Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Feliratkozás

Lehetőséged vann arra, hogy elsőkézből értesülj tőlünk a legfrisebb információkról, melyhez mindössze annyit kell tenned, hogy ide kattintasz és feliratkozol!

 

 

 

 

Használt kerékpárok

Megunt, kinőtt, vagy épp ki nem használt kerékpárod eladásában mi is segítünk neked. Nincs más dolgod, mint egy kis leírást (elérhetőségeddel együtt) és egy fotót küldeni az e-mail címünkre és mi máris meghírdetjük neked ezen az oldalon ingyenesen. A hírdetésed 30 nap múlva automatikusan töröljük, de ha kéred akkor hosszabítjuk neked, természetesen továbbra is ingyenesen. Abban az esetben, ha nálunk vásárolsz új kerékpárt akkor megegyezés alapján be is számítjuk a régi bringádat, így neked már annak értékesítésével nem kell foglalkoznod.

Amennyiben a használt gyerek kerékpárok érdekelnek, úgy kattints ide!

 

 

 

 

Használt neuzer

Használt Neuzer NFL Folding N7

Újszerű állapotban (kb.100km) eladó a képen látható összecsukható Neuzer kerékpár. Shimano N7 agyváltó, 24"-os kerekek. Ára: 75 000.-Ft. Érdeklődni: +3630 555 7555

 

 

 

 

Használt Trek Zektor kerékpár

Használt Trek Zektor Kerékpár

Újszerű állapotban lévő Trek Zektor női kerékpár kihasználatlanság miatt eladó. Könnyű alumínium váz, országúti hajtás (Shimano 105, Sora). Ára: 160 000.-Ft. Érdeklődni a +36 30 527 2197-es telefonszámon lehet.

 

 

 

 

Használt merida Big Ninety Nine

Használt Merida Big Ninety Nine

Eladó a képen látható Merida Big Ninety Nine karbonvázas összteleszkópos kerékpár. Vázméret 19" (48cm), DT rugóstag, Fox teleszkóp, 3x10-es full Shimano XT szett. A kerékpár újszerű állapotban van, festése kifogástalan. Ára: 580 000.-Ft. Érdeklődni az üzlet nyitvatartási idejében, vagy a q1kerekparszalon@gmail.com email címen lehet. Kérésre a tzulajdonos több fotót is tud küldeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak