Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Komfort Kerékpár Nyergek

Komfort kerékpár nyergek

Kerékpár Nyergek a Kényelemért

A komfort kerékpár nyergeket elsősorban a trekking és a city kerékpárok használói figyelmébe ajánljuk azért, mert ezeken a bicikliken viszonylag egyenes a hát a tekerés közben aminek köszönhetően az ülőgumók is másképpen érintkeznek a nyereggel, mint egy sport kerékpáron. A gyártók tisztában vannak ezzel és ennek megfelelően alakítják ki a komfort kerékpár nyergeket. Azonban itt is széles a kínálat és ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelőt érdemes körüljárni a témát egy szakemberrel. Figyelembe kell venni a kerékpározási szokásainkat, hiszen nem mindegy, hogy napi ingázásról van szó, vagy több száz km-es túrákról. Figyelembe kell még venni a kerékpár fajtáját és ezekhez igazítva választani egy megfelelő szélességű, zselés, vagy memórihabos, anatómikus, vagy klasszikus kialakítású nyerget. A választás megkönnyítéséhez tesztlehetőséggel járulunk hozzá, melynek lényege, hogy a kiszemelt nyerget kötelezettség nélkül próbára teheted akár 1-2 héten keresztül is.

 

 

 

 

 

Selle Royal Relax Country nyeregSelle Royal Country Gel Nyereg

A Selle Royal Country Gel nyereg a relax sorozat tagja és mint ilyen a kényelmes kerékpározást támogatja. Felső része gél tömést kapott, vízálló bevonattal, elasztomeres alsó rugózással. Ajánlott csoprt: Unisex. Méret: 250x195mm. Súlya: 720g. Ára: 7990.-Ft.

 

 

 

 

 

KLS Comfortlite komfort nyeregKLS Comfortline Nyereg

A maximális kényelem érdekében készültZone cut, ami a legérzékenyebb részeknél csökkenti a nyomást. Nagysűrűségű habszivacs párnázás. Skálázás a tökéletes beállítás érdekében. Méret: 262x191mm. Súly:389g. Ára: 8490.-Ft.

 

 

 

 

 

KLS trekking nyeregKLS Trekkingline Nyereg

Maximális komfortra tervezve. Zone cut – kivágás mely csökkenti az érzékeny testrészek nyomását. Magas sűrűségű hab. Állítóskálával a pontos beállításhoz. Ára: 8490.-Ft.

 

 

 

 

 

zselés komfort nyereg férfiaknak Bontrager sport gel Bontrager Sport Komfort Nyereg

Memóriahabbal tömött, anatómiailag formázott férfi nyereg műbőr felsőrésszel, vagy velúr betétes kivitelben (ahogy a képen). Átmenetet képez a sport és a klasszikus komfort nyergek között. Méret: 260x170mm. Ára: 8500.-Ft.

 

 

 

 

 

bbb komfort nyeregBBB Baseshape Nyereg

Rendkívül kényelmes nyereg mindennapos városi használatra.  A lágy szivacs hatékonyan csökkenti a rázkódást és a zötykölődést. Divatos, kéttónusú szintetikus bőrborítás: szürke, fekete kombinációban. Első osztályú varrás és koptatók védik a nyereg legsebezhetőbb részeit. Méret: 210mm, Súly: 550g. Ára: 9990.-Ft.

 

 

 

 

 

Selle San Marco nyereg city largeSelle San Marco City Large Full-Fit Nyereg

Prémium minőségű alapanyagok, fejlett technológiai megoldások és funkcionális jellemzők tesznek minden egyes Bioactive nyerget egyedülállóvá. A nyereg tervezése közben az alábbi tényezőket vették figyelembe, amelyek együttesen meghatározzák a kényelem mértékét:
A párnázat anyaga Biofoam. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Könnyű, tartós és ideális alátámasztást biztosít. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. A nyereg mérete: 269x220mm. Tömeg: 530g. Ára: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Nyereg Selle San MarcoSELLE SAN MARCO TREKKING LARGE OPEN-FIT BIOFOAM NYEREG

A Bioactive egy népszerű nyereg-sorozat, amelyet anatómiai szempontokat figyelembe véve úgy terveztek, hogy minden kerékpározási stílushoz találjunk köztük megfelelőt. A Bioactive nyergek a Selle San Marco termékei – az olasz cégé, amely 1935 óta gyárt kézzel készült kerékpáros nyergeket. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Könnyű, tartós és ideális alátámasztást biztosít. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. A nyereg dizájnját fényvisszaverő csík gazdagítja a biztonság és a láthatóság érdekében. Méret: 273x188mm. Ára: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Commuter comp nyeregBontrager Commuter Comp

Memóriahabbal tömött, anatómiailag formázott, középen vágott kialakítású férfiaknak szánt kerékpár nyereg 100%-ban vízálló felsőrésszel.. Átmenetet képez a sport és a klasszikus komfort nyergek között. Méret: 165, vagy 185mm szélességgel. Ára: 13 600.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager boulevard nyeregBontrager Boulevard Nyereg

A Commuter Comp nyereg szélesebb kivitelű rokona city és túra kerékpárokra. Memóriahabbal tömött, anatómiailag formázott, középen vágott kialakítású nyereg 100%-ban vízálló felsőrésszel. Méret: 205, vagy 225mm szélességgel. Ára: 13 600.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB ComfortPlus nyeregBBB ComfortPlus Nyereg

Ergonomikus nyereg relaxált kerékpáros pozícióhoz. A PLUS tehermentesítő csatorna és az alacsonyabb orr-rész csökkenti a nyomást az ágyéki területeken. Mérete: 210 x 265 mm (SZxH). Uniszex nyereg. Színe: fekete. Súlya: 510 gramm. Strapabíró boron pálcák, beállító skálával. Polipropilén (PP) héj, rugókkal. Tripla sűrűségű hab: szuperkönnyű alap, nagy sűrűségű hab és emlékező szivacsú felső réteg. Strapabíró szintetikus bőr borítás. Vízálló. Ára: 14 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 selle san marco city large full gelSelle San Marco City Large Full Fit Gel Nyereg

A Bioactive nyergek a Selle San Marco termékei – egy olasz cégé, amely 1935 óta gyárt kézzel készült kerékpáros nyergeket. Prémium minőségű alapanyagok, fejlett technológiai megoldások és funkcionális jellemzők tesznek minden egyes Bioactive nyerget egyedülállóvá.  A párnázat anyaga Biofoam. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Könnyű, tartós és ideális alátámasztást biztosít. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. Ezen a nyergen a Biofoam párnázatot gél réteggel kombinálják. Ezeket a területtől függően változó vastagságban alkalmazzák, így optimalizálva a nyeregnek azon részét, amely találkozik az ülőcsontokkal. Speciális profiljának és ergonómiai jellemzőinek köszönhetően ezt a nyerget E-bike-okhoz is ajánljuk. Méret: 269x220mm. Tömeg: 540g. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Nyereg Trekking Selle san marcoSELLE SAN MARCO TREKKING SMALL OPEN-FIT GEL NYEREG

Klinikai tesztek és folyamatos anatómiai kutatások eredménye a nyergeken található nyomáscsökkentő kivágás, amely teljes kényelmet biztosít, és csökkenti a gát területére nehezedő nyomást. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. Ezen a nyergen a Biofoam párnázatot gél réteggel kombinálják. Ezeket a területtől függően változó vastagságban alkalmazzák, így optimalizálva a nyeregnek azon részét, amely találkozik az ülőcsontokkal. Speciális profiljának és ergonómiai jellemzőinek köszönhetően ezt a nyerget E-bike-okhoz is ajánljuk. A nyereg dizájnját fényvisszaverő csík gazdagítja a biztonság és a láthatóság érdekében. Méret: 269x175mm. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

bbb comfortplus nyeregBBB Comfortplus Relaxed Nyereg

Nyereg nyugodt kerékpáros pozícióhoz. A PLUS tehermentesítő csatorna és az alacsonyabb orr-rész csökkenti a nyomást az ágyéki területeken. Polipropilén (PP) héj, rugókkal és koptatókkal az extra védelemért. Tripla sűrűségű hab: szuperkönnyű alap, nagy sűrűségű hab és emlékező szivacsú felső réteg. Strapabíró szintetikus bőr borítás. Vízálló. Mérsékelten puha. Pálcák: boron. Súly (gr): 642. Mérete (mm): 265 x 205. Ára: 19 000.-Ft.

 

 

 

 

 

Selle Royal Ellipse relaxedSelle Royal Ellipse Relaxed Nyereg

Prémium kategóriás kerékpár nyereg a Selle Royal Relaxed sorozatából elasztomeres rugózással és Royalgel töméssel, A Royalgel egy egyedülálló három dimenziós gél struktúra, amely magas fokú komfortot, tökéletes súlyelosztást és rezgéselnyelő képességet biztosít. Alapanyagát a Selle Royal és a német BAYER konszern fejlesztette ki. Felső része vízálló. A Royal Vacuum Light egy Selle Royal technológia, amely az azonos nyeregkategóriákkal szemben 100% vízállóságot biztosít, és emellett 20% tömegcsökkentést is lehetővé tesz. Méret: 255x225.. Súly: n.a. Ára: 18 890.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpár nyereg Bontrager Bontrager Commuter Fluid Nyereg

A Bontrager Commuter folyadék töltésű nyerge veled mozog ez által csökkentve a kerékpározás során fellépő terhelést a test alsó részén. A szabadalmaztatott folyadéktechnika jobban teljesít, mint a szokásos gél. A csúcsnyomás átlagosan 20% feletti csökkenést mutat a gélhez képest. A lágyrész védelme érdekében teljes kivágással és kettős sűrűségű héjjal, valamint léghabbal készült a felső rész. Ráadásul könnyedén rögzíthet egy Flare hátsó lámpát a hátrafelé néző Blendr tartóra! Kétféle szélességben választható: 270x165mm, vagy 270x185mm. Tömeg: 467/480g. Ára: 21 200.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Boulevard Fuid nyeregBontrager Boulevard Fluid Nyereg

A Bontrager Boulevard folyadék töltésű nyerge veled mozog ez által csökkentve a kerékpározás során fellépő terhelést a test alsó részén. A szabadalmaztatott folyadéktechnika jobban teljesít, mint a szokásos gél. A Bontrager a nyergeinél a biomechanikai kutatások legújabbját használja a teljesítmény és a kényelem maximalizálása érdekében. A csúcsnyomás átlagosan 20% feletti csökkenést mutat a gélhez képest. A lágyrész védelme érdekében teljes kivágással és kettős sűrűségű héjjal, valamint léghabbal készült a felső rész. Ráadásul könnyedén rögzíthet egy Flare hátsó lámpát a hátrafelé néző Blendr tartóra! Kétféle szélességben választható: 280x205mm, vagy 280x225mm. Tömeg: 578/612g. Ára: 24 900.-Ft.

 

 

 

 

 

bbb komfortplus relax kerékpár nyeregBBB Comfortplus Relaxed Leather Nyereg

Nyereg nyugodt kerékpáros pozícióhoz. A jellegzetes Plus tehermentesítő csatorna anatómiai nyílással kombinálva optimálisan oszlatja el a nyomást. Polipropilén (PP) héj, rugókkal és koptatókkal az extra védelemért. Valódi bőr borítás strapabíró szintetikus oldal panelekkel. Tripla sűrűségű hab: szuperkönnyű alap, nagy sűrűségű hab és emlékező szivacsú felső réteg. Puha. Pálcák: CrMo. Súly (gr): 680. Mérete (mm): 265 x 205. Ára: 30 200.-Ft.

 

 

 


 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak