Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Kesztyűk

 

Kerékpáros Kesztyűk

Kerékpáros Kesztyű

Kerékpározás közben a kesztyű viselése nem a divatolásról szól elsősorban, hanem a funkcionalitásról. Nyáron a biciklizés során elkerülhetetlen, hogy az ember tenyere elkezdjen izzadni, aminek a következménye az lesz, hogy a markolat csúszóssá válik és nem tudjuk olyan biztonságosan tartani a kormányt, mint ahogy arra szükség lenne. Ezt hivatott megakadályozni a kerékpáros kesztyű, ami emellett a formázott (szivacsos, vagy zselés) tenyérrészének köszönhetően a kéz zsibbadásának csökkentését és a komfortérzet növelését is segíti. A hidegebb napokra alkalmas szélálló, vagy thermo kesztyűk ahogy a nevük is mutatja a zordabb időjárás ellen nyújtanak valós védelmet.

 

 

Kerékpáros kesztyű BBB RaceBBB Race

Könnyű, nyári kesztyű, melegebb napokra. Légáteresztő, rugalmas Lycra felsőrész, szilikon nyomott tapadókkal. Amara tenyérrész zselés betétekkel az extra komfortért és hálós részek a szellőzésért. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Színek: fekete/fehér, fekete/kék, fekete/piros. Ára: 6300.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Solstice kerékpáros kesztyűBontrager Solstice

Profi nyári kesztyű. Amara tenyérrész emlékező szivacs betétekkel a még nagyobb kényelemért. A felső rész lycra és hálós szerkezete gondoskodik a kiváló légáteresztésről, a kényelemről és a szabad mozgásról. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Ára: 7790.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros kesztyű bontragerBontrager Circuit

Memóriahabos tenyérrésszel és teljesen légáteresztő felsőrésszel készült nyári kerékpáros kesztyű. A csuklónál tépőzár segíti a kényelmes fel és levételt, a hüvelykujjnál izzadtságtörlő frotil anyaggal. Hivatalosan öt színben készül, de a mo-i képviselet jellemzően a piros és a fekete színt tartja raktáron, így a többit csak rendelésre tudjuk szállítani.  Méretek: S, M, L, XL és XXL. Ára: 8690.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Trek Segafredo kesztyűTrek Segafredo

A Trek-Segafredo versenycsapat által is használt kesztyű, kifejezetten országúti kerékpározáshoz tervezve. A felsőrész teljesen légáteresztő, csuklórészen gumírozott. Méret: S,M,L,XL. Ára: 11 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpáros kesztyű bontrager velocisBontrager Velocis

Anatómiailag formázott memóriahabos amara tenyérrésszel és teljesen légáteresztő felsőrésszel készült nyári kerékpáros kesztyű. A csuklónál mikroszálas betét segít az izzadtság eltávolításában. Két színben elérhető fekete és cobra vérvörös. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Ára: 12 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Foray hosszú ujjú kesztyűBontrager Foray

Hosszú ujjas XC kesztyű, meleg időjárási körülményekhez. Felső része nyitott szerkezetű a jó szellőzésért. Clarino védelem a hüvelyk- és mutatóujjnál. Előhajlított, neoprén, gumírozott csuklópánt. Kényelmes Clarino tenyérrésze szivacsos párnácskákkal és csúszásmentes szilikon nyomattal. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Ára: 8900.-Ft.

 

 

 

 

 

Hosszú újjú kerékpáros kesztyűBontrager Race Gel

Hosszú ujjas kesztyű, meleg időjárási körülményekhez. Felső része nyitott szerkezetű a jó szellőzésért. Clarino védelem a hüvelyk- és mutatóujjnál. Előhajlított, neoprén, tépőzáras csuklópánt. Kényelmes Clarino tenyérrésze zselés párnácskákkal és csúszásmentes szilikon nyomattal. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Ára: 10 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpáros Thermo kesztyű Bontrager RXL Thermal

Thermo anyaga különösen kényelmes viseletet nyújt az enyhébb teleken. Rendkívül hosszú 40 mm-es csuklóhossz. Csúszásgátlóval ellátott tenyérrészének köszönhetően garantált a kiváló fogás nedves, csúszós felületen is. Pehelykönnyű és kényelmes kialakítású. Méret: S/M, L/XL. Szín: Fekete, vagy Sárga. Ára: 8500.-Ft.

 

 

 

 

 

téli kerékpáros kesztyű VelocisBontrager Circuit

Thermo anyaga különösen kényelmes viseletet nyújt az enyhébb teleken. Rendkívül hosszú 40 mm-es csuklóhossz. Versenyszerű használatra fejlesztették és tervezték. Csúszásgátlóval ellátott tenyérrészének köszönhetően garantált a kiváló fogás nedves, csúszós felületen is. Pehelykönnyű és kényelmes kialakítású. Méret: S/M, L/XL. Szín: Fekete, vagy Sárga. Ára: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Thermo kesztyűBontrager Velocis

A technikai kesztyűk csúcsa, hideg téli időjárási viszonyokhoz.Softshell anyagból, ami egy vékony, szélálló és légáteresztő anyag, meleg gyapjú belsőrésszel. Clarino megerősítésű hüvelyk- és mutatóujj. Szín: Sárga, vagy Fekete. 45 mm neoprén csuklórész, tépőzárral. Méretek: XS, S, M, L, XL, XXL. Ára: 19 500.-Ft.

Instagram

Közösségi oldalak