Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Black Friday 2018.11.23.

2018.11.12.

Black FridayAhogy azt a korábbi években tettük, így az idei évben sem tervezzük, hogy kihagyjuk a 2018-as Black Fridy-t, sőt november 23-án garantáltan érdemes lesz ellátogatni a weblapunkra, még inkább az üzletünkbe! 

A kerékpáros világban egy kicsit más a helyzet, mint egyéb más területen, modjuk a szórakoztató elektronika világában, mivel számunkra ilyenkor a szezon már amúgy is véget ért, így eleve az aktuális modellév kerékpárjait javában akciózzuk és ebben az a szép, hogy mire eljön a Black Friday, addigra gyakran már nincs mit kínálni...

Ilyenkor szoktuk egy nap erejéig a következő év bringáit "jóárasítani", hogy ne maradjunk mi sem és a vásárlóink se hoppon. Az idei év viszont elég fura képet mutat, mivel a 2019-es év bringái jókora késésben vannak, így ellentétben a korábban megszokott trendekkel, az idén még szinte semmi nem érkezett meg belőlük. A Női Üzletünk ez alól kivétel, mivel az ottani árukészlet mind az idei akciós modellek, mind pedig a jövő évi kerékpárok esetében nagyon szép képet mutat. Valahogy mi férfiak húztuk most a rövidebbet!

A lényeg az, hogy nem hagyunk cserben senkit, így a még elérhető és már eleve akciós bringák árát november 23-án tovább faragjuk (ezeken belül különösen érdemes lesz figyelni az az országúti és a merevvázas mtb kerékpárok kategóriája), ami meg nem akciós azokkal kapcsolatban is lesz értékes meglepetésünk, de az idei évben bevonjuk a Tacx edzőgörgőket, pulzusmérőórákat stb. is a buliba.

Egyszóval érdemes lesz ránk figyelni november 23-án az idei Black Friday alkalmával! Várunk mindenkit szeretettel!

2018.11.12. Q1 KERÉKPÁRSZALON, Csaba

 

 

Instagram

Közösségi oldalak