Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Kerékpár ápolás, karbantartás

 

láncolaj, spray, tisztítószerek

Kerékpár áplás és karbantartás

A kerékpár ápolásához és otthoni karbantartásához érdemes mindig jó minőségű segédanyagokat, ápolószereket használni, melyek garantáltan nem tesznek kárt a bicikli fényezésében és az adott alkatrészeket megfelelően ápolja és védi az időjárás és az intenzív használat viszontagságaitól. A svájci Motorex termékei ilyenek, melyeket mi magunk is évek óta használunk az üzletben szervizelés közben. 

 

 

 

 

Kerékpár láncolaj bontragerBontrager Chain Lube 118ml

A nagy teljesítményű láncolaj minden körülmények között kiválóan működik. A szabadalmaztatott formula a Trek által fejlesztett és tesztelt. Segíti a tiszta, tartós és hatékony hajtást. Kellemes bogyós illata van. A 118 ml-es (4 fl oz) palack könnyen használható, precíz felhordóhegy segítségével 0,5 gallon / 1,9 literes nagy palackban is kapható az egyszerű és gazdaságos újratöltéshez. Gyermekektől elzárva kell tartani, és nem szabad lenyelni. Ára: 3900.-Ft.

 

 

 

 

 

motorex dry power láncolajMotorex Dry Power

Speciálisan száraz, poros körülményekhez kifejlesztett, környezetbarát kenőanyag. Használata megakadályozza a por és egyéb szennyezőanyagok megtapadását a láncon és egyéb alkatrészeken, bowdeneken, lassítva ezzel a kopást és gátolva az olajsár képződését. Kapható 300, 100, vagy 56ml-es kiszerelésben, visszazárható kupakkal. Az árak ebben a sorrendben:  4990.-, 3690.-, 2720.-Ft.

 

 

 

 

 

Motorex wet lube nedves láncolajMotorex Wet Protect

Kifejezetten nedves, sáros, havas útviszonyok esetén ajánlott, környezetbarát kenőanyag. Erősen vízlepergető hatású, a lánc és egyéb alkatrészek kenését ilyen körülmények között hosszú távon megoldja, lassítva ezzel a korróziót. Kapható 300, 100, vagy 56ml-es, kiszerelésben, visszazárható kupakkal. Az árak ebben a sorrendben:  4990.-, 3690.-, 2720.-Ft.

 

 

 

 

 

Motorex City Lube Motorex City Lube

Ez egy mindennapos felhasználásra szánt, általános láncolaj, kellemes sűrűséggel. Kicsit jobban összeszedi a port mint a száraz, és kicsit kevésbé állja a vizet mint a nedves olaj, viszont cserébe olcsóbb, és hosszabban tart. Kapható 300, 100, vagy 56ml-es kiszerelésben, visszazárható kupakkal. Az árak ebben a sorrendben:  4990.-, 3690.-, 2720.-Ft.

 

 

 

 

 

zsírspray kerékpárhozMotorex Grease Spray

Kiváló tapadású zsír a nehezen hozzáférhető alkatrészek és csapágyak kenésére. Kifújáskor folyékony később megszilárdul. Keni a mozgó alkatrészeket, megszünteti a fémes hanghatásokat, lepergeti a vizet, véd a korrózió ellen. Kiszerelés: 500ml. Ára: 5990.-Ft.

 

 

 

 

 

Bike 2000 zöld zsírMotorex Bike Grease 2000

Kálcium bázisú, általános karbantartásokhoz használható, nyomásálló zöld zsír, amely biztosítja a kerékpár alkatrészeinek kenését és korrózióvédelmét. Elasztomereknél (teleszkópok), műanyag vagy gumi elemeknél is használható. Kiszerelés: 400g. Ára: 5390.-Ft.

 

 

 

 

 

Carbon zsír, motorexMotorex Carbon Paste

Karbon/karbon és karbon/alumínium alkatrészek érintkezési pontjain alkalmazható, teljesen átlátszó zsír, amely mikro-szemcséinek köszönhetően megakadályozza a karbon nyeregszár becsúszását vagy a karbon kormányok elfordulását alumínium vagy karbon környezetben. Véd a karcolások ellen is. 100g-os tégelyben, a kupakon kis felhordóecsettel. kiszerelés: 100g. Ára: 7590.-Ft.

 

 

 

 

 

motorex jokerMotorex Joker

Leginkább a WD40-re hasonlító, de annál jobb minőségű általános kenőanyag. Rövid távon vízlepergető, véd a korrózió ellen, tisztítja és ápolj a fém és műanyag alkatrészeket. Nem csak a bringához, de a ház körül is jól használható. 500ml. Ára: 4990.-Ft.

 

 

 

 

 

motorex easy clean lánctisztítóMotorex Easy Clean

Alapvetően a hajtás elemeinek tisztítására alkalmas zsírtalanító spray, amelyet csak ráfújsz az ominózus alkatrészre, hagyod "hatni" pár percig, majd a langyos vizes öblítés után (én egy száraz ronggyal közrefogva szoktam áttörölni) szinte fémtiszta felületet hagy maga után. Tapasztalatból mondom -mert én is használom- , hogy megkönnyíti az életed és nagyon sokáig kitart egy flakon. Ára: 5490.-Ft.

 

 

 

 

 

motorex féktisztítóMotorex Power Brake Clean

V fékes felni, illetve féktárcsa fékfelületének tisztítására szolgáló anyag, mely feloldja zsíros szennyeződéseket, és áttörlés után nyomtalanul elpárolog. Javítja a fékhatást, csökkenti a korróziót. 750ml. Ára: 4490.-Ft.

 

 

 

 

 

Motorex kerékpár tisztítóMotorex Bike Clean

Szerelés vagy a napi tekerés után használható tisztítószer megújult külalakkal, amely feloldja a zsíros ujjnyomokat, sárfelverődést, és néhány mozdulattal csilli-villivé varázsolhatod a géped a segítségével. Fújd a bringára, hagyd rajta pár percig, majd vízzel öblítsd le, töröld szárazra és fényesítsd ki a vázat BIKE SHINE-al! 360 fokos fejjel, ami azt jelenti, hogy nem szüksgées függőlegesen tartanod, akár fejjel lefelé is működik! Utántölthető. 500ml. Ára: 4390.-Ft. Az utántöltő 2l. Ára: 9390.-Ft.

 

 

 

 

 

Motorex bike shineMotorex Bike Shine

Karbon és minden egyéb alapanyagból készült vázak, alkatrészek végső polírozására, fényesítésére szolgáló spray, amely felfrissíti a színeket és csillogóvá teszi a felületeket. Ha szereted, hogy a géped patentul néz ki, vagy eladás előtt szeretnéd pöpecül kicsinosítani, erre van szükséged. 300ml. Ára: 4390.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak