Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Defektvédelem

Kerékpár Defektvédelem

Kerékpározás közben az egyik legnagyobb mumus az ha a biciklink gumija kilyukad. Ez nagyon meg tudja keseríteni a felhőtlen időtöltésünket és ez még a jobbik eset, hiszen annak aki munkába jár a kerékpárral, vagy ez a közlekedési eszköze ott már nem csak egy kellemetlen bringázásról lehet beszélni. A kerékpár gumijának szúrás elleni védelmét kiválóan megoldhatjuk a legújabb generációs tömítő folyadékok valamelyikével, attól függően milyen köpeny van a bringán. Ezeket a zselés folyadékokat még a szúrás előtt a hibátlan belső gumiba (tömlő nélküli gumi esetén a külsőbe) kell beleöntenünk a szelepnyíláson keresztül, majd felpumpálni a gumit és már mehetünk is.

 

 

 

Joe's defektgátló folyadékJoe's No-Flats Super Sealant

A kerékpározás közben az egyik legkellemetlenebb jelenség a defekt, amely még akkor is nagy macera, ha fel vagyunk készülve a javításra, esetleg a beslő gumi cseréjére. Ezeket a kényelmetlesnségeket tudja eltüntetni számodra a világ leghatékonyabb defektjavító és gátló folyadéka, Joe’s No-Flats terméke, amit akár belsővel akár a nélkül használod, defektjeid számának csökkenését fogja eredményezni. Azonnal, akár a 6 mm-es lyukat is, menet közben, gyorsan észrevétlenül tömíti. Apró gumiszemcséinek köszönhetően a javítás nem csak gyors lesz, hanem tartós is, így később nem kell bajlódnod a szereléssel. Könnyen használható, hiszen csak a szelepen keresztül a kerékbe kell juttatnod. Fontos, a felhasználás előtt alaposan rázd fel! Ajánlott mennyiség 1 MTB kerékhez, belsővel vagy belső nélkül alkalmazva: 60-120 ml XC és CX külsőkhöz, 120-180 ml AM, FR és DH köpenyekhez. A 125 ml-es kiszerelés 1-2 kerék feltöltésére elegendő. A hatékony defekt elleni védelem érdekében 3-12 havonta cseréld le a folyadékot a mennyiségtől és az időjárási körülményektől függően. CO2 kompatibilis! Ára: 1990.-Ft.

 

 

 

 

joe's defektgátló folyadékJoe's No-Flats Eco Sealant

A defektmegelőzés új generációja! Latexmentes, ammóniamentes, proteinmentes, a piac egyetlen abszolút környezetbarát defektmentesítője!
Kifejezetten vékony oldalfalú TLR/TNT tubeless gumikra fejlesztve. Érzékeny felnikkel/gumikkal is használható. Latex érzékeny felhasználók is használhatják!
Belsővel és anélkül is használhatod. Nem válik ragadóssá. Azonnal, akár a 6 mm-es lyukat is, menet közben, gyorsan, észrevétlenül tömíti. Apró gumiszemcséinek köszönhetően a javítás nem csak gyors lesz, hanem tartós is, így később nem kell bajlódnod a szereléssel. Könnyen használható, hiszen csak a szelepen keresztül a kerékbe kell juttatnod. Ajánlott mennyiség: 1 MTB kerékhez, belsővel vagy belső nélkül alkalmazva: 60-120 ml : XC és CX kerekekhez, 120-180 ml : AM, FR és DH kerekekhez. A hatékony defekt elleni védelem érdekében 3-12 havonta cseréld le a folyadékot a mennyiségtől és az időjárási körülményektől függően. Az Eco Sealant nem CO2 kompatibilis, ne használjon CO2 pumpát, mert rontja a folyadék hatékonyságát. Ára: 2490.-Ft.

 

 

 

 

defektmentsesítő folyadékJoe's No-Flats Yellow Sealant

Gél típusú defekt javító, csak belsővel használható. Apró gumiszemcséinek köszönhetően a javítás nem csak gyors lesz, hanem tartós is, így később nem kell bajlódnod a szereléssel. Nem toxikus, tartós és könnyen használható, hiszen csak a szelepen keresztül a kerékbe kell juttatnod. Akár a 3 mm-es lyukakat is eltömíti - ha defektet kapsz, csak forgasd meg a kereket és oszlasd el a folyadékot. Ajánlott mennyiség egy 26"-29" MTB kerékhez, belsővel alkalmazva:
120 ml.  A hatékony defekt elleni védelem érdekében 12 havonta cseréld le a folyadékot. Ára: 2490.-Ft.

 

 

 

 

defektgátló folyadékJoe's No-Flats Podium Sealant

Forradalmi újítás! A verseny napjára kifejlesztett, extra magas teljesítményű defektgátló folyadék profi MTB versenyzőknek. Gyorsabb, mint bármely más defektgátló a piacon! Azonnali hatás 10 mm-es lyukméretig!
Eltömíti a lyukakat és vágásokat. Kifejezetten Tubeless felnikhez készült, kemény igénybevételre. Megakadályozza a levegő elillanását vékony oldalfalú gumik esetén is. CO2 kompatibilis. Extra magas teljesítmény 300 km-ig. Magas teljesítmény 300-1000 km-ig. 1000 km-t elérve ajánlott eltávolítani a gumiból.
Széles hőmérséklet tartományban használható (-5°C - +50°C). Széles nyomástartománnyal használható (12psi - 100psi). Ára: 2990.-Ft.

 

 

 

 

Joe's defektgátló folyadékJoe's No-Flats elite Racers

A profi versenyzők elvárásai szerint kifejlesztett defektmentesítő folyadék, nagyobb tömítő hatás, 6 mm-es lyukméretig gyorsan tömít. CO2 kompatibilis!
Belsővel és anélkül is használhatod. Ajánlott mennyiség 1 MTB kerékhez, belsővel vagy belső nélkül alkalmazva: 60-120 ml XC és CX külsőkhöz,
120-180 ml AM, FR és DH köpenyekhez. A hatékony defekt elleni védelem érdekében 3-8 havonta cseréld le a folyadékot a mennyiségtől és az időjárási körülményektől függően. 500ml Ára: 3990.-Ft.

 

 

 

 

Joe's tubeless ready kitJoe's No-Flats Tubeless Ready Kit Super 

Minden, amire szükséged lehet a Tubeless Ready kereked összeállításához/szervizeléséhez. A legkönnyebb tubeless szett a piacon!
A csomag tartalma: 2 db 125 ml-es Joe’s Super Sealant, 2 db presta szelep, 1 tekercs, 2 felni leragasztásához elegendő szalag, tartalék szelepmag, szelepmag kiszedő, szelep átalakító adapter. Ára: 9490.-Ft.

 

 

 

 

tubeles ready kitJoe's No-Flat Tubeless Ready Kit Eco 

Minden, amire szükséged lehet a Tubeless Ready kereked összeállításához/szervizeléséhez. A legkönnyebb tubeless szett a piacon!
A csomag tartalma: 2 db 125 ml-es Joe’s Eco Sealant, 2 db presta szelep, 1 tekercs, 2 felni leragasztásához elegendő szalag, tartalék szelepmag szelepmag kiszedő, szelep átalakító adapter. Ára: 9990.-Ft.

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak