Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Hosszú Ujjú Kesztyű

 

hosszú ujjú kesztyű

Kerékpáros Hosszú Ujjú Kesztyű

A hosszú ujjú kesztyűk között vannak nyári és téli kerékpározásra szánt típusok. A nyári hosszú ujjú kesztyűket az mtb kerékpárosok részesítik előnyben, mivel a rövid ujjú rokonához képest nagyobb védelmet nyújt, mind a faágak, mind egy esetleges baleset során. A tenyérrész ezeken a kiviteleken is kulcsfontosságú, leggyakrabban memóriahabbal, zselével, vagy ezek kombinációjával készülnek. A felső rész természetesen alkalmazkodva a meleg időjárási körülményekhez jól szellőző, légáteresztő anyagból készül. A hidegebb napok elleni védelem több fokozatban történik a kesztyűk tekintetében. Vannak a szélálló hosszú ujjú kesztyűk, melyek a kevésbé hideg őszi napokon nyújtanak kellemes érzést, majd a zordabb körülményekhez már ajánlottabb valamilyen thermo anyagból készült kesztyűt választani a tél ellen pedig csak a kifejezetten arra gyártott orkán anyagú kesztyűk nyújtanak valós védelmet.  

 

 

 

Bontrager Foray kerékpáros kesztyűBONTRAGER FORAY

Hosszú ujjas XC kesztyű, meleg időjárási körülményekhez. Felső része nyitott szerkezetű a jó szellőzésért. Clarino védelem a hüvelyk- és mutatóujjnál. Előhajlított, neoprén, gumírozott csuklópánt. Kényelmes Clarino tenyérrésze szivacsos párnácskákkal és csúszásmentes szilikon nyomattal. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Ára: 8900.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Race nyári kerékpáros kesztyűBONTRAGER RACE GEL

Hosszú ujjas kesztyű, meleg időjárási körülményekhez. Felső része nyitott szerkezetű a jó szellőzésért. Clarino védelem a hüvelyk- és mutatóujjnál. Előhajlított, neoprén, tépőzáras csuklópánt. Kényelmes Clarino tenyérrésze zselés párnácskákkal és csúszásmentes szilikon nyomattal. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Ára: 10 500.-Ft.

 

 

 

 

 

thermo kesztyű kerékpárosBONTRAGER RXL THERMAL

Thermo anyaga különösen kényelmes viseletet nyújt az enyhébb teleken. Rendkívül hosszú 40 mm-es csuklóhossz. Csúszásgátlóval ellátott tenyérrészének köszönhetően garantált a kiváló fogás nedves, csúszós felületen is. Pehelykönnyű és kényelmes kialakítású. Méret: S/M, L/XL. Szín: Fekete, vagy Sárga. Ára: 8500.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros thermo kesztyűBONTRAGER CIRCUIT THERMO KESZTYŰ

Thermo anyaga különösen kényelmes viseletet nyújt az enyhébb teleken. Rendkívül hosszú 40 mm-es csuklóhossz. Versenyszerű használatra fejlesztették és tervezték. Csúszásgátlóval ellátott tenyérrészének köszönhetően garantált a kiváló fogás nedves, csúszós felületen is. Pehelykönnyű és kényelmes kialakítású. Méret: S,M,L,XL. Szín: Fekete. Ára: 9 490.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Velocis thermo kesztyűBONTRAGER VELOCIS

A technikai kesztyűk csúcsa, hideg téli időjárási viszonyokhoz.Softshell anyagból, ami egy vékony, szélálló és légáteresztő anyag, meleg gyapjú belsőrésszel. Clarino megerősítésű hüvelyk- és mutatóujj. Szín: Sárga, vagy Fekete. 45 mm neoprén csuklórész, tépőzárral. Méretek: XS, S, M, L, XL, XXL. Ára: 19 500.-Ft.

 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak