Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

HÁTSÓ LÁMPÁK

Kerékpár lámpa kínálat hátulra

A hátsó kerékpár világítás terén is óriási fejlődés ment végbe az elmúlt néhány évben. A minőségi gyártók mindegyike elment a nagy távolságról is korrekt láthatóság és az akkumulátoros üzemeltetés irányába. Ez a kombináció lehetővé tette az olyan finom technikai részletek beépítését, mint a környezeti fények figyelembe vétele és az ahhoz alkalmazkodó fényerő, így nem csak a biztonságunkat növeli, hanem az akkumulátorral is kíméletesen bánik. A legújabb modellek már ezen is túlmutatnak, hiszen érzékelik a kerékpár lassulását, amelyet féklámpa funkcióval jeleznek a hátunk mögött közlekedők számára.

 

 

 

 

Hátsó lámpaRock Machine R Light 10 Hátsó Lámpa

4 lumenes hátsó kerékpár világítás szilikon pántos rögzítéssel, melynek köszönhetően stabilan rögzíthető bármilyen méretű nyeregcsőre. 2db AAA típusú elemmel csomagolva. Ára: 2500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

rock Machine hátsó lámpaRock Machine R Light 30 Hátsó Lámpa

Kompakt, 6 lumenes akkumulátoros hátsó lámpa szilikon pántos rögzítéssel. USB-ről újratölthető. Felfogatása révén bármilyen átmérőjű nyeregcsőre felrögzíthető és onnan egy mozdulattal, könnyedén levehető. Az USB kábel a csomag része. Ára: 5500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Akkumulátoros hátsó lámpaP2R Spectic 10 Hátsó Lámpa

Szerszám nélküli felszerelés, sokoldalúság szinte minden általános nyeregcső átmérőjéhez használható. Kiváló fényerő és széles betekintési szög (270°) teszi ezt a lámpát igazán ideális társsá, akár a város megvilágított utcáin, akár azon kívül haladunk. Jellemzők: Fényáram: 10 Lm, Fényforrás: 5 x SMD LED, Akkumulátor típusa: Li-pol 200mAh, Világítási módok és tartósság: 100% (3h), villogó választás 1 (15h), villog minden LED (6h), villogó kiválasztás 2 (8h), Méretek: 69 x 20 x 16 mm (maga a fénytest), Súly: 31 g. Ára: 5500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

USB-ről tölthető hátsó lámpa kerékpárraBontrager Ember USB Hátsó Lámpa

USB-ről tölthető, 3 lumen fényerejű, 270 fokban látható ledes hátsó lámpa. Két üzemmódban működtethető, folyamatos és villogó üzem. Az akkumluátora egy feltöltéssel 7 óra folyamatos és 35 óra villogó használatot tud. Teljesen vízálló és rugalmas rögzítésénél fogva szerszám nélkül felhelyezhető bárhová. Az akku teljes töltési ideje 2.5 óra. Ára: 8600.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár hátsó lámpaP2R Talix 30 Hátsó Lámpa

A P2R Talix 30 akkumulátoros biztonsági hátsó lámpa kompakt megjelenéssel ötvözi az okos funkciókat. Az alumíniumötvözetből készült formatervezett külső ház, IPX-5 vízállósággal rendelkezik. Az alkalmazott LED COB technológia 30 lumen fénykibocsátással és speciális lencseformával rendelkezik. A lámpa el van látva egy AUTO fékérzékelővel, amely jelzi a kerékpár fékezését, növelve ezzel a biztonságot sűrű kerékpáros forgalom, vagy városi közlekedés esetén. Választható automatikus, vagy kézi üzemmód. előbbi esetén a lámpa alkalmazkodik a fényviszonyokhoz. Üzemidő: 100% (2h) - 50% (4h) -25% (8h), villogó: 100% (5h), 50% (10h), 25% (20h).Akkumulátor típusa: Li-pol 3.7V 400mAh. Ára: 8990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager hátsó lámpa flare city ledBontrager Flare R USB Hátsó Lámpa

USB-ről tölthető, 35 lumen fényerejű, ledes hátsó lámpa. Több üzemmódban működtethető, folyamatos (több fokozatban) és villogó üzem. Az akkumulátora egy feltöltéssel 5-10 óra folyamatos (fokozattól függően) és 20 óra villogó használatot tud. Teljesen vízálló és rugalmas rögzítésénél fogva szerszám nélkül felhelyezhető bárhová. Az akku teljes töltési ideje 2.5 óra. Ára:13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Flare RT USBBontrager Flare RT USB Hátsó Lámpa

USB-ről tölthető, 90 lumen fényerejű, ledes hátsó lámpa. Több üzemmódban működtethető, folyamatos (több fokozatban) és villogó üzem. Az akkumulátora egy feltöltéssel 6-13,5 óra folyamatos (fokozattól függően) és 20 óra villogó használatot tud. Teljesen vízálló és rugalmas rögzítésénél fogva szerszám nélkül felhelyezhető bárhová. Távírányító segítségével (ANT+) vezérelhető (nem tartozék). Az akku teljes töltési ideje 2.5 óra. Ára: 22 990.-Ft.

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak