Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

BONTRAGER Computerek

 

Bontrager Computer

Bontrager Computer Kínálat

A Bontrager nem bonyolítja túl kerékpáros computer kínálatát, bár úgyis fogalmazhatnánk, hogy letísztul termékpalettával rendelkezik. A belépő modellt nem igazán lehet jó szívvel ajánlani, mert hát se tudása, se megjelenése nem áll a kor színvonalán, ellenben a Ridetime család tagjaival. Ezek kijelzőmérete, tudása és egyszerű kezelhetősége nagyon gyorsan elnyerte a felhasználók tetszését. A computerek mellett nagy gondot fordít a Bontrager a modern jeladók fejlesztésére, melyek Bluetooth segítségével képesek bármilyen okostelefonnal is kommunikálni. Minőség és a megbízhatóság terén pedig egyértelműen az élvonalat képviseli a az amerikai márka.

 

 

Bontrager Gotime kerékpáros computerBontrager GOtime

6 funkciós vezeték nélküli, analóg jelátvitelű kerékpár computer. Könnyen felszerelhető 25.4-es és 31.8-as kormányra egyaránt. Automatikusan indul és áll meg. A csomag tartalmazza az elemet és a küllőmágnest. A következő funkciókat tudja: Pillanatnyi sebesség, Összes megtett út, Szakasz távolság mérése, Kerékpározással töltött idő, Pontos idő, Átlag sebesség mérése. Ára: 8500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

       Bontrager RidetimeBontrager Ridetime

Új 2"-os kijelzővel ellátott vezeték nélküli kerékpár computer.  Automatikusan indul és áll meg. A csomag tartalmazza az elemet, küllőmágnest és a jeladót. A következő funkciókat tudja: Pillanatnyi sebesség, Átlag sebesség, Összes megtett út, Szakasz távolság mérése, Kerékpározással eltöltött idő mérése, Pontos idő, Maximális sebesség mérése, Elégetett kalória mennyisége. Automatikus indulás és nullázás. Két beállítható kerékmérettel is használható. Ára: 17 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager RideTime Elite ComputerBontrager Ridetime Elite

2"-os, 3 soros kijelzővel, háttérvilágítással ellátott digitális jelátvitelű (ANT+) vezeték nélküli kerékpár computer.  Automatikusan indul és áll meg.  A következő funkciókat tudja: Pillanatnyi sebesség, Átlag sebesség, Összes megtett út, Szakasz távolság mérése, Kerékpározással eltöltött idő mérése, Pontos idő, Maximális sebesség mérése, Elégetett kalória mennyisége, Pedálfordulat és pulzusszámmérés a megfelelő jeladók csatlakoztatásával (opcionális). Világítás, Hőmérséklet mérése. Automatikus indulás és nullázás. Két beállítható kerékmérettel is használható. Ára: 21 490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bluetooth jeladóBontrager Duotrap S

Sebesség és pedálfordulatszám mérésére alkalmas szenzor, mely ANT+ és Bluetooth jelátvitelre is képes, így az eszköz kiválóan használható okostelefonokkal is. A Duotrap S kompatibilis Trek kerékpárok vázába integrálható. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Vezeték nélküli szenzorBontrager Combo

Sebesség és pedálfordulatszám mérésére alkalmas szenzor, mely ANT+ és Bluetooth jelátvitelre is képes, így az eszköz kiválóan használható okostelefonokkal is. Ajánlott a computer a Bontrager Trip 300. Ára: 14 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

pulzusmérő mellkaspántBontrager Mellkaspánt

Szívritmus érzékelő mellkaspánt ANT+ és Bluetooth jelátvitelre egyaránt alkalmas. Egy méretben kapható (állítható). Ára: 16 990.-Ft.

.

 

 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak