Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Kerékpár Lakatok

kerékpár lakatok

Sodrony és Lakat/Lánc Kombinációk

A kerékpár lakatok területén is igen nagy a választék. A gyártók nagyon sokféle kialakítással, sokféle anyagból és sokféle biztonsági szinttel készítenek kerékpár zárakat. Ezek közül a legegyszerűbb és ebből adódóan a legkevésbé biztonságosak a sodronyzárak, melyeket csak akkor ajánlunk nyugodt szívvel, ha alacsony kockázatú helyen és akkor is csak nagyon rövid időre hagyjuk kerékpárunkat őrizetlenül. A lakat/lánc kombináció már valós védelmet nyújt a bicikli számára, de persze ennek megvan az ára is és most elsősorban a súlyra és a nehézkesebb szállításra gondolok. Ezeknél a záraknál is vannak fokozatok, így érdemes a szükségünknek megfelelő erősségű kivitelt választani, melyek között az ABUS és a Trelock termékei bizonyítottan az egyik legjobb választásnak tekinthető kerékpáros lakatok a piacon.

 

 

számzáras spirállakatRock Machine CL.Lock Számzáras Sodronyzár

Számkódos spirálzár állítható kóddal. Fekete színű műanyag huzat alatt 6 mm-es acélsodrony található. A borítás megvédi a kerékpár vázát a sérülésektől. A spirálzárhoz egy tartókonzol is jár amivel a kerékpár nyeregcsövére lehet rögzíteni, így mindig kéznél lehet amikor szükség adódik rá. Méret: 10x1200mm. Ára: 2990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

spirál lakatokSpirálzár

Klasszikus acél kábelsodrony műanyag huzatban, mely megvédi a kerékpár fényezését mind lezáráskor, mind pedig szállításkor. Két darab biztonsági kulcs és tartókonzol mellékelve, mely segítségével könnyen rögzíthető a kerékpáron. 8, 10, 12, vagy 15 mm-es átmérőben kapható. Hosszúság: 1000, 1200, 1500, vagy 1800 mm. Ára mérettől függően: 2990-4990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus kerékpár lakat-láncAbus 1500/60 Web Láncos Lakat

Alap védelem az alacsony kockázatú lopások ellen. Alacsonyabb árkategóriájú és gyerek kerékpárok lezárására ajánlott. 4 mm vastag négyszögletes lánc anyaghuzat borítással, amely védi a vázat a sérülésektől. Könnyű lakat. ABUS minőségi cilinderrel. Két kulccsal. Könnyen szállítható a nyeregcső köré tekerve. Nagyon praktikus a használata, mivel a lakatfej két vége automatikusan összepattan (kulcs használata nélkül).Választható színek: Fekete, Fehér, Coral, Piros, Narancs, Lime. Ára: 6240.-Ft.  

 

 

 

 

 

Bontrager Kerékpár lakat BONTRAGER COMP LÁNCOS Lakat

4 mm-es edzett acél láncszem a biztonságos védelem érdekében. Szövetborítás az ízléses megjelenéshez, amely megvédi a kerékpár fényezését a sérülésektől. Az iparágban vezető korrózióállóság. 2 kulcs (cserekulcs elérhető). Méret: 110cm. Ára: 6990.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock BC 115Trelock BC 115 Láncos Lakat

60, vagy 110cm-es hosszúságú kulcsos láncos zár. Alacsony kockázatú helyeken való kerékpár lakatolására ajánlott. A zár IN-X minőségi zárhengerrel szerelt és praktikus kétoldali kulccsal nyitható. Minőségi textil borítása megvédi a kerékpár vázát a lánc okozta sérülésektől. Választható színek: Fekete, Fehér, Zöld, Pink, Narancs, Kék. Ára: 7490.-Ft. / 7990.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock BC 260 kulcsos láncTRELOCK BC 260 Láncos Lakat

85, vagy 110cm-es hosszúságban elérhető, biztonsági cilinderrel készült kulcsos láncos zár kerékpárhoz. Közepes kockázatú helyeken is ideális védelmet nyújt. A láncot védőhuzat óvja, így a kerékpár vázának festésén nem ejt sebet. Ára: 11 790.-Ft. / 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock BC 215TRELOCK BC 280 Láncos Lakat

85 hosszúságban elérhető, biztonsági számzárral készült lakat. Alacsonyabb kockázatú helyeken nyújt ideális védelmet. A 4 számjegyből álló zár tanítható, így olyan kombinációt állíthatunk be rajta amilyet csak szeretnénk. A 6mm-es láncot védőhuzat óvja, így a kerékpár vázának festésén nem ejt sebet. Ára: 13 990.-Ft. 

 

 

 

 

 

Bontrager kerékpár lakatBONTRAGER PROKEYED BY ABUS Láncos Lakat

8 mm-es, négyszögletes edzett acél lánc, szövetbevonattal a váz sérülésének elkerülése érdekében. Automatikus cilinderrel, felhasználóbarát kétoldalas kulccsal. A lakathoz két kulcs tartozik. Könnyen szállítható, nyeregcsőre vagy kerek vázra (25-35mm-ig, csak az LL tartós verzió) szerelhető. Hossza: 95cm. Ára: 14 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus kerékpár lakat Abus Catena 6806K/85 Láncos Lakat

Az egyik legkedveltebb Abus lánc. Megerősített bázis védelemmel a hírtelen lopások ellen. Abus minőségi cilinder, kóddal rendelkező mindkét oldalán használható biztonsági kulccsal. Természetesen ezen az Abus modellen is megtalálható a kiváló minőségű textil huzat a kerékpár festésének védelmére. Narancs, Neonzöld, Fekete, Lila, Kék, vagy Barna színben, melyek megtekinthetőek a képre kattintva. Hossza: 85cm. Ára. 14 600.-Ft.

 

 

 

 

 

trelock bc 360 kerékpáros lakatTRELOCK BC 360 Láncos Lakat

Kényelmes - komfortos - biztos. Megerősített, 6 mm-es négyszögletű lánc. Strapabíró márkajelzéssel ellátott textiltömlőben, amely véd a lakkozási károktól. Trelock minőségi cilinder automata zárással a kényelmes ki-, és bezárásért. kétféle hosszúságban érhető el: 85 és 110cm. Ára: 17 990.-Ft. / 19 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus Tresor kerékpárlakatAbus Tresor 1385 Láncos Lakat 

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. Minél hosszabb a lánc, annál könnyebb a kerékpárt fix tárgyakhoz lelakatolni. 7mm-es, négyszögletes lánc, szövetbevonattal, a váz festés sérülésének elkerülése érdekében. A lánc speciális edzett acélból készült. Speciális kódvédelemmel. A PIN kód egyénileg beállítható. A nyeregcsőre könnyen rátekerhető, így kényelmesen szállítható (85 cm hossznál). A lakat különböző színű szövetekben kapható (aqua, coral, lyria barna). A számkombinációs lakat különösen ideális, amikor több személy használja ugyanazt a lakatot. Három hosszban érhető el: 75,85,110cm. Ára mérettől függően: 18 650.-/20 900.-/22 950.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Abus Ivera 7210/85/110 kerékpáros lakatAbus IvyTex 7210 Láncos Lakat 

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. Minél hosszabb a lánc, annál könnyebb a kerékpárt fix tárgyakhoz lezárni. 7 mm vastag erős négyszögletes lánc, új, rugalmas, strapabíró hálószerű anyagborítással, mely megvédi a kerékpárvázat a sérülésektől. A lánc és a foglalat, valamint a zárrendszer részei speciális edzett acélból készülnek. A lakatfej puha anyagborítású a vázvédelem érdekében. ABUS automatikus cilinder a fúró jellegű feltörések ellen és felhasználóbarát kétoldalas kulcs (mindegy milyen irányból helyezi a kulcsot a cilinderbe). Két kulccsal.  Ivera RBU felfogatóval - rugalmas rögzítő pánttal különböző formájú vázakra 20-42 mm átmérőig és nyeregcső bilincsre való felszerelési lehetőség. A felfogató külön kiegészítőként is megvásárolható. Nagyon könnyű a használata, mivel a lakatfej két vége automatikusan összepattan (kulcs használata nélkül). Méret: 85, vagy 110cm.  Ára: 23 500-25 800.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock BC480Trelock BC 480 Láncos Lakat

8mm vastag szögletes edzett kulcsos acél lánc 110cm-es hosszúsággal. A láncot strapabíró textilhuzat borítja, mely megvédi a kerékpár festését használata során. IN-X minőségi zárhenger extra védelmet ad, mely praktikus kétoldali kulccsal nyitható. Az új láncos zárak a Trelock új dizájnját kapták, természetesen a már bizonyított biztonság és minőség veszélyeztetése nélkül. Biztonsági szintje közepes, így kockázatosabbnak ítélt helyen is viszonylag nyugodtan bízhatjuk rá kerékpárunkat. Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Láncos lakat bontragerBontrager Ultimate Láncos Lakat

9 mm-es edzett acél láncszem biztonságos védelem érdekében. A kulcslyukban lévő apró lemezek további védelmet nyújt a feltörés ellen. Szövetborítás az ízléses megjelenéshez, amely megvédi a kerékpár fényezését a sérülésektől. Az iparágban vezető korrózióállóság jellemzi, így a folyamatos téli használat nem tesz kárt sem a lakatban, sem a zárszerkezetben. 2 kulcs (cserekulcs elérhető). Biztonsági besorolás 9-es. Hossz: 85cm. Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

 

 

trelock bc 560Trelock BC 560 Láncos Lakat

8mm vastag szögletes edzett kulcsos acél lánc 85, vagy 110cm-es hosszúsággal. A láncot strapabíró textilhuzat borítja, mely megvédi a kerékpár festését használata során. IN-X minőségi zárhenger extra védelmet ad, mely praktikus kétoldali kulccsal nyitható. Biztonsági szintje magas, így veszélyesebb helyeken is nyugodtan bízhatjuk rá kerékpárunkat. Ára: 25 990.-Ft. / 32 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus 9100 Steel-o-chain ivyAbus 9809K Steel-o-chain X-Plus Zárszerkezet 

Megfelelő védelem a magas kockázatú lopások ellen. Magas minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. Minél hosszabb a lánc, annál könnyebb a kerékpárt fix tárgyakhoz lezárni. 10 mm vastag erős négyszögletes lánc, új, rugalmas, strapabíró Mesh anyagborítással, mely megvédi a kerékpárvázat a sérülésektől. A lánc és a foglalat, valamint a zárrendszer részei speciális edzett acélból készültek. Ergonómikusan kialakított lakattest forma. Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében a feltörések ellen. Felhasználóbarát kétoldalas kulccsal. Két kulccsal. A lakat kényelmes és biztonságos szállításához az ST200 és ST3250 váztáskákat ajánljuk (85 cm hosszig). Nagyon könnyű a használata, mivel csak a lakat egyik végét kell lezárni. Négyféle hosszban kapható: 85, 110, 140, 170cm. Ára: 37 590.-/45 000.-/48 900.-/52 600.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus 1010/110Abus Citychain 1010 Láncos Zár 

Biztonságban a városban és vidéken. Megerősített, 9 mm-es lánc, strapabíró textiltömlőben. A szabadalmaztatott ABUS X-Plus cilinder maximális védelmet nyújt lopás ellen. Automatikus kulcslyukfedés.Négyféle hosszúságban kapható: 85, 110, 140, 170cm. Ára hosszúságtól függően: 45 900.-/49 790.-/52 600.-/56 490Ft.

 

 

 

 

 

Abus 1060 GranitAbus Granit City chain X-Plus 1060 Láncos Zár 

Az eredeti gránit erősségű, 10 mm-es hatszögletű lánc, amely rendkívül ellenálló a vágással, széthuzatással és csavarással szemben. Szabadalmaztatott ABUS erőcella technológia, a lánc közvetlenül záródik a lakattestbe. A szabadalmaztatott ABUS X-Plus cilinder maximális védelmet nyújt lopás ellen. Automatikus kulcslyukfedés. Négyféle hosszúsággal kapható: 85, 110, 140, 170 cm. Ára hosszúságtól függően: 53 900.-/59 400.-/69 490.-/73 890.-Ft.

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak