Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

MTB Pedálok

 

 

MTB pedálok

MTB Kerékpár Pedálok

Az MTB kerékpárt használók között a felhasználás módjától függően elég nagy különbségek vannak ami a pedálhasználatban is megmutatkozik. A hobbi kerékpárosok előszeretettel használnak platform, vagy hagyományos mtb pedált, melyek közül érdemes az ipari csapágyas verziók valamelyikét választani, ha nem akarunk hamar kattogó, nyekegő hangokat hallani a hajtások során. Aki egy kicsit szeretne feljebb lépni egy szinttel annak már csak a patentpedálok jelenthetnek megoldást, hiszen egy teljesen más dimenzióba tekerhetik általuk magukat. A kínálat óriási ezen a téren is, hiszen lehet köztes megoldásként kétoldalas pedált választani, melynek az egyik oldala hagyományos cipővel is taposható, vagy a teljes patent pedált, amihez ugye elengedhetetlen egy jó kerékpáros cipő beszerzése is.

 

 

 

 

MTB pedál platform műanyagMTB Platform Pedál Kompozit

Műanyag MTB platform pedál, kisebb igénybevételű felhasználásra. Golyós csapágyazással és acél tengellyel. Ára: 3990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Platform pedál aluPlatform pedál alumínium

KLS FLAT 30 platform pedál főleg hegyi és BMX kerékpárokhoz alkalmas. A pedál teste alumínium ötvözetből készült, a szegecsek a pedál részei és bármilyen típusú cipőtalphoz tapadnak. Tömeg: 425g. Méret: 113x110mm. Ára: 6990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB platform pedálBBB MountainHigh Platform Pedál

Nagy teherbírású freeride pedál, mely kifejezetten a freeride kerékpározásra lett kifejlesztve. Tartós alumínium test CrMo tengellyel. Cserélhető, csúszásgátló csapok. Súly: 592 gramm. Ára: 12 790.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB mtb pedálBBB ClassicRide Pedál

Modern változata a klasszikus alumínium pedálnak. Nagy szilárdságú CrMo tengely. Karbantartásmentes csapágyazással. A pedálon található fogazott felület biztosan tartja a cipőt. Dupla prizmák a biztonság érdekében. Ára: 15 500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB trekking pedálBBB ERGOBASE PEDÁL

ErgoBase HP e-bike pedál Ergonomikus pedál alumínium testtel elektromos és cargo kerékpárokhoz A nagy felület optimális kényelmet biztosít Kiváló tapadás bármilyen időben a tüskéknek és a csúszásmentes felületnek köszönhetően A dupla fényvisszaverő növeli a láthatóságot a még nagyobb biztonság érdekében Ez a pedál EN15194 és Zeddler Advanced XXL tanúsítvánnyal rendelkezik. Ára: 20 350.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Line Elite Flat pedálBontrager Line Elite Pedál

A Bontrager Line Elite pedál teste tartós kompozit műanyagból készült. Zárt csapágyas pedál acél tengellyel. Cserélhető acél tapadó “csapok”, amelyek 6 mm-es imbusszal, vagy a standard 15 mm-es pedál kulccsal is felszerelhető. Szín Fekete, vagy Piros. Ára: 20 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Platform pedál klsKLS Rein Pedál

Platform pedál alkalmas a BMX/MTB kerékpárokra. Az üvegszálakkal merevített, hőre lágyuló műanyagból készült test könnyű és egyben megfelelően ellenáll a durvább bringázásnak is. Bármilyen cipőt is részesít előnyben, a keskeny szegecsek megfelelő tapadást biztosítanak. Ellenálló, tokkal bevont csapágyak. Tengely: Cr-Mo Csapágyak: tokkal bevont csapágyak és LSL csúsztatós tok. Súly: 350 g Méretek: 100 × 95 × 18 mm. Cserélhető szegecs készlet két db extra szegecs. Szín: Piros, Fekete, Sárga, Kék, Zöld. Ára: 20 390.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

KLS platform pedálKLS Flat 50 Pedál

Alumínium  BMX/MTB pedál magnézium öntvényből, cserélhető tüskékkel. Tengely: Cr-Mo acél CNC technológiával gyártottCsapágy: zárt csapágy. Méret: 115x108mm. Súly: 550g. Extra cserélhető tüskék tartozékokkal. Ára: 25 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

bbb platform pedálBBB CoolRide Pedál

A nagy platform pedál biztosan tart és könnyen kontrollálható. Egy darabból álló alumínium test. CrMo tengely. Dupla zárt csapágyazás. Cserélhető pedáltüskék. Színek: fekete, kék, piros, zöld. Ára: 31 690.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB spd pedálBBB DualChoice Pedál

Kétfunkciós pedál, az egyik oldala SPD kompatibilis, a másik oldalon 4 csúszásmentes csappal a normál cipős használathoz.Gyors be és ki kattanó mechanizmus. Állítható kioldónyomaték. Erős CrMo tengely.Karbantartást nem igénylő, zárt csapágyazás. SPD kompatibilis BBB Click & Go pedálstopli a csomagban.Súlya: 342 gramm. Ára: 32 490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Comp mtb pedálBontrager Comp MTB Pedál

MTB pedál SPD-kompatibilis csatlakozással. Tartós Chromoly test, ipari csapágyas tengellyel. Állítható pedál előfeszítés. Stopli mellékelve a dobozban. Súlya: 316 g. Szín: Piros, vagy Fekete. Ára: 29 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár pedál Trek KoveeTrek Kovee Comp MTB Pedál

MTB pedál SPD-kompatibilis csatlakozással. Tartós Chromoly test, ipari csapágyas tengellyel. Állítható pedál előfeszítés. Stopli mellékelve a dobozban. Súlya: 383 g. Szín: Fekete.  Ára: 29 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Trek pedál SPDTrek Line Comp MTB Pedál

MTB pedál SPD-kompatibilis csatlakozással. Alumínium test, ipari csapágyas tengellyel. Állítható pedál előfeszítés. Stopli mellékelve a dobozban. Súlya: 430 g. Szín: Fekete. Ára: 31 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

bbb patent pedál mtbBBB ForceMount Pedál

SPD kompatibilis MTB pedál. Nyitott kialakítás a könnyű sáreltávolítás érdekében. Megerősített rozsdamentes acél test. CNC-megmunkált tengely. Zárt csapágy a hajtókarhoz való csatlakozásnál, golyós csapágyazás a külső résznél. Állítható kioldónyomaték. SPD-kompatibilis BBB Click & Go pedálstoplival. Súlya: 294 gramm. Ára: 33 690.-Ft.

 

 

 

 

 

 

ethirteen pedále*thirteen Base Flat Pedál

 

A kompozit pedálok, amelyek az első LG1 Plus és LG1 Race pedáljaink csapszeg-elrendezésén alapulnak, pontosan ugyanazt a 22 tűsis mintát használják ugyanazon tapadás eléréséhez, amelyről első pedáljaik annyira ismertek voltak. A 100 x 110 mm -es kompozit platform 22 csapból áll (mindkét oldalon 11), egy belső házból + külső csapágyból és egy acél tengelyből. Ez a kombináció zökkenőmentesen fut, és hosszú évekig tart. Tengely: Hőkezelt acél. Csapok: 6 mm magas / 22 cserélhető 4 mm magas csap. Súly: 388g. Szín: Fekete, Piros, Narancs, Kék, Lila. Ára: 32 000.-Ft.

 

 

 

 

 

 

MTB SPD dual pedálBBB TrailMount Pedál

Minden hegyen ideális taposópedál. SPD kompatibilis pedál állítható nyomatékkal. MTB pedál nyitott kivitelben a sár könnyű eltávolításáért. Az alumínium rész extra támogatást és védelmet nyújt. Zárt tűcsapágyazás a hajtómű felőli oldalon, golyós csapágyaz. méret: 90x60mm. Ára: 36 390.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager mtb pedálBontrager Comp MTB Anodizált Pedál

MTB pedál SPD-kompatibilis csatlakozással. Tartós Chromoly test, ipari csapágyas tengellyel. Állítható pedál előfeszítés. Stopli mellékelve a dobozban. Súlya: 310 g. Ára: 36 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Platform pedál BBB EnigmaMTB Platform Pedál BBB Enigma 

Nagy konkáv platform 95*100mm (hossz*szélesség). Kúpos tüskék a maximális tapadásért.Csupán 399 gramm/pár. Zárt + DU csapágy. Tartós eloxált alumínium test. Kiváló tapadás, stabil irányíthatóság és remek kaland. Az Enigma pedálok életed legszélsőségesebb napjaira készültek! A kúpos csapok a lehető legnagyobb tapadást biztosítják, hogy minden dombról le tudj dübörögni anélkül, hogy a lábad lecsúszna a pedálról. Ára: 37 290.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Platform pedál ipari csapágyBontrager Line Pro Pedál

Platform pedál az igazán komoly igénybevételhez tervezve. Fém csúszásgátlókkal. Zárt csapágyas acél tengellyel. A pedáltest 6061-T6 alumíniumból készül. Ára: 39 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Shimano XT pedálShimano XT (PD-M8120) Pedál

Enduro pedál a durva pályákra, agresszív kerékpározáshoz. Széles érintkezési terület a pedál és a cipő közt. Az alacsonyabb platform stabil pedálozást biztosít. Az egybeépített keretszerkezet fokozza a stabilitást és az irányíthatóságot dokkolás nélkül is, és védi a kötési mechanikát az ütésektől. A robusztus, megbízható dokkolókarmok finom dokkolást és kioldást tesznek lehetővé. Személyre szabható belépési és kioldási rugóellenállás. Erős, tartós króm-molibdén tengely 8 mm-es imbusznyílással. Súly: 438g. Ára: 51 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Shimano XTR pedálShimano XTR (PD-M9100) Pedál

Nagyobb érintkezési felület, jobb sárlepergetés és tartósabb kivitel a lehető legjobb erőátvitel érdekében. Továbbfejlesztett érintkezési felület a pedál és a cipő
között sárlepergető profillal. Az egymástól távolabb elhelyezett csapágyak merevséget és egyenletes terheléseloszlást eredményeznek. Vékonyabb, optimális súlyú tengely 2 különböző hosszúságban. Az alacsony platform stabil pedálozást biztosít. Könnyű, páronként 310 g (11 uncia). A vékonyabb tengelyburkolat jobban lepergeti a sarat és más szennyeződést. Az alacsony platform stabil pedálozást biztosít. Ára: 59 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

ethirteen plus pedále*thirteen Plus Flat Pedál

Vékony, de szuper masszív alu pedál. Elődje az LG1 eszméletlen tapadásáról volt híres a 22 cserélhető szegecs/pedál (11/oldal) kialakításával és ezt szerencsére megtartották ennél a Plus modellnél is. Még egy pozitívum, hogy kapható hozzá felújító szett. A megmunkált 100 x 110 mm -es alumínium platformon 22 csap található, egy nagy belső csapágy és két külső csapágy és egy acél tengely található. Teljesen állítható. Csapok: 5 mm magas, acél. Tengely: Hőkezelt acél. Anyag: megmunkált, eloxált alumínium. Mérete: 100 x 110mm. Súlya: 410g. Szegecs : 5 mm, acél. Szín: Kék, Piros, Fekete. Ára: 69 900.-Ft.

 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak