Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Trekking Sisak

Sisak city

Sisak Trekking/City

A városi közlekedéshez, ingázáshoz igazított kerékpár sisakok kínálata évről-évre nagyobb. A városok közlekedésének átalakulása az infrastruktúra fejlesztése és az elektromos rásegítésű kerékpárok erőteljes jelenléte megkövetelte a sisak gyártóktól az ehhez való alkalmazkodást, így a legújabb generációs fejvédők már minden igényt kielégítő szellőzéssel és védelemmel rendelkeznek. A fejformához szépen idomulnak és az állíthatóságuk is tág határok között lehetséges. A márkák tekintetében valamennyi gyártó fej-fej mellett áll, legyen szó a német ABUS, vagy az amerikai BONTRAGER sisakjairól.

 

 

KLS Town Cap sisak

KLS Town Cap

A Kelly's városi és trekking kerékpárokhoz akánlott sisakja In-mold technológiával. A fejvédőn 10 szellőzőnyílás biztosítja a fej tökéletes szellőzését és az optimális légáramlást. Antibakteriális bélés és szövet sild, a kényelmes viseletért. Állító rendszerébe beépített biztonsági világítással. Szín: Matt Fekete, Matt Fehér, Neon Lime, Rubint Piros, Sötétkék. Méret: S/M (54-57cm), M/L (57-61cm). Ára: 17 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Abus Hyban Sisak

Abus Hyban

ABS kemény héjú technológia. Zoom-Lite rendszerű, finombeállító rendszer, beállító gombbal. Félkör alakú, strapabíró és könnyen alakítható műanyag méretállító az ideális stabilitás és illeszkedés érdekében. Optimális légáramoltatás a 13 első és 5 hátsó szellőzőnyílásnak köszönhetően. Kivehető és mosható betétek a még nagyobb kényelemért. Puha tapintású pántok, egyszerű csúsztatható állítási lehetőséggel. Levehető napellenző. Méretek: M (52-58 cm), L (56-61 cm). Ára: 22 700.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB Metro sisak

BBB Metro

A városi kerékpározás megköveteli a fokozott biztonságot, de természetesen mindezt stílusosan. In-mold héj konstrukció. 10 szellőzőnyílás. Hátsó szellőzőnyílás az optimális légáramlásért. Állítható pántok a tökéletes és kényelmes illeszkedésért. Könnyen használható TwistClose beállító rendszer, egy kézzel is könnyen beállítható. Mosható, antibakteriális betétek. Méretek: M (55-58 cm) és L (56-61 cm). Szín: Matt Sötétkék, Matt Sötétszürke és Matt Fehér. Ára: 24 485.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Casco Roadster tc

CASCO ROADSTER-TC

Modern formavilágának és kivételesen jó illeszkedésének köszönhetően ez a sisak ideális azon kerékpárosok számára akik a mindennapi, városi közlekedéshez keresnek egy kényelmes és modern fejvédőt. Három méretben elérhető, S:53-57cm, M:56-59cm, L:59-63cm. Ára: 24 500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Central Plus

RUDY PROJECT CENTRAL PLUS

Kifejezetten városi kerékpározáshoz tervezett sisak. A zártabb, a normál sisakoknál nagyobb tarkóvédelemmel rendelkező sisak megfelelő biztonságot és szellőzést nyújt minden városban ingázó kerékpárosnak. Zártsága extra védelmet nyújt a betondzsungelben, ám ennek ellenére, a szellőzőnyílásainak és a belső héjszerkezeti kialakításának köszönhetően jól szellőzik. Opcionálisan elérhető hozzá a mágnesesen rögzülő, felhajtható előtétlencse is Szín: Fekete, vagy Fehér. Méret: M 55-58cm, L 59-61cm. Ára: 24 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Bontrager Charge Wavecell

Bontrager Charge WaveCel

Bontrager Charge Bontrager Charge Bontrager Charge bontrager charge

Elsődlegesen az E-trekking kerékpárokhoz fejlesztett sisak nagyszerű illeszkedéssel és a legfejlettebb Wavecel technologiával, mely a legnagyobb ütéseket is tökéletesen elnyeli, megóvva ezzel használóját a fejsérülésektől. Méret: S (51-57cm), M (54-60cm), L (58-63cm). Súly: 393-498g. Szín: Matt Fekete, Matt Fehér, Matt Hajó Kék, Matt Radioaktív Sárga. Ára: 53 000.-Ft. 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak