Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Computer Alkatrészek, Kiegészítők

computer kiegészítő

A kerékpár computerekhez és navigációkhoz manapság rengeteg kiegészítőt lehet vásárolni. Kezdve a különféle konzolokon, pedálfordulatszám jeladókon át a pulzusmérő mellkaspántokig. Valamennyi gyártó kínál a termékeihez az előbb felsorolt alkatrészeket, de oda kell figyelni a vásárlás előtt a kompatibilitásra, ugyanis vannak gyártók, amelyek saját és nem általános jelátvitelt használnak, így azok csak márkán belül működnek megfelelően. Ugyanez igaz a konzolok esetében is, ott sokszor nem csak a fogadni kívánt computer típusát kell figyelembe venni, hanem azt is, hogy milyen kormányra szeretnénk felfogatni, mivel vannak olyan speciális rögzítésű megoldások is, mint pl. a Trek országúti kormányaival kompatibilis konzol, vagy  a szintén a Trek vázakhoz fejlesztett DuoTrap szenzor.  

 

 

 

 

 

kamera konzolLámpa/kamera adapter S81 iGPSPORT S80/M80 kormányadapterhez

Lámpa/kamera adapter S80-as előrenyúló kormányadapterhez. Segítségével felcsavarozhatjuk a computer alá az akciókamerát/lámpát, vagy felgumizhatjuk a kormányszárra. Ára: 4490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

iGPS kormányadapterIGPSPORT M80 KORMÁNY ADAPTER

Előrenyúló műanyag kormányadapter/hosszabító minden iGPSPORT modellhez, masszívabb kialakítású az S60-hoz képest, ezáltal bővíthető akciókamera/lámpa adapterrel (IGSS81 cikkszám) melyet egyszerűen az adapter aljára kell csavarozni. 31.8-as befogóhoz. Ára: 6590.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Trek Madone konzolKerékpáros Garmin Computer Tartó Trek Kerékpárhoz

Kerékpáros Garmin computer tartó Trek Madone kerékpárokhoz. Kiváló minőségű aluminiumból készült, tartós és praktikus a használata, akciókamera vagy extra lámpa konzollal. Anyaga: alumínium ötvözet. Szín: fekete. Méret: 105x35mm. Súly: 46g. Modell: Trek Madone. A csomag tartalmaz: 1 x kerékpár komputer tartó. 1 x csavar. 1 x imbuszkulcs. Ára: 23 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

pedálfordulat jeladóPEDÁLFORDULAT JELADÓ SZENZOR

S61 sebesség jeladó szenzor ANT+ és Bluetooth 4.0 kommunikációval. iGPSPORT 10/50E és 618 típuskhoz de más, a szabványt támogató eszközzel is használható. 2032-es elemmel akár 260 óra üzemidő. IPX7 fröccsenés és rövid vízbemerítés elleni védelemmel. Ára: 7 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

pedálfordulat jeladóPedálfordulat jeladó szenzor iGPSPORT CAD70 ANT+/BLE5.0

CAD671 Pedálfordulat jeladó szenzor ANT+ és Bluetooth 5.0 kommunikációval. iGPSPORT 10, 50E, 320 és 620 típuskhoz de más, a szabványt támogató eszközzel is használható. 2025-es elemmel akár 300 óra üzemidő. IPX7 fröccsenés és rövid vízbemerítés elleni védelemmel. Ára: 10 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

pedálfordulat jeladó vdo computerhezVDO PEDÁLFORDULAT JELADÓ

Kiegészítő jeladó VDO M3.1WL, M4.1WL, M5WL és M6WL computerekhez a pedálfordulat méréséhez. Tartozékok: pedálfordulat jeladó, speciális mágnes a hajtókarra, gyorskötegelő. Ára: 10 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bluetooth jeladóBONTRAGER DUOTRAP S SEBESSÉG ÉS PEDÁLFORDULAT SZENZOR

Sebesség és pedálfordulatszám mérésére alkalmas szenzor, mely ANT+ és Bluetooth jelátvitelre is képes, így az eszköz kiválóan használható okostelefonokkal is. A Duotrap S kompatibilis Trek kerékpárok vázába integrálható. Ára: 17 490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezeték nélküli szenzorBONTRAGER COMBO SEBESSÉG ÉS PEDÁLFORDULAT SZENZOR

Sebesség és pedálfordulatszám mérésére alkalmas szenzor, mely ANT+ és Bluetooth jelátvitelre is képes, így az eszköz kiválóan használható okostelefonokkal is. Ajánlott a computer a Bontrager Trip 300. Ára: 17 490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

pulzusmérő mellkaspánt igpsportPULZUSMÉRŐ ÖV IGPSPORT HR40

HR40 pulzumérő szíj és jeladó szenzor ANT+ és Bluetooth 4.0 kommunikációval - iGPSPORT 10/50E és 618 típuskhoz de más, a szabványt támogató eszközzel is használható - 340 óra üzemidő (CR2032-es elemmel) - IPX7 fröccsenés és rövid vízbemerítés elleni védelemmel. Ára: 16 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

pulzusmérő mellkaspántBONTRAGER MELLKASPÁNT

Szívritmus érzékelő mellkaspánt ANT+ és Bluetooth jelátvitelre egyaránt alkalmas. Egy méretben kapható (állítható). IPX7 fröccsenés és rövid vízbemerítés elleni védelemmel.  Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak