Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Sport Kerékpár Nyergek

 

 

 

Kerékpár Nyergek Sport Célra

A kerékpárra sporteszközként tekintő felhasználók köre is igen nagy, hiszen lehet cross kerékpárunk, amivel intenzívebben tekerünk (edzünk) szabadidőnkben, vagy lehet mtb kerékpárunk amivel a hegyekben bringázunk, esetleg versenyeken rajhoz állunk és mérettetjük meg magunkat akár hétről-hétre. Nos ezen felhasználási területek azért elég távol esnek egymástól és így a hozzájuk leginkább passzoló nyeregek is legaláb ilyen távol vannak egymástól. Az előbbi területre inkább az anatómiailag hangsúlyosabb formázás (prosztata védelem) és a nagyobb méret nyújt megfelelő kényelmet, míg az utóbbi esetben már az olyan dolgokat is figyelembe kell venni, mint a súly, vagy anyagfelhasználás. A profi nyergek már jórészt karbonból készült vázzal és orvosok által tökéletesített felső résszel kerülnek piacra. A választás megkönnyítéséhez tesztlehetőséggel járulunk hozzá, melynek lényege, hogy a kiszemelt nyerget kötelezettség nélkül próbára teheted akár 1-2 héten keresztül is.

 

 

 

 

KLS Driveline férfi kerékpáros nyeregKLS Driveline Nyereg

Férfi nyereg. Nagysűrűségű habszivacs tömés. Vacuumed - varrat nélküli technológia a magasabb kényelemért. 2 rétegű alap - kraton gumi a súly elosztásért Softrail. Skálázott pálca, szivacsbetétes töltés. Fekete, Fekete/Vörös, Fekete/Kék, vagy Fekete/Narancs színben. Méret: 277 x 162mm. Ára: 8390.-Ft.

 

 

 

 

 

mtb sport nyereg, bontragerBontrager Sport Nyereg

Többcélú felhasználásra javasolt férfi nyereg (hobbi sport, túra, mtb). Közepén vágott a prosztata védelmében. Szivacsos párnázás és megfelelő 155mm-es szélesség teszi hosszú távon is komfortossá. Ára: 8900.-Ft.

 

 

 

 

 

Selle San Marco NyeregSELLE SAN MARCO SPORTIVE SMALL OPEN-FIT BIOFOAM NYEREG

Klinikai tesztek és folyamatos anatómiai kutatások eredménye a nyergeken található nyomáscsökkentő kivágás, amely teljes kényelmet biztosít, és csökkenti a gát területére nehezedő nyomást. A párnázat anyaga Biofoam. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Könnyű, tartós és ideális alátámasztást biztosít. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. A nyereg dizájnját fényvisszaverő csík gazdagítja a biztonság és a láthatóság érdekében. Méret: 254x151mm. Ára: 11 990.-Ft.

 

 

 

 

 

bbb kerékpár nyereg BBB SportComfort Nyereg

A SportComfort egy kényelmes túranyereg, ami sportosabb kerékpáros testhelyzetet is lehetővé tesz. A nyereg párnázása elég kényelmes ahhoz, hogy akár normál utcai ruházatban is használni lehessen, persze a kerékpáros nadrág soha nem hátrány. Rozsdamentes, szatén pálcák, mérőrésszel. Méret: 150x280mm. Súly: 310g. Ára: 13 400.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Evoke R kerékpár nyeregBontrager Evoke R Nyereg

Sportos mtb nyereg, kompozit műanyag maggal, műbőr felülettel, mely biztosítja a teljes vízállóságot. Kovácsolt króm-moli pálcákkal. Ergonómiai kialakítása révén ez a nyereg kifejezetten a sport célú felhasználást támogatja. Méret: 270x140mm. Ára: 12 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Selle San Marco nyeregSELLE SAN MARCO SPORTIVE SMALL FULL-FIT GEL NYEREG

A párnázat anyaga Biofoam. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Könnyű, tartós és ideális alátámasztást biztosít. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. Ezen a nyergen a Biofoam párnázatot gél réteggel kombinálják. Ezeket a területtől függően változó vastagságban alkalmazzák, így optimalizálva a nyeregnek azon részét, amely találkozik az ülőcsontokkal. Speciális profiljának és ergonómiai jellemzőinek köszönhetően ezt a nyerget E-bike-okhoz is ajánljuk. Méret: 270x150mm. Ára: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

bbb kerékpár nyereg sportcomfortBBB SportComfort Anatomic Nyereg

A SportComfort egy igazán kényelmes sport túranyereg. Az anatómiai nyílás csökkenti a nyomást az ágyéki területen. Méretezett szatén pálcái segítséget nyújtanak  az optimális üléspozíció beállításában. Méret: 150x280mm, Súly: 310g. Ára: 15 490.-Ft.

 

 

 

 

 

Selle San Marco Sportive nyeregSelle San Marco Sportive Small Open-Fit Nyereg

Klinikai tesztek és folyamatos anatómiai kutatások eredménye a nyergeken található nyomáscsökkentő kivágás, amely teljes kényelmet biztosít, és csökkenti a gát területére nehezedő nyomást. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. Ezen a nyergen a Biofoam párnázatot gél réteggel kombinálják. Ezeket a területtől függően változó vastagságban alkalmazzák, így optimalizálva a nyeregnek azon részét, amely találkozik az ülőcsontokkal. Speciális profiljának és ergonómiai jellemzőinek köszönhetően ezt a nyerget E-bike-okhoz is ajánljuk. A nyereg dizájnját fényvisszaverő csík gazdagítja a biztonság és a láthatóság érdekében. Méret: 254x151mm. Ára: 14 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Montrose Comp nyeregBontrager Montrose Comp Nyereg

Alsó középkategóriás sport nyereg. A közepén vágott design gondoskodik a hosszútávú prosztatavédelemről az acél pálca pedig a stabil tartásról. Fekete színben. Hosszúság: 270mm. Három szélességben: 128,138,148mm. Súlya: 298-308g. Ára: 16 490.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Arvada nyeregBONTRAGER ARVADA COMP NYEREG

Az Arvada család belépő modellje igényesen alakított, kényelmes felsőrésszel és Cromo pálcával. A vázszerkezete anatómiailag formázott, így gondoskodik a hosszútávú prosztatavédelemről. Csak fekete színben érhető el. Hossza: 270mm. Három szélességben:128,138,148mm. Súlya: 294-307g. Ára: 16 900.-Ft. Tesztnyereg elérhető kipróbálásra (akár 1-2 hétre) mindhárom méretből.

 

 

 

 

 

Bontrager Nebula nyeregBontrager Nebula Plus Nyereg

Fitness és Dual Sport felhasználásra javasolt férfi nyereg. Anatómiailag megfelelően formázva a kényesebb pontokon. Több szélességben kapható. Műbőr felsőrésszel, memóriahabos töméssel, skálázott pálcákkal. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpár nyereg Bontrager VerseBontrager Verse Comp Nyereg

A Bontrager Verse a legsokoldalúbb, teljesítményre fejlesztett Bontrager nyereg, mely a teljes kivágásnak köszönhetően célzott támogatást nyújt a lágyrész nyomásának enyhítéséhez. Széles méretválasztékban kapható, hogy minden kerékpáros megtalálja a saját testéhez ideálisan illeszkedő nyerget. A teljes kivágás hosszú távú kényelmet biztosít hobbi és versenycélú felhasználás esetén is, ráadásul hosszabb nyeregsínekkel rendelkezik az Ön személyre szabása érdekében, valamint integrált Blendr tartóval rendelkezik a Flare hátsó lámpához. Felhasználási terület sport mtb, vagy országúti. Méret: 270x135, 270x145, 270x155, 270x165mm. Tömeg: 304 | 307 | 321 | 327g. Ára: 16 900.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpár nyereg mtb bontrager kovee compBontrager Kovee Comp Nyereg

Középkategóriás mtb nyereg. A közepén erősen formázott design gondoskodik a hosszútávú prosztatavédelemről az acél pálca pedig a stabil tartásról. Kapható fekete színben három (128,138,148mm) szélességgel. Súlya: 295-308g. Ára: 19 990.-Ft. Tesztnyereg elérhető kipróbálásra (akár 1-2 hétre) mindhárom méretből.

 

 

 

 

 

Nyereg Selle San Marco open fitSelle San Marco Shortfit Open-Fit Dynamic Superwide Nyereg

A hosszú központi nyomáscsökkentő kivágás (Open-Fit) garantálja az egész napos kényelmet. Javítja a vérkeringést, megakadályozva ezzel a zsibbadást és csökkenti a gátra nehezedő nyomást.  A Shortfit oldalról nézve ívelt profillal rendelkezik, középen több, mint 5 mm-es süllyesztéssel, ezért az ívelt nyergek közé soroljuk. Az ívelt nyergeket egyenes háttal és előrehajló medencével rendelkező felhasználók számára egyaránt ajánljuk. A pálca anyaga dinamikus mangán. Ez az anyag javítja a pálca tulajdonságait, növeli a természetes és vibrációból adódó fáradás- ellenállását. Minden Dynamic nyergen mangán pálcát találunk. A váz anyaga magas százalékban karbon szálakkal megerősített erős nylon, amelyek növelik a merevséget és a tartósságot, a nyereg tömegének veszélyeztetése nélkül. Felhasználási terület : MTB. Méretek: 262 x 135 mm. Tömeg: 205 g. Ára: 29 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpár nyereg Bontrager Arvada mtb 2018Bontrager Arvada Elite Nyereg

Kialakítását tekintve megegyezik a belépő Arvada nyereggel, viszont Titán pálcája és szivacsozása igényesebb kialakítású annál. A közepén anatómiailag formázott vázszekezetű, mely gondoskodik a hosszútávú prosztatavédelemről. Fekete színben. Hossza: 270mm. Három szélességben: 128,138,148mm. Súlya: 216-230g. Ára: 32 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

Kerékpár nyereg Bontrager VerseBontrager Verse Elite Nyereg

Bontrager Elite  nagyobb teljesítményre fejlesztett könnyű Bontrager nyereg, mely a teljes kivágásnak köszönhetően célzott támogatást nyújt a lágyrész nyomásának enyhítéséhez. Széles méretválasztékban kapható, hogy minden kerékpáros megtalálja a saját testéhez ideálisan illeszkedő nyerget. A teljes kivágás hosszú távú kényelmet biztosít hobbi és versenycélú felhasználás esetén is, ráadásul hosszabb nyeregsínekkel rendelkezik az Ön személyre szabása érdekében, valamint integrált Blendr tartóval rendelkezik a Flare hátsó lámpához. Felhasználási terület sport mtb, vagy országúti. Méret: 270x135, 270x145, 270x155, 270x165mm. Tömeg: 234 | 240 | 251 | 258g. Ára: 33 900.-Ft.

 

 

 

 

 

bontrager montrose elite mtb nyeregBontrager Montrose Elite Nyereg

Felső középkategóriás mtb. nyereg verseny célra fejlesztve. Titán pálca a megfelelő merevség és súly érdekében. Anatómiailag tökéletesített forma, középen nyitott kialakítás a prosztata védelmében. Fekete színben. Hossza: 270mm. Három szélességben: 128,138,148mm. Súlya: 216-225g. Ára: 35 590.-Ft.

 

 

 

 

karbon nyereg, profi Bontrager EvokeBontrager Evoke RXL Carbon Nyereg

Csúcskategóriás versenyzésre ajánlott nyereg. Professzionális anyaghasználat mind a felső, mind pedig a vázrésznél. Méret: 138mm. Súlya: 135g. (középméret). Ára: 39 490.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Arvada kerékpár nyereg 2018Bontrager Arvada Pro Carbon Nyereg

Ultrakönnyű, tartós és felsőrész kialakításának köszönhetően akkor is kényelmes, ha egész nap rajta kell ülni. A vázszerkezet kialakítása olyan, mint a középen vágott nyergeké, így anatómiailag megfelelő védelmet biztosít. Karbon sín. Hossza: 270mm. Három szélességben: 128,138,148mm. Ára: 69 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Verse Pro nyeregBontrager Verse Pro Nyereg

A Bontrager Verse Pro nyereg ultrakönnyű, professzionális, versenyzésre fejlesztett, túlméretes karbon nyeregsínekkel, karbon megerősített héjjal és inForm kialakítással rendelkezik. Teljes kivágási formával a maximális kényelem és teljesítmény érdekében. Széles méretválasztékban kapható, hogy minden kerékpáros megtalálja a saját testéhez ideálisan illeszkedő nyerget.  Integrált Blendr tartóval rendelkezik a Flare hátsó lámpához. Felhasználási terület sport mtb, vagy országúti. Méret: 270x135, 270x145, 270x155, 270x165mm. Tömeg: 184 | 186 | 195 | 205g. Ára: 69 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak