Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Hírek

Figyelmesebb közlekedés

2019.09.11.

Figyelemfelhívás  zebrára lépés előttValójában már jó ideje érett a dolog, sőt azt is mondhatnám egy kicsit meglepett, hogy eddig kellett várni az első figyelemfelhívó burkolatfestésre ami egyelőre csak Pécs városában jelent meg, ráadásul még ott sem mindegyik gyalogátkelőnél. A jelzés egyértelmű! A zebrára való rálépés előtt legyél kedves ne a mobilodat bámulni, nyomkodni és a füledbe dugott zenét bömböltetve áthaladni azon.

Igen, ezekről a dolgokról valóban nem csak itt kellene szót ejteni, mert valljuk be az, hogy én itt kiírom magamból azon túl, hogy lesz egy pár ember aki egyetértve bólogat és egy jó pár aki legyintve kinevet és tojik az egészre valójában szart sem ér és mégis úgy érzem ezekről a dolgokról beszélni kell, sőt a legjobb az lenne ha nem csak beszélnénk róla...

2020-as újdonságok

2019.08.08.

2020-as szezon újdonságaiEgyre-másra szivárogtatják az információkat a kerékpárgyártók a 2020-as modellév bringáiról. Van olyan akinél a csepegtetés folyamatos, de olyan is akad aki egyben terítette ki a lapjait a jövő éví kínálatával kapcsolatban. Nos az eddig látottak alapján azt kell mondanom, hogy nem hagyták nagyon állni a vizet a gyártók. Volt olyan aki több ponton is nagy meglepetést okozott és volt olyan aki csak finoman, de annál következetesebben nyúlt a 2020-as palettához.

Költözünk!

2019.07.08.

Új helyre költözünkAz üzleti életben igaz az a mondás, hogy néhány évenete változtatni kell, meg kell újúlni, mert az ember már csak olyan fajta, hogy bizony rohadtul rá tud unni a dolgokra.Teljesen mindegy milyen területen dolgozik valaki, kereskedelem, szolgáltatás vagy netán irodai  unka, ha nem történik pár évente egy jelentősebb változás akkor nagyon bele lehet fásulni a dolgokba. Ez pedig még csak a kisebb gond, hiszen ez még csak az egyik oldal, de ha a vásárlók, ügyfelek sem érzékelnek soha semmilyen megújulást, akkor szépen lassan lemorzsolódnak az idő előrehaladtával.

BBB Sisakok

2019.06.14. 

bbb sisakokA kerékpáros fejvédők bőséges hazai kínálatából minden üzlet le teszi a voksát valamilyen szempont alapján azon márkák mellett amit előnyben részesít. Ennek kiválasztása sok mindentől függhet, hiszen választhatunk aszerint, hogy számunkra mely márkák a szímpatikusak, esetleg mely forgalmazók azok akikkel gördülékenyen lehet együttműködni akár garanciális ügyintézésről, akár normál megrendelésről legyen is szó. A biztonságot és a komfortot azért nem említettem külön meg, mivel a nevesebb gyártók termékei már mind ilyenek és egy valamit is magára adó szaküzlet már csak azért is, hogy távolabb kerüljön az áruházi gagyi termékektől, már csak ilyeneket tart a polcain. 

Trek Speed Concept/Project One

2019.05.23.

Trek Speed Concept 2019Hiába töltöm a napjaimat szebbnél szebb kerékpárok között, még mindig van olyan bringa a nap alatt ami mellett nem mehet el az ember szó nélkül. A kétkerekű szerelem már gyermekkorban kialakult nálam, gyakorlatilag az összes nyáriszünetemet átbringáztam a barátaimmal és valahogy soha nem tudtuk megunni, hiszen ez egy igazán változatos időtöltés. Mindig hoz valami újat a környezet, az időjárás stb., de ne kanyarodjunk el ennyire.

Winora trekking kerékpárok

2019.05.06.

Winora trekking kerékpárJó minőségű és komoly kerékpárgyártóval tele van a hazai és a világpiac is. Nagy neves gyártók teljes palettája elérhető már a hazai bringások számára is sok-sok éve. Felsorolni is nehéz lenne a Magyarországon fellelhető márkákat, viszont ha az lenne a feladat, hogy a magas minőségben gyártott, netán jó névvel rendelkező klasszikus trekking kerékpárokat gyártók listáját állítsuk össze, nos akkor már nehezebb lenne a feladat, ugye?

Bringát Netről?

2019.04.15.

Internetes bringavásárlásManapság egyre gyakoribb, hogy az ember egy számítógép, vagy okostelefon segítségével intézi a vásárlásait még akkor is, ha egy nagyobb, komolyabb beruházást igényel a vágyott termék megszerzése. Az utóbbi 1-2 évben jómagam is piszkosul rákaptam ennek az ízére.

Az előnyök vitathatatlanok, hiszen nem kell az adott üzletig elevickélni, parkolni ami sok esetben gondot jelent, sorban állni, más vásárlókat kerülgetni, ugye egy Glamour hétvégéről, vagy egy karácsonyi bevásárlásról már ne is beszéljünk. A megspórolt időt pedig sokkal tartalmasabban tölthetjük el akár szeretteinkre, akár magunkra fordítva azt.

Bringa méret gyermekeknek

2019.04.06.

kerékpár méret gyermekeknekA szezon kezdete itt az üzletben minden évben ugyanarról a három dologról szól, legalábbis abban az esetben, ha úgy vizsgáljuk a kérdést, hogy a hozzám betérő vásárlók mit szeretnének és arra hogyan reagálnak.

Az első csoprtba tartoznak azok akik az ősz óta hírdetett akciós kerékpárok valamelyikét szeretnék megvásárolni több tízezer forint spórolás reményében, majd lefagynak a hír hallatán, hogy az általuk keresett bringa, vagy már teljesen elfogyott, vagy csak a számára megfelelő vázméretben nem érhető már el, persze akad olyan szerencsés helyzet amikor az összes tényező egybevág és sikerül megcsípni egy utolsó jóárasított kerékpárt a kedves vásárló számára.

Bontrager Újdonságok

2019.03.19.

Bontrager újdonságok 2019A bontrager kerékpáros kiegészítői és alkatrészei nem véletlenül olyan kedveltek a nagy világban és hazánkban egyaránt. A Trek kötelékébe tartozó amerikai gyártó közel negyven éve van jelen ebben az iparágban és ez idő alatt mindig törekedtek arra, hogy termékeik minőségben, biztonságban kiemelkedjenek a nem kicsit zsúfolt konkurencia közül.

Kínálatuk az évek előrehaladtával eljutott arra a szintre, hogy lassan nem marad olyan űr amit ne tudnának kitölteni a termékeikkel, hiszen a gumiköpenytől az orvosok által együtt fejlesztett anatómikus nyergeken keresztül a legmodernebb kerékpáros világításik minden megtalálható a termékpalettán beleértve a bringás ruházatot is. 

Első benyomások

2019.03.08.

Superior első benyomásokLegutóbb ugye írtam arról, hogy milyen irányban és miért szeretnénk szélesíteni az általunk forgalmazott kerékpármárkák körét, amely eddig a sport kategóriában a Trek, Haibike (elvétve Kelly's), trekking valamint városi bringák szegmensében a Hercules és Winora modelljein alapult. Ezeket kellett kiegészítenünk egy olyan márka kerékpárjaival amely megfelel az üzletünk vásárlói által támasztott magas elvárásoknak úgy, mint  minőség, megjelenés és nem utolsó sorban egy nagy csipetnyi különlegesség, mivel sem én, sem a hozzám betérők nem szeretik a tömegcikkeket.

Oldalak

Instagram

Közösségi oldalak