Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Minipumpa / Teleszkóp Pumpa

Kerékpár Pumpák

Kerékpár Pumpa

A kerékpár pumpák kínálata óriási, de kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb darabot nem olyan nehéz. Azt kell eldönteni, hogy olyan pumpára van szükségünk amit könnyen magunkkal vihetünk a biciklizések során (vázra szerelhető, vagy akár zsebben hordható), vagy pedig egy masszív, könnyen használható nagyobb teljesítményű otthoni használatra szánt állópumpára. Bármelyikről is legyen szó a pumpák paramétereinek legfontosabbika a velük elérhető maximális nyomás. Ezt kell figyelembe venni vásárlás előtt, hiszen ha olyan pumpát választunk aminek a legnagyobb nyomása 3-4 bar között van, de a kerékpárunk minimális nyomása 6 bar akkor bizony nagy bajban leszünk. Sajnos mérőórával nem mindegyik típus van felszerelve de az is igaz, hogy sokszor nincs is rá szükség, hiszen egy túrázás során elszenvedett defekt kijavítását követően a cél a biztonságos továbbhaladás, amihez nélkülözhető a nyomásmérő. Abban az esetben, ha nem vagyunk tisztában a számunkra szükséges paraméterekkel, kérjük ki szakember véleményét, mielőtt rossz döntést hozunk.

 

 

 

 

hordozható minipumpa kerékpárraKLS Pulse Minipumpa

Kerékpár vázra rögzíthető teleszkópos minipumpa műanyagból. Auto, vagy preszta szelephez egyaránt használható. Maximális nyomás: 4bar. Ára: 2290.-Ft.

 

 

 

 

 

 

hordozható kerékpár pumpa KLS DOUBLY PRO 10 MINIPUMPA

Vázra rögzíthető műanyag minipumpa kombinált fejjel, így átalakítás nélkül használható presta és autószeleppel egyaránt. A kihajtható markolat megkönnyíti a használatot. Max nyomás: 80psi/5bar. Ára: 4190.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár pumpaP2R Aircore 20SP

Ez nem egy tipikus modell, mert mini szervizpumpakéntt is működhet. Természetesen van lehetősége annak is, hogy rendes mini pumpaként használjuk, de a fém talpnak köszönhetően, mely egyszerűen kihajtható hirtelen stabil, nagy hatásfokú mini  műhelypumpa válik belőle. AV (Schrader - S) / FV (Presta - P) típusú szelepekhez használható. Maximális nyomás 7 BAR / 100 PSI. MÉRETEK: Teljes hossz: 320 mm (pumpaház + tömlő) A pumpa testének hossza: 258 mm.  A pumpa testének átmérője: 25 mm. Súly: 210 g. Kerékpárra isrögzíthető,melyhez a felfogatás alaptartozék. Ára: 4990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár pumpa Acor mini alu ACOR ALU MINIPUMPA NYOMÁSMÉRŐVEL

Vázra rögzíthető alumínium minipumpa kombinált fejjel, így használható presta és autószeleppel egyaránt. A kihajtható markolat és a nyomásmérő megkönnyíti a pontos használatot. Maximális nyomás: 100psi/7bar bar. Ára: 4990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

hordozható kerékpár pumpaKLS DOUBLY PRO 30 Pumpa

Vázra rögzíthető alumínium minipumpa kombinált fejjel, így átalakítás nélkül használható presta és autószeleppel egyaránt. A kihajtható markolat megkönnyíti a használatot. Maximális nyomás: 100psi/7bar bar. Ára: 5690.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

minipumpa kerékpárosP2R Aircore 50SP Pumpa

A P2R mini pimpák csúcsán áll az 50SP típus,mely ötvözi a szépséget, ergonómiát és a hatékonyságot. Alumíniumötvözetből készül, kettős szelepfejjel, AV (Schrader - S) / FV (Presta - P) típusú szelepekhez, behúzható tömlővel - ezek mind olyan részletek, amelyek megfelelnek még a versenyzők igényeinek is. Max. nyomás: 130 psi / 9 bar. A pimpaházban tárolt meghosszabbítható tömlő véd a felfújás közbeni szelep károsodása ellen. Súly: 155g Hossz: 225 mm. A pumpa testének átmérője: 24 mm. A tartókonzol, amivel a kerékpárhoz rögzíthetjük alaptartozék. Ára: 5990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

SKS minipumpaSKS INFUSION TT Minipumpa

Könnyű teleszkópos pumpa kihajtható T-markolattal. Minden szeleptípushoz multiszelepes fejjel (hagyományos, auto, szingó). Tömeg: 112g. Maximális nyomás: 6bar. Hossz: 225mm. Ára: 5990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

hordozható minipumpa kerékpárraBBB Windwave Minipumpa

Strapabíró és könnyű kompozit pumpatest. Egy fém dugattyú teszi lehetővé a gyors, magas nyomás pumpálását. A szelepfedél segít tisztán tartani a szelepet. Hossza: 250 mm. Súlya: 111 gramm. Max.nyomás: 100psi/7bar. Ára: 5990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

hordozható minipumpa kerékpárraKLS DOUBLY PRO 50 Pumpa

Teleszkópos alumínium minipumpa. Presta és autószelepre egyaránt alkalmazható, vázra is rögzíthető. A markolat kihajtható a könnyebb pumpálás érdekében. Maximális nyomás: 100psi/7bar. Ára: 7290.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Bontrager minipumpaBONTRAGER AIR SUPPORT MINIPUMPA

Preszta és autós szelephez is használható alumínium minipumpa. Nem kell átállítani a fejet, automatikusan alkalmazkodik a szelephez. Kulacstartó alá felszerelhető. Súlya: 116g. Max. nyomás 80psi/5,5bar. Ára: 8490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Pumpa SKS mini SKS-Germany Injex Lite Minipumpa

Kompakt mini pumpa, mely az évek során a hegyi kerékpárosok és túrázók legnagyobb társa lett. Minden szeleptípushoz (multi szelepes fejjel). Tömeg: 150 g. Porvédővel ellátva. Hossz: 252mm. Ára: 8990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Co2 pumpaBONTRAGER AIR RUSH ELITE Patronos Pumpa

CO2 patronos pumpa. Az új biztonsági rendszerének köszönhetően levegőveszteség nélkül felszerelhető a fej a patronra. Ez véd a szivárgástól is. Illeszkedik a Presta és az Auto szelepekhez. Az adagolhatóságának köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a patron tartalmát szabályzás nélkül engedné a gumiba.16 grammos patronnal és védőszivaccsal. Ára: 8990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB minipumpa nyomásmérővelBBB WINDGUN Minipumpa

Könnyű, 6063 T6 alumínium pumpatest mérőórával ellátva a pontos keréknyomás beállításának érdekében. Egy fém dugattyú teszi lehetővé a gyors, magas nyomás pumpálását. A szelepfedél segít tisztán tartani a szelepet. Hossza: 250 mm. Súlya: 136 gramm. Max.nyomás: 100psi/7bar. Ára: 10 940.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Air Rush CO2 pumpaPUMPA BONTRAGER AIR RUSH ROAD

2 az 1-ben termék, egyszerre CO2 pumpa és hagyományos kézi pumpa. Nagyon kicsi, elfér a mez zsebében vagy egy nagyobb nyeregtáskában. Csavarható gombbal szabályozható a CO2 kiáramlása, biztonságosan használható. Ára: 10 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Alu minipumpa országúti kerékpárokhozBONTRAGER AIR SUPPORT ROAD HV Pumpa

Kifejezetten országúti kerékpárokhoz ajánlott, vázra rögzíthető nagynyomású, kompakt alumínium pumpa. Csak presta szelephez. Max. nyomás: 8bar. Ára: 11 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Support pumpaBONTRAGER AIR SUPPORT PUMPA

Tartós, kiváló minőségű pumpa nagyobb térfogatú légkamrával a szélesebb gumikhoz. Gond nélkül felfújja az MTB gumiabroncsokat is 60 psi (4 bar) értékig. Csak a presta szelepekhez használható. A pumpa tartója könnyen illeszkedik a kulacstartó alá. Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

SKS Injex minipumpaSKS-GERMANY INJEX CONTROL PUMPA

Teleszkópos funkcióval, kényelmes és biztonságos T-alakban kihajtható markolattal és nyomásmérővel! Minden szeleptípushoz (E.V.A fejjel). Tömeg: 216 g. Porvédővel ellátva. A tartó tartozék. Maximális nyomás: 10 bar. Hossz: 283mm. Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

teleszkóp pumpaTELESZKÓP PUMPA

Teleszkópokhoz készült pumpa. A legtöbb teleszkóphoz és rugóstaghoz illeszkedik. Rendkívül érzékeny beállítású mérőjével precízen be lehet állítani a nyomást. Precíziós 1.5-inch-es analóg mérő, melyet egy gumiház véd. Külső, forgatható cső. Könnyű, alumínium pumpatest. BBB, SKS és Bontrager márkákban elérhető. Ára: 13 990.-Ft. (14 500.-Ft. Bontrager visszaeresztő szeleppel)

 

 

 

 

 

 

Co2 patron kerékpár pumpábaBontrager CO2 Patron

CO2 patronok páros kiszerelésban 16g, vagy 25g kivitelben. Ára: 1640.-Ft. / 1990.-Ft.

 

 

 

 
 
 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak