Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Kerékpárok

 

 

A kerékpárgyártók nem ok nélkül gyártanak annyi féle kerékpárt, hiszen minden felhasználási területnek megvan a maga kategóriája. Így ha te elsősorban városi közlekedésre, munkába járásra stb. szeretnéd használni a kétkerekűdet, akkor neked a City, vagy Trekking kategória modelljei között érdemes keresgélned.

Abban az esetben, ha a kerékpározást sportnak tekinted a bringát pedig egy jó eszköznek ehhez és a fő területed az aszfalt akkor mindenképpen az Országúti kerékpár lesz a Te kategóriád, ha viszont az előbb említettek mellett neked fontos szempont a kényelem és nem szimpatizálsz a koskormánnyal, inkább ülsz egyenesebb háttal a nyeregben akkor a Fitness biciklik valamelyikében fogod örömöd lelni.

Az előbb említett kerékpárok közeli rokona a nagy rajongótáborral rendelkező Gravel biciklik, melyek az országúti bringák jó tulajdonságait ötvözik megfelelő robosztussággal.

Úttalan utakra, erdőjárásra mindenképp a klasszikus MTB. kerékpárok valamelyike mellett érdemes dönteni, persze ez a kategória is annyira szereteágazó, hogy alaposabb utánajárás kell a speciálisabb igények kielégítésére alkalmas bringa megtalálásához.

Az igazi mindenesek, pedig a Dual Sport, vagy Cross kerékpárok. Akkor ha szeretsz túrázni, szereted néha elhagyni a járt uatat a járatlanért, de nem szeretnél a kényelemről lemondani, nos akkor itt keresgélj.

Az utóbbi évek nagy durranása, pedig az elektromosság, mely mostanra elég mélyen begyűrűzött a kerékpárok világába is. Az Elektromos kerékpárok is több csoportba oszthatóak, mert van közöttük olyan amelyik csak elektromos rásegítésű un.Pedelec kerékpár (ezekkel foglalkozunk mi) és vannak a teljesen elektromos szerkezetek.

Alább találhatóak a kategóriák.

 

Gyermek Kerékpár

 

 

 

Női Kerékpár

Női Kerékpár

 

 

 

Trekking Kerékpár

Trekking Kerékpár

 

 

 

Férfi kerékpár városi

Városi Kerékpár

 

 

 

Cross Kerékpárok

Cross Kerékpár

 

 

 

Fitness kerékpárok

Fitness Kerékpár

 

 

 

országúti kerékpár

Országúti Kerékpár

 

 

 

Gravel kerékpár

Gravel Kerékpár

 

 

 

Cyclocross kerékpár

Cyclocross Kerékpár

 

 

 

MTB kerékpár

MTB Kerékpár

 

 

 

Fully MTB kerékpár

Fully MTB Kerékpár

 

 

 

Dirt, Trail

Trail Kerékpár

 

 

 

Világjáró kerékpár

Adventure

 

 

 

Használt Kerékpár

Használt Kerékpár

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak