Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Hírek

Bontrager Újdonságok

2019.03.19.

Bontrager újdonságok 2019A bontrager kerékpáros kiegészítői és alkatrészei nem véletlenül olyan kedveltek a nagy világban és hazánkban egyaránt. A Trek kötelékébe tartozó amerikai gyártó közel negyven éve van jelen ebben az iparágban és ez idő alatt mindig törekedtek arra, hogy termékeik minőségben, biztonságban kiemelkedjenek a nem kicsit zsúfolt konkurencia közül.

Kínálatuk az évek előrehaladtával eljutott arra a szintre, hogy lassan nem marad olyan űr amit ne tudnának kitölteni a termékeikkel, hiszen a gumiköpenytől az orvosok által együtt fejlesztett anatómikus nyergeken keresztül a legmodernebb kerékpáros világításik minden megtalálható a termékpalettán beleértve a bringás ruházatot is. 

Első benyomások

2019.03.08.

Superior első benyomásokLegutóbb ugye írtam arról, hogy milyen irányban és miért szeretnénk szélesíteni az általunk forgalmazott kerékpármárkák körét, amely eddig a sport kategóriában a Trek, Haibike (elvétve Kelly's), trekking valamint városi bringák szegmensében a Hercules és Winora modelljein alapult. Ezeket kellett kiegészítenünk egy olyan márka kerékpárjaival amely megfelel az üzletünk vásárlói által támasztott magas elvárásoknak úgy, mint  minőség, megjelenés és nem utolsó sorban egy nagy csipetnyi különlegesség, mivel sem én, sem a hozzám betérők nem szeretik a tömegcikkeket.

Superior

2019.02.22.

Superior és Rock Machine a Q1 kerékpárszalonbanA letisztult és áttekinthető dolgok híve vagyok ez az üzleteink termékkínálatán is igen jól látszik, de ugye az idők és ezzel együtt a vásárlói szokások is változnak, amihez ha talpon akar maradni egy cég akkor jobban teszi, ha alkalmazkodik. A tavalyi szezon végéhez közeledve éreztem először azt, hogy változtatni kell a termékkínálatunkon aminek eredményeképpen beköltözött üzleteinkbe a Hercules márka, kiegészítve a minőségi trekking kategóriában egyedüliként kínált Winora kerékpárokat női és férfi kivitelben egyaránt.

Mi lesz ebből?

2019.01.24.

2019 szezon kezdésMeg kell hagyni a 2019-es kerékpár szezon rajtja igazán furcsa képet mutat, legalábbis üzleti szempontból és most itt nem a szokásosnál téliesebb időjárásra gondolok, hiszen azzal nincsen semmi baj. Mikor legyen havazás, hideg és szürkeség, ha nem télen-ugyebár?

A meglepettségem egészen másból adódik! A kerékpárgyártók és a hazai képviseletek egyaránt sürgetni szokták az új modellév kezdetét, na nem mintha tudnának hatást gyakorolni az adott üzleti év indulásának időpontjára, de mégis az elmúlt évek trendje az volt, hogy a nagyobb márkák még az új szezon éve előtt (vagyis az aktuális év őszi időszakában a kifutó modellek akciójával párhuzamosan) megkezdték a legújabb évjárat bringáinak a behozatalát az országba és megadták a választás jogát a vásárlónak, hogy számára a jóval kedvezőbb áron kínált kifutómodell, vagy a teljes áron kínált legújabb kerékpár a szimpatikusabb.

Ne csak együnk, mozogjunk is

 

2018.12.21.

mozogjunk télen isA téli időszak mindig egy kicsit nehézkesebb a rendszeres mozgást végzők számára is, nemhogy azoknak akik ilyenkor, mondjuk egy szilveszteri fogadalom révén szeretnének belekezdeni valamilyen edzésbe. Ugye nem kell hosszasan ecsetelni, hogy miért?

Kint többnyire pocsék az időjárás, hideg van, vagy épp esik valami, ha meg nem akkor a szél fúj veszettül. Na ilyenkor sok ember csak a munkáját szeretné letudni, majd minél gyorsabban hazajutva bekuckózni a kis családjával, nem pedig még aktívan mozogni úgy egy órányit.

Ajándékötletek Karácsonyra

 

2018.12.01.

Ajándékötletek KarácsonyraAz ünnepek közeledtével egyre gyakrabban merül fel bennünk a kérdés, hogy mivel is lepjük meg szeretteinket, barátainkat? Ez sokszor még úgy is nagy kihívást jelent, ha igazán jól ismerjük azt akit megajándékoznánk, nemhogy ellenkező esetben.

Tudom, hogy ilyen hidegben, sőt egyáltalán a téli időszakban az emberek többségének eszébe sem jut a kerékpár, vagy az ahhoz kapcsolódó bármely  kiegészítő, hiszen ilyenkor az elektronikai kütyük, az ékszerek, no meg a ruházati kellékek a slágertermékek, pedig a kerékpározás rajongói igen csak tudnak örülni egy-egy jól eltalált kütyünek, apróságnak ami a szeretett hobbijukat még élvezetesebbé teszi, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a komoly akciós ajánlatokon felül most kamatmentes hitel igénylése is lehetséges. 

Íme hát néhány ajándékötlet a teljesség igénye nélkül, aminek őszintén tud örülni egy kerékpáros és ehhez még csak élsportólónak sem kell lennie. >>>

Black Friday 2018.11.23.

2018.11.12.

Black FridayAhogy azt a korábbi években tettük, így az idei évben sem tervezzük, hogy kihagyjuk a 2018-as Black Fridy-t, sőt november 23-án garantáltan érdemes lesz ellátogatni a weblapunkra, még inkább az üzletünkbe! 

A kerékpáros világban egy kicsit más a helyzet, mint egyéb más területen, modjuk a szórakoztató elektronika világában, mivel számunkra ilyenkor a szezon már amúgy is véget ért, így eleve az aktuális modellév kerékpárjait javában akciózzuk és ebben az a szép, hogy mire eljön a Black Friday, addigra gyakran már nincs mit kínálni...

Trek Checkpoint 2019

2018.10.26.

Nemrégiben átnéztük az általunk forgalmazott kerékpár márkák kínálatát a 2019-es szezonra és végigfutottunk az újítások és a változások során, ami jellemzi majd őket az említett idényre. Egy dologgal azonban még adósak vagyunk.

Az országúti kerékpárok esetében megemlítettük, hogy a német Haibike felhagy a komplett kategóriával, mivel az egész palettáját megreformálja a 2019-es esztendőre, ezzel ellentétben a Trek pont ellenkező irányban változtat. Az eddig sem csekély és sokak által már egy picit átláthatatlan országúti kerékpárkínálatát tovább szélesíti.

Nem mondom, hogy nagyon meglepő a fejlesztési irány, hiszen elég csak abból a két dologból kiindulni, hogy a Domane széria milyen sikeres és keresett a kínálatban, valamint, hogy sokaknak még az a "komfort" sem elegendő amit ezen család bringái nyújtanak. >>>

Hercules Kerékpárok

2018.10.06.

Hercules kerékpárok forgalmazásaAz idei évben már belekóstoltunk egy kicsit, viszont a 2019-es szezonban teljes palettával elkezdjük a méltán kedvelt Hercules kerékpárok értékesítését, kiegészítve a jelenlegi HaiBike, Kelly's, Trek és Winora márkáinkat.

A választásunk elsőre furcsának tűnhet, hiszen egy olyan gyártóról van szó akinek a termékpalettája első ránézésre nagyon hasonlónak tűnik a német Winora kínálatához. Ez azonban csak felületesen nézve tűnik úgy. részletesen átfürkészve már szembetűnő a különbség a két márka kerékpárjai között és ezzel együtt nagyon szépen kiegészítik egymást. A Hercules ugyanis abban erős amiben a Winora nem, olyan speciális igényeknek is megfelelnek a kerékpárjai, mint a nagy teherbírás (több típus esetében is engedélyezett a 160kg-os terhelhetőség), fiatalosabb színkínálat, különlegességek stb.>>>

2019-es újítások

2018.09.07.

2019 újdonságaiGondolom nem vagyok egyedül azzal a megállapítással, hogy felgyorsult világunkkal néha elég nehéz a lépést tartani. Lassan már fél évente érkeznek a csúcsmobilok a piacra, az autógyártók a korábbi modellciklusaikat több évvel megrövidítették úgy, hogy még ez idő alatt is elvégeznek egy-két frissítést az adott típuson és ez még csak az a két példa ami elsőként eszembe jutott.

A kerékpáripar sem tétlenkedik ez idő alatt, de itt még annyi szerencsénk van, hogy egy modellévben egy adott széria fut, vagyis kerek egy évünk van ahhoz, hogy hozzászokjunk - vagy legalább elfogadjuk - az adott gyártó újításait, színeit. Igen, színeit, mert sok esetben, ha a műszaki tartalom (vázgeometria, váltás, teló stb.) rendeben van egy típuscsaládnál akkor csak a festésen változtatnak a következő modellévre a gyártók.

Oldalak

Instagram

Közösségi oldalak