Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Műhelypumpa

Műhelypumpa

Pumpa

A kerékpár pumpák kínálata óriási, de kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb darabot nem olyan nehéz. Azt kell eldönteni, hogy olyan pumpára van szükségünk amit könnyen magunkkal vihetünk a biciklizések során (vázra szerelhető, vagy akár zsebben hordható), vagy pedig egy masszív, könnyen használható nagyobb teljesítményű otthoni használatra szánt állópumpára. Bármelyikről is legyen szó a pumpák paramétereinek legfontosabbika a velük elérhető maximális nyomás. Ezt kell figyelembe venni vásárlás előtt, hiszen ha olyan pumpát választunk aminek a legnagyobb nyomása 3-4 bar között van, de a kerékpárunk minimális nyomása 6 bar akkor bizony nagy bajban leszünk. Sajnos mérőórával nem mindegyik típus van felszerelve de az is igaz, hogy sokszor nincs is rá szükség, hiszen egy túrázás során elszenvedett defekt kijavítását követően a cél a biztonságos továbbhaladás, amihez nélkülözhető a nyomásmérő. Abban az esetben, ha nem vagyunk tisztában a számunkra szükséges paraméterekkel, kérjük ki szakember véleményét, mielőtt rossz döntést hozunk.

 

 

 

 

KLS MűhelypumpaKLS TWISTER MŰHELYPUMPA

Stabil, műanyag házas műhelypumpa otthoni használatra, kombinált fejjel preszta és autószelepre egyaránt. Max. nyomás: 6 bar. Ára: 5290.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB Aireco műhelypumpaBBB AIRECO MŰHELYPUMPA

Tömör állópumpa. Rendkívül pontos nyomásmérővel, mely a pumpafejbe van beépítve. Kompozit pumpatest, 620 mm a teljes hossza. Max.nyomás 8 bar. Ára:7390.-Ft.

 

 

 

 

 

 

SKS MűhelypumpaSKS AIR X PRESS 8.0 MŰHELYPUMPA

Könnyű és erős műhelypumpa pontos nyomásmérő órával.  A magas pozíció miatt kényelmesebb, a hosszabb löket miatt pedig hatékonyabb pumpálás!
A nyomásértéket bar-ban és psi-ben is megjeleníti. A már bizonyított SKS Multi Valve pumpafejjel rendelkezik, amely minden szeleptípussal kompatibilis. Hossz: 600 mm. Max.nyomás: 8bar. Ára: 9490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Pumpa műhely BontragerBONTRAGER CHARGER EU MŰHELYPUMPA

Acél vázas, tartós műhelypumpa. Preszta, dunlop és autós szelepekhez is használható. Nagy, stabil talppal, 8cm átmérőjű nyomásmérőjéről kényelmesen olvashatóak a nyomás értékek. Maximális nyomás: 160 psi (11 bar). Ára: 9900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

SKS műhelypumpaSKS-Germany Airkompressor 12.0 Műhelypumpa 

Nagy teljesítményű pumpa minden kerékpárhoz. Egyaránt ajánljuk országúti és mountain bike-okhoz is. Extra hosszú acél pumpatest. Nagyméretű nyomásmérő a könnyű leolvashatóságért. Minden szeleptípushoz (multi szelepes fejjel). Hossz: 730 mm. Minden SKS termékre 5 év garancia! Maximális nyomás: 12 bar. Ára: 11 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager műhelypumpaBONTRAGER RECHARGER MŰHELYPUMPA

Acél vázas, tartós műhelypumpa. Preszta, dunlop és autós szelepekhez is használható Széles, stabil műanyag talppal. 5cm átmérőjű nyomásmérőjéről kényelmesen olvashatóak a nyomás értékek 160 psi (11 bar) terhelhetőség. Labda és matrac fújó kiegészítő is jár hozzá. Ára: 13 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager charcer műhelypumpaBONTRAGER TURBO CHARGER HP 2 MŰHELYPUMPA

Masszív műhelypumpa, 114 cm-es gumicsővel. Automatikusan érzékeli a szelep formátumát, így a fejet nem kell állítgatni. Maximális nyomás 160psi (11bar). Ára: 15 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Flash charger műhelypumpaBONTRAGER FLASH CHARGER MŰHELYPUMPA

Alumínium vázas, könnyű, mégis tartós álló pumpa A plussz tartállyal nagyon hirtelen levegő áramlást lehet előidézni, ezért alkalmas a belső nélküli rendszerek felfújására. Preszta és autós szelepekhez használható, automatikusan felismeri a szelep típusát, nem kell semmit állítani Stabil széles alumínium talp minimalizálja a billegést. Hatalmas, 6 cm átmérőjű kijelző mutatja az aktuális nyomás értéket. Beépített leeresztő szeleppel rendkívül pontosan beállíthatod a szükséges nyomás értéket 114 cm-es gumitömlő. 160 psi (11 bar) terhelhetőség. Ára: 42 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak