Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Rövid Ujjú Kesztyű

 

Kerékpáros Kesztyűk

Kerékpáros Kesztyű

Kerékpározás közben a kesztyű viselése nem a divatolásról szól elsősorban, hanem a funkcionalitásról. Nyáron a biciklizés során elkerülhetetlen, hogy az ember tenyere elkezdjen izzadni, aminek a következménye az lesz, hogy a markolat csúszóssá válik és nem tudjuk olyan biztonságosan tartani a kormányt, mint ahogy arra szükség lenne. Ezt hivatott megakadályozni a kerékpáros kesztyű, ami emellett a formázott (szivacsos, vagy zselés) tenyérrészének köszönhetően a kéz idegvégződéseinek terhelését és ez által a zsibbadás csökkentését a komfortérzet növelését is segíti. A legtöbb típus a csuklórészen plusz izzadtságtörlő résszel rendelkezik, amely szintén segíti a kerékpározás közbeni kényelmünket.

 

 

 

Kerékpáros kesztyű nyáriP2R Gripper Nyári Kesztyű

Könnyű, szellős, trendi, jó szabással. Ez a P2R GRIPPEX kesztyűmodell egyszerű és tömör jellemzője. Ergonomikus formájú bélés gélkitöltéssel, amely a kéz legérzékenyebb és leginkább terhelt területeire kerül, segít hatékonyan csökkenteni a vezetés közbeni rezgéseket, és ezáltal a ulnáris idegre nehezedő nyomást, ami kellemetlen bizsergést okoz az ujjakban. Felsőrész Lycra, a tenyér Amara. Szín: Fekete/Piros, Fekete/Fehér, Fekete/Kék, Fekete, Fekete/Sárga. Méret: S, M, L, XL. Ára: 7500.-Ft.

 

 

 

 

 

Kesztyű Rock MachineRock Machine Race SF Nyári Kesztyű

Tartós és könnyű rövid ujjú kesztyű ergonómikus memóriahab párnázattal, amely segít elnyelni a rezgéseket és ütéseket kerékpározás közben. Mikroszálas hüvelykujj rész és tépőzárral zárható. Memóriahab segít elnyelni az ütéseket. Ergonómikusan illeszkedik. Mikroszálas hüvelykujj rész izzadságtörlésre. Könnyen kezelhető és biztonságos tépőzáras pánt. Felsőrész anyaga: 80% poliészter, 20% nylon. Tenyérrész anyaga: 100% poliészter Méretek: S, M, L, XL és XXL. Színek: Fekete/Szürke, vagy Fekete/Zöld. Ára: 7500.-Ft.

 

 

 

 

 

Trek Segafredo kesztyűTREK-SEGAFREDO Kesztyű

A Trek-Segafredo versenycsapat által is használt kesztyű, kifejezetten országúti kerékpározáshoz tervezve. A felsőrész teljesen légáteresztő, csuklórészen gumírozott. Méret: M. Ára: 9990.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Solstice kerékpáros kesztyűBontrager Solstice 4. Generáció

Profi nyári kesztyű. Amara tenyérrész emlékező szivacs betétekkel a még nagyobb kényelemért. A felső rész lycra és hálós szerkezete gondoskodik a kiváló légáteresztésről, a kényelemről és a szabad mozgásról. Szín: Láthatósági Sárga, Fekete, PirosMéretek: S, M, L, XL és XXL. Ára: 10 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpáros kesztyű bontrager velocisBontrager Velocis Kesztyű

Anatómiailag formázott memóriahab és zselé kombinálásával kialakított amara tenyérrésszel és teljesen légáteresztő felsőrésszel készült nyári kerékpáros kesztyű. A csuklónál mikroszálas betét segít az izzadtság eltávolításában. Feketes színben. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak