Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Hajtogatható és U lakatok

Abus kerékpár lakat

Biztonsági Kerékpár Zárak

Ahogy az lenni szokott a legjobb tulajdonságokkal rendelkező dolgoknak is akadnak hátrányos jellemzői, nos ez alól se az U-lakatok, se a hajtogatható kerékpár zárak nem kivételek, mert bár a legnagyobb védelemmel látják el őrizetlenül hagyott kerékpárunkat a használatuk és egyes típusoknál a szállításuk meglehetősen nehézkes. A Hajtogatható lakatok kerékpáron való szállítása a hozzájuk adott toknak köszönhetően, melyet a vázra lehet rögzíteni igen kifinomult, semmit nem akadályoz, esztétikailag sem romboló hatású és a használathoz elég egy mozdulattal kicsúsztatni a tokból. A bringa valamihez való rögzítése is egyszerűbb ezzel, mint egy U lakattal. Mindkét típus többféle méretben kapható és az erősségük az árukkal egyenes arányban növekszik.

 

 

 

Abus U lakatokAbus U lakatok

Biztonság a mindennapokra. Speciális acélból készített, többféle ívátmérőben kapható U-lakat. Abus minőségi zárszerkezet. Erős, edzett acél zártest védi a zárszerkezetet. Univerzális tartó (USH) a vázra való rögzítéshez.Ára típustól és erősségtől függően: 9900-33 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontragrer u lakatBontrager Comp Combo

Biztonság a mindennapokra. Speciális acélból készített, 9mm x 23cm x 10.5cm -es U-lakat. Minőségi zárszerkezet. Erős, edzett acél zártest védi a zárszerkezetet. A kiegészítő sodronykábel segítségével több ponton is rögzíteni tudjuk a kerékpárunkat, megnehezítve ezzel a tolvajok dolgát. Ára: 15 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

Trelock hajtogatható kerékpár lakatTrelock FS200

Könnyű és kompakt, kis helyen is elférő praktikus hajtogatós zár. Elegáns, mégis funkcionális. A kulcs mindkét oldalával, könnyedén behelyezhető, megkönnyítve ezzel a használatát. A műanyag borítású edzett acél lapok nemcsak lopás ellen védenek, de a váz festését sem fogják károsítani. Méret: 75, vagy 100cm. Ára: 12 990.-Ft./ 16 490.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus hajtogatható lakat bordo liteAbus Bordo Lite

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5 mm vastag acél lapok, műanyag borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Puha szilikon borítású lakattest. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok és a lakattest különösen könnyű, vastartalmú anyag ötvözetéből készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében, a feltörések ellen, automata zárással. Két kulccsal. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Hossza:60cm. Ára: 16 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus bordo hajtogatható lakatAbus Bordo 5700/80

A legnépszerűbb hajtogatható lakat az Abus kínálatában 5 mm vastag acél lapokkal. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Egyszerűen szállítható a praktikus, nem zörgő tartótoknak köszönhetően. Tartó táskával, mely egyszerűen egy kézzel is kezelhető. Kék, Sárga, Fekete, Pink, Kék, Lila, Türkiz színekben kapható, melyek megtekinthetőek a képre kattintva. Hossza: 80 cm.  Ára: 19 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager hajtogatható lakatBontrager Elite 

Az 5 mm vastag, összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Egyszerűen szállítható a praktikus, nem zörgő tartótoknak köszönhetően. Tartó táskával, mely egyszerűen egy kézzel is kezelhető. Hossza: 80 cm.  Ára: 19 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock FS 300 lakatTrelock FS 300

X-MOVE® - a colstok zárak tartókonzolja variálható és sokoldalú. Rázkódásmentes szállítást tesz lehetővé. Jobb és balkezesek is könnyedén használhatják, mert a zár mindkét irányban kivehető belőle, illetve különböző geometriával rendelkező kerékpárokra is rögzíthető. Szín: Fehér, Fekete, Pink, Kék, Piros, Zöld. Méret: 85, vagy 100cm. Ára: 19 990.-Ft./22 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus hajtogatható lakat számkódosAbus 6150/85

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5 mm vastag acél lapok, műanyag borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Műanyag borítású lakattest. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok és a lakattest különösen könnyű, vastartalmú anyag ötvözetéből készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. A 2-K eljárással vésett számjegyek sokáig láthatók maradnak. Egyedileg beállítható számkombináció. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. A számkombinációs lakat különösen ideális, amikor több személy használja ugyanazt a lakatot. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és könnyű szállíthatóságnak. A Bordo Lite különösen alkalmas könnyű kerékpárok átmeneti lezárására. Ára: 24 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock FS 455 CoopsTrelock FS 455 Cops

Magas biztonsági szint vonzó dizájnnal párosítva. Ergonómikus kialakítású zár, a forgatható csatlakozások garantálják a könnyű és egyszerű kezelhetőséget. A műanyag borítású edzett acél lapok nemcsak lopás ellen védenek, de a váz festését sem fogják károsítani. Méret: 85cm. Ára: 25 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus hajtogatható lakatAbus Bordo 6000/90

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. Minél hosszabbak az acél lapok, annál könnyebb a kerékpárt fix tárgyakhoz lezárni. 5 mm vastag acél lapok, nagyon puha 2 komponensű borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Színben passzoló puha szilikon borítás a lakattesten. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok, az összeillesztés, valamint a zárrendszer elemei speciális edzett acélból készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében, a feltörések ellen. Két kulccsal. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Ez a lakattípus rendelhető két lakat egy kulccsal nyithatós verzióban, mint a TwinSet. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és könnyű szállíthatóságnak. Ára: 28 650.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock FS460 hajtogatható lakatTrelock FS460

X-MOVE® - a colstok zárak tartókonzolja variálható és sokoldalú. Rázkódásmentes szállítást tesz lehetővé. Jobb és balkezesek is könnyedén használhatják, mert a zár mindkét irányban kivehető belőle, illetve különböző geometriával rendelkező kerékpárokra is rögzíthető. Biztonsági szintje közepes. Méret: 100cm. Ára: 29 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus Bordo Big hajtogatható lakatAbus Bordo Big 6000/120

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5 mm vastag acél lapok, nagyon puha 2 komponensű borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Színben passzoló puha szilikon borítás a lakattesten. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok, az összeillesztés, valamint a zárrendszer elemei speciális edzett acélból készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében, a feltörések ellen. Két kulccsal. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Ez a lakattípus rendelhető kétféle lakat egy kulccsal nyithatós verzióban, azaz többféle lakatot lehet használni egy kulccsal, illetve kulcskóddal. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és a könnyű szállíthatóságnak. A 120 cm teljes hossz könnyen lehetővé teszi két kerékpár egyszerre történő lezárását. Ára: 29 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock FS 500 hajtogatható kerékpár lakatTrelock FS 500

Az FS 500 TORO® a legerősebb és legbiztonságosabb a Trelock colstok zárai között. Biztonságot nyújt a professzionális tolvajok ellen is, ezért magasabb kockázatú helyen is nyugodt szívvel magára hagyhatjuk kerékpárunkat. Elegáns, kompakt dizájnja csupán 1500 grammot rejt. Automatikus lezáró mechanizmusa megkönnyíti a használatát. Biztonsági szintje: Magas. Méret: 90cm. Ára: 32 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus bordo granit lakatAbus 6500/85 Granit X-Plus

Kiváló védelem a magas kockázatú lopások ellen. Magas minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5,5 mm vastag acél lapok, nagyon puha 2 komponensű borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Színben passzoló puha szilikon borítás a lakattesten. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. ABUS szegecsvédelem, amely által a kapcsolódási pontok kiemelt védelmet kapnak. Az acél lapok, az összeillesztés, valamint a zárrendszer elemei speciális edzett acélból készültek. ABUS X-Plus cilinder a maximális lopás elleni védelemért, pl. feltörés. Két kulccsal, melyből az egyik világítós. ABUS kódkártyával az extra és pótkulcs rendeléshez. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Ez a lakattípus rendelhető kétféle lakat egy kulccsal nyithatós verzióban. Azaz többféle lakatot lehet használni egy kulccsal, illetve kulcskóddal. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és a könnyű szállíthatóságnak. Ára: 39 990.-Ft.

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak