Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Hírek

Trek Speed Concept/Project One

2019.05.23.

Trek Speed Concept 2019Hiába töltöm a napjaimat szebbnél szebb kerékpárok között, még mindig van olyan bringa a nap alatt ami mellett nem mehet el az ember szó nélkül. A kétkerekű szerelem már gyermekkorban kialakult nálam, gyakorlatilag az összes nyáriszünetemet átbringáztam a barátaimmal és valahogy soha nem tudtuk megunni, hiszen ez egy igazán változatos időtöltés. Mindig hoz valami újat a környezet, az időjárás stb., de ne kanyarodjunk el ennyire.

Winora trekking kerékpárok

2019.05.06.

Winora trekking kerékpárJó minőségű és komoly kerékpárgyártóval tele van a hazai és a világpiac is. Nagy neves gyártók teljes palettája elérhető már a hazai bringások számára is sok-sok éve. Felsorolni is nehéz lenne a Magyarországon fellelhető márkákat, viszont ha az lenne a feladat, hogy a magas minőségben gyártott, netán jó névvel rendelkező klasszikus trekking kerékpárokat gyártók listáját állítsuk össze, nos akkor már nehezebb lenne a feladat, ugye?

Bringát Netről?

2019.04.15.

Internetes bringavásárlásManapság egyre gyakoribb, hogy az ember egy számítógép, vagy okostelefon segítségével intézi a vásárlásait még akkor is, ha egy nagyobb, komolyabb beruházást igényel a vágyott termék megszerzése. Az utóbbi 1-2 évben jómagam is piszkosul rákaptam ennek az ízére.

Az előnyök vitathatatlanok, hiszen nem kell az adott üzletig elevickélni, parkolni ami sok esetben gondot jelent, sorban állni, más vásárlókat kerülgetni, ugye egy Glamour hétvégéről, vagy egy karácsonyi bevásárlásról már ne is beszéljünk. A megspórolt időt pedig sokkal tartalmasabban tölthetjük el akár szeretteinkre, akár magunkra fordítva azt.

Bringa méret gyermekeknek

2019.04.06.

kerékpár méret gyermekeknekA szezon kezdete itt az üzletben minden évben ugyanarról a három dologról szól, legalábbis abban az esetben, ha úgy vizsgáljuk a kérdést, hogy a hozzám betérő vásárlók mit szeretnének és arra hogyan reagálnak.

Az első csoprtba tartoznak azok akik az ősz óta hírdetett akciós kerékpárok valamelyikét szeretnék megvásárolni több tízezer forint spórolás reményében, majd lefagynak a hír hallatán, hogy az általuk keresett bringa, vagy már teljesen elfogyott, vagy csak a számára megfelelő vázméretben nem érhető már el, persze akad olyan szerencsés helyzet amikor az összes tényező egybevág és sikerül megcsípni egy utolsó jóárasított kerékpárt a kedves vásárló számára.

Bontrager Újdonságok

2019.03.19.

Bontrager újdonságok 2019A bontrager kerékpáros kiegészítői és alkatrészei nem véletlenül olyan kedveltek a nagy világban és hazánkban egyaránt. A Trek kötelékébe tartozó amerikai gyártó közel negyven éve van jelen ebben az iparágban és ez idő alatt mindig törekedtek arra, hogy termékeik minőségben, biztonságban kiemelkedjenek a nem kicsit zsúfolt konkurencia közül.

Kínálatuk az évek előrehaladtával eljutott arra a szintre, hogy lassan nem marad olyan űr amit ne tudnának kitölteni a termékeikkel, hiszen a gumiköpenytől az orvosok által együtt fejlesztett anatómikus nyergeken keresztül a legmodernebb kerékpáros világításik minden megtalálható a termékpalettán beleértve a bringás ruházatot is. 

Első benyomások

2019.03.08.

Superior első benyomásokLegutóbb ugye írtam arról, hogy milyen irányban és miért szeretnénk szélesíteni az általunk forgalmazott kerékpármárkák körét, amely eddig a sport kategóriában a Trek, Haibike (elvétve Kelly's), trekking valamint városi bringák szegmensében a Hercules és Winora modelljein alapult. Ezeket kellett kiegészítenünk egy olyan márka kerékpárjaival amely megfelel az üzletünk vásárlói által támasztott magas elvárásoknak úgy, mint  minőség, megjelenés és nem utolsó sorban egy nagy csipetnyi különlegesség, mivel sem én, sem a hozzám betérők nem szeretik a tömegcikkeket.

Superior

2019.02.22.

Superior és Rock Machine a Q1 kerékpárszalonbanA letisztult és áttekinthető dolgok híve vagyok ez az üzleteink termékkínálatán is igen jól látszik, de ugye az idők és ezzel együtt a vásárlói szokások is változnak, amihez ha talpon akar maradni egy cég akkor jobban teszi, ha alkalmazkodik. A tavalyi szezon végéhez közeledve éreztem először azt, hogy változtatni kell a termékkínálatunkon aminek eredményeképpen beköltözött üzleteinkbe a Hercules márka, kiegészítve a minőségi trekking kategóriában egyedüliként kínált Winora kerékpárokat női és férfi kivitelben egyaránt.

Mi lesz ebből?

2019.01.24.

2019 szezon kezdésMeg kell hagyni a 2019-es kerékpár szezon rajtja igazán furcsa képet mutat, legalábbis üzleti szempontból és most itt nem a szokásosnál téliesebb időjárásra gondolok, hiszen azzal nincsen semmi baj. Mikor legyen havazás, hideg és szürkeség, ha nem télen-ugyebár?

A meglepettségem egészen másból adódik! A kerékpárgyártók és a hazai képviseletek egyaránt sürgetni szokták az új modellév kezdetét, na nem mintha tudnának hatást gyakorolni az adott üzleti év indulásának időpontjára, de mégis az elmúlt évek trendje az volt, hogy a nagyobb márkák még az új szezon éve előtt (vagyis az aktuális év őszi időszakában a kifutó modellek akciójával párhuzamosan) megkezdték a legújabb évjárat bringáinak a behozatalát az országba és megadták a választás jogát a vásárlónak, hogy számára a jóval kedvezőbb áron kínált kifutómodell, vagy a teljes áron kínált legújabb kerékpár a szimpatikusabb.

Ne csak együnk, mozogjunk is

 

2018.12.21.

mozogjunk télen isA téli időszak mindig egy kicsit nehézkesebb a rendszeres mozgást végzők számára is, nemhogy azoknak akik ilyenkor, mondjuk egy szilveszteri fogadalom révén szeretnének belekezdeni valamilyen edzésbe. Ugye nem kell hosszasan ecsetelni, hogy miért?

Kint többnyire pocsék az időjárás, hideg van, vagy épp esik valami, ha meg nem akkor a szél fúj veszettül. Na ilyenkor sok ember csak a munkáját szeretné letudni, majd minél gyorsabban hazajutva bekuckózni a kis családjával, nem pedig még aktívan mozogni úgy egy órányit.

Ajándékötletek Karácsonyra

 

2018.12.01.

Ajándékötletek KarácsonyraAz ünnepek közeledtével egyre gyakrabban merül fel bennünk a kérdés, hogy mivel is lepjük meg szeretteinket, barátainkat? Ez sokszor még úgy is nagy kihívást jelent, ha igazán jól ismerjük azt akit megajándékoznánk, nemhogy ellenkező esetben.

Tudom, hogy ilyen hidegben, sőt egyáltalán a téli időszakban az emberek többségének eszébe sem jut a kerékpár, vagy az ahhoz kapcsolódó bármely  kiegészítő, hiszen ilyenkor az elektronikai kütyük, az ékszerek, no meg a ruházati kellékek a slágertermékek, pedig a kerékpározás rajongói igen csak tudnak örülni egy-egy jól eltalált kütyünek, apróságnak ami a szeretett hobbijukat még élvezetesebbé teszi, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a komoly akciós ajánlatokon felül most kamatmentes hitel igénylése is lehetséges. 

Íme hát néhány ajándékötlet a teljesség igénye nélkül, aminek őszintén tud örülni egy kerékpáros és ehhez még csak élsportólónak sem kell lennie. >>>

Oldalak

Instagram

Közösségi oldalak