Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Feliratkozás

Lehetőséged vann arra, hogy elsőkézből értesülj tőlünk a legfrisebb információkról, melyhez mindössze annyit kell tenned, hogy ide kattintasz és feliratkozol!

 

 

 

 

Kerékpár Pumpák

Kerékpár Pumpák

 

 

Kerékpáros mini pumpaKLS Doubly Eco

Vázra rögzíthető műanyag minipumpa kombinált fejjel, így átalakítás nélkül használható presta és autószeleppel egyaránt. A kihajtható markolat megkönnyíti a használatot. Ára: 2290.-Ft.

 

 

 

 

Alumínium minipumpaKLS Doubly 

Vázra rögzíthető alumínium minipumpa kombinált fejjel, így átalakítás nélkül használható presta és autószeleppel egyaránt. A kihajtható markolat megkönnyíti a használatot. Maximális nyomás: 4.5 bar. Ára: 3290.-Ft.

 

 

 

 

Alumínium minipumpa kerékpárhozXLC Alpha

Vázra rögzíthető alumínium minipumpa kombinált fejjel, így átalakítás nélkül használható presta és autószeleppel egyaránt. A kihajtható markolat megkönnyíti a használatot. Maximális nyomás: 6 bar. Ára: 3590.-Ft.

 

 

 

 

Teleszkópos alumínium minipumpaKLS Smart 

Teleszkópos alumínium minipumpa. Presta és autószelepre egyaránt alkalmazható, vázra is rögzíthető. Maximális nyomás: 6 bar. Ára: 4090.-Ft.

 

 

 

 

nyomásmérős mini pumpaXLC Alpha Pu-D01

Vázra rögzíthető nyomásméró órával ellátott minipumpa kombinált fejjel, így átalakítás nélkül használható presta és autószeleppel egyaránt. A kihajtható markolat megkönnyíti a használatot. Maximális nyomás: 7 bar. Ára: 4590.-Ft.

 

 

 

 

Bontrager alu minipumpaBontrager Air Support 2

Preszta és autós szelephez is használható alumínium minipumpa. Nem kell átállítani a fejet, automatikusan alkalmazkodik a szelephez. Kulacstartó alá felszerelhető. Max. nyomás 5.5bar. Ára: 6200.-Ft.

 

 

 

 

Co2 patronos kerékpárpumpaBBB Airsafe

CO2 patronos pumpa. Az új biztonsági rendszerének köszönhetően levegőveszteség nélkül felszerelhető a fej a patronra. Ez véd a szivárgástól is. Illeszkedik a Presta és az Auto szelepekhez. 16 grammos patronnal és védőszivaccsal. Ára: 6540.-Ft.

 

 

 

 

Bontrager Co2 pumpaBontrager Air Rush Regulator

CO2 patronos pumpa. Az új biztonsági rendszerének köszönhetően levegőveszteség nélkül felszerelhető a fej a patronra. Ez véd a szivárgástól is. Illeszkedik a Presta és az Auto szelepekhez. Az adagolhatóságának köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a patron tartalmát szabályzás nélkül engedné a gumiba.16 grammos patronnal és védőszivaccsal. Ára: 6800.-Ft.

 

 

 

 

Co2 patronBontrager CO2 Patron

CO2 patronok páros kiszerelésban 16, vagy 25g kivitelben. Ára: 1990.-Ft.

 

 

 

 

Alu minipumpa országúti kerékpárokhozBontrager Air Support Road Mini

Kifejezetten országúti kerékpárokhoz ajánlott, vázra rögzíthető nagynyomású, kompakt alumínium pumpa. Csak presta szelephez. Max. nyomás: 8bar. Ára: 7990.-Ft.

 

 

 

 

teleszkóp pumpaTeleszkóp Pumpa

Teleszkópokhoz készült pumpa. A legtöbb teleszkóphoz és rugóstaghoz illeszkedik. Rendkívül érzékeny beállítású mérőjével precízen be lehet állítani a nyomást. Precíziós 1.5-inch-es analóg mérő, melyet egy gumiház véd. Külső, forgatható cső. Könnyű, alumínium pumpatest. BBB és Bontrager márkákban elérhető. Ára: 9800.-Ft. (14 500.-Ft. Bontrager némi extra tudással)

 

 

 

 

MűhelypumpaKLS Twister

Stabil, műanyag házas műhelypumpa otthoni használatra, kombinált fejjel preszta és autószelepre egyaránt. Max. nyomás: 6 bar. Ára: 4990.-Ft.

 

 

 

 

BBB műhelypumpaBBB Aireco

Tömör állópumpa. Rendkívül pontos nyomásmérővel, mely a pumpafejbe van beépítve. Kompozit pumpatest, 620 mm a teljes hossza. Max.nyomás 8 bar. Ára:6790.-Ft.

 

 

 


Bontrager pumpaBontrager Mini Charger

Hordozható, vázra szerelhető, de mégis nagy teljesítményű pumpa nagyobb térfogatú, szélesebb gumikhoz Preszta és autós szelepekhez is használható, de kézzel kell átállítani a szelepfejet a kívánt szelep fajtához Kihajtható talpával és gumi tömlőjével hatékonyan és kényelmesen lehet pumpálni Kis ablakban mutatja az aktuális nyomásértéket. Ára: 8800.-Ft.

 

 

 

 

Bontrager műhelypumpaBontrager Recharger Tall

Acél vázas, tartós műhelypumpa. Preszta, dunlop és autós szelepekhez is használható Széles, stabil műanyag talppal. 5cm átmérőjű nyomásmérőjéről kényelmesen olvashatóak a nyomás értékek 160 psi (11 bar) terhelhetőség. Labda és matrac fújó kiegészítő is jár hozzá. Ára: 10 990.-Ft.

 

 

 

 

Turbo Charger HP 2 műhely pumpaBontrager Turbo Charger HP 2

Masszív műhelypumpa, 114 cm-es gumicsővel. Automatikusan érzékeli a szelep formátumát, így a fejet nem kell állítgatni. Maximális nyomás 160psi (11bar). Ára: 15 900.-Ft.

 

 

 

 

Super Charger műhelypumpaBontrager Super Charger

Alumínium vázas, könnyű, mégis tartós álló pumpa. Preszta és autós szelepekhez használható, automatikusan felismeri a szelep típusát, nem kell semmit állítani. Stabil széles alumínium talp minimalizálja a billegést. Hatalmas, 6 cm átmérőjű kijelző mutatja az aktuális nyomás értéket. Beépített leeresztő szeleppel rendkívül pontosan beállíthatod a pontos nyomás értéket. 114 cm-es gumitömlő, 160 psi (11 bar) terhelhetőség. Kézvédő markolat a nyomó karon. Ára: 29 900.-Ft.

 

 

 

 

Instagram

Közösségi oldalak