Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Hajtogatható és U lakatok

Abus kerékpár lakat

Biztonsági Kerékpár Zárak

Ahogy az lenni szokott a legjobb tulajdonságokkal rendelkező dolgoknak is akadnak hátrányos jellemzői, nos ez alól se az U-lakatok, se a hajtogatható kerékpár zárak nem kivételek, mert bár a legnagyobb védelemmel látják el őrizetlenül hagyott kerékpárunkat a használatuk és egyes típusoknál a szállításuk meglehetősen nehézkes. A Hajtogatható lakatok kerékpáron való szállítása a hozzájuk adott toknak köszönhetően, melyet a vázra lehet rögzíteni igen kifinomult, semmit nem akadályoz, esztétikailag sem romboló hatású és a használathoz elég egy mozdulattal kicsúsztatni a tokból. A bringa valamihez való rögzítése is egyszerűbb ezzel, mint egy U lakattal. Mindkét típus többféle méretben kapható és az erősségük az árukkal egyenes arányban növekszik.

 

 

 

Abus U lakatokAbus U lakatok

Biztonság a mindennapokra. Speciális acélból készített, többféle ívátmérőben kapható U-lakat. Abus minőségi zárszerkezet. Erős, edzett acél zártest védi a zárszerkezetet. Univerzális tartó (USH) a vázra való rögzítéshez.Ára típustól és erősségtől függően: 14 900-39 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager-U lakatBontrager Elite U Lakat 

Az Abus céggel együttműködésben készített lakat. 9 mm-es edzett acél, dupla csavarral ellátott bilincs. A prémium kétrétegű hengermag további védelmet nyújt. Puha tapintású bevonat nem csak a megjelenés érdekében, megóvja a kerékpárt a karcoktól. Az egyszerű rögzítés másodpercek alatt telepíthető. Az iparágban vezető korrózióállóság. Tartalmazza az U-Lock-ot, tartót és 2 kulcsot (cserekulcs is elérhető). Biztonsági besorolás 8. Ára: 14 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontragrer u lakatBontrager Comp Combo U Lakat

Biztonság a mindennapokra. Speciális acélból készített, 9mm x 23cm x 10.5cm -es U-lakat. Minőségi zárszerkezet. Erős, edzett acél zártest védi a zárszerkezetet. A kiegészítő sodronykábel segítségével több ponton is rögzíteni tudjuk a kerékpárunkat, megnehezítve ezzel a tolvajok dolgát. Ára: 17 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus hajtogatható lakat bordo liteABUS BORDO LITE MINI HAJTOGATHATÓ LAKAT

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5 mm vastag acél lapok, műanyag borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Puha szilikon borítású lakattest. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok és a lakattest különösen könnyű, vastartalmú anyag ötvözetéből készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében, a feltörések ellen, automata zárással. Két kulccsal. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Hossza:60cm. Ára: 22 950.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus hajtogatható lakat számkódosABUS BORDO LITE MINI 6055C/60 SZÁMZÁRAS

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5 mm vastag acél lapok, műanyag borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Műanyag borítású lakattest. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok és a lakattest különösen könnyű, vastartalmú anyag ötvözetéből készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. A 2-K eljárással vésett számjegyek sokáig láthatók maradnak. Egyedileg beállítható számkombináció. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. A számkombinációs lakat különösen ideális, amikor több személy használja ugyanazt a lakatot. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és könnyű szállíthatóságnak. A Bordo Lite különösen alkalmas könnyű kerékpárok átmeneti lezárására. Ára: 22 950.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock hajtogatható kerékpár lakatTrelock FS200 Two.Go Colostok Zár

Könnyű és kompakt, kis helyen is elférő praktikus hajtogatós zár. Elegáns, mégis funkcionális. A kulcs mindkét oldalával, könnyedén behelyezhető, megkönnyítve ezzel a használatát. A műanyag borítású edzett acél lapok nemcsak lopás ellen védenek, de a váz festését sem fogják károsítani. Méret: 75cm. Ára: 25 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager hajtogatható lakatBONTRAGER ELITE HAJTOGATHATÓ LAKAT

Az 5 mm vastag, összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Egyszerűen szállítható a praktikus, nem zörgő tartótoknak köszönhetően. Tartó táskával, mely egyszerűen egy kézzel is kezelhető. Hossza: 80 cm.  Ára: 26 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus bordo hajtogatható lakatAbus Bordo 5700/80 SH Tartóval

A legnépszerűbb hajtogatható lakat az Abus kínálatában 5 mm vastag acél lapokkal. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Egyszerűen szállítható a praktikus, nem zörgő tartótoknak köszönhetően. Tartó táskával, mely egyszerűen egy kézzel is kezelhető. Kék, Sárga, Fekete, Pink, Kék, Lila, Türkiz színekben kapható, melyek megtekinthetőek a képre kattintva. Hossza: 80 cm.  Ára: 29 250.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock FS 455 CoopsTRELOCK FS 455 COPS COLOSTOK ZÁR

Magas biztonsági szint vonzó dizájnnal párosítva. Ergonómikus kialakítású zár, a forgatható csatlakozások garantálják a könnyű és egyszerű kezelhetőséget. A műanyag borítású edzett acél lapok nemcsak lopás ellen védenek, de a váz festését sem fogják károsítani. Szín: Fehér, Fekete. Méret: 85cm. Ára: 30 590.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock FS 380 lakatTrelock FS 380 TRIGO® Colostok Zár

Az FS 380 TRIGO® IN-X® cilinder technológiának köszönhetően a kulcs mindkét oldalról behelyezhető. Az újratervezett cilinder védő kupak nemcsak a zárat védi, de a lezárást és a kinyitást is kényelmesebbé teszi. Az FS 380 TRIGO® a Trelock új, egyszerű dizájnját képviseli. Tisztán feketében, a colstok zárak még elegánsabbak, mint korábban. A gumírozott borítású edzett acél lapok nemcsak lopás ellen védenek, de a váz festését sem fogják károsítani. Tömeg: 770g (85cm), 860g (100cm). Méret: 85, vagy 100cm. Ára: 31 990.-Ft./35 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus hajtogatható lakatAbus Bordo 6000/90 XPlus Zárszerkezet

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. Minél hosszabbak az acél lapok, annál könnyebb a kerékpárt fix tárgyakhoz lezárni. 5 mm vastag acél lapok, nagyon puha 2 komponensű borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Színben passzoló puha szilikon borítás a lakattesten. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok, az összeillesztés, valamint a zárrendszer elemei speciális edzett acélból készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében, a feltörések ellen. Két kulccsal. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Ez a lakattípus rendelhető két lakat egy kulccsal nyithatós verzióban, mint a TwinSet. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és könnyű szállíthatóságnak. Ára: 37 590.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock FS480 hajtogatható lakatTrelock FS 480 COPS® Hajtogatható Lakat

Az FS 480 COPS® az új Trelock dizájnt kapta, és egy új kompakt zár a COPS colstok zárak között. Gumírozott borítású edzett acél lapjai 1.3 méter hosszúságig hajtogathatóak ki. A kerékpárunk lezárása most még könnyebb: a kényelmesebb kezelhetőség érdekében az FS 480 COPS®-ot 360 fokban forgatható kulcslyukkal és megfordítható kulccsal kapjuk. A már bizonyított és továbbfejlesztett X-MOVE tartó megakadályozza a zörgést. Az IN-X® cilindert kupak védi a kosztól és szennyeződésektől. Méret: 100, vagy 120 cm. Tömeg: 1200/1600g. Ára: 37 990.-Ft. / 45 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus Bordo Big hajtogatható lakatAbus Bordo 6000K X-Plus Hajtogatható Lakat

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5 mm vastag acél lapok, nagyon puha 2 komponensű borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Színben passzoló puha szilikon borítás a lakattesten. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok, az összeillesztés, valamint a zárrendszer elemei speciális edzett acélból készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében, a feltörések ellen. Két kulccsal. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Ez a lakattípus rendelhető kétféle lakat egy kulccsal nyithatós verzióban, azaz többféle lakatot lehet használni egy kulccsal, illetve kulcskóddal. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és a könnyű szállíthatóságnak.Választható méret: 90, 120cm. A 120 cm teljes hossz könnyen lehetővé teszi két kerékpár egyszerre történő lezárását. Ára: 41 300.-Ft. / 45 000.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock FS 500 hajtogatható kerékpár lakatTrelock FS 500 Toro Hajtogatható Lakat

Az FS 500 TORO® a legerősebb és legbiztonságosabb a Trelock colstok zárai között. Biztonságot nyújt a professzionális tolvajok ellen is, ezért magasabb kockázatú helyen is nyugodt szívvel magára hagyhatjuk kerékpárunkat. Elegáns, kompakt dizájnja csupán 1500 grammot rejt. Automatikus lezáró mechanizmusa megkönnyíti a használatát. Biztonsági szintje: Magas. Méret: 90cm. Ára: 37 990.-Ft. / 51 990.-Ft. (kiviteltől függően)

 

 

 

 

 

Abus bordo granit lakatAbus 6500/90 Granit X-Plus Hajtogatható Lakat

Kiváló védelem a magas kockázatú lopások ellen. Magas minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5,5 mm vastag acél lapok, nagyon puha 2 komponensű borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Színben passzoló puha szilikon borítás a lakattesten. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. ABUS szegecsvédelem, amely által a kapcsolódási pontok kiemelt védelmet kapnak. Az acél lapok, az összeillesztés, valamint a zárrendszer elemei speciális edzett acélból készültek. ABUS X-Plus cilinder a maximális lopás elleni védelemért, pl. feltörés. Két kulccsal, melyből az egyik világítós. ABUS kódkártyával az extra és pótkulcs rendeléshez. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Ez a lakattípus rendelhető kétféle lakat egy kulccsal nyithatós verzióban. Azaz többféle lakatot lehet használni egy kulccsal, illetve kulcskóddal. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és a könnyű szállíthatóságnak. Ára: 56 300.-Ft.

 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak