Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Kiegészítő Ruházat

 

 

Kerékpáros fejkendőBBB Comforthead

Kényelmes, kerékpáros fejkendő. Nagy nedvszívó kapacitás. Könnyű, 100% poliészter anyag. Fekete és fehér színben. Ára: 5190.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpáros sapkaBontrager Sapkák

Kerékpáros sapik többféle megjelenéssel, gunírozott hátsó résszel, egy méretben. Ára: 4990-7800.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros nyaksálBontrager Neck Gaiter

Kerékpáros nyakmelegítő riki sárga, vagy fekete színben. Rendkívül rugalmas, így többféle formában is viselhető. Optimális a nedvességelvezetése.
Egy méretben. Anyagösszetétel: 85% polipropilén15% Elasztán /spande. Ára: 5590.-Ft.

 

 

 

 

 

NyaksálBBB Nyaksál

Varrás nélküli kerékpáros sál, könnyű, 100% poliészter anyag. Rendkívül sokféleképpen hordható. Ára: 6050.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros thermo sapkaBontrager Skull Cap/Bringás Sapi

Kerékpáros sisak alatt is hordható a fej formájához illeszkedő thermo sapka sildes, vagy klasszikus kivitelben. Egy méretben. Ára: 5990.-Ft. (sildes: 6990.-Ft.)

 

 

 

 

 

thermo felpánt, baclavaBontrager Thermo Fejpánt/Baclava

Egy méretben kapható balaclava maszk kerékpárosoknak Thermo anyagból (11% elasztán / 89% poliészter). Ára: 7800.-Ft.
Thermo fejpánt, mely tökéletes védelmet nyújt a fülek és a homlok számára. Ára: 3000.-Ft.

 

 

 

 

 

esővédő huzat sisakraBontrager Sisak Borító

Kerékpáros sisakra való huzat láthatósági színben, mely védelmet nyújt a csapadék ellen. Méret: S/M, L/XL. Ára: 5600.-Ft.

 

 

 

 

 

karmelegítő, thermoBontrager Thermo Karmelegítő

Anatómikus formájú karmelegítő. Gumis tapadókkal. Méretek: S, M, L és XL. Fekete, fehér és Sárga színben. Ára: 8790.-Ft.

 

 

 

 

 

térd és lábmelegítő thermoBontrager Láb/Térdmelegítő

Anatómikus, a test formáját követő, előhajlított formájú láb/térd melegítő. Szilikon tapadókkal a felső részén. Méretek: S, M, L és XL. Ára: 14 500.-Ft.(térdmelegítő: 12 000.-Ft.)

 

 

 

 

 

kamásliBontrager RXL Stromshell

Ez a kamásli véd a hideg és a nedves időjárási körülményektől. Neoskin vízálló anyag egy 3 mm-es neoprén alappal a tökéletes védelemért a hideg és a víz ellen. A ragasztott varratok 100%-osan szakadásmentessé teszik. Ipari erősségű YKK cipzár. A kamásli alja megerősített, két rétegű kevlar anyagból készült. Méret: S,M,L,XL,XXL. Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

vízálló kamásliBontrager RXL Windshell

Tökéletes eső elleni védelem. Könnyű és aerodinamikus kamásli, amely véd a szél és az eső ellen. 40 mm széles gumiszalag akadályozza a víz bejutását a felső nyílásnál.  Kevlar megerősítések a talpon, valamint az orr részen. Méretek: M,L. Ára: 9900.-Ft.

 

 

 

 

Kamásli townBontrager Town

Bővebb szabású kamásli, mely véd a hideg és a nedves időjárási körülményektől. Neoskin vízálló anyag egy 3 mm-es neoprén alappal a tökéletes védelemért a hideg és a víz ellen. A ragasztott varratok 100%-osan szakadásmentessé teszik. Fényvisszaverős, ipari erősségű YKK cipzár. A kamásli alja megerősített, két rétegű kevlar anyagból készült. A tépőzáras, fényvisszaverős pánt biztos tartást ad. Méret: S,M,L,XL,XXL. Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

kamásliBontrager S1 Softshell

Ezt a rendkívül erős kamáslit úgy tervezték, hogy a legjobb védelmet nyújtsa a hideg ellen. 3 mm-es rugalmas neoprén anyagból készült, nejlon megerősítéssel mindkét oldalán. Ipari erősségű YKK cipzár. A tépőzáras, fényvisszaverős pánt biztos tartást ad. Méret: S,M,L,XL,XXL. Ára: 17 990.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros zokniBontrager Zokni

Speciális, kerékpáros zoknik, nyári és téli thermo kivitelben egyaránt. Méret: 40/41, 42/43, 44/45, 45/46 Ára: 5500-7990.-Ft.

Instagram

Közösségi oldalak