Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Rövid Ujjú Kesztyű

 

Kerékpáros Kesztyűk

Kerékpáros Kesztyű

Kerékpározás közben a kesztyű viselése nem a divatolásról szól elsősorban, hanem a funkcionalitásról. Nyáron a biciklizés során elkerülhetetlen, hogy az ember tenyere elkezdjen izzadni, aminek a következménye az lesz, hogy a markolat csúszóssá válik és nem tudjuk olyan biztonságosan tartani a kormányt, mint ahogy arra szükség lenne. Ezt hivatott megakadályozni a kerékpáros kesztyű, ami emellett a formázott (szivacsos, vagy zselés) tenyérrészének köszönhetően a kéz idegvégződéseinek terhelését és ez által a zsibbadás csökkentését a komfortérzet növelését is segíti. A legtöbb típus a csuklórészen plusz izzadtságtörlő résszel rendelkezik, amely szintén segíti a kerékpározás közbeni kényelmünket.

 

 

 

Kesztyű BBB airroadBBB AirRoad

Kesztyű igazán meleg időjárási körülményekhez. Felső része nyitott szerkezetű, hálós Airmesh anyagból a jó szellőzésért. Lehúzást segítő pántok. A jól szellőző PU anyagú tenyérrész biztos tartást ad. A zselés betétek segítenek megelőzni a kéz elfáradását és növelik a biztonságot. Mikroszálas hüvelykujj az izzadtság törlésére. Előhajlított tépőzáras csuklórész. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Színek: Fehér, vagy Fekete. Ára: 7400.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpáros kesztyű HighcomfortBBB HighComfort

Könnyű,nyári kesztyű. Amara tenyérrész emlékező szivacs betétekkel és csúszásmentes szilikon nyomatok. Mikroszálas izzadtságtörlő rész extra géles betétekkel a hüvelykujjnál. Lehúzást könnyítő pántok. A felső rész lycra és hálós szerkezete gondoskodik a kiváló légáteresztésről, a kényelemről és a szabad mozgásról. Mikroszálas tépőzáras csuklópánt. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Színek: Fekete/Fehér, Fekete/FeketeFekete/Kék, Fekete/NarancsFekete/PirosÁra: 7900.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Solstice kerékpáros kesztyűBontrager Solstice 3. Gen.

Profi nyári kesztyű. Amara tenyérrész emlékező szivacs betétekkel a még nagyobb kényelemért. A felső rész lycra és hálós szerkezete gondoskodik a kiváló légáteresztésről, a kényelemről és a szabad mozgásról. Szín: Fekete, Láthatósági Sárga, Azúr, Bíbor, Alpin Kék. Radioaktív Vörösde a mo-i képviselet nem mindegyik színt tartja raktáron, igény esetét azonban bármelyiket tudjuk szállítani. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Ára: 9990.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros kesztyű bontrager circuitBontrager Circuit 

Memóriahabos tenyérrésszel és teljesen légáteresztő felsőrésszel készült nyári kerékpáros kesztyű. A csuklónál tépőzár segíti a kényelmes fel és levételt, a hüvelykujjnál izzadtságtörlő frotil anyaggal. Szín: Azúr, Fekete, Kék, Bíbor, Miami Zöld, Láthatósági Sárga. A mo-i képviselet nem mindegyik színt tartja raktáron, de igény esetét bármelyiket tudjuk szállítani. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Ára: 9990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Trek Segafredo world chTrek-Segafredo World Champion 2020

A Trek-Segafredo versenycsapat által is használt világbajnoki kesztyű, kifejezetten országúti kerékpározáshoz tervezve. A felsőrész teljesen légáteresztő, csuklórészen gumírozott. Méret: S,M,L,XL. Ára: 8490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Trek Segafredo kesztyűTrek-Segafredo 

A Trek-Segafredo versenycsapat által is használt kesztyű, kifejezetten országúti kerékpározáshoz tervezve. A felsőrész teljesen légáteresztő, csuklórészen gumírozott. Méret: S,M,L,XL. Ára: 9990.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpáros kesztyű bontrager velocisBontrager Velocis

Anatómiailag formázott memóriahabos amara tenyérrésszel és teljesen légáteresztő felsőrésszel készült nyári kerékpáros kesztyű. A csuklónál mikroszálas betét segít az izzadtság eltávolításában. Két színben elérhető fekete és cobra vérvörös. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Ára: 12 900.-Ft.

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak