Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Országúti pedál

Országúti pedálok

 

Országúti Pedál

Az országúti kerékpárosok körében gyakori vitára ad okot a pedál kérdése azaz a LOOK, vagy a Shimano megoldása a jobb? Nos ezt a kérdést most én sem fogom megválaszolni, hiszen ahogy az lenni szokott mindkét rendszernek vannak előnyei és hátrányai egyaránt. A vásárlói mérlegből is nehéz lenne ítéletet mondani, hiszen nagyjából 50-50 százalékon áll a mérleg nyelve. A kínálatra egyik rendszer esetében sem lehet panasz, mert mind a LOOK kompatibilis, mind pedig a Shimano kompatibilis pedálokból bőséges a paletta. 

 

 

 

Shimano PD RS 5500 pedálShimano PD-RS500 Országúti Pedál

Könnyű be- és kicsatolás. Kisebb rugóerő a kezdők számára: könnyebb ki- és becsatolás. A belépést megkönnyítő szélesebb kialakítás. A legmagasabb kategórás rendszerektől örökölt jellemzők. Extra széles platform gondoskodik a pedálozási teljesítmény hatékony átviteléről. Tartós rozsdamentes acél pedáltestborítás a kihajlás és a kopás csökkentése érdekében. Súlya: 320 g. Ára: 26 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Comp Road pedálBontrager Road Comp Országúti Pedál

LOOK KEO kompatibilis, egy oldalon használható, állítható kioldási erősség, masszív chrommoly tengellyel, szigetelt csapágyakkal, három csavaros stoplival együtt szállítjuk. Súlya: 285 g. Ára: 29 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB Rebel pedálBBB Rebel Országúti Pedál

Szálerősített pedáltest. Széles, rozsdamentes acél érintkezési felület. CrMo tengely. Dupla zárt csapágyazás. Golyós csapágy és Du csapágy. Állítható kioldó nyomaték. 7° lengő stopli a csomagban. Súlya: 255 g. Ára: 38 690.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Shimano R550 pedálShimano PD-R550 Országúti Pedál

A belépést megkönnyítő szélesebb bemenet. Kompozit test. Extraszéles dokkolófelület a maximális erőátvitel érdekében. Tartós, rozsdamentes acél pedálborítás a rugalmasság és a kopás csökkentése érdekében. Egymástól távolabb elhelyezett csapágyak: jobb terheléselosztás. A SHIMANO formatervezés hagyománya, minőség és teljesítmény. Súlya: 310 g/pár. Ára: 39 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Országúti pedál bontragerBontrager Elite Road Pedál

LOOK KEO kompatibilis, egy oldalon használható, állítható kioldási erősség, masszív chrommoly tengellyel, szigetelt csapágyakkal, három csavaros stoplival együtt szállítjuk, könnyű és ellenálló kompozit pedál testtel, Súlya: 250 gramm. Ára: 39 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Shimano 105 pedálShimano 105 (PD-R7000) Országúti Pedál

Sokoldalú és könnyű SPD-SL pedálozási teljesítmény a komoly kerékpárosok számára. Könnyű karbon kompozit test. Az extra széles platform jobb erőátvitelt biztosít. Tartós, rozsdamentes acél pedáltest borítás a rugalmasság és a pedálkopás csökkentése érdekében.  Az egymástól távolabb elhelyezett csapágyak merevséget és egyenletes terheléseloszlást eredményeznek. Külön állítható belépési és kioldási rugóellenállás. Megbízható SHIMANO formatervezés, minőség és teljesítmény. Súly: 265 g. Ára: 58 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Shimano Ultegra R8000 pedálShimano Ultegra (PD-R8000-E1) Országúti Pedál

Könnyű karbonkompozit test. Az extraszéles platform jobb erőátvitelt biztosít. Tartós, rozsdamentes acél pedáltestborítás a kihajlás és a kopás csökkentése érdekében. Egymástól távolabb elhelyezett csapágyak: jobb terheléseloszlás. Külön állítható belépési és kioldási rugóellenállás. SM-SH11 Stoplival. 4 mm-rel hosszabb tengelyes változat szélesebb pedálpozícióhoz. Ára: 63 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Shimano Dura Ace pedálShimano Dura-Ace (PD-R9100) Országúti Pedál

Az eddigi legkönnyebb, leghatékonyabb Dura-Ace pedál. Tömeg és merevség optimalizált egyensúlya. Fröccsöntéssel préselt karbonkompozit pedáltest. Extraszéles platform a stabilitás és az erőátvitel érdekében. A jobb nyomáseloszlás érdekében nagyobb felülettel rendelkezik. Szabja személyre a belépési és kioldási rugóellenállást. 4 mm-rel hosszabb tengelyes típus is kapható. Ára: 89 990.-Ft.

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak