Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Kerékpártartók, Falikonzolok, Szerelőállványok

Kerékpár tartók, tárolók, szerelőállvány

 

 

 

BBB falikampóBBB Parkinghook

Strapabíró, falra szerelhető kerékpártartó. A megfelelő szögben állítható, így minden bicikliméretnél biztonságosan használható. Ára: 2370.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Fali kerékpártartóFali konzol

Egyserű megoldás a kerékpár tárolásáraMinden kerékmérethez4 csavar a csomagolásbanMaximális terhelhetőség  20kgMéretek: 260 x 75 x 125mm, Ára: 3500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Fali kerékpártartó BBBBBB Fali konzol

Masszív, falra rögzíthető konzol a kerékpárok tárolására. Bármely kerékmérethez alkalmazható, teherbírása 25kg. A rögzítéshez szükséges csavarok és dübelek benne vannak a csomagban. Ára: 4590.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kétkaros fali kerékpártartó BBBBBB Wallmount

Falra, vagy gerendára szerelhető kerékpártartó, mely használaton kívűl felhajtható, így nem vesz el helyet a térből. Terhelhetősége: 15kg. A kampó védőborítással van ellátva, hogy ne sértse meg a kerékpár vázát. Ára: 6800.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kétkaros fali kerékpártartó csepelKerékpár fali tartó

Falra szerelhető kerékpártartó, mely használaton kívűl felhajtható, így nem vesz el helyet a térből. Terhelhetősége: 28kg. A karok védőborítással vannak ellátva, hogy ne sértsék meg a kerékpár vázát. Ára: 8500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Mennyezeti kerékpárrögzítőIceToolz Eagle

Nemzetközi szabványoknak megfelelő emelős rendszerű kerékpártároló. Maximum magasság: 3 méter (A képen látható kerékpár illusztráció!) Terhelhetőség: 20kg.  Ára: 6500-10 695.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Kerékpár állvány XLCXLC Kerékpárállvány

20-29"-os kerékmérettel használható kerékpár tartó állvány, mely a hátsó kerékagy és a váz között tartja stabilan meg a kerékpárt. Ára: 9390.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár tároló egyesKerékpártartó állvány

Teljesen rozsdamentes stabil krékpártartó állvány. Méret: 380x410mm. Ára: 4500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kültéri kerékpártároló 3-asKerékpártároló 3-as

3db. kerékpár tárolására alkalmas, rögzíthető kültéri tároló. Teljesen rozsdamentes, így nem kell aggódni érte a legzordabb időjárási viszonyok közepette sem. Méret: 760x410x240mm. Ára: 13 950.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kültéri kerékpártárolóKerékpártároló 5-ös

5db. kerékpár tárolására alkalmas, rögzíthető kültéri tároló. Teljesen rozsdamentes, így nem kell aggódni érte a legzordabb időjárási viszonyok közepette sem. Méret: 1400x410x240mm. Ára: 18 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kerékpár szerelőállványBBB Easymount

Könnyen használható, összecsukható kerékpár szerelőállvány. Stabil váz, a gumírozott gumi lábak megakadályozzák az elmozdulást. Könnyen használható rögzítő rendszere biztosan rögzíti a kerékpárt. Gumival fedett rögzítőpántokkal és váztartóval. Speciális fém pántok rögzítik az első kereket. Ára: 38 400.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kerékpár szerelőállvány BBBBBB Profimount

Professzionális kerékpárszerelő állvány. Kiváló stabilitás. Állítható és összecsukható. Mindössze 5.4 kg a hordtáskával együtt. Váz vagy nyeregcső rögzítési lehetőséggel. Állítható magasság. Tálca a szerszámoknak, csavaroknak és kenőanyagoknak. Kiváló minőségű hordtáskával. Ára: 65 700.-Ft.

 

 

 

 
 

Instagram

Közösségi oldalak