Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Minipumpa / Teleszkóp Pumpa

Kerékpár Pumpák

Pumpák

A kerékpár pumpák kínálata óriási, de kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb darabot nem olyan nehéz. Azt kell eldönteni, hogy olyan pumpára van szükségünk amit könnyen magunkkal vihetünk a biciklizések során (vázra szerelhető, vagy akár zsebben hordható), vagy pedig egy masszív, könnyen használható nagyobb teljesítményű otthoni használatra szánt állópumpára. Bármelyikről is legyen szó a pumpák paramétereinek legfontosabbika a velük elérhető maximális nyomás. Ezt kell figyelembe venni vásárlás előtt, hiszen ha olyan pumpát választunk aminek a legnagyobb nyomása 3-4 bar között van, de a kerékpárunk minimális nyomása 6 bar akkor bizony nagy bajban leszünk. Sajnos mérőórával nem mindegyik típus van felszerelve de az is igaz, hogy sokszor nincs is rá szükség, hiszen egy túrázás során elszenvedett defekt kijavítását követően a cél a biztonságos továbbhaladás, amihez nélkülözhető a nyomásmérő. Abban az esetben, ha nem vagyunk tisztában a számunkra szükséges paraméterekkel, kérjük ki szakember véleményét, mielőtt rossz döntést hozunk.

 

 

 

 

hordozható minipumpa kerékpárraKLS Pulse

Kerékpár vázra rögzíthető teleszkópos minipumpa műanyagból. Auto, vagy preszta szelephez egyaránt használható. Maximális nyomás: 4bar. Ára: 2190.-Ft.

 

 

 

 

 

 

hordozható kerékpár pumpa KLS Doubly Pro 10

Vázra rögzíthető műanyag minipumpa kombinált fejjel, így átalakítás nélkül használható presta és autószeleppel egyaránt. A kihajtható markolat megkönnyíti a használatot. Max nyomás: 80psi/5bar. Ára: 3990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

sks minipumpaSKS Infusion TT

Könnyű teleszkópos pumpa kihajtható T-markolattal. Minden szeleptípushoz multiszelepes fejjel (hagyományos, auto, szingó). Tömeg: 112g. Maximális nyomás: 6bar. Hossz: 225mm. Ára: 3990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

hordozható minipumpa kerékpárraBBB Windwave

Strapabíró és könnyű kompozit pumpatest. Egy fém dugattyú teszi lehetővé a gyors, magas nyomás pumpálását. A szelepfedél segít tisztán tartani a szelepet. Hossza: 250 mm. Súlya: 111 gramm. Max.nyomás: 100psi/7bar. Ára: 4400.-Ft.

 

 

 

 

 

 

hordozható kerékpár pumpaKLS Doubly Pro 30

Vázra rögzíthető alumínium minipumpa kombinált fejjel, így átalakítás nélkül használható presta és autószeleppel egyaránt. A kihajtható markolat megkönnyíti a használatot. Maximális nyomás: 100psi/7bar bar. Ára: 5590.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Pumpa SKS mini SKS-Germany Injex Lite Minipumpa

Kompakt mini pumpa, mely az évek során a hegyi kerékpárosok és túrázók legnagyobb társa lett. Minden szeleptípushoz (multi szelepes fejjel). Tömeg: 150 g. Porvédővel ellátva. Hossz: 252mm. Ára: 5890.-Ft.

 

 

 

 

 

 

hordozható minipumpa kerékpárraKLS Doubly Pro 50

Teleszkópos alumínium minipumpa. Presta és autószelepre egyaránt alkalmazható, vázra is rögzíthető. A markolat kihajtható a könnyebb pumpálás érdekében. Maximális nyomás: 100psi/7bar. Ára: 6690.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager minipumpaBontrager Air Support 

Preszta és autós szelephez is használható alumínium minipumpa. Nem kell átállítani a fejet, automatikusan alkalmazkodik a szelephez. Kulacstartó alá felszerelhető. Súlya: 116g. Max. nyomás 80psi/5,5bar. Ára: 6990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

hordozható kerékpár pumpaBBB Windgun

Könnyű, 6063 T6 alumínium pumpatest mérőórával ellátva a pontos keréknyomás beállításának érdekében. Egy fém dugattyú teszi lehetővé a gyors, magas nyomás pumpálását. A szelepfedél segít tisztán tartani a szelepet. Hossza: 250 mm. Súlya: 136 gramm. Max.nyomás: 100psi/7bar. Ára: 7900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Co2 pumpaBontrager Air Rush Elite

CO2 patronos pumpa. Az új biztonsági rendszerének köszönhetően levegőveszteség nélkül felszerelhető a fej a patronra. Ez véd a szivárgástól is. Illeszkedik a Presta és az Auto szelepekhez. Az adagolhatóságának köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a patron tartalmát szabályzás nélkül engedné a gumiba.16 grammos patronnal és védőszivaccsal. Ára: 6900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Air Rush CO2 pumpaPumpa Bontrager Air Rush road

 

2 az 1-ben termék, egyszerre CO2 pumpa és hagyományos kézi pumpa. Nagyon kicsi, elfér a mez zsebében vagy egy nagyobb nyeregtáskában. Csavarható gombbal szabályozható a CO2 kiáramlása, biztonságosan használható. Ára: 10 490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Co2 patron kerékpár pumpábaBontrager CO2 Patron

CO2 patronok páros kiszerelésban 16g, vagy 25g kivitelben. Ára: 1640.-Ft. / 1990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

SKS Aeron minipumpaSKS Aeron

A megnövelt átmérőjű pumpatestnek köszönhetően, - viszonylag alacsonyabb nyomás mellett, a nagy levegőmennyiséget igénylő kerékpárok esetén - lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt nyomás, ezért az SKS-Germany szakemberei MTB és Trekking használatra kifejezetten ezt a pumpát ajánlják. Minden szeleptípushoz. Hossza: 220mm. Maximális nyomás: 5bar. Ára: 8990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Alu minipumpa országúti kerékpárokhozBontrager Air Support Road HV

Kifejezetten országúti kerékpárokhoz ajánlott, vázra rögzíthető nagynyomású, kompakt alumínium pumpa. Csak presta szelephez. Max. nyomás: 8bar. Ára: 11 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

SKS Injex control minipumpaSKS-Germany Injex Control Pumpa

Teleszkópos funkcióval, kényelmes és biztonságos T-alakban kihajtható markolattal és nyomásmérővel! Minden szeleptípushoz (E.V.A fejjel). Tömeg: 216 g. Porvédővel ellátva. A tartó tartozék. Maximális nyomás: 10 bar. Hossz: 283mm. Ára: 10 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Support pumpaBontrager Air Support Pumpa

Tartós, kiváló minőségű pumpa nagyobb térfogatú légkamrával a szélesebb gumikhoz. Gond nélkül felfújja az MTB gumiabroncsokat is 60 psi (4 bar) értékig. Csak a presta szelepekhez használható. A pumpa tartója könnyen illeszkedik a kulacstartó alá. Ára: 13 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

teleszkóp pumpaTeleszkóp Pumpa

Teleszkópokhoz készült pumpa. A legtöbb teleszkóphoz és rugóstaghoz illeszkedik. Rendkívül érzékeny beállítású mérőjével precízen be lehet állítani a nyomást. Precíziós 1.5-inch-es analóg mérő, melyet egy gumiház véd. Külső, forgatható cső. Könnyű, alumínium pumpatest. BBB, SKS és Bontrager márkákban elérhető. Ára: 9990.-Ft. (14 500.-Ft. Bontrager visszaeresztő szeleppel)

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak