Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Forgalmazott kerékpár márkáink: Trek, Haibike, Winora, Kelly's, Cannondale

A kerékpárgyártók nem ok nélkül gyártanak annyi féle kerékpárt, hiszen minden felhasználási területnek megvan a maga kategóriája. Így ha te elsősorban városi közlekedésre, munkába járásra stb. szeretnéd használni a kétkerekűdet, akkor neked a city kategória modelljei között érdemes keresgélned.

Abban az esetben, ha a kerékpározást sportnak tekinted a bringát pedig egy jó eszköznek ehhez és a fő területed az aszfalt akkor mindenképpen az Országúti kerékpár lesz a Te kategóriád, ha viszont az előbb említettek mellett neked fontos szempont a kényelem és nem szimpatizálsz a koskormánnyal, inkább ülsz egyenesebb háttal a nyeregben akkor a Fitness bringák valamelyikében fogod örömöd lelni.

Úttalan utakra, erdőjárásra mindenképp a klasszikus MTB. kerékpárok valamelyike mellett érdemes dönteni, persze ez a kategória is annyira szereteágazó, hogy alaposabb utánajárás kell a speciálisabb igények kielégítésére alkalmas bringa megtalálásához.

Az igazi mindenesek, pedig a Dual Sport (hybrid, cross) kategória gépei. Akkor ha szeretsz túrázni, szereted néha elhagyni a járt uatat a járatlanért, de nem szeretnél a kényelemről lemondani, nos akkor itt keresgélj...

 

 Gyermekkerékpárok

 

Fat Bike 2017

Fat Bike modellek

 

City/trekking kerékpárok

City/Trekking Kerékpárok

 

Hybrid/Cross kerékpárok

Hybrid/Cross kerékpárok

 

Fitness kerékpárok

Fitness Kerékpárok

 

Országúti kerékpárok Nyíregyháza

Országúti Kerékpárok

 

MTB Kerékpárok

MTB. Kerékpárok

 

27.5"-os Fully Kerékpárok

 

29"-os Fully Kerékpárok

 

Használt Kerékpárok

Instagram

Közösségi oldalak