Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

HÁTSÓ LÁMPÁK

Kerékpár lámpa kínálat hátulra

A hátsó kerékpár világítás terén is óriási fejlődés ment végbe az elmúlt néhány évben. A minőségi gyártók mindegyike elment a nagy távolságról is korrekt láthatóság és az akkumulátoros üzemeltetés irányába. Ez a kombó lehetővé tette az olyan finom technikai részletek beépítését, mint a környezeti fények figyelembe vétele és az ahhoz alkalmazkodó fényerő, így nem csak a biztonságunkat növeli, hanem az akkumulátorral is kíméletesen bánik.

 

 

 

 

Hátsó lámpaRock Machine R Light 10

4 lumenes hátsó kerékpár világítás szilikon pántos rögzítéssel, melynek köszönhetően stabilan rögzíthető bármilyen méretű nyeregcsőre. 2db AAA típusú elemmel csomagolva. Ára: 1990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

rock Machine hátsó lámpaRock Machine R Light 30

Kompakt, 6 lumenes akkumulátoros hátsó lámpa szilikon pántos rögzítéssel. USB-ről újratölthető. Felfogatása révén bármilyen átmérőjű nyeregcsőre felrögzíthető és onnan egy mozdulattal, könnyedén levehető. Az USB kábel a csomag része. Ára: 5500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár hátsó lámpa Bontrager Flare 1Bontrager Flare 1

Belépő a "komolyabb" hátsó lámpák világába. 3 led égője 8 lumen fényerővel világít, mely akár 1000 méterről is igen jó láthatóságot biztosít használójának. 2db AAA elemmel működik amit a lámpához csomagolnak. 3 funkcióban használható: folyamatos világítás, ütemes villogás és véletlenszerű villogás. Energia felhasználására jellemző, hogy akár 80 üzemórát is tud egy elempárral. Komplett a rögzítési rendszere, így nem csak a kerékpár nyeregcsövére, de csomagtartóra, táskára, ruhára is rögzíthető. Teljesen vízálló. Ára: 3990.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Kerékpár hátsó lámpa Bontrager Flare 3Bontrager Flare 3

2 ultranagy fehér és 2 normál led biztosítja a kivételesen nagy fényerőt, mely akár 1500 méterről is ragyogó láthatóságot nyújt.. 2db AAA elemmel működik amit a lámpához csomagolnak. 2 funkcióban használható: folyamatos világítás, ütemes villogás. Energia felhasználására jellemző, hogy akár 50 üzemórát is tud egy elempárral. Komplett a rögzítési rendszere, így nem csak a kerékpár nyeregcsövére, de csomagtartóra, táskára, ruhára is rögzíthető. Teljesen vízálló. Ára: 6990.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

USB-ről tölthető hátsó lámpa kerékpárraBontrager Ember USB

USB-ről tölthető, 3 lumen fényerejű, 270 fokban látható ledes hátsó lámpa. Két üzemmódban működtethető, folyamatos és villogó üzem. Az akkumluátora egy feltöltéssel 7 óra folyamatos és 35 óra villogó használatot tud. Teljesen vízálló és rugalmas rögzítésénél fogva szerszám nélkül felhelyezhető bárhová. Az akku teljes töltési ideje 2.5 óra. Ára: 8600.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager hátsó lámpa flare city ledBontrager Flare R USB

USB-ről tölthető, 35 lumen fényerejű, ledes hátsó lámpa. Több üzemmódban működtethető, folyamatos (több fokozatban) és villogó üzem. Az akkumulátora egy feltöltéssel 5-10 óra folyamatos (fokozattól függően) és 20 óra villogó használatot tud. Teljesen vízálló és rugalmas rögzítésénél fogva szerszám nélkül felhelyezhető bárhová. Az akku teljes töltési ideje 2.5 óra. Ára:13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Flare RT USBBontrager Flare RT USB

USB-ről tölthető, 90 lumen fényerejű, ledes hátsó lámpa. Több üzemmódban működtethető, folyamatos (több fokozatban) és villogó üzem. Az akkumulátora egy feltöltéssel 6-13,5 óra folyamatos (fokozattól függően) és 20 óra villogó használatot tud. Teljesen vízálló és rugalmas rögzítésénél fogva szerszám nélkül felhelyezhető bárhová. Távírányító segítségével (ANT+) vezérelhető (nem tartozék). Az akku teljes töltési ideje 2.5 óra. Ára: 20 990.-Ft.

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak