzel ki/be csatolható biztonsági övvel ellátva. Tágas üléstér, pozícionálható lábtaró, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetéttel. Szürke, kék, fehér, pink, vagy bézs színben. A felszerelésről kisfilm megtekinthető ittÁra: 19 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 biztonsági gyermekülés kerékpárra bellelliBellelli Peppe Standard Gyermekülés Hátulra

TÜV minősítéssel rendelkező vázra szerelhető hátsó gyermekülés.  Használata 7 éves korig javasolt. Maximum teherbírás 22 kg. Egy kézzel ki/be csatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozícionálható lábtaró, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz  szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetéttel. Univerzális konzollal a nyereg-vázcsőre rögzíthtő. A flexibilis tartócsövek elnyelik a rázkódást,így kímélik a gyerek hátát utazás közben. Szürke, kék, fehér, pink, vagy bézs színbenÁra: 19 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Gyermekülés kerékpárra hátsóBellelli B-One Clamp Gyermekülés Csomagtartóra

Hátsó gyermekülés. Max. teherbírása 22 kg, vagy 7 éves korig. Egy kézzel ki-/becsatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozícionálható lábtartó. Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetétek. Clamp kivitel: szerszám nélkül a csomagtartóra rögzíthető. Szín:  Szürke, Bézs, Szürke. Ára: 22 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Gyermekülés vázraBellelli B-One Standard Hátulra

Hátsó gyermekülés. Max. teherbírása 22 kg, vagy 7 éves korig. Egy kézzel ki-/becsatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozícionálható lábtartó. Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetétek. B-Fix kivitel: univerzális (B-Fix) konzollal a nyereg-vázcsőre rögzíthető. A flexibilis tartócsövek elnyelik a rázkódást, így kímélik a gyermek hátát utazás közben. Szín:  Szürke, Bézs, Szürke. Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

 

 

gyermekülés okbabyOKbaby Shield Gyermekülés Hátulra

Mint egy igazi testőr: vele a kerékpározás biztonságos és kényelmes. A magasabb háttámla és az erősebb oldalfalak esés esetén is megvédik a fejet. A megerősített szerkezet és a szűkebb lábtartók pajzsként védik gyermeked. Az új, ergonomikus fejtámlának köszönhetően a gyerek feje még sisakban is kényelmesen pihenhet. A rögzítő rendszer vízszintesen (a nyeregtől való távolság) 3 különböző pozíció beállítását teszi lehetővé úgy, hogy a gyerekülés súlypontja mindhárom helyzetben változatlan marad, valamint elnyeli az út egyenetlenségeiből fakadó rezgéseket, így kényelmes utazást biztosít a gyermek számára. Különleges, atermikus párnázat zárt cellás poliuretán habból (zárt cellás szivacsból), amely nemcsak vízhatlan, de a napon is kint felejtheted, nem fog felmelegedni, sőt, télen is meleg érzetet biztosít a csemetéknek! Állítható lábtartók, hárompontos, magasságában és hosszúságában állítható biztonsági öv, fényvisszaverő prizma. Elérhető csomagtartóra és vázra szerelhető kivitelben egyaránt. A felfogatás módja az árat nem befolyásolja. Szín: Fekete, vagy Szürke. Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

  

 

csomagtartóra rögzíthető gyerekülés Bellelli Lotus Clamp Gyermekülés Csomagtartóra

Hátsó csomagtartóra rögzíthető biztonsági gyermekülés. A satus megoldásnak köszönhetően egyszerű és gyors fel/le szerelés szerszám nélkül. A forradalmi kialakítású háttámla az újratervezett hevederekkel kiegészítve egyszerre garantálja a gyermek biztonságát, miközben a kényelemről, és a megfelelő szellőzésről is gondoskodik. Könnyen tisztítható, szellőző, könnyű váz  „gyermekbiztos”, szülők által könnyen, akár egy kézzel használható, állítható öv/csat. Komfortos, párnázott ülőrész. Állítható lábtámasz. Univerzális (Multifix) konzollal a vázra rögzíthető. TÜV minősítéssel rendelkező. Teherbírás: 22 kg. Szín: fekete, kék, sárga.  Ára: 26 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 kerékpáros gyermekülés csomagtartóra bellelli lotusBellelli Lotus Standard Gyermekülés Hátulra

Részletes alapanyag-kutatás, technikai és technológiai innováció, olasz formatervezés és egy adagnyi szenvedély, így született az új Lotus gyermekülés. A forradalmi kialakítású háttámla az újratervezett hevederekkel kiegészítve egyszerre garantálja a gyermek biztonságát, miközben a kényelemről, és a megfelelő szellőzésről is gondoskodik. Könnyen tisztítható, szellőző, könnyű váz  „gyermekbiztos”, szülők által könnyen, akár egy kézzel használható, állítható öv/csat. Komfortos, párnázott ülőrész. Állítható lábtámasz . Univerzális (Multifix) konzollal a vázra rögzíthető. TÜV minősítéssel rendelkező. Teherbírás: 22 kg. Szín: fekete, kék, sárga. Ára:  29 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Gyermekülés kerékpárra hátsóPolisport Guppy Maxi + FF Gyermekülés Hátulra

A Polisport Guppy kerékpáros hátsó gyerekülések a Polisport palettájának legpraktikusabb és legstílusosann tagja, így bármely akár rövid, akár hosszú út során is kiváló hasznát vesszük majd. Szerettesse meg kisgyermekével még az önálló bringázás előtt a kerékpározás szépségeit. Higgye el megéri! Amint a kicsi önállóan képes ülni, akkor már a Polisport hátsó gyerekülései is használhatók. Termék előnyök: BIZTONSÁG - 5 pontos biztonsági öv, hátsó fényvisszaverő matrica, helyes felszerelést jelző vázadapter KOMPATIBILITÁS - a legtöbb kerékpárvázra felszerelhető (26"-28" kerékmérethez) függetlenül attól, hogy van-e rajta csomagtartó vagy sem (29"-es kerekű- vagy kis méretű kerékpárvázakkal nem kompatibilis) EGYSZERŰ HASZNÁLAT - állítható magasságú lábtartó és biztonsági öv KOMFORT - előre-hátra állítható felszerelésnél a maximális kényelemért, vízálló huzat és vállvédő különösen előnyös a mindennapos használat során. 9 kg-tól 22 kg-ig használható. E-bike kompatibilis, 28-40 mm-átmérőjű vázcsőre szerelhetők, min. 105 mm szabad helyet igényel a vázon, az összeszereléshez szükséges összes szerszám a csomagban. Szín: Farmerkék, Krém, Szürke. Ára: 34 250.-Ft.

 

 

 

 

 

dönthető háttámlás gyermekülés kerékpárra bellelli Bellelli Tiger Relax Gyermekülés Hátulra

Hátsó gyermekülés univerzális Multifix konzollal. Használata 7 éves korig javasolt. Maximum teherbírás 22 kg. Egy kézzel ki/be csatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozícionálható lábtaró, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetéttel. A hatályos EN 14344 szabványnak megfelelő, TÜV GS minőségű, univerzális konzollal a nyereg-vázcsőre rögzíthtő. A flexibilis tartócsövek elnyelik a rázkódást,így kímélik a gyerek hátát utazás közben. Állítható magasságú háttámlával, melynek a döntése is szabályozható a maximális kényelemért. Három elérhető színben. A felszerelésről kisfilm megtekinthető itt Ára: 35 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Bobike Go gyermekülésBobike Go Gyermekülés Hátulra

Dupla falú felépítéssel készült holland gyártmányú gyermekülés. 28-40 mm vastag vázcsőre szerelhető, min. 105 mm szabad helyet igényel a vázon. Terhelhetőség: 9 kg-tól 22 kg-ig. 9 hónapostól 5 éves korig használható. Kapható csomagtartóra rögzíthető kivitelben is, melynek ára 36 900.-Ft. Kialakítása megegyezik a vázra rögzíthető kivitelével. E-bike kompatibilis. Szerszám a csomagban. Szín: Szürke, Citrom sárga, Vanília fehér, Menta, Pink. Ára: 37 800.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpáros gyermekülés bobikeBobike Exclusive Maxi Gyermekülés Hátulra

A Bobike Exclusive Maxi hátsó gyerekülés a prémium kategória legfelső szegmensét foglalja el, mind a biztonság, praktikusság és dizájn terén. Vigye magával kisgyermekét biciklizni, amint már önállóan ülni képes. Invesztáljon szülőként egy kerékpáros gyerekülésbe, és meglátja, hogy gyermeke mennyire megszereti majd a közös kerékpározást. Termék előnyök: BIZTONSÁG - dupla falú felépítés, 5 pontos biztonsági öv KOMPATIBILITÁS - a legtöbb kerékpárvázra felszerelhető függetlenül attól, hogy van-e rajta csomagtartó vagy sem (26"-28" kerékmérethez), opcionális adapterrel csomagtartóra is felszerelhető EGYSZERŰ HASZNÁLAT - egy mozdulattal levehető (Click & Go rendszer), állítható magasságú lábtartó és biztonsági öv KÉNYELEM - ergonomikus forma, kiváló láthatóság, párnázott vállpántok és üléshuzat Műszaki információ: BIZTONSÁG - EN14344 biztonsági szabványnak megfelel (gyerekülés) UNIVERZÁLIS MÉRETEK - 9 kg-tól 22 kg-ig (9 hónapostól 5 éves korig hasznáható) E-bike kompatibilis, 28-40 mm-átmérőjű vázcsőre szerelhetők, min. 80mm szabad helyet igényel a vázon, számzáras lakat és az összeszereléshez szükséges összes szerszám a csomagban. Szín: Városi Szürke, Fahéj Barna, Fekete, Farmer Kék, Karamell, Szafari Szürke. Ára: 56 300.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak