Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

MTB Pedálok

 

 

MTB pedálok

MTB Kerékpár Pedálok

Az MTB kerékpárt használók között a felhasználás módjától függően elég nagy különbségek vannak ami a pedálhasználatban is megmutatkozik. A hobbi kerékpárosok előszeretettel használnak platform, vagy hagyományos mtb pedált, melyek közül érdemes az ipari csapágyas verziók valamelyikét választani, ha nem akarunk hamar kattogó, nyekegő hangokat hallani a hajtások során. Aki egy kicsit szeretne feljebb lépni egy szinttel annak már csak a patentpedálok jelenthetnek megoldást, hiszen egy teljesen más dimenzióba tekerhetik általuk magukat. A kínálat óriási ezen a téren is, hiszen lehet köztes megoldásként kétoldalas pedált választani, melynek az egyik oldala hagyományos cipővel is taposható, vagy a teljes patent pedált, amihez ugye elengedhetetlen egy jó kerékpáros cipő beszerzése is.

 

 

 

 

MTB pedál platform műanyagMTB Platform Pedál

Műanyag MTB platform pedál, kisebb igénybevételű felhasználásra. Golyós csapágyazással és acél tengellyel. Ára: 1650.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Platform pedál aluPlatform pedál alu

KLS FLAT 30 platform pedál főleg hegyi és BMX kerékpárokhoz alkalmas. A pedál teste alumínium ötvözetből készült, a szegecsek a pedál részei és bármilyen típusú cipőtalphoz tapadnak. Tömeg: 425g. Méret: 113x110mm. Ára: 4990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB platform pedálBBB MountainHigh Platform Pedál

Nagy teherbírású freeride pedál, mely kifejezetten a freeride kerékpározásra lett kifejlesztve. Tartós alumínium test CrMo tengellyel. Cserélhető, csúszásgátló csapok. Súly: 592 gramm. Ára: 7850.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB mtb pedálBBB ClassicRide

Modern változata a klasszikus alumínium pedálnak. Nagy szilárdságú CrMo tengely. Karbantartásmentes csapágyazással. A pedálon található fogazott felület biztosan tartja a cipőt. Dupla prizmák a biztonság érdekében. Ára: 11 200.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Platform pedál klsKLS Rein

Platform pedál alkalmas a BMX/MTB kerékpárokra. Az üvegszálakkal merevített, hőre lágyuló műanyagból készült test könnyű és egyben megfelelően ellenáll a durvább bringázásnak is. Bármilyen cipőt is részesít előnyben, a keskeny szegecsek megfelelő tapadást biztosítanak. Ellenálló, tokkal bevont csapágyak. Tengely: Cr-Mo Csapágyak: tokkal bevont csapágyak és LSL csúsztatós tok. Súly: 350 g Méretek: 100 × 95 × 18 mm. Cserélhető szegecs készlet két db extra szegecs. Szín: Piros, Fekete, Sárga, Kék, Zöld. Ára: 15 490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

KLS platform pedálKLS Flat 50 Pedál

Alumínium  BMX/MTB pedál magnézium öntvényből, cserélhető tüskékkel. Tengely: Cr-Mo acél CNC technológiával gyártottCsapágy: zárt csapágy. Méret: 115x108mm. Súly: 550g. Extra cserélhető tüskék tartozékokkal. Ára: 18 490.-Ft.

 

 

 

 

 

bbb platform pedálBBB CoolRide

A nagy platform pedál biztosan tart és könnyen kontrollálható. Egy darabból álló alumínium test. CrMo tengely. Dupla zárt csapágyazás. Cserélhető pedáltüskék. Színek: fekete, kék, piros, zöld. Ára: 21 000.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB spd pedálBBB DualChoice

Kétfunkciós pedál, az egyik oldala SPD kompatibilis, a másik oldalon 4 csúszásmentes csappal a normál cipős használathoz.Gyors be és ki kattanó mechanizmus. Állítható kioldónyomaték. Erős CrMo tengely.Karbantartást nem igénylő, zárt csapágyazás. SPD kompatibilis BBB Click & Go pedálstopli a csomagban.Súlya: 342 gramm. Ára: 23 290.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Comp mtb pedálBontrager Comp MTB

MTB pedál SPD-kompatibilis csatlakozással. Tartós Chromoly test, ipari csapágyas tengellyel. Állítható pedál előfeszítés. Stopli mellékelve a dobozban. Súlya: 316 g. Szín: Piros, vagy Fekete. Ára: 19 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

bbb patent pedál mtbBBB ForceMount

SPD kompatibilis MTB pedál. Nyitott kialakítás a könnyű sáreltávolítás érdekében. Megerősített rozsdamentes acél test. CNC-megmunkált tengely. Zárt csapágy a hajtókarhoz való csatlakozásnál, golyós csapágyazás a külső résznél. Állítható kioldónyomaték. SPD-kompatibilis BBB Click & Go pedálstoplival. Súlya: 294 gramm. Ára: 24 400.-Ft.

 

 

 

 

 

 

bbb kétoldalas pedálBBB DualRide

Egy anyagból CNC-zett alumínium két funkciós pedál: Az egyik oldala SPD kompatibilis, a másik oldalán kis tüskék biztosítják a csúszásmentességet normál cipővel történő használat esetén, még esőben is. Könnyen használható belépő mechanizmus. Állítható kioldónyomaték. Nagy szilárdságú CrMo tengely. Karbantartásmentes, teljesen vízálló, zárt csapágyazás. SPD kompatibilis BBB Click & Go stoplit tartalmaz. Súly: 378 gramm. Ára: 24 200.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager mtb pedálBontrager Comp MTB Anodizált

MTB pedál SPD-kompatibilis csatlakozással. Tartós Chromoly test, ipari csapágyas tengellyel. Állítható pedál előfeszítés. Stopli mellékelve a dobozban. Súlya: 310 g. Ára: 31 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Platform pedál ipari csapágyBontrager Line Pro

ÍPlatform pedál az igazán komoly igénybevételhez tervezve. Fém csúszásgátlókkal. Zárt csapágyas acél tengellyel. A pedáltest 6061-T6 alumíniumból készül. Ára: 32 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Shimano XT pedálShimano XT (PD-M8120)

Enduro pedál a durva pályákra, agresszív kerékpározáshoz. Széles érintkezési terület a pedál és a cipő közt. Az alacsonyabb platform stabil pedálozást biztosít. Az egybeépített keretszerkezet fokozza a stabilitást és az irányíthatóságot dokkolás nélkül is, és védi a kötési mechanikát az ütésektől. A robusztus, megbízható dokkolókarmok finom dokkolást és kioldást tesznek lehetővé. Személyre szabható belépési és kioldási rugóellenállás. Erős, tartós króm-molibdén tengely 8 mm-es imbusznyílással. Súly: 438g. Ára: 40 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Shimano XTR pedálShimano XTR (PD-M9100)

Nagyobb érintkezési felület, jobb sárlepergetés és tartósabb kivitel a lehető legjobb erőátvitel érdekében. Továbbfejlesztett érintkezési felület a pedál és a cipő
között sárlepergető profillal. Az egymástól távolabb elhelyezett csapágyak merevséget és egyenletes terheléseloszlást eredményeznek. Vékonyabb, optimális súlyú tengely 2 különböző hosszúságban. Az alacsony platform stabil pedálozást biztosít. Könnyű, páronként 310 g (11 uncia). A vékonyabb tengelyburkolat jobban lepergeti a sarat és más szennyeződést. Az alacsony platform stabil pedálozást biztosít. Ára: 57 990.-Ft.

 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak