Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Használt kerékpárok

Használt kerékpár

 

Megunt, kinőtt, vagy épp ki nem használt kerékpárod eladásában mi is segítünk neked. Nincs más dolgod, mint egy kis leírást (elérhetőségeddel együtt) és egy fotót küldeni az e-mail címünkre és mi máris meghirdetjük neked ezen az oldalon ingyenesen. A hirdetésed 30 nap múlva automatikusan töröljük, de ha kéred akkor hosszabbítjuk neked, természetesen továbbra is ingyenesen. Abban az esetben, ha nálunk vásárolsz új kerékpárt akkor megegyezés alapján be is számítjuk a régi bringádat, így neked már annak értékesítésével nem kell foglalkoznod.

Amennyiben a használt gyermek, vagy női kerékpárok érdekelnek, úgy kattints ide!

 

 

 

 

használt trekking hercules kerékpár

Használt Hercules Trekking Kerékpár

Eladó a képen látható nagyon jó állapotban lévő Hercules trekking kerékpár. Főbb jellemzői: 48-as méretű alumínium váz, 27 sebességes Shimano SLX váltó, állítható kormányszár, integrált szarvval ellátott komfort markolat, új, defektvédelemmel ellátott külső gumik, stb. Ára: 110 000.-Ft. Érdeklődni nyitvatartási idő alatt az üzletben, vagy a +36 30 233 4808-as telefonszámon.

 

 

 

 

Használt trek mamba kerékpár

Használt Trek Mamba Kerékpár

Újszerű állapotban eladó a képen látható Trek Mamba MTB kerékpár. 18"-os vázméret, 29-es Mavic kerékszett, RockShox SID teleszkóp, 3x10 sebességes Shimano XT hajtás és váltók. A kerékpár megtekinthető üzletünkben. Ára: 430 000.-Ft.

 

 

 

 

használt trek Procaliber 9.6

Használt Trek Procaliber 9.6, 2020

Eladó a képen látható Trek Procaliber 9.6-os mtb kerékpár. Karcmentes, szalon állapot jellemzi. A megtett kilométerek száma 200. Karbonváz, 1x12-es Shimano XT váltó, RockShox Recon Gold teleszkóp. L-es vázméret. A részletes specifikáció itt található! A kerékpár garanciás. Érdeklődni. nyitvatartási idő alatt az üzletben, vagy a +36 30 233 4808-as telefonszámon. Ára: 699 000.-Ft.

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak