Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Kamásli

Kamásli

Kamásli

Kamásli mérettáblázatA kiegészítőnek mondott kerékpáros ruhadarabokat nem szabad ám lenézni, hiszen igen fontos szerepük van a mindenkori biciklizés komfortosabbá tételében. Kezdve az olyan egyszerűbb daraboktól, mint a nyaksálak, maszkok, vagy thermo sapkák, melyek a kerékpár sisak alatt is kiválóan hordhatóak egészen az olyan technikai ruhadarabokig, mint a kar, vagy lábmelegítők és a kamáslik. A kamáslik között is több típust tartunk készleten, hiszen nem mindegy, hogy a téli hideg, az őszi hűvösebb idő, vagy netán a nagy csapadék ellen akar valaki védekezni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bontrager RXL kamásliBontrager RXL MTB Stromshell Kamásli

Ez a kamásli véd a hideg és a nedves időjárási körülményektől. Neoskin vízálló anyag egy 3 mm-es neoprén alappal a tökéletes védelemért a hideg és a víz ellen. A ragasztott varratok 100%-osan szakadásmentessé teszik. Ipari erősségű YKK cipzár. A kamásli alja megerősített, két rétegű kevlar anyagból készült. Méret: S,M,L,XL,XXL. Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager windshell kamásliBontrager RXL Windshell Kamásli

Tökéletes eső elleni védelem. Könnyű és aerodinamikus kamásli, amely véd a szél és az eső ellen. 40 mm széles gumiszalag akadályozza a víz bejutását a felső nyílásnál.  Kevlár megerősítések a talpon, valamint az orr részen. Méretek: M,L. Ára: 9900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager town kamásliBontrager Town Kamásli

Bővebb szabású kamásli, mely véd a hideg és a nedves időjárási körülményektől. Neoskin vízálló anyag egy 3 mm-es neoprén alappal a tökéletes védelemért a hideg és a víz ellen. A ragasztott varratok 100%-an szakadásmentessé teszik. Fényvisszaverős, ipari erősségű YKK cipzár. A kamásli alja megerősített, két rétegű kevlár anyagból készült. A tépőzáras, fényvisszaverős pánt biztos tartást ad. Méret: S,M,L,XL,XXL. Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager kamásliBontrager S1 Softshell Kamásli

Ezt a rendkívül erős kamáslit úgy tervezték, hogy a legjobb védelmet nyújtsa a hideg ellen. 3 mm-es rugalmas neoprén anyagból készült, nejlon megerősítéssel mindkét oldalán. Ipari erősségű YKK cipzár. A tépőzáras, fényvisszaverős pánt biztos tartást ad. Méret: S,M,L,XL,XXL. Ára: 19 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Rain kamásliBontrager Rain Shoe Kamásli

Nedves és hideg túrákhoz készült cipőhuzat, amely teljesen megvédi a cipőt a víztől kerékpározás közben. A legcsapadékosabb napokon, amikor úgy tűnik, hogy a csapadék soha nem fog alábbhagyni, a vízálló cipővédő fedezi, és melegen és szárazon tartja a lábát. A termikus gyapjú bélésű anyagnak, amely visszatartja a test hőjét, és a vízálló YKK cipzárral ragasztott varratoknak köszönhetően a víz kint marad, a meleg pedig bent marad. Méret: S, M, L, XL, XXL. Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kamásli bontragerBontrager Halo S1 Kamásli

A Halo S1 Softshell cipővédő a megfelő választás a nappali és éjszakai észlelhetőségre -1°C feletti hőmérsékleten. A kiváló színek és a fényvisszaverő anyagok felhasználásával készült kamásli tökéletes láthatóságot biztosít éjjel-nappal. Méret: S, M, L, XL, XXL. Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak