Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Műhelypumpa

Műhelypumpa

Pumpa

A kerékpár pumpák kínálata óriási, de kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb darabot nem olyan nehéz. Azt kell eldönteni, hogy olyan pumpára van szükségünk amit könnyen magunkkal vihetünk a biciklizések során (vázra szerelhető, vagy akár zsebben hordható), vagy pedig egy masszív, könnyen használható nagyobb teljesítményű otthoni használatra szánt állópumpára. Bármelyikről is legyen szó a pumpák paramétereinek legfontosabbika a velük elérhető maximális nyomás. Ezt kell figyelembe venni vásárlás előtt, hiszen ha olyan pumpát választunk aminek a legnagyobb nyomása 3-4 bar között van, de a kerékpárunk minimális nyomása 6 bar akkor bizony nagy bajban leszünk. Sajnos mérőórával nem mindegyik típus van felszerelve de az is igaz, hogy sokszor nincs is rá szükség, hiszen egy túrázás során elszenvedett defekt kijavítását követően a cél a biztonságos továbbhaladás, amihez nélkülözhető a nyomásmérő. Abban az esetben, ha nem vagyunk tisztában a számunkra szükséges paraméterekkel, kérjük ki szakember véleményét, mielőtt rossz döntést hozunk.

 

 

 

 

KLS MűhelypumpaKLS TWISTER MŰHELYPUMPA

Stabil, műanyag házas műhelypumpa otthoni használatra, kombinált fejjel preszta és autószelepre egyaránt. Max. nyomás: 6 bar. Ára: 7290.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

SKS MűhelypumpaSKS AIR X PRESS 8.0 MŰHELYPUMPA

Könnyű és erős műhelypumpa pontos nyomásmérő órával.  A magas pozíció miatt kényelmesebb, a hosszabb löket miatt pedig hatékonyabb pumpálás!
A nyomásértéket bar-ban és psi-ben is megjeleníti. A már bizonyított SKS Multi Valve pumpafejjel rendelkezik, amely minden szeleptípussal kompatibilis. Hossz: 600 mm. Max.nyomás: 8bar. Ára: 11 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Pumpa műhely BontragerBONTRAGER CHARGER EU MŰHELYPUMPA

Acél vázas, tartós műhelypumpa. Preszta, dunlop és autós szelepekhez is használható. Nagy, stabil talppal, 8cm átmérőjű nyomásmérőjéről kényelmesen olvashatóak a nyomás értékek. Maximális nyomás: 160 psi (11 bar). Ára: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

SKS műhelypumpaSKS-GERMANY AIRKOMPRESSOR 12.0 MŰHELYPUMPA 

Nagy teljesítményű pumpa minden kerékpárhoz. Egyaránt ajánljuk országúti és mountain bike-okhoz is. Extra hosszú acél pumpatest. Nagyméretű nyomásmérő a könnyű leolvashatóságért. Minden szeleptípushoz (multi szelepes fejjel). Hossz: 730 mm. Minden SKS termékre 5 év garancia! Maximális nyomás: 12 bar. Ára: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

alumínium állópumpaKLS Airflow One Álló Pumpa

Alumínium műhely pumpa. Nagy áttekinthető kijelző. Ergonómikus markolat. Új duális  fej minden típusú szelephez. Tömlő hossza: 94cm. Markolat mérete: (Max. L x W) 24 x 3,7 cm. Ára: 14 990.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Pumpa álló BBBBBB BFP-20 Állópumpa

Tömör állópumpa.A rendkívül pontos 2,5 inches kéttónusú nyomásmérő mind a bar, mind a psi értéket mutatja.Ergonomikus, bumeráng formájú fogantyú. Természetes pumpálási pozíció a még nagyobb pumpálási erőért. DualHead 3.0 pumpafej, rögzítő rendszerrel.80 cm-es, magas nyomású gumi tömlő.Kompozit pumpatest.Kompozit alap. Ára: 16 390.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Dual charcer műhelypumpaBONTRAGER Dual CHARGER MŰHELYPUMPA

Fém konstrukció, cserélhető belső, a hosszú távú használatot és tartósságot biztosítja. Presta, autószelep és dunlop szelep kompatibilis. Kapcsolható térfogat növelés amelynek köszönhetően gyorsabban felfújható a belső. A kiterjedt, nagy láb minimálisra csökkenti a billenés lehetőségét. Könnyen olvasható 4 "-os alapra szerelt nyomásmérő. Maximális nyomás 160 psi (11 bar). Ára: 23 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Flash charger műhelypumpaBONTRAGER FLASH CHARGER MŰHELYPUMPA

Alumínium vázas, könnyű, mégis tartós álló pumpa A plussz tartállyal nagyon hirtelen levegő áramlást lehet előidézni, ezért alkalmas a belső nélküli rendszerek felfújására. Preszta és autós szelepekhez használható, automatikusan felismeri a szelep típusát, nem kell semmit állítani Stabil széles alumínium talp minimalizálja a billegést. Hatalmas, 6 cm átmérőjű kijelző mutatja az aktuális nyomás értéket. Beépített leeresztő szeleppel rendkívül pontosan beállíthatod a szükséges nyomás értéket 114 cm-es gumitömlő. 160 psi (11 bar) terhelhetőség. Ára: 47 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak