Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Kelly's Sportszemüvegek

Kellys szemüveg

KLS Szemüveg

A Kelly's sportszemüvegei az utóbbi időben erőteljes fejlődést mutatnak a minőség terén ami külön öröm a márka rajongói számára. A kezdeti időben ugyanis egy kissé egyszerű modellekkel volt jelen a gyártó ami nem igazán tüntette fel jó színben a máskülönben korrekt minőségéről ismert márkát. Az új szemüvegekkel már nincs ilyen probléma, szépen megindultak a minőségi napszemüvegek irányába. A cserélhető lencsés kivitelek mellett fel-feltűnnek fényre sötétedő és polarizált lencsés kivitelek is. 

 

 

 

Kellys Force shine napszemüvegKelly's Force

Kerékpáros szemüveg 2 tipusú polikarbonát lencsével, UV400 szűrő szűri a 400nm hosszúságú UVA/UVB sugárzást, gumírozott Antiwater, Antiscratch és Antifog kivitelű orr és oldalsó részei a kényelmes viselésért. A keret több színben is elérhető, melyek a képre kattintva tekinthetőek meg. Ára: 9990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kelly's wraith sportszemüvegKelly's Wraith

Kerékpáros szemüveg 2 tipusú (cserélhető lencsés kivitel) polikarbonát lencsével, UV400 szűrő szűri a 400nm hosszúságú UVA/UVB sugárzást, gumírozott Antiwater, Antiscratch, Antifog kivitelű orr és szárvégek a kényelmes viselésért. Fekete keretes kivitele elérkető fényre sötétdeő (photocromatic) lencsékkel is. Ára: 7 990- 11 990.-Ft.(lencsetípustól függően)

 

 

 

 

 

 

Kelly's Projectlite polarizált szemüvegKelly's Projectlite

Sport szemüveg polarizált polikarbonát lencsével, UV400 szűrő szűri a 400nm hosszúságú UVA/UVB sugárzást, gumírozott Antiwater, Antiscratch és Antifog kivitelű orr és oldalsó részei a kényelmes viselésért. Ára: 11 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kelly's Force fotokromatikus szemüvegKelly's Force Photocromic

Kerékpáros szemüveg polikarbonát 1. és 2. kategóriájú fotokromatikus (fényre sötétedő) lencsékkel, UV400 szűrő szűri az UVA/UVB sugárzást 400 nm-ig, gumírozott részei kényelmes viselést és stabilitást biztosítanak, a lencséken párásodást gátló nyílás található, Antiwater, Antiscratch és Antifog felületkezeléssel. Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kelly's Dice napszemüvegKelly's Dice

100% UVA, UVB és UVC védelem 400nm-ig. Két darabból álló, rendkívül könnyű, Grilamid TR90 anyagból készült keret. Cserélhető polikarbonát lencsék a jobb látás érdekében. Antiwater, Antiscratch és Antifog lencsebevonattal. Vágott lencse a jobb légáramlás érdekében. Kényelmes orrnyereg, öntött gumi szemüvegszár, négy rendelhető szín. Megfelel az EN 12312:2013 szabványnak. Ára: 19 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Szemüveg kellys cycloneKelly's Cyclone

A KLS Cyclone kerékpáros napszemüveg kitűnő védelmet nyújt az UVA és az UVB sugárzások ellen a nagy, kristálytiszta optikának köszönhetően. A kétrészes keretszerkezet, az optika felső részén található vágásokkal együtt minimalizálja a homályosodást. A könnyű és extrém ellenálló, Grilamid TR90 anyagból készült keret, a gumírozott, állítható hosszúságú szárakkal és az állítható orrtámasszal együtt kitűnő stabilitást biztosítanak kerékpározás során. Vízlepergető üvegezés Cserélhető lencsék. Állítható orrtámasz. Megfelel az EN 12312:2013 normának. Szín: Égkék, Szürke, Fekete, Narancs, Homok, Kék.  Ára: 20 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kelly's Dice photocromicKelly's Dice Photochromic

Fotokromatikus lencsék 100% UVA, UVB és UVC védelemmel 400nm-ig. Két darabból álló, rendkívül könnyű, Grilamid TR90 anyagból készült keret. Cserélhető polikarbonát lencsék a jobb látás érdekében. Egyik lencse Fotokromatikus szűrővel, másik lencse REVO filterrel ellátva. Antiwater, Antiscratch és Antifog lencsebevonattal. Vágott lencse a jobb légáramlás érdekében. Kényelmes orrnyereg, öntött gumi szemüvegszár, négy rendelhető keretszín. Megfelel az EN 12312:2013 szabványnak. Ára: 41 990.-Ft.

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak