Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Komfort Kerékpár Nyergek

Komfort kerékpár nyergek

Kerékpár Nyergek a Kényelemért

A komfort kerékpár nyergeket elsősorban a trekking és a city kerékpárok használói figyelmébe ajánljuk azért, mert ezeken a bicikliken viszonylag egyenes a hát a tekerés közben aminek köszönhetően az ülőgumók is másképpen érintkeznek a nyereggel, mint egy sport kerékpáron. A gyártók tisztában vannak ezzel és ennek megfelelően alakítják ki a komfort kerékpár nyergeket. Azonban itt is széles a kínálat és ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelőt érdemes körüljárni a témát egy szakemberrel. Figyelembe kell venni a kerékpározási szokásainkat, hiszen nem mindegy, hogy napi ingázásról van szó, vagy több száz km-es túrákról. Figyelembe kell még venni a kerékpár fajtáját és ezekhez igazítva választani egy megfelelő szélességű, zselés, vagy memórihabos, anatómikus, vagy klasszikus kialakítású nyerget. A választás megkönnyítéséhez tesztlehetőséggel járulunk hozzá, melynek lényege, hogy a kiszemelt nyerget kötelezettség nélkül próbára teheted akár 1-2 héten keresztül is.

 

 

 

 

 

 

KLS Comfortlite komfort nyeregKLS Comfortline Nyereg

A maximális kényelem érdekében készültZone cut, ami a legérzékenyebb részeknél csökkenti a nyomást. Nagysűrűségű habszivacs párnázás. Skálázás a tökéletes beállítás érdekében. Méret: 262x191mm. Súly:389g. Ára: 9790.-Ft.

 

 

 

 

 

KLS trekking nyeregKLS Trekkingline Nyereg

Maximális komfortra tervezve. Zone cut – kivágás mely csökkenti az érzékeny testrészek nyomását. Magas sűrűségű hab. Állítóskálával a pontos beállításhoz. Ára: 10 900.-Ft.

 

 

 

 

 

zselés komfort nyereg férfiaknak Bontrager sport gel Bontrager Sport Komfort Nyereg

Memóriahabbal tömött, anatómiailag formázott férfi nyereg műbőr felsőrésszel, vagy velúr betétes kivitelben (ahogy a képen). Átmenetet képez a sport és a klasszikus komfort nyergek között. Méret: 260x170mm. Ára: 10 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Selle San Marco nyereg city largeSelle San Marco City Large Full-Fit Nyereg

Prémium minőségű alapanyagok, fejlett technológiai megoldások és funkcionális jellemzők tesznek minden egyes Bioactive nyerget egyedülállóvá. A nyereg tervezése közben az alábbi tényezőket vették figyelembe, amelyek együttesen meghatározzák a kényelem mértékét:
A párnázat anyaga Biofoam. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Könnyű, tartós és ideális alátámasztást biztosít. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. A nyereg mérete: 269x220mm. Tömeg: 530g. Ára: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Nyereg Selle San MarcoSELLE SAN MARCO TREKKING LARGE OPEN-FIT BIOFOAM NYEREG

A Bioactive egy népszerű nyereg-sorozat, amelyet anatómiai szempontokat figyelembe véve úgy terveztek, hogy minden kerékpározási stílushoz találjunk köztük megfelelőt. A Bioactive nyergek a Selle San Marco termékei – az olasz cégé, amely 1935 óta gyárt kézzel készült kerékpáros nyergeket. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Könnyű, tartós és ideális alátámasztást biztosít. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. A nyereg dizájnját fényvisszaverő csík gazdagítja a biztonság és a láthatóság érdekében. Méret: 273x188mm. Ára: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Commuter comp nyeregBontrager Commuter Comp Nyereg

Memóriahabbal tömött, anatómiailag formázott, középen vágott kialakítású férfiaknak szánt kerékpár nyereg 100%-ban vízálló felsőrésszel.. Átmenetet képez a sport és a klasszikus komfort nyergek között. Méret: 165, vagy 185mm szélességgel. Ára: 15 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager boulevard nyeregBontrager Boulevard Nyereg

A Commuter Comp nyereg szélesebb kivitelű rokona city és túra kerékpárokra. Memóriahabbal tömött, anatómiailag formázott, középen vágott kialakítású nyereg 100%-ban vízálló felsőrésszel. Méret: 205, vagy 225mm szélességgel. Ára: 15 990.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB Meander Relaxed nyeregBBB Meander Relaxed Special Nyereg

Kerékpár nyereg városi használatra, egyenes üléspozícióhoz. Strapabíró és vízálló városi kivitel. Polipropilén (PP) héj, integrált koptatókkal az extra védelemért. Mérsékelten puha PU szivacs. Nem számít, hogy mennyi ideig tart a túra. Akár városi kerékpárral, e-kerékpárral, vagy túra kerékpárral bringázol, kényelmesen ülhetsz a nyeregben minden körülmények között. Vastagok és puhák, más szóval igazi kispárna érzést nyújtanak a hátsódnak. Méret: 205x270mm. Ára: 17 200.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB Meander nyeregBBB Meander Upright Special Nyereg

Kerékpár nyereg aktív kerékpáros pozícióhoz. Lebegő szivacsbetét, egy innovatív szivacs, amely elnyeli a rázkódást és kényelmesebb, mint a normál szivacsok. Polipropilén (PP) héj, integrált koptatókkal az extra védelemért. Strapabíró, vízálló, szintetikus borítás. Nem számít, hogy mennyi ideig tart a túra. Akár városi kerékpárral, e-kerékpárral, vagy túra kerékpárral bringázol, kényelmesen ülhetsz a nyeregben minden körülmények között. A Meander nyergek négy szélességben kaphatók, amelyek garantálják a szükséges kényelmet. Vastagok és puhák, más szóval igazi kispárna érzést nyújtanak a hátsódnak. Méret: 225x270mm. Ára: 17 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 selle san marco city large full gelSelle San Marco City Large Full Fit Gel Nyereg

A Bioactive nyergek a Selle San Marco termékei – egy olasz cégé, amely 1935 óta gyárt kézzel készült kerékpáros nyergeket. Prémium minőségű alapanyagok, fejlett technológiai megoldások és funkcionális jellemzők tesznek minden egyes Bioactive nyerget egyedülállóvá.  A párnázat anyaga Biofoam. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Könnyű, tartós és ideális alátámasztást biztosít. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. Ezen a nyergen a Biofoam párnázatot gél réteggel kombinálják. Ezeket a területtől függően változó vastagságban alkalmazzák, így optimalizálva a nyeregnek azon részét, amely találkozik az ülőcsontokkal. Speciális profiljának és ergonómiai jellemzőinek köszönhetően ezt a nyerget E-bike-okhoz is ajánljuk. Méret: 269x220mm. Tömeg: 540g. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Nyereg Trekking Selle san marcoSELLE SAN MARCO TREKKING SMALL OPEN-FIT GEL NYEREG

Klinikai tesztek és folyamatos anatómiai kutatások eredménye a nyergeken található nyomáscsökkentő kivágás, amely teljes kényelmet biztosít, és csökkenti a gát területére nehezedő nyomást. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. Ezen a nyergen a Biofoam párnázatot gél réteggel kombinálják. Ezeket a területtől függően változó vastagságban alkalmazzák, így optimalizálva a nyeregnek azon részét, amely találkozik az ülőcsontokkal. Speciális profiljának és ergonómiai jellemzőinek köszönhetően ezt a nyerget E-bike-okhoz is ajánljuk. A nyereg dizájnját fényvisszaverő csík gazdagítja a biztonság és a láthatóság érdekében. Méret: 269x175mm. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

bbb comfortplus nyeregBBB Comfortplus Relaxed Nyereg

Nyereg nyugodt kerékpáros pozícióhoz. A PLUS tehermentesítő csatorna és az alacsonyabb orr-rész csökkenti a nyomást az ágyéki területeken. Polipropilén (PP) héj, rugókkal és koptatókkal az extra védelemért. Tripla sűrűségű hab: szuperkönnyű alap, nagy sűrűségű hab és emlékező szivacsú felső réteg. Strapabíró szintetikus bőr borítás. Vízálló. Mérsékelten puha. Pálcák: boron. Súly (gr): 642. Mérete (mm): 265 x 205. Ára: 21 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpár nyereg Bontrager Bontrager Commuter Fluid Nyereg

A Bontrager Commuter folyadék töltésű nyerge veled mozog ez által csökkentve a kerékpározás során fellépő terhelést a test alsó részén. A szabadalmaztatott folyadéktechnika jobban teljesít, mint a szokásos gél. A csúcsnyomás átlagosan 20% feletti csökkenést mutat a gélhez képest. A lágyrész védelme érdekében teljes kivágással és kettős sűrűségű héjjal, valamint léghabbal készült a felső rész. Ráadásul könnyedén rögzíthet egy Flare hátsó lámpát a hátrafelé néző Blendr tartóra! Kétféle szélességben választható: 270x165mm, vagy 270x185mm. Tömeg: 467/480g. Ára: 25 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Boulevard Fuid nyeregBontrager Boulevard Fluid Nyereg

A Bontrager Boulevard folyadék töltésű nyerge veled mozog ez által csökkentve a kerékpározás során fellépő terhelést a test alsó részén. A szabadalmaztatott folyadéktechnika jobban teljesít, mint a szokásos gél. A Bontrager a nyergeinél a biomechanikai kutatások legújabbját használja a teljesítmény és a kényelem maximalizálása érdekében. A csúcsnyomás átlagosan 20% feletti csökkenést mutat a gélhez képest. A lágyrész védelme érdekében teljes kivágással és kettős sűrűségű héjjal, valamint léghabbal készült a felső rész. Ráadásul könnyedén rögzíthet egy Flare hátsó lámpát a hátrafelé néző Blendr tartóra! Kétféle szélességben választható: 280x205mm, vagy 280x225mm. Tömeg: 578/612g. Ára: 27 900.-Ft. (Nem elérhető)

 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak