Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Feliratkozás

Lehetőséged vann arra, hogy elsőkézből értesülj tőlünk a legfrisebb információkról, melyhez mindössze annyit kell tenned, hogy ide kattintasz és feliratkozol!

 

 

 

 

Kerékpár Pumpák

Kerékpár Pumpák

 

 

 

hordozható minipumpa kerékpárraKLS Telesc

Kerékpár vázra rögzíthető teleszkópos minipumpa műanyagból. Auto, vagy preszta szelephez egyaránt használható. Maximális nyomás: 4bar. Ára: 1390.-Ft.

 

 

 

 

 

hordozható kerékpár pumpa KLS Doubly 10

Vázra rögzíthető műanyag minipumpa kombinált fejjel, így átalakítás nélkül használható presta és autószeleppel egyaránt. A kihajtható markolat megkönnyíti a használatot. Max nyomás: 80psi/5bar. Ára: 3190.-Ft.

 

 

 

 

 

sks minipumpaSKS Infusion TT

Könnyű teleszkópos pumpa kihajtható T-markolattal. Minden szeleptípushoz multiszelepes fejjel (hagyományos, auto, szingó). Tömeg: 112g. Maximális nyomás: 6bar. Hossz: 225mm. Ára: 3490.-Ft.

 

 

 

 

 

hordozható minipumpa kerékpárraBBB Windwave

Strapabíró és könnyű kompozit pumpatest. Egy fém dugattyú teszi lehetővé a gyors, magas nyomás pumpálását. A szelepfedél segít tisztán tartani a szelepet. Hossza: 250 mm. Súlya: 111 gramm. Max.nyomás: 100psi/7bar. Ára: 3760.-Ft.

 

 

 

 

 

hordozható kerékpár pumpaKLS Doubly 30

Vázra rögzíthető alumínium minipumpa kombinált fejjel, így átalakítás nélkül használható presta és autószeleppel egyaránt. A kihajtható markolat megkönnyíti a használatot. Maximális nyomás: 100psi/7bar bar. Ára: 3990.-Ft.

 

 

 

 

 

hordozható minipumpa kerékpárraKLS Doubly 50

Teleszkópos alumínium minipumpa. Presta és autószelepre egyaránt alkalmazható, vázra is rögzíthető. A markolat kihajtható a könnyebb pumpálás érdekében. Maximális nyomás: 100psi/7bar. Ára: 4990.-Ft.

 

 

 

 

 

hordozható kerékpár pumpaBBB Windgun

Könnyű, 6063 T6 alumínium pumpatest mérőórával ellátva a pontos keréknyomás beállításának érdekében. Egy fém dugattyú teszi lehetővé a gyors, magas nyomás pumpálását. A szelepfedél segít tisztán tartani a szelepet. Hossza: 250 mm. Súlya: 136 gramm. Max.nyomás: 100psi/7bar. Ára: 6700.-Ft.

 

 

 

 

 

hordozható kerékpár pumpa bontragerBontrager Air Support 

Preszta és autós szelephez is használható alumínium minipumpa. Nem kell átállítani a fejet, automatikusan alkalmazkodik a szelephez. Kulacstartó alá felszerelhető. Súlya: 116g. Max. nyomás 80psi/5,5bar. Ára: 6990.-Ft.

 

 

 

 

 

Co2 patronos kerékpárpumpaBBB Airsafe

CO2 patronos pumpa. Az új biztonsági rendszerének köszönhetően levegőveszteség nélkül felszerelhető a fej a patronra. Ez véd a szivárgástól is. Illeszkedik a Presta és az Auto szelepekhez. 16 grammos patronnal és védőszivaccsal. Ára: 6540.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Co2 pumpaBontrager Air Rush Regulator

CO2 patronos pumpa. Az új biztonsági rendszerének köszönhetően levegőveszteség nélkül felszerelhető a fej a patronra. Ez véd a szivárgástól is. Illeszkedik a Presta és az Auto szelepekhez. Az adagolhatóságának köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a patron tartalmát szabályzás nélkül engedné a gumiba.16 grammos patronnal és védőszivaccsal. Ára: 6990.-Ft.

 

 

 

 

 

Co2 patron kerékpár pumpábaBontrager CO2 Patron

CO2 patronok páros kiszerelésban 16, vagy 25g kivitelben. Ára: 1990.-Ft.

 

 

 

 

 

Alu minipumpa országúti kerékpárokhozBontrager Air Support Road Mini

Kifejezetten országúti kerékpárokhoz ajánlott, vázra rögzíthető nagynyomású, kompakt alumínium pumpa. Csak presta szelephez. Max. nyomás: 8bar. Ára: 7990.-Ft.

 

 

 

 

 

Sks Aeron minipumpaSKS Aeron

A megnövelt átmérőjű pumpatestnek köszönhetően, - viszonylag alacsonyabb nyomás mellett, a nagy levegőmennyiséget igénylő kerékpárok esetén - lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt nyomás, ezért az SKS-Germany szakemberei MTB és Trekking használatra kifejezetten ezt a pumpát ajánlják. Minden szeleptípushoz. Hossza: 220mm. Maximális nyomás: 5bar. Ára: 8990.-Ft.

 

 

 

 

 

teleszkóp pumpaTeleszkóp Pumpa

Teleszkópokhoz készült pumpa. A legtöbb teleszkóphoz és rugóstaghoz illeszkedik. Rendkívül érzékeny beállítású mérőjével precízen be lehet állítani a nyomást. Precíziós 1.5-inch-es analóg mérő, melyet egy gumiház véd. Külső, forgatható cső. Könnyű, alumínium pumpatest. BBB, SKS és Bontrager márkákban elérhető. Ára: 9990.-Ft. (14 500.-Ft. Bontrager visszaeresztő szeleppel)

 

 

 

 

 

MűhelypumpaKLS Twister

Stabil, műanyag házas műhelypumpa otthoni használatra, kombinált fejjel preszta és autószelepre egyaránt. Max. nyomás: 6 bar. Ára: 4990.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB műhelypumpaBBB Aireco

Tömör állópumpa. Rendkívül pontos nyomásmérővel, mely a pumpafejbe van beépítve. Kompozit pumpatest, 620 mm a teljes hossza. Max.nyomás 8 bar. Ára:6790.-Ft.

 

 

 

 

 

SKS MűhelypumpaSKS Air X Press 8.0

Könnyű és erős műhelypumpa pontos nyomásmérő órával.  A magas pozíció miatt kényelmesebb, a hosszabb löket miatt pedig hatékonyabb pumpálás!
A nyomásértéket bar-ban és psi-ben is megjeleníti. A már bizonyított SKS Multi Valve pumpafejjel rendelkezik, amely minden szeleptípussal kompatibilis. Hossz: 600 mm. Max.nyomás: 8bar. Ára: 8490.-Ft.

 

 

 

 


Bontrager kerékpár  pumpa hordozhatóBontrager Mini Charger

Hordozható, vázra szerelhető, de mégis nagy teljesítményű pumpa nagyobb térfogatú, szélesebb gumikhoz Preszta és autós szelepekhez is használható, de kézzel kell átállítani a szelepfejet a kívánt szelep fajtához Kihajtható talpával és gumi tömlőjével hatékonyan és kényelmesen lehet pumpálni Kis ablakban mutatja az aktuális nyomásértéket. Ára: 8990.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros műhelypumpa bontragerBontrager Charger EU

Acél vázas, tartós műhelypumpa. Preszta, dunlop és autós szelepekhez is használható. Nagy, stabil talppal, 8cm átmérőjű nyomásmérőjéről kényelmesen olvashatóak a nyomás értékek. Maximális nyomás: 160 psi (11 bar). Ára: 9900.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager műhelypumpaBontrager Recharger Tall

Acél vázas, tartós műhelypumpa. Preszta, dunlop és autós szelepekhez is használható Széles, stabil műanyag talppal. 5cm átmérőjű nyomásmérőjéről kényelmesen olvashatóak a nyomás értékek 160 psi (11 bar) terhelhetőség. Labda és matrac fújó kiegészítő is jár hozzá. Ára: 12 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Turbo Charger HP 2 műhely pumpaBontrager Turbo Charger HP 2

Masszív műhelypumpa, 114 cm-es gumicsővel. Automatikusan érzékeli a szelep formátumát, így a fejet nem kell állítgatni. Maximális nyomás 160psi (11bar). Ára: 15 900.-Ft.

 

 

Instagram

Közösségi oldalak