Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Elite Edzőgörgő Kiegészítő

 

Elite görgőkiegészítő

 

 

elite első kerék támasz

Elite Travel Block Első Kerék Tartó

Megemeli az első kereket, így azonos magasságba kerül az első- és a hátsókerék. Megakadályozza a kerék elfordulását. Ára: 7990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Elite gel block első keréktámasz

Elite Gel Block Első Kerék Tartó

Megemeli az első kereket, így azonos magasságba kerül az első- és a hátsókerék. Megakadályozza a kerék elfordulását. A csúszásgátló Elastogel betét mindig megfelelő keréktartást biztosít. Ára: 11 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

elite állítható keréktámasz

Elite SU-STA Állítható Emelhető Magasságú Keréktámasz

Keréktámasz magasságállítással a sík terep és az akár 6%-os emelkedő szimulálásához. 5 fokozatú állítási lehetőség. Üvegszállal erősített műanyag, csúszásgátló gumi lábak. Ára: 15 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Elite Sterzo keréktámasz

Elite Sterzo Kormányozható Keréktámasz

Megemeli az első kereket, így azonos magasságba kerül az első- és a hátsókerék. Irányonként 34°-ban elfordítható, így realisztikusabb kerékpározási élményt nyújt. Automatikus visszaforduló rendszer, hogy könnyebben egyenesbe hozható legyen a kormány. Max. 56 mm-es gumi szélességhez. Ára: 19 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Elite keréktámasz

Elite Sterzo Smart Kormányozható Keréktámasz

Megemeli az első kereket, így azonos magasságba kerül az első- és a hátsókerék. A Zwift-el közösen fejlesztve kifejezetten Zwift felhasználók számára. Bluetooth kapcsolaton keresztül iránythatóvá válik az Avatarunk, így élőben előzhetünk és kanyarodhatunk. Max. 56 mm-es gumi szélességhez. Ára: 45 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

külső gumi görgőhöz

Elite Coperton Indoor Tire

Hajtogatott gumiabroncs beltéri edzésre fejlesztve. Csend és kényelem: csökkenti a rezgést, a zajt és növeli a kényelmet edzés közben. Hőelvezetés: a speciális futófelületnek köszönhetően az abroncs nem melegszik fel, mint a közúti gumiabroncs. Kiváló tapadás a gumiabroncs és a futópad között: az alkalmazott összetétel jobb tapadást kínál a hagyományos gumiabroncsokhoz képest. Egyedülállóan tartós a rendkívül erős összetételnek köszönhetően. A speciális gömbölyítésnek köszönhetően az abroncs nem melegszik túl, mint egy normál közúti gumiabroncs, és így kiváló hőelvezetést biztosít. Kompatibilitás 28 "kerekekkel (700 x 25 C). Ára: 19 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Elite Misuro +

Elite Misuro B Szenzor

Amikor csatlakoztatásra kerül a My E-Training alkalmazással, az addigi edzőgörgő átalakul egy professzionális, élményekkel teli digitális edzőgéppé, mely minden fontos adattal ellát tekerés közben. Kompatibilis minden iOS, Android okostelefonnal, tablettel, ANT+ vagy Bluetooth Smart kerékpáros computerrel valamint GPS eszközzel. Sebesség, teljesítmény és pedálfordulat adatokat küld a párosított mobil eszközre. A My E-Training app használatával egy átlagos edzőgörgőből egy csapásra digitális okosgörgő lesz, mely kezeli a legfontosabb edzési adatokat, információkat. Ára: 30 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Elite Rizer szimulátor

Elite Rizer Emelkedő Szimulátor

Emelkedj új magasságokba a Rizerrel, az Elite kormányművel ellátott emelkedő szimulátorával! Az Elite beltéri kerékpáros környezet legújabb kiegészítése megemeli és lesüllyeszti a kerékpárt, hogy emelkedőket és lejtőket biztosítson valós időben, miközben a görgőddel betámadod azokat. A fókuszáltabb és valósághűbb élmény érdekében az Elite Rizer innovatív kormányrendszerrel bír, amelyet úgy terveztünk, hogy javítsa a kormányérzetet, amikor felfelé haladsz, és segítsen az összes izmod megdolgoztatásában, mintha csak odakint lennél. Használd a Zwifttel, hogy irányítsd avatarodat a képernyőn, és leelőzz más bringásokat. A robusztus hardverkialakításnak köszönhetően a Rizer akár 20%-os emelkedőket és akár -10%-os lejtőt képes szimulálni. Segítségével megtapasztalhatod, mennyi erőt kíván kedvenc csúcsod meghódítása, és segít legyőzni azt. A kormányzási funkció segítségével könnyedén mozgathatod a kormányt mindkét irányba, ami javítja a kormányzás élményét és kényelmét, de abban is segít, hogy ugyanazokat az izomcsoportokat dolgozd meg a lábaidban és a vállaidban, mint a szabadban, felfelé tekerve. Az Elite Rizer közvetlenül kapcsolódik interaktív okosgörgődhöz, hogy automatikus fokozatváltást biztosítson, amikor a virtuális pályákon tekersz. Kompatibilis az összes legújabb generációs görgővel, amelyek lehetővé teszik a kerékpár szabad forgását, az Elite termékcsaládon belül pedig a Justo, Direto XR(-T), Suito(-T) és Tuo modellekkel. Ára: 429 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Elite vázvédő

Elite Protec Plus Izzadtság Felfogó

Izzadtság felfogó a felső vázcső védelmére. Ára: 14 990 

 

 

 

 

 

 

Elite törülköző

Elite Zugaman Törülköző

Kompakt törülköző beltéri edzéshez. Tökéletesen illeszkedik a nyakra edzőgörgő használata közben. Méret: 130x30cm. Szín: piros. Ára: 6590.-Ft.

 

 

 

 

 

Elite folding szőnyeg

Elite Folding Mat Szőnyeg

Ez a szőnyeg könnyebb és lágyabb alternatíva a biciklizés legnagyobb nevei által használt Training Mat számára, és úgy lett kialakítva, hogy az edzés után bárhol könnyen lehajthassa és tárolhassa. A csúszásmentes hátsó terület biztosítja a kerékpár ideális tartását a padlón. Kivételes stabilitást biztosít sprintelés közben is. A kerékpár alatti betét nagy stabilitást biztosít, elnyeli az ütéseket és a rezgéseket, és így védi az edzés közbeni felületeket az intenzív edzés során. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Elite Training Mat szőnyeg

Elite Training Mat Szőnyeg Görgő Alá

Anyagának köszönhetően hatékonyan nyeli el a rezgéseket így komfortosabb és csendesebb a görgőzés. Mérete: 90 x 180 cm. Piros színben. Ellenáll az izzadságnak és az olajnak, így védi otthonodat. Ára: 45 990.-Ft.

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak