Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Városi Sisak

Sisak city

Sisak Trekking/City

A városi közlekedéshez, ingázáshoz igazított kerékpár sisakok kínálata évről-évre nagyobb. A városok közlekedésének átalakulása az infrastruktúra fejlesztése és az elektromos rásegítésű kerékpárok erőteljes jelenléte megkövetelte a sisak gyártóktól az ehhez való alkalmazkodást, így a legújabb generációs fejvédők már minden igényt kielégítő szellőzéssel és védelemmel rendelkeznek. A fejformához szépen idomulnak és az állíthatóságuk is tág határok között lehetséges. A márkák tekintetében valamennyi gyártó fej-fej mellett áll, legyen szó a német ABUS, vagy az amerikai BONTRAGER sisakjairól.

 

 

KLS Town Cap sisak

KLS Town Cap

A Kelly's városi és trekking kerékpárokhoz akánlott sisakja In-mold technológiával. A fejvédőn 10 szellőzőnyílás biztosítja a fej tökéletes szellőzését és az optimális légáramlást. Antibakteriális bélés és szövet sild, a kényelmes viseletért. Állító rendszerébe beépített biztonsági világítással. Szín: Matt Fekete, Matt Fehér, Neon Lime, Rubint Piros, Sötétkék. Méret: S/M (54-57cm), M/L (57-61cm). Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Abus Hyban Sisak

Abus Hyban 2.0

ABS kemény héjú technológia. Zoom-Lite rendszerű, finombeállító rendszer, beállító gombbal. Félkör alakú, strapabíró és könnyen alakítható műanyag méretállító az ideális stabilitás és illeszkedés érdekében. Optimális légáramoltatás a 13 első és 5 hátsó szellőzőnyílásnak köszönhetően. Kivehető és mosható betétek a még nagyobb kényelemért. Puha tapintású pántok, egyszerű csúsztatható állítási lehetőséggel. Levehető napellenző. Méretek: M (52-58 cm), L (56-61 cm). Ára: 31 950.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Casco Roadster tc

CASCO ROADSTER-TC

Modern formavilágának és kivételesen jó illeszkedésének köszönhetően ez a sisak ideális azon kerékpárosok számára akik a mindennapi, városi közlekedéshez keresnek egy kényelmes és modern fejvédőt. Már csak fekete színben M(53-57cm)-es méretnben.  Ára: 24 500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Central Plus

RUDY PROJECT CENTRAL PLUS

Kifejezetten városi kerékpározáshoz tervezett sisak. A zártabb, a normál sisakoknál nagyobb tarkóvédelemmel rendelkező sisak megfelelő biztonságot és szellőzést nyújt minden városban ingázó kerékpárosnak. Zártsága extra védelmet nyújt a betondzsungelben, ám ennek ellenére, a szellőzőnyílásainak és a belső héjszerkezeti kialakításának köszönhetően jól szellőzik. Opcionálisan elérhető hozzá a mágnesesen rögzülő, felhajtható előtétlencse is Szín: Fekete, vagy Fehér. Méret: M 55-58cm, L 59-61cm. Ára: 33 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Volantis sisak

Rudy Project Volantis

Rudy Project sisak Rudy Project volante sisak Rudy Project Volantis sisak

Aerodinamikai teljesítmény, funkcionalitás és komfort - a VOLANTIS sisakunk ideális választás mind a triatlonosok, mind a városi kerékpárosok számára. Kialakításánál nem csak a minimális légellenállás elérése volt a cél, de a komfort maximális megtartása is. A sisak kombinálható a mágneses, felhajtható előtét lencsénkkel is, a nagyobb teljesítmény érdekében. Méret: S-M (54-58cm), L (59-61cm). Szín: Fekete/piros, Matt Fekete, Fehér, Neon Sárga. Ára: 49 900.-Ft. 

 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak