Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Tárolás, Szerelés

Kerékpár tartók, tárolók, szerelőállvány

Kerékpár tárolás, szerelés

A kerékpár használaton kívül méretéből adódóan sokszor jelent otthonunkban, garázsunkban problémát. Ezért célszerű valami okos megoldást találni arra, hogy ne a hasznos területből vegyen el helyett szeretett biciklink. A falra fúrható kampók között találunk több típust is, van közöttük robusztusabb és filigránabb kivitel, de itt ne a megjelenés alapján válassz. Fontos, hogy a kerékpár amit fel szeretnél akasztani kb. milyen súllyal rendelkezik, milyen a fal amelyre szeretnéd akasztani stb. Ugyanezen szempontok alapján dönts a mennyezettre szerelhető kerékpárlift kiválasztásakor is. Annak akinek sok helye van választhat a földre helyezhető stabil állványokból egyet, melyekbe játszi könnyedséggel helyezhető bele a kerékpár. A kültéri kerékpár tárolásról sem feledkeztünk meg. Az időjárás viszontakságainak jól ellenálló teljes egészében  rozsdamentes anyagból készült tárolóink üzlethelyiségek, munkahelyek elé kihelyezhetőek. A tárolók egymához kapcsolhatóak, így az ott elhelyezhető biciklik számának csak a hely nagysága szabhat gátat. Azok számára akik maguk szeretik javítgatni, karbantartani a biciklijüket elengedhetetlen kellék egy jó szerelőállvány. Ezek az állványok többnyire összecsukhatóak, így amikor nincs rájuk szükség el lehet tenni őket egy arra alkalmas helyre, hogy ne legyenek útban.

 

 

 

BBB falikampóBBB Parkinghook

Strapabíró, falra szerelhető kerékpártartó. A megfelelő szögben állítható, így minden bicikliméretnél biztonságosan használható. Ára: 5190.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Fali kerékpártartóFali konzol

Egyserű megoldás a kerékpár tárolásáraMinden kerékmérethez4 csavar a csomagolásbanMaximális terhelhetőség  20kgMéretek: 260 x 75 x 125mm, Ára: 5900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Fali kerékpártartó BBBBBB Fali konzol

Masszív, falra rögzíthető konzol a kerékpárok tárolására. Bármely kerékmérethez alkalmazható, teherbírása 25kg. A rögzítéshez szükséges csavarok és dübelek benne vannak a csomagban. Ára: 9800.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Mennyezeti kerékpárrögzítőICETOOLZ EAGLE

Nemzetközi szabványoknak megfelelő emelős rendszerű kerékpártároló. Maximum magasság: 3 méter (A képen látható kerékpár illusztráció!) Terhelhetőség: 20kg.  Ára: 11 990-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Kétkaros fali kerékpártartó csepelKERÉKPÁR FALI TARTÓ

Falra szerelhető kerékpártartó, mely használaton kívűl felhajtható, így nem vesz el helyet a térből. Terhelhetősége: 28kg. A karok védőborítással vannak ellátva, hogy ne sértsék meg a kerékpár vázát. Ára: 14 500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kétkaros fali kerékpártartó BBBBBB Wallmount

Falra, vagy gerendára szerelhető kerékpártartó, mely használaton kívűl felhajtható, így nem vesz el helyet a térből. Terhelhetősége: 15kg. A kampó védőborítással van ellátva, hogy ne sértse meg a kerékpár vázát. Ára: 21 190.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár állvány XLCXLC Kerékpárállvány

20-29"-os kerékmérettel használható kerékpár tartó állvány, mely a hátsó kerékagy és a váz között tartja stabilan meg a kerékpárt. Ára: 15 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár tartó állványGioma Giosy Kerékpár Állvány

Stabil acél állvány. Bármilyen kerékpárhoz, pluszos gumikhoz is. Csúszásmentes talppal. Méret: 400 x 740 x360 mm. Tömeg 3 kg. Ára: 18 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár tároló egyesKerékpártartó állvány

Teljesen rozsdamentes stabil krékpártartó állvány. Méret: 380x410mm. Ára: 7900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kültéri kerékpártároló 3-asKerékpártároló 3-as

3db. kerékpár tárolására alkalmas, rögzíthető kültéri tároló. Teljesen rozsdamentes, így nem kell aggódni érte a legzordabb időjárási viszonyok közepette sem. Méret: 760x410x240mm. Ára: 21 950.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kültéri kerékpártárolóKerékpártároló 5-ös

5db. kerékpár tárolására alkalmas, rögzíthető kültéri tároló. Teljesen rozsdamentes, így nem kell aggódni érte a legzordabb időjárási viszonyok közepette sem. Méret: 1400x410x240mm. Ára: 32 500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kerékpár szerelő állványVelomann Race Fix Szerelő állvány

Szerelő állvány kerékpárok karbantartásához. Fix (nem összecsukható) fém szerkezet,a kerékpár az első kerék nélkül rögzíthető. Fekete műanyag gombok
Alkatrészek és útmutató a dobozban. Opcionális (nem tartozék): Adapter átütőtengelyes első kerékhez. L90mm F15mm + F20mm. Ára: 29 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kerékpár szerelőállványBBB Easymount

Könnyen használható, összecsukható kerékpár szerelőállvány. Stabil váz, a gumírozott gumi lábak megakadályozzák az elmozdulást. Könnyen használható rögzítő rendszere biztosan rögzíti a kerékpárt. Gumival fedett rögzítőpántokkal és váztartóval. Speciális fém pántok rögzítik az első kereket. Ára: 55 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kerékpár szerelőállvány BBBBBB Profimount

Professzionális kerékpárszerelő állvány. Kiváló stabilitás. Állítható és összecsukható. Mindössze 5.4 kg a hordtáskával együtt. Váz vagy nyeregcső rögzítési lehetőséggel. Állítható magasság. Tálca a szerszámoknak, csavaroknak és kenőanyagoknak. Kiváló minőségű hordtáskával. Ára: 86 500.-Ft.

 

 

 

 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak