Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Feliratkozás

Lehetőséged vann arra, hogy elsőkézből értesülj tőlünk a legfrisebb információkról, melyhez mindössze annyit kell tenned, hogy ide kattintasz és feliratkozol!

 

 

 

 

Kerékpár ápolás, karbantartás

 

 

láncolaj, spray, tisztítószerek

 

 

motorex dry power láncolajMotorex Dry Power

Speciálisan száraz, poros körülményekhez kifejlesztett, környezetbarát kenőanyag. Használata megakadályozza a por és egyéb szennyezőanyagok megtapadását a láncon és egyéb alkatrészeken, bowdeneken, lassítva ezzel a kopást és gátolva az olajsár képződését. Kapható 300, 100, vagy 56ml-es kiszerelésben, visszazárható kupakkal. Az árak ebben a sorrendben:  3990.-, 2990.-, 2590.-Ft.

 

 

 

 

 

Motorex wet lube nedves láncolajMotorex Wet Protect

Kifejezetten nedves, sáros, havas útviszonyok esetén ajánlott, környezetbarát kenőanyag. Erősen vízlepergető hatású, a lánc és egyéb alkatrészek kenését ilyen körülmények között hosszú távon megoldja, lassítva ezzel a korróziót. Kapható 300, 100, vagy 56ml-es, kiszerelésben, visszazárható kupakkal. Az árak ebben a sorrendben:  3990.-, 2990.-, 2590.-Ft.

 

 

 

 

 

Motorex City Lube Motorex City Lube

Ez egy mindennapos felhasználásra szánt, általános láncolaj, kellemes sűrűséggel. Kicsit jobban összeszedi a port mint a száraz, és kicsit kevésbé állja a vizet mint a nedves olaj, viszont cserébe olcsóbb, és hosszabban tart. Kapható 300, 100, vagy 56ml-es kiszerelésben, visszazárható kupakkal. Az árak ebben a sorrendben:  3990.-, 2990.-, 2590.-Ft.

 

 

 

 

 

zsírspray kerékpárhozMotorex Grease Spray

Kiváló tapadású zsír a nehezen hozzáférhető alkatrészek és csapágyak kenésére. Kifújáskor folyékony később megszilárdul. Keni a mozgó alkatrészeket, megszünteti a fémes hanghatásokat, lepergeti a vizet, véd a korrózió ellen. Kiszerelés: 500ml. Ára: 4490.-Ft.

 

 

 

 

 

Bike 2000 zöld zsírMotorex Bike Grease 2000

Kálcium bázisú, általános karbantartásokhoz használható, nyomásálló zöld zsír, amely biztosítja a kerékpár alkatrészeinek kenését és korrózióvédelmét. Elasztomereknél (teleszkópok), műanyag vagy gumi elemeknél is használható. Kiszerelés: 400g. Ára: 3890.-Ft.

 

 

 

 

 

Carbon zsír, motorexMotorex Carbon Paste

Karbon/karbon és karbon/alumínium alkatrészek érintkezési pontjain alkalmazható, teljesen átlátszó zsír, amely mikro-szemcséinek köszönhetően megakadályozza a karbon nyeregszár becsúszását vagy a karbon kormányok elfordulását alumínium vagy karbon környezetben. Véd a karcolások ellen is. 100g-os tégelyben, a kupakon kis felhordóecsettel. kiszerelés: 100g. Ára: 5990.-Ft.

 

 

 

 

 

motorex jokerMotorex Joker

Leginkább a WD40-re hasonlító, de annál jobb minőségű általános kenőanyag. Rövid távon vízlepergető, véd a korrózió ellen, tisztítja és ápolj a fém és műanyag alkatrészeket. Nem csak a bringához, de a ház körül is jól használható. 500ml. Ára: 4390.-Ft.

 

 

 

 

 

motorex easy clean lánctisztítóMotorex Easy Clean

Alapvetően a hajtás elemeinek tisztítására alkalmas zsírtalanító spray, amelyet csak ráfújsz az ominózus alkatrészre, hagyod "hatni" pár percig, majd a langyos vizes öblítés után (én egy száraz ronggyal közrefogva szoktam áttörölni) szinte fémtiszta felületet hagy maga után. Tapasztalatból mondom -mert én is használom- , hogy megkönnyíti az életed és nagyon sokáig kitart egy flakon. Ára: 3890.-Ft.

 

 

 

 

 

motorex féktisztítóMotorex Power Brake Clean

V fékes felni, illetve féktárcsa fékfelületének tisztítására szolgáló anyag, mely feloldja zsíros szennyeződéseket, és áttörlés után nyomtalanul elpárolog. Javítja a fékhatást, csökkenti a korróziót. 750ml. Ára: 3890.-Ft.

 

 

 

 

 

Motorex kerékpár tisztítóMotorex Bike Clean

Szerelés vagy a napi tekerés után használható tisztítószer megújult külalakkal, amely feloldja a zsíros ujjnyomokat, sárfelverődést, és néhány mozdulattal csilli-villivé varázsolhatod a géped a segítségével. Fújd a bringára, hagyd rajta pár percig, majd vízzel öblítsd le, töröld szárazra és fényesítsd ki a vázat BIKE SHINE-al! 360 fokos fejjel, ami azt jelenti, hogy nem szüksgées függőlegesen tartanod, akár fejjel lefelé is működik! Utántölthető. 500ml. Ára: 3690.-Ft. Az utántöltő 1l. Ára: 3990.-Ft.

 

 

 

 

 

Motorex bike shineMotorex Bike Shine

Karbon és minden egyéb alapanyagból készült vázak, alkatrészek végső polírozására, fényesítésére szolgáló spray, amely felfrissíti a színeket és csillogóvá teszi a felületeket. Ha szereted, hogy a géped patentul néz ki, vagy eladás előtt szeretnéd pöpecül kicsinosítani, erre van szükséged. 300ml. Ára: 3890.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram

Közösségi oldalak