Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Országúti Kerékpár Nyergek

 
 

Kerékpár Nyergek Országúti Felhasználásra

Az országúti kerékpározás közbeni testtartás (üléspozíció) egészen más követelményeket igényel a kerékpár nyeregtől, mint egy trekking, vagy cross kerékpáron való használat során. A gyártók is ennek megfelelően alakítják ki ezeket a típusokat. Itt az egészségünk megóvása mellett a súly igen nagy szerepet játszik, hisz az egész kategória a felesleges súlyoktól szeretne megszabadulni. Az anatómiailag formázott professzionális kerékpár nyergek mellett elérhetőek a hobbi felhasználásra alkalmas egyszerűbb szivacsozással készült típusok, no meg persze a speciális felhasználásra szánt modellek is. A gyártók terén is bőséges a kínálat, melyek közül mi a KLS, BBB és a Bontrager nyergeket tartjuk. A választás megkönnyítéséhez tesztlehetőséggel járulunk hozzá, melynek lényege, hogy a kiszemelt nyerget kötelezettség nélkül próbára teheted akár 1-2 héten keresztül is.

 

 

 

 

országúti nyereg bontrager affinity gelBONTRAGER AFFINITY COMP NYEREG

Az Affinity család belépő modellje igényesen alakított, kényelmes felsőrésszel és Cromo pálcával. A közepén anatómiailag formázott kialakítása gondoskodik a hosszútávú prosztatavédelemről. Csak fekete színben érhető el, három szélességben (128,138,148mm). Súlya: 295-308g. Ára: 21 500.-Ft. Tesztnyereg elérhető kipróbálásra (akár 1-2 hétre) mindhárom méretből.

 

 

 

 

 

 

Selle San marco országúti nyeregSELLE SAN MARCO ASPIDE SHORT OPEN-FIT SPORT NARROW NYEREG

Az Aspide Short Open-Fit Dynamic nyergen egy nagy központi nyomáscsökkentő kivágást találunk (Open-Fit), amely kompakt alakjával (250 mm, 28 mm-rel rövidebb, mint az Aspide) lehetővé teszi a kényelmed növelését és könnyebben megtalálhatod rajta az ideális ülőpozíciót a különböző méreteknek (keskeny vagy széles) köszönhetően. A váz anyaga üvegszállal megerősített nylon: a techno-polimerek erős fizikai és mechanikai tulajdonságokkal (merevség, keménység, rugalmasság) rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy megbírkózzon a statikus és dinamikus terheléssel és az öregedéssel. A párnázat anyaga Pullfoam, egy alacsony sűrűségű hab, változó keménységű szerkezettel, amely követi a csípő mozgását pedálozáskor, így garantálja a kényelmet, a tartósságot és az ideális alátámasztást. Méret: 250x139mm. Tömeg: 265g. Ára: 21 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Verse comp nyeregBONTRAGER VERSE COMP NYEREG

Bontrager Verse a legsokoldalúbb, teljesítményre fejlesztett Bontrager nyereg, mely a teljes kivágásnak köszönhetően célzott támogatást nyújt a lágyrész nyomásának enyhítéséhez. Széles méretválasztékban kapható, hogy minden kerékpáros megtalálja a saját testéhez ideálisan illeszkedő nyerget. A teljes kivágás hosszú távú kényelmet biztosít hobbi és versenycélú felhasználás esetén is, ráadásul hosszabb nyeregsínekkel rendelkezik az Ön személyre szabása érdekében, valamint integrált Blendr tartóval rendelkezik a Flare hátsó lámpához. Felhasználási terület sport mtb, vagy országúti. Méret: 270x135, 270x145, 270x155, 270x165mm. Tömeg: 304 | 307 | 321 | 327g. Ára: 22 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár nyereg bontrager verse short compBONTRAGER VERSE SHORT COMP NYEREG

A Verse sorozat új generációja, melynek rövid profilja célzott támogatást nyújt sport kerékpározás közben. A Wing Flex lehetővé teszi, hogy a héj szélei alkalmazkodjanak a kerékpáros belső lábának mozgásához és a medence forgásához. A teljes nyeregkivágás minimálisra csökkenti a lágyrészek nyomását a tartós kényelem és a teljesítmény érdekében. A többféle szélesség és a megnövelt nyeregpálcák jobb beállíthatóságot eredményeznek. Az inForm nyergek élvonalbeli biomechanikai kutatások eredményeként születtek, hogy maximalizálják a teljesítményt és a kerékpáros kényelmét. Méret: 250x145, 250x155mm. Tömeg: 291g | 297g. Ára: 22 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Aeolus nyeregBontrager Aeolus Comp Nyereg

Bontrager Aeolus pro nyereg Bontrager Aeolus comp nyereg Országúti kerékpár nyereg

Aero országúti nyereg teljes kivágással a legújabb biomechanikai kutatások felhasználásával a lágyrész nyomásának minimalizálása érdekében, miközben maximalizálja az energiát és a tartós kényelmet. Két méretben választható. A hosszúság mindkét esetben: 250mm. Szélesség: 145, vagy 155mm. Súly: 286 és 289g. Szín: Fekete. Ára: 24 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager HiLo triatlonos nyeregBONTRAGER HILO COMP Nyereg

Bontrager Hilo nyereg Bontrager Hilo nyereg Bontrager Hilo triatlonos nyereg

Osztott formájú nyereg kifejezetten triatlon versenyzéshez fejlesztve, melynek során a medencét ideális pozícióban tartja. Anatómiailag optimalizált design, mely biztosítja a hosszabb erőpróbák kényelmét. Fekete színben. Méret: 240x134mm. Súly: 331g. Ára: 29 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Nyereg Selle San MarcoSelle San Marco Aspide Short Open-Fit Dynamic Wide Nyereg

Az Aspide Short Open-Fit Dynamic nyergen egy nagy központi nyomáscsökkentő kivágást találunk (Open-Fit), amely kompakt alakjával (250 mm, 28 mm-rel rövidebb, mint az Aspide) lehetővé teszi a kényelmed növelését és könnyebben megtalálhatod rajta az ideális ülőpozíciót a különböző méreteknek (keskeny vagy széles) köszönhetően. A pálca anyaga dinamikus mangán. A párnázat anyaga Pullfoam, egy alacsony sűrűségű hab, változó keménységű szerkezettel, amely követi a csípő mozgását pedálozáskor, így garantálja a kényelmet, a tartósságot és az ideális alátámasztást. A borítás anyaga Silkfeel / Plus, egy lélegző anyag, amely ellenáll a súrlódásnak. Méret: 250x155mm. Ára: 32 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Aeolus nyeregBONTRAGER AEOLUS ELITE NYEREG

Bontrager Aeolus Elite nyereg Nyereg Aeolus  Nyereg Aeolus elite

A legújabb biomechanikai kutatásoknak köszönhetően egy könnyű építésű országúti nyerget sikerült megalkotni a Bontrager mérnökeinek. A nyereg teljes kivágással készül a lágyszöveti nyomás minimalizálása érdekében, miközben maximalizálja az erőt és a tartós kényelmet. Két méretben választható. A hosszúság mindkét esetben: 250mm. Szélesség: 145, vagy 155mm. Súly: 219 és 222g. Szín: Fekete. Ára: 32 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Verse Elite nyeregBONTRAGER VERSE ELITE NYEREG

Bontrager Elite  nagyobb teljesítményre fejlesztett könnyű Bontrager nyereg, mely a teljes kivágásnak köszönhetően célzott támogatást nyújt a lágyrész nyomásának enyhítéséhez. Széles méretválasztékban kapható, hogy minden kerékpáros megtalálja a saját testéhez ideálisan illeszkedő nyerget. A teljes kivágás hosszú távú kényelmet biztosít hobbi és versenycélú felhasználás esetén is, ráadásul hosszabb nyeregsínekkel rendelkezik az Ön személyre szabása érdekében, valamint integrált Blendr tartóval rendelkezik a Flare hátsó lámpához. Felhasználási terület sport mtb, vagy országúti. Méret: 270x135, 270x145, 270x155, 270x165mm. Tömeg: 234 | 240 | 251 | 258g. Ára: 32 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

bontrager verse short elite nyeregBONTRAGER VERSE SHORT ELITE NYEREG

A Verse Elite nyergek új generációja, melynek rövid profilja célzott támogatást nyújt sport kerékpározás közben. A Wing Flex lehetővé teszi, hogy a héj szélei alkalmazkodjanak a kerékpáros belső lábának mozgásához és a medence forgásához. A teljes nyeregkivágás minimálisra csökkenti a lágyrészek nyomását a tartós kényelem és a teljesítmény érdekében. A többféle szélesség és a megnövelt nyeregpálcák jobb beállíthatóságot eredményeznek. Az inForm nyergek élvonalbeli biomechanikai kutatások eredményeként születtek, hogy maximalizálják a teljesítményt és a kerékpáros kényelmét. Természetesen ez a típus is rendelkezik integrált Blendr tartóval a Flare hátsó lámpához. Szín: Fekete, Piros. Méret: 250x145, 250x155mm. Tömeg: 229g | 243g. Ára: 32 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

bontrager arvada elite kerékpár nyeregBontrager Arvada Elite Nyereg

Kialakítását tekintve megegyezik a belépő Arvada nyereggel, viszont Titán pálcája és szivacsozása igényesebb kialakítású annál. A közepén anatómiailag formázott vázszekezetű, mely gondoskodik a hosszútávú prosztatavédelemről. Fekete színben. Hossza: 270mm. Három szélességben: 128,138,148mm. Súlya: 216-230g. Ára: 32 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Országúti kerékpár nyeregSelle San Marco Allroad Open-Fit Racing Wide Nyereg

Az Allroad nyerget nagyon keskeny orral tervezték, hogy maximálisan biztosítsa a lábak szabad mozgását, így megakadályozva a bosszantó kidörzsölést és a nadrág/nyereg kikoptatását. Az Allroad kitűnő alátámasztást nyújt az ülőcsontok számára, illetve a nyereg hátsó végén enyhén megemelt, így optimális kényelmet nyújt hosszú utak során is. A széles középső nyomáscsökkentő kivágás gondoskodik a megfelelő vérkeringésről és megakadályozza a kényelmetlen nyomás-érzés kialakulását. Végül, a megnövelt vastagságú kettős sűrűségű párnázat kényelmes érzést nyújt off-road talajon is. Méret: 268x146mm. Ára: 54 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Hi-Lo triatlon nyeregBONTRAGER HILO PRO CARBON

Triatlonos nyereg Bontrager Hi-Lo nyereg Bontrager Hi-Lo nyereg

Nem csak elegáns, de roppant gyors és kényelmes tekerést tesz lehetővé az új Hilo Carbon nyereg. Triatlonra tervezett és gyártott felsőkategóriás nyereg karbon pálcával és testhez igazodó szivacsozással. A közepén vágott, anatómiailag formázott, így gondoskodik a hosszútávú prosztatavédelemről. Fekete színben. Méret: 240x138mm. Súly: 236g. Ára: 65 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Arvada Pro nyeregBontrager Arvada Pro Carbon Nyereg

Ultrakönnyű, tartós és felsőrész kialakításának köszönhetően akkor is kényelmes, ha egész nap rajta kell ülni. A vázszerkezet kialakítása olyan, mint a középen vágott nyergeké, így anatómiailag megfelelő védelmet biztosít. Karbon sín. Hossza: 270mm. Három szélességben: 128,138,148mm. Ára: 69 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Verse Pro NyeregBONTRAGER VERSE PRO NYEREG

A Bontrager Verse Pro nyereg ultrakönnyű, professzionális, versenyzésre fejlesztett, túlméretes karbon nyeregsínekkel, karbon megerősített héjjal és inForm kialakítással rendelkezik. Teljes kivágási formával a maximális kényelem és teljesítmény érdekében. Széles méretválasztékban kapható, hogy minden kerékpáros megtalálja a saját testéhez ideálisan illeszkedő nyerget.  Integrált Blendr tartóval rendelkezik a Flare hátsó lámpához. Felhasználási terület sport mtb, vagy országúti. Méret: 270x135, 270x145, 270x155, 270x165mm. Tömeg: 184 | 186 | 195 | 205g. Ára: 69 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Nyereg bontrager verse short proBONTRAGER VERSE SHORT PRO NYEREG

A Bontrager Verse Pro nyereg legújabb Short változata ultrakönnyű, professzionális, versenyzésre fejlesztett, túlméretes karbon nyeregsínekkel, karbon megerősített héjjal és inForm kialakítással rendelkezik. Teljes kivágási formával a maximális kényelem és teljesítmény érdekében. A Wing Flex lehetővé teszi, hogy a héj szélei alkalmazkodjanak a kerékpáros belső lábának mozgásához és a medence forgásához.  Kétféle méretben kapható, hogy minden kerékpáros megtalálja a saját testéhez ideálisan illeszkedő kivitelt.  Integrált Blendr tartóval rendelkezik a Flare hátsó lámpához. Felhasználási terület professzionális sport Méret: 250x145, 250x155mm. Tömeg: 180g | 190g. Ára: 69 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Aeolus ProBontrager Aeolus Pro Nyereg

Bontrager Aeolus pro nyereg Bontrager aeolus pro nyereg Bontrager aeolus pro nyereg

A legújabb biomechanikai kutatásoknak köszönhetően egy könnyű építésű országúti nyerget sikerült megalkotni a Bontrager mérnökeinek. A rövidebb teljes hossz, szélesebb orr és a teljes kivágás biztosítja a célzott hatékonyságot, amely kiküszöböli a lágyrész nyomását mind a férfiak, mind a nők számára. Maximális erő és tartós kényelem. Két méretben választható. A hosszúság mindkét esetben: 250mm. Szélesség: 145, vagy 155mm. Súly: 170 és 173g. Szín: Fekete. Ára: 74 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Nyereg karbon Bontrager AeolusBontrager Aeolus RSL Nyereg

Ultrakönnyű professzionális kerékpár nyereg teljes kivágással, amely maximalizálja a teljesítményt és minimálisra csökkenti a lágyszöveti nyomást a tartós kényelem érdekében. A Race Shop Limited dizájnt a Trek Factory Racing versenyzőivel együtt fejlesztették ki, rendkívül könnyű karbonsíneket és héjat használva, amelyek minimális párnázással ötvöződnek, így a nyereg gyorsnak tűnik menet közben. A megszokottól rövidebb teljes hossz, szélesebb orr és a teljes kivágás jellemzi. Méret: 250x145mm, 250x155mm. Tömeg: 142g | 146g. Ára: 99 000.-Ft. 

 

 

 

 

 
 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak