Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Kerékpárszállító

Kerékpár szállító autóra

Kerékpár szállítás autón

Kerékpárunk szállítását autóval többféleképpen tehetjük meg. Szállíthatjuk a tetőre szerelt karékpártartóval, ferdehátú autó esetén a csomagtartó ajtóra rögzítve, vagy amennyiben van a gépjárművön, úgy vonóhorogra tehető kerékpárszállítóval. A legegyszerűbb eszköz a szállításhoz a csomagtérre rögzített tartó segítségével lehetséges, de ennem számtalan hátránya van. Először is csak kevés autótípushoz használható, stabilan 2db kerékpár szállítható rajta (még a 3-as kivitelen is) és a csomagtartóban lévő holminkhoz sem igazán tudunk hozzájutni. A tetőn való szállítás már jóval kulturáltabb és akár hosszú utazások is kivitelezhetőek vele, mert stabilan lehet rögzíteni a kerékpárokat (akár 4db-ot is, bár ez autó függő) és hozzáférünk a csomagtartóhoz. Hátránya persze a magasabb üzemanyag fogyasztás és az a kényelmetlenség, hogy a a bicikliket a magasba kell emelni. A legkényelmesebb módja a kerékpár szállításnak egyértelműen a vonóhorogra tehető szállítóval valósítható meg, kisebb a légellenállása, így a fogyasztás nem növekedik érezhetően, könnyű a kerékpárok felhelyezése és levétele és amennyiben dönthető kivitelt választunk, úgy a csomagtartó tartalmához is gond nélkül hozzáférünk.

 

 

Menabo Top Bike kerékpárszállítóMenabo Top Bike

A gyártó legkedvezőbb árú tetőre szerelhető kerékpárszállítója. Praktikus és funkcionális.1 kerékpár szállításához. Normál vázprofilú, 28-40 mm átmérőjű, megközelítően kör keresztmetszetű vázzal rendelkező kerékpárokhoz 22”-29” kerékmérethez. Rögzítéséhez 10 mm-es villáskulcs szükséges. Opcionálisan a 39453-as cikkszámú zárható tekerővel a kerékpárunkat lezárhatjuk benne. Acél, max. 15 kg-ig terhelhető. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. Ára: 9490.-Ft.

 

 

 

 

 

Menabo Huggy Lock kerékpárszállítóMenabo Huggy Lock

Zárható kerékpárszállító extra vázprofilokhoz is! Használata és felszerelése könnyű, gyors és biztonságos. Két csavaros befogópofája extra biztonságot nyújt.
1 kerékpár szállításához 28-80 mm átmérőjű, akár 100 mm profilmagasságú vázzal rendelkező kerékpárokhoz is. 22”-29” kerékmérethez. Rögzítéséhez nem szükséges szerszám. Acél, max. 15kg-ig terhelhető. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. Video a termékről itt tekinthető megÁra: 13 490.-Ft.

 

 

 

 

 

Menabo Bike ProMenabo Bike Pro

Professzionális kerékpárszállító első villa rögzítéssel, közvetlenül a keresztlécekre! Azoknak a vásárlóknak, akik nem szívesen rögzítik a kerékpárjaikat a váznál fogva. Kialakításának köszönhetően tárcsafékes kerékpárokhoz is használható. 1 kerékpár szállítására alkalmas, az első kerék kivételével. Hagyományos és átütő tengelyes kerékpárokhoz is! Rögzítéséhez egy 6-os imbuszkulcsra lesz szükséged. Alumínium, max. 15 kg-ig terhelhető. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. Fotó. Ára:18 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Menabo AssoMenabo Asso

Zárható kerékpárszállító extra vázprofilokhoz is! A legelegánsabb és legpraktikusabb tetőre szerelhető kerékpárszállító! Az állítható hátsó keréktámasznak köszönhetően pontosan a tengelytávolsághoz állítható. 1 kerékpár szállításához 28-50 mm átmérőjű, akár 80 mm profilmagasságú vázakkal rendelkező kerékpárokhoz, maximum 100 cm tengelytávolsággal. 22”-29” kerékmérethez, maximum 60 mm széles gumiköpenyekhez. Rögzítéséhez nem szükséges szerszám Alumínium, max. 15kg-ig terhelhető. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. Video a termékről itt tekinthető meg. Ára: 22 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Thule Freeride tetőszállítóThule Freeride 532

Könnyen használható, funkcionalitásra összpontosító, jól bevált, megbízható, váztartós kerékpártartó. Gyorszáras váztartó legfeljebb 80 mm-es ovális és 70 mm-es kerek vázátmérőig, akár 17 kg-os kerékpárok szállítására. Egyetlen mozdulattal oldható, kerékvédővel ellátott pántokkal (többféle kerékmérethez). Felszerelhető jobbos és balos kivitelben is. A kerékpár a tartóhoz, a kerékpártartó pedig a tetőcsomagtartóhoz zárható. Terhelhetőség/ önsúly: 17 kg/3.5 kg. Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Menabo Juza kerékpárszállítóMenabo Juza

Zárható kerékpárszállító, a tetőre szerelhető szállítók csúcsmodellje! Maximum 130 cm-es tengelytávolsággal rendelkező kerékpárokhoz. 28-55 mm átmérőjű, akár 80 mm profilmagasságú vázakkal rendelkező kerékpárokhoz. 1 kerékpár szállítására alkalmas. 22”-29” kerékmérethez, maximum 65 mm vastag külső gumikhoz. Rögzítéséhez nem lesz szükséged szerszámra. Alumínium, max. 17 kg-ig terhelhető. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. Video a termékről itt tekinthető meg. Ára: 29 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Thule Proride kerékpárszállítóThule Proride 598

Megújult, stílusos, vibrációmentes, váztartós alumínium szerkezetű kerékpártartó. Az egyetlen mozdulattal oldható, kerékvédővel ellátott pántok biztosan tartják a kerekeket. A szélesebb befogófejnek köszönhetően akár vastagabb vázú kerékpárokhoz is. Az esetleges vázsérülést elkerülendő, a szorítóbilincset nem lehet a megfelelő nyomatékon túlhúzni. A kerékpártartó egy mozdulattal átfordítható, a minél kényelmesebb szállítás érdekében. Zárható a tetőcsomagtartóhoz, és a kerékpár is zárható a kerékpártartóba. Terhelhetőség/önsúly: 20 kg/4.5 kg. Fekete és ezüst színben kapható. Ára: 53 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Menabo Naos Eco kerékpárszállító, vonóhorograMenabo Naos Eco

Kiemelkedő ár/érték arányú vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító erős csővázzal. 2 kerékpár szállítására alkalmas. Rögzítéséhez 24 mm-es villáskulcsra vagy franciakulcsra lesz szükséged. Acél, alu sínnel, max. 45 kg-ig terhelhető. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. A kerékpárszállító 13 pólusú csatlakozóval van szerelve, de a csomag tartalmazza 7 pólusra átalakító adaptert is! Szerelési útmutató itt található. Ára: 49 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Menabo Merak Tilting kerékpárszállítóMenabo Merak Tilting

Kompakt és könnyű, dönthető vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító. Acél vázas, alumínium sínes, vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító.
2 kerékpár szállítására alkalmas. Kör keresztmetszet esetén 30-50 mm átmérőjű, egyéb vázformák esetén 30 x 60 mm vagy 50 x 70 mm átmérőjű felsőcsővel rendelkező kerékpárokhoz, 22”-29” kerékmérethez. Vázfogó karmok a kerékpárok precíz rögzítéséhez. Maximum 40 mm széles gumiköpenyekhez.
A kerékpár maximális tengelytávolsága 1260 mm. Maximum 45 kg-ig terhelhető, így akár egy e-bike és egy hagyományos kerékpár szállítására is alkalmas.
13 pólusú csatlakozóval, a 7 pólusra átalakító adapter külön megvásárolható. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva
. Ára: 69 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Menabo Race 2 kerékpárszállítóMenabo Race 2

Sínes, biztonságos és szabályos vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító. A kerékpárok szállításának egyik legbiztonságosabb módja! 2 vázfogó karom a kerékpárok precíz rögzítéséhez, extrém vázakhoz is. 2 kerékpár szállításához. 30-50 mm átmérőjű, akár 70 mm profilmagasságú felsőcsővel rendelkező kerékpárokhoz. 22”-29” kerékmérethez. Az állítható hátsó keréktámasznak köszönhetően bármilyen tengelytávolsághoz pontosan beállítható. A kerékpárok kényelmesebben felrakodhatóak, mint a tetőre szerelhető szállítók esetén. Rögzítése 24 mm-es villáskulccsal vagy franciakulccsal történik. Acél, alu sínnel, max. 30kg-ig terhelhető. A sínek belső szélessége 45 mm, hossza: 1170mm. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. A kerékpárszállító 13 pólusú csatlakozóval van szerelve, de a csomag tartalmazza 7 pólusra átalakító adaptert is! A termék a hatályos KÖHÉM-rendeletnek minden szempontból megfelel: pótolja az esetlegesen kitakart hátsó lámpákat éa megvilágítja a rendszámtáblát (a 2013 óta érvényben lévő szabályozás alapján ezt át lehet szerelni a kerékpárszállítóra) Video a termékről itt tekinthető meg. Ára: 59 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Menabo Naos Rapid kerékpárszállítóMenabo Naos Rapid

Kiemelkedő ár/érték arányú dönthető vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító erős csővázzal. 2 kerékpár szállítására alkalmas. Rögzítése karral történik a vonóhorogra. A kerékpárszállító a vonószemre zárható. Acél, alu sínnel, max. 45 kg-ig terhelhető. A kerékpárszállító 13 pólusú csatlakozóval van szerelve, de a csomag tartalmazza 7 pólusra átalakító adaptert is! A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. Ára: 67 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Menabo Project Tilting 2 kerékpárszállítóMenabo Project Tilting 2

Dönthető vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító. 2 vázfogó karom a kerékpárok precíz rögzítéséhez. 2 kerékpár szállítására alkalmas. 30-50 mm átmérőjű, akár 70 mm profilmagasságú felsőcsővel rendelkező kerékpárokhoz. 22”-29” kerékmérethez. A kerékpárok kényelmesebben felrakodhatóak, mint a tetőre szerelhető szállítók esetén. Rögzítése 24 mm-es villáskulccsal vagy franciakulccsal történik. Acél, alu sínnel, max. 30 kg-ig terhelhető. A sínek belső szélessége 45 mm. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. A kerékpárszállító 13 pólusú csatlakozóval van szerelve, de a csomag tartalmazza 7 pólusra átalakító adaptert is! A termék a hatályos KÖHÉM-rendeletnek minden szempontból megfelel: pótolja az esetlegesen kitakart hátsó lámpákat és megvilágítja a rendszámtáblát (a 2013 óta érvényben lévő szabályozás alapján ezt át lehet szerelni a kerékpárszállítóra) Ára: 67 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Menabo Race 3 kerékpárszállítóMenabo Race 3

Sínes, biztonságos és szabályos vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító. A kerékpárok szállításának egyik legbiztonságosabb módja!
3 vázfogó karom a kerékpárok precíz rögzítéséhez, extrém vázakhoz is. 3 kerékpár szállításához. 30-50 mm átmérőjű, akár 70 mm profilmagasságú felsőcsővel rendelkező kerékpárokhoz. 22”-29” kerékmérethez. Az állítható hátsó kéréktámasznak köszönhetően bármilyen tegelytávolsághoz pontosan beállítható. A kerékpárok kényelmesebben felrakodhatóak, mint a tetőre szerelhető szállítók esetén. Rögzítése 24 mm-es villáskulccsal vagy franciakulccsal történik. Acél, alu sínnel, max. 45kg-ig terhelhető. A sínek belső szélessége 45 mm, hossza: 1170mm. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva.  A kerékpárszállító 13 pólusú csatlakozóval van szerelve, de a csomag tartalmazza 7 pólusra átalakító adaptert is! A termék a hatályos KÖHÉM-rendeletnek minden szempontból megfelel: pótolja az esetlegesen kitakart hátsó lámpákat és megvilágítja a rendszámtáblát (a 2013 óta érvényben lévő szabályozás alapján ezt át lehet szerelni a kerékpárszállítóra).  Video a termékről itt tekinthető meg. Ára: 69 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Thule Rideon 9503 kerékpárszállítóThule Rideon 9502/9503

A Thule RideOn kerékpártartó a szabadalmaztatott rögzítési mechanizmusának köszönhetően könnyen, biztonságosan rögzíthető minden vonóhorogra. Az összes kerékpárhoz és kerékmérethez használható. A Thule RideOn kerékpártartók kettő illetve három kerékpár szállítására alkalmas kivitelben választhatóak. Egyszerű dönthetőségük révén a Thule RideOn kerékpártartók használata mellett is nyitható marad a csomagtér ajtó, így könnyedén hozzáférhetőek a csomagok is. ISO szabványnak megfelelő csatlakozással és a City Crash program alapján tesztelve. Szállítható kerékpárok száma: 2 vagy 3, kiviteltől függően. Méretei: 105/95 x 75 x 25 cm. Tömege: 12 kg. Befogható váz méretek: Ø22-70 mm. Max. terhelhetősége: 45 kg. Elektromos csatlakozó: 7 pólusú. Billentő funkcióval. Opcionálisan zárható. Ára: 75 900-89 900Ft.

 

 

 

 

 

Menabo Project Tilting 3 kerékpárszállítóMenabo Project Tilting 3

A legpraktikusabb szállítási mód kerékpárok számára: Ha eleged van a tetőcsomagtartóból, vagy eleget aggódtál a kitakart rendszámtábla, és hátsólámpák miatt, akkor itt az ideje, hogy vonóhorgos szállítóra válts. A kerékpár szállítók prémiuma a dönthető vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító. A kerékpárok kényelmesebben felrakodhatóak, mint a tetőre szerelhető szállítók esetén. A dönthető tartónak köszönhetően a csomagtér akkor is hozzáférhető, ha a kerékpárok a tartón vannak. Az alsó sínes megoldás stabilan tartja a kerékpárokat, mint a függesztős verziók, nem "lebegnek" a kerékpárok. A női vázas kerékpárok is egyszerűen, kiegészítők nélkül rögzíthetők. 3 vázfogó karom a kerékpárok precíz rögzítéséhez, extrém vázakhoz is. Rögzítése 24 mm-es villáskulccsal vagy franciakulccsal történik. Acél, alu sínnel, max. 45kg-ig terhelhető. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. A tartó tömege: 16,8 kg
A kerékpárszállító 13 pólusú csatlakozóval van szerelve, de a csomag tartalmazza 7 pólusra átalakító adaptert is! A termék a hatályos KÖHÉM-rendeletnek minden szempontból megfelel: pótolja az esetlegesen kitakart hátsó lámpákat és megvilágítja a rendszámtáblát (a 2013 óta érvényben lévő szabályozás alapján ezt át lehet szerelni a kerékpárszállítóra) Ára: 78 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Thule euroride kerékpárszállítóThule EuroRide
2–3 kerékpár szállításához. Minden alapvető igényt kielégítő, funkcionális kerékpártartó. Kézzel dönthető kialakítás felhelyezett kerékpárok esetén is. Stabilan rögzíti a vázat (20–70 mm). Az állítható szélességű keréklefogó hevederek biztosítják a kerékpárok könnyed felhelyezését. A kerékpár a tartóhoz, a kerékpártartó pedig a vonóhoroghoz zárható. Használat után a felső rész lehajtható, így kis helyen tárolható. Megfelel a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak (TÜV, CityCrash). Teherbírás/ önsúly: 941 – 36 kg/14 kg, 943 – 50 kg/17.6 kg. Ára: 99 990-125 900.-Ft.
 

 

 

 

 

 

Menabo Race 4 kerékpárszállítóMenabo Race 4

Sínes, biztonságos és szabályos vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító. A kerékpárok szállításának egyik legbiztonságosabb módja! 4 vázfogó karom a kerékpárok precíz rögzítéséhez, extrém vázakhoz is. 4 kerékpár szállításához. 30-50 mm átmérőjű, akár 70 mm profilmagasságú felsőcsővel rendelkező kerékpárokhoz. 22”-29” kerékmérethez. Az állítható hátsó keréktámasznak köszönhetően bármilyen tengelytávolsághoz pontosan beállítható. A kerékpárok kényelmesebben felrakhatóak, mint a tetőre szerelhető szállítók esetén. Rögzítése 24mm-es villáskulccsal vagy franciakulccsal történik. Acél, alu sínnel, max. 60kg-ig terhelhető. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. Sínek hossza: 1170 mm A sínek belső szélessége: 45 mm. A kerékpárszállító 13 pólusú csatlakozóval van szerelve, de a csomag tartalmazza 7 pólusra átalakító adaptert is! A termék a hatályos KÖHÉM-rendeletnek minden szempontból megfelel: pótolja az esetlegesen kitakart hátsó lámpákat és megvilágítja a rendszámtáblát (a 2013 óta érvényben lévő szabályozás alapján ezt át lehet szerelni a kerékpárszállítóra) Video a termékről itt tekinthető meg. Ára: 104 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Menabo winny plus kerékpárszállítóMenabo Winny Plus

Dönthető, zárható vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító. 3 kerékpár szállítására alkalmas. 30-50 mm átmérőjű, akár 70 mm profilmagasságú felsőcsővel rendelkező kerékpárokhoz, max. 95 cm tengelytávolsággal. 22”-29” kerékmérethez. 3 zárható vázfogó karom a kerékpárok precíz rögzítéséhez. Rögzítéséhez nem lesz szükséged szerszámra. A kerékpárszállító a vonószemre zárható. Acél, alu sínnel, max. 45 kg-ig terhelhető. A sínek belső szélessége 60 mm. 13 pólusú csatlakozóval, 7 pólusra átalakító adapterrel. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. A kerékpárszállító 13 pólusú csatlakozóval van szerelve, de a csomag tartalmazza 7 pólusra átalakító adaptert is! A termék a hatályos KÖHÉM-rendeletnek minden szempontból megfelel: pótolja az esetlegesen kitakart hátsó lámpákat és megvilágítja a rendszámtáblát (a 2013 óta érvényben lévő szabályozás alapján ezt át lehet szerelni a kerékpárszállítóra) Video a termékről itt tekinthető meg. Ára: 104 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Thule Velocompact kerékpárszaállítóThule Velocompact

2 és (adapterrel) 3+1 kerékpár szállítására. Könnyű és egyszerűen kezelhető, pedállal dönthető a kerékpárokkal együtt is. Felhelyezése az újonnan kifejlesztett szorítóbilincs segítségével gyerekjáték, a tartót csak a vonóhorogra kell helyezni és a rögzítő önműködően előrögzíti (a finombeállításokat a felhasználó elvégezheti). Egyszerűen összehajtható, így kis helyen tárolható. A kerékpár a tartóhoz, a kerékpártartó pedig a vonóhoroghoz zárható. Adapterrel 13 pólusos csatlakozójú autókra is feltehető. Teherbírás/önsúly: 924 és 925 – 46 kg/14.3 kg, 926 és 927 – 60 kg/19.1 kg. Ára: 129 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Menabo Alphard Plus kerékpárszállítóMenabo Alphard Plus

Dönthető, nagy teherbírású vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító e-bike-ok és mountain bike-ok szállítására. A kerékpárok szállításának egyik legbiztonságosabb módja! 3 kerékpár vagy 2 ebike szállítására alkalmas. 3 zárható vázfogó karom a kerékpárok precíz rögzítéséhez. Az állítható hátsó keréktámasznak köszönhetően bármilyen tengelytávolsághoz pontosan beállítható. Rögzítéséhez nem lesz szükséged szerszámra. A kerékpárszállító a vonószemre zárható. Acél, alu sínnel, max. 50 kg-ig terhelhető. 13 pólusú csatlakozóval, 7 pólusra átalakító adapterrel. A TÜV-GS Intézet által bevizsgálva. Ára: 129 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Thule Velospace kerékpárszállítóThule Velospace

2 kerékpár szállításához. Nagy teherbírású, stabil kerékpártartó elektromos kerékpárok/fatbike-ok, valamint egészen kicsi gyerekkerékpárok szállításához. 2×30 kg-os teherbírás, nagyobb távolság (25 cm) a keréksínek között. Felhelyezése a THULE által szabadalmaztatott szorítóbilinccsel gyerekjáték. A tartót csak a vonóhorogra kell helyezni és a rögzítő önműködően előrögzíti (a finombeállításokat a felhasználó elvégezheti). Pedállal dönthető kialakítás felhelyezett kerékpárok esetén is. A kerékpár szállítóhoz felhajtórámpa csatlakoztatható a kerékpárok felhelyezésének megkönnyítésére (külön kapható). A kerékpár a tartóhoz, a kerékpártartó pedig a vonóhoroghoz zárható. Teherbírás/önsúly: 60 kg/18.4 kg. Ára: 159 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Thule Velocompact kerékpárszállítóThule Velocompact

3+1 kerékpár szállítására (adapterrel). Könnyű és egyszerűen kezelhető, pedállal dönthető a kerékpárokkal együtt is. Felhelyezése az újonnan kifejlesztett szorítóbilincs segítségével gyerekjáték, a tartót csak a vonóhorogra kell helyezni és a rögzítő önműködően előrögzíti (a finombeállításokat a felhasználó elvégezheti). Egyszerűen összehajtható, így kis helyen tárolható. A kerékpár a tartóhoz, a kerékpártartó pedig a vonóhoroghoz zárható. Adapterrel 13 pólusos csatlakozójú autókra is feltehető. Teherbírás/önsúly: 924 és 925 – 46 kg/14.3 kg, 926 és 927 – 60 kg/19.1 kg. Ára: 159 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Thule Euroclassic G6Thule Euroclassic G6

2–4 kerékpár szállításához. Prémium, nagy teherbírású kerékpártartó, mely a kiegészítő adapterekkel kettőről háromra, háromról négy kerékpár szállítására alakítható. Pedállal dönthető kialakítás (a jelentős döntési szög lehetővé teszi a legnagyobb csomagtérajtók kinyitását felhelyezett kerékpárok esetében is). Állítható, egy kézzel is rögzíthető kialakítás, lezárásához kis erőkifejtés is elegendő. A kerékpár a tartóhoz, a kerékpártartó pedig a vonóhoroghoz zárható. Teherbírás/önsúly: 928 – 51 kg/17.6 kg, 929 – 60 kg/20.7 kg. Ára: 179 900-219 000.-Ft.

 

 

 

 

 

Thule kerékpárszállító vonóhorograThule Easyfold XT 2/3krp.

2-3 kerékpár szállítására. A legkényelmesebb, vonóhorogra akasztható kerékpártartónk mindenféle kerékpártípushoz. Egyszerűen, két lépésben felszerelhető a vonóhorogra és összehajtva a legkisebb tárolási felületet igényli. Praktikus, pedállal dönthető kialakítású, emiatt a csomagtérajtó egyszerűen nyitható marad felhelyezett kerékpárok esetében is. Nehéz kerékpárok felrakásában a 9334-es kiegészítő rámpa segít. Teherbírás/önsúly: 60 kg /17 kg. Méret: 83×31×86 cm / 83×123×86 cm. Ára: 219 000-249 000.-Ft.
 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak