Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Feliratkozás

Lehetőséged vann arra, hogy elsőkézből értesülj tőlünk a legfrisebb információkról, melyhez mindössze annyit kell tenned, hogy ide kattintasz és feliratkozol!

 

 

 

 

BONTRAGER Computerek

 

 

Bontrager Gotime kerékpáros computerBontrager GOtime

6 funkciós vezetékes kerékpár computer. Könnyen felszerelhető 25.4-es és 31.8-as kormányra egyaránt. Automatikusan indul és áll meg. A csomag tartalmazza az elemet és a küllőmágnest. A következő funkciókat tudja: Pillanatnyi sebesség, Összes megtett út, Szakasz távolság mérése, Kerékpározással töltött idő, Pontos idő, Átlag sebesség mérése. Ára: 8500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

       Bontrager RidetimeBontrager Ridetime

Új 2"-os kijelzővel ellátott vezeték nélküli kerékpár computer.  Automatikusan indul és áll meg. A csomag tartalmazza az elemet, küllőmágnest és a jeladót. A következő funkciókat tudja: Pillanatnyi sebesség, Átlag sebesség, Összes megtett út, Szakasz távolság mérése, Kerékpározással eltöltött idő mérése, Pontos idő, Maximális sebesség mérése, Elégetett kalória mennyisége, Világítás, Hőmérséklet mérése.Automatikus indulás és nullázás. Két beállítható kerékmérettel is használható. Ára: 13 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

     kerékpár computer bontrager trip 300Bontrager Trip 300

ANT+ digitális jelátvitelű, 2.4 GHz-es  kerékpár-komputer, könnyen felszerelhető 25.4-es és 31.8-as kormányra is. Automatikusan indul és megáll. A következő funkciókat tudja: Pillanatnyi sebesség, Összes megtett út mérése,  Szakasz távolság mérés, Eltelt idő, Pontos idő, Maximum sebesség mérése, Átlagos sebesség mérése, Elégetett kalória mennyisége, Világítás, Hőmérséklet kijelzése.Opcióként pedálfordulatszámlálás és pulzusmérés is lehetséges. Maximális, átlagos pulzusszám megjelenítése, zóna elhagyására való figyelmeztetés. Az ezekhez szükséges jeladót és mellkaspántot külön kell megvásárolni. (Mellkaspánt: 14 990.-Ft.,) Sebesség és ped.fordulat szenzor: 10 800.-Ft.) Ára: 16 500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bluetooth jeladóBontrager Duotrap S

Sebesség és pedálfordulatszám mérésére alkalmas szenzor, mely ANT+ és Bluetooth jelátvitelre is képes, így az eszköz kiválóan használható okostelefonokkal is. A Duotrap S kompatibilis Trek kerékpárok vázába integrálható. Ára: 14 490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Vezeték nélküli szenzorBontrager Combo

Sebesség és pedálfordulatszám mérésére alkalmas szenzor, mely ANT+ és Bluetooth jelátvitelre is képes, így az eszköz kiválóan használható okostelefonokkal is. Ajánlott a computer a Bontrager Trip 300. Ára: 14 390.-Ft.

 

 

 

 

 

 

pulzusmérő mellkaspántBontrager Mellkaspánt

Szívritmus érzékelő mellkaspánt ANT+ és Bluetooth jelátvitelre egyaránt alkalmas. Egy méretben kapható (állítható). Ára: 14 990.-Ft.

.

 

 

 

 

 

Instagram

Közösségi oldalak