Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

MTB Sisakok

 

 

MTB Sisak

Az MTB felhasználásra szánt kerékpár sisakok közös jellemzője a sildes kialakítás a megnövelt tarkóvédelem és a felhasználás igényéhez igazított nagyfokú biztonság, melyet a gyártók a nemrégiben bevezetett MIPS technológiával fokoztak. Ennek a fejlesztésnek az a lényege, hogy egy esetleges esés következtében fellépő mozgási energiát egy belső héj elfordulásával jelentős mértékben lecsökkentik, ez által minimálisra szorítva a sérülés kockázatát. A legújabb technológia azonban ezen is túlmutat, hiszen a Bontrager bevezette a legújabb fejlesztését a piacra, ez a WaveCel. Ez az alapjaiban más és az eddigiektől teljes egészében eltérő szabadalom új szintre emeli a kerékpár sisakok biztonságát.

 

 

 

 

KLS Daze sisakKLS Daze Sisak

KLS Daze KLS Daze KLS Daze KLS Daze

Az egyszerűséget kedvelő kerékpárosok számára fejlesztett mtb sisak. A gyártásnál használt In-mold technológia a sisakot ellenállóvá teszi a 14 nyílásnak köszönhetően pedig kitűnően szellőzővé. A Daze három méretben elérhető és a rögzítő rendszerrel együtt olyan kombinációt alkot, amely garantálja, hogy a sisak szinte mindenki számára alkalmas legyen. A napellenzője levehető. Méret: S (52-55cm), M (55-58cm), L (58-61cm). Ára: 15 590.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Bontrager Solstice 2020Bontrager Solstice IV. Gen.

Bontrager Solstice Bontrager Solstice Bontrager Solstice Bontrager Solstice

Hobbi célú kerékpározáshoz ajánlott kiváló ár/érték aránnyal rendelkező sisak túra/mtb felhasználásra. A korábbinál nagyobb szellőzőkkel és komolyabb tarkóvédelemmel lép színre. Könnyű, kényelmes micro Manager II rögzítő rendszerrel ellátott sisak. Szín: Fekete, Fehér, Sötétkék, Radioaktív Sárga, Fehér/Miami Zöld. Súly: 275-310g.  S/M:51-58cm, M/L: 55-61cm. Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

P2R Sisak AsrtoP2R Astro Sisak

Sisak P2R Sisak P2R P2R Sisak sisak p2r Sisak P2R

In mold héj technológia. 8 szellőzőnyílás. Hátsó szellőzőnyílások az optimális légáramlásért. Rovarháló véd a berepülő rovarok ellen. Állítható pántok a tökéletes és kényelmes illeszkedésért. Könnyen használható FidLock beállító rendszer, egy kézzel is beállítható. Mosható, antibakteriális betétek. Eltávolítható visor. Hátsó fényvisszaverős betétek. Méretek: S/M (55-58 cm), M/L (58-61 cm). Színek: Antracit Szürke, Matt fekete, Zöld, Kék, Sárga, Sötét ViolaÁra: 18 500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Sisak Bontrager Solstice MIPS 2020Bontrager Solstice MIPS

Bontrager Solstice MIPS sisak 2020 Bontrager Solstice sisak Bontrager Solstice sisak Bontrager Solstice mips

A MIPS biztonságtechnikájának köszönhetően a ma kapható legbiztonságosabb sisakok közé tartozik. Könnyű, kényelmes sisak Micro Manager II rögzítő rendszerrel, lágy, mosható belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal. Súly: 300-330g. Szín: Fekete, Fehér, Radioaktív Sárga, Matt Viper Vörös, Waterloo Kék. Méret: S/M 51-58, M/L 55-61cm. Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Kerékpár sisak P2RP2R Fortex Sisak

Sisak Fortex Kerékpár sisak fortex Kerékpár sisak fortex Sisak fortex Sisak fortex

Dupla in-mold technológiával készült. A sisak megnövelt tarkóvédelemmel van ellátva, mely tökéletesen követi a fej formáját, és fokozott védelmet nyújt a sisak hátsó részén. Szemüveg heveder: megbízhatóan biztosítja a szemüveg helyes helyzetét a menet során. Beállító rendszer: a rendszer helyzetének vízszintes beállítása akár 3 lépésben, a jobb és biztonságosabb felszerelés érdekében a fej tetején (még kesztyűben is). Súly: S / M - 260 g, M / L - 300 g. 23 szellőzőnyílás, amelyek biztosítják a felesleges hő tökéletes eltávolítását a fej kerületéről.  Belső antibakteriális bélések COOLMAX anyagból a maximális higénia érdekében. Szín: Matt Égkék, Matt Fekete, Matt Army, Matt Lime, Matt Óceán, Matt Türkiz. Ára: 26 490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project CrosswayRudy Project Crossway

Rudy Project Crossway Rudy Crossway Sisak rudy cross Rudy Project Crossway Rudy Project Cross

Íme a Rudy Project kifejezetten trail illetve mountain kerékpározásra tervezett bukósisakja. A terepkerékpározás során igényelt nagyobb tarkóvédelmet a sisak hátsó részének megfelelő formai kialakítása biztosítja, valamint a dupla InMold-technológia is! Tömege kategóriájának legkönnyebb modelljévé emeli ki. Tömeg: 250g. Szín: Méret: S/M 55-58cm, L 59-61cm. Ára: 37 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Bontrager Quantum sisakBontrager Quantum MIPS Sisak

kerékpár sisak quantum Bontrager sisak 

A Bontrager Quantum MIPS rendszerű sisak egy valódi MTB felhasználásra tervesett fejvédő. Nagyszerű szellőzést biztosít kis sebességnél is. Levehető napellenző és könnyű szíjhossz állító rendszer jellemzi. Egy kézzel használható hátsó rögzítő. Szín: Fekete, Fehér, Neon Sárga. Méret: S-es 52-56 cm-es, M-es 54-60 cm-es, L-es 58-64 cm-es, XL-es 60-66 cm-es fej átmérőhöz. Tömeg: 335-425g. Ára: 37 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Bontrager Rally Wavecel sisak

Bontrager Rally WaveCel

Bontrager Rally wavecel sisak Bontrager Rally Wavecel sisak Sisak rally sisak Sisak rally

A népszerű Bontrager Rally sisak megújúlt technológiával vág neki az új szezonnak, hiszen a korábban alkalmazott MIPS rendszert a bizonyítottan nagyobb biztonságot nyújtó WaveCel váltotta fel. Felhasználási területe továbbra is MTB, vagy Dual Sport. Az extra nagy szellőző  nyílásoknak köszönhetően kiváló komfort jellemzi még a legmelegebb időben is. In-Moldos héjszerkezet, Flatlock és Headmaster a könnyű használhatóság érdekében. Súlya: 360-430g. Szín: Fekete, Arany, Olíva, vagy Azúrkék. Méret: S 51-57cm, M 54-60cm, L 58-63cm,  Ára: 49 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bontrager Blaze Wavecel

Bontrager Blaze WaveCel 

Bontrager blaze sisak sisak blaze sisak blaze sisak bontrager blaze

A legújabb és minden eddiginél biztonságosabb mtb felhasználásra szánt kerékpáros sisak WaveCel technológiával, mely az egyszerűbb habszivacs sisakokhoz képest 48x nagyobb sérülésnek is ellenáll. Boa rögzítés, mosható szivacsbetétek, könnyen állítható pánt és profin tervezett szellőzőcsatornák jellemzik. Szín: Fekete, Narancs, vagy Szürke. Méret: S 51-57cm, M 54-60cm, L 58-64cm, Ára: 88 000.-Ft.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak