Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Szerszámok

Kerékpár szerszámok

 

Kerékpár Szerszámok Általános Felhasználásra

A hosszabb biciklizések alkalmával nem árt néhány a kerékpár javításához szükséges alapszerszámot magunkkal vinni, hogy egy váratlan hibát elhárítva tovább élvezhessük a bringázás örömeit. Előfordulhat, hogy fellazul egy csavar, vagy kilyukad egy gumi. Ilyenkor jó, ha kéznél van egy multifunkciós szerszám, amelyen a legalapvetőbb méretű és kivitelű szerszámok egy csokorba gyűjtve találhatóak meg. A komolyabb típusok még láncbontóval is rendelkeznek, így egy esetleges láncszakadás megjavítása sem okozhat gondot. Azok számára, akik gyakran vágnak neki különböző hosszúságú kerékpártúrának, elengedhetetlen egy ilyen szerszám beszerzése, de gyakorlatilag minden bringás család készletében helye van egy ilyennek a pumpa mellett.

 

 

 

 

Gumileszedő szerszámBBB Gumileszedő Szerszám

Könnyű a gumileszedés az EasyLift segítségével Könnyen használható gumileszedő. Összepattintható rendszer a jobb hordozhatóságért. 3 darabos szett. Ára: 1290.-Ft.

 

 

 

 

 

 

KüllőkulcsBBB Küllőkulcs

BBB Cycling kerékpáros szerszám. Kompakt CrMo küllőkulcs. 3.2 mm/3.3mm/3.5mm/4.0mm. A kerék centírozásához szükséges szerszám. Ára: 2590.-Ft.

 

 

 

 

 

 

láncnyúlásmérőBBB Láncnyúlásmérő szerszám

Nincs már akadálya a lánc ellenőrzésnek Egyszerűen használható láncellenőrző szerszám. Integrált lánc kampó tartja a láncot a szerelés során. A szelep szerszám és 5/6/8 mm-es csavarkulcs egyedülálló multiszerszámmá teszi ezt a kis eszközt. Ára: 2590.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager marokszerszámBontrager Multi Tool Marokszerszám Gen 2

Csúcsminőségű szerszám időálló alumínium foglalatban 10 különböző funkcióval. 2, 2,5, 3, 4, 5, 6 és 8 imbusz, csillag és normál csavarhúzó, és T25. Ára: 4900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kerékpár szerszámP2R Manit 11 Marokszerszám

11 funkciós, kiváló minőségű króm-vanádium acélból (Cr-V) készült multifunkciós marokszerszám. Ergonomikus alakú, könnyű oldalfalak a jobb és biztonságosabb fogásért. JELLEMZŐK: Hatlapfejű foglalat 2 / 2,5 / 3/4/5/6/8 mm. PH2 Phillips csavarhúzó (Philips). Lapos csavarhúzó 5.  Csavarhúzó T25 tárcsaféktárcsákhoz (Torx).  7-11 sebességes láncszegecs. Méretek: 72 x 40 x 24 mm. Súly: 176 g. Ára: 5990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Láncbontó szerszámBBB Nautilus II Láncbontó Szerszám

Könnyen használható, minőségi láncbontó szerszám. A lánc méretéhez állítható. Kraton markolattal a stabil és kényelmes fogásért. Integrált lánc kampó tartja a láncot a szerelés során. Kompatibilis 7-12 sebeséges láncokkal. Ára: 8250.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB multiszerszám maxifold 13BBB Maxifold 13 Marokszerszám

Maximális funkcionalitás egy kis csomagban Csúcsminőségű szerszám időálló alumínium foglalatban 13 különböző funkcióval. Gumileszedővel és küllőkulccsal. Minden kerékpárosnak szüksége lesz egyszer erre az extra társra. Erre, ami minden hátsó zsebben vagy nyeregtáskában elfér és igazi multi szerszám. A MaxiFold sorozatunk szerszámai ilyen társak, kis fekete multi funkciós csodák tartós alumínium tokban. Szóval, csak karnyújtásnyi távolságban leszel az összes szükséges funkciótól. Ára: 8620.-Ft.

 

 

 

 

 

 

marokszerszám kerékpárhozP2R Manit 16 Marokszerszám

Kiváló minőségű króm-vanádium acélból (Cr-V) készült 16 funkciós multiszerszám. Ergonomikus formájú, minimalista oldalfalak P2R lézer logóval a még jobb és biztonságosabb fogásért és a problémamentes cipelésért táskában, mezben, hátizsákban. JELLEMZŐK: Hatlapfejű foglalat 2 / 2,5 / 3/4/5/6/8 mm. PH2 Phillips csavarhúzó (Philips). Lapos csavarhúzó 5. Csavarhúzó T25 tárcsaféktárcsákhoz (Torx). 7-11 sebességes láncszegecs. Középpontosító kulcs 13 (3,23) / 14 (3,32) / 15 (3,47) / 16 (3,96) / MAVIC. Sörnyitó. Méretek: 70 x 42 x 10 mm. Ára: 8990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Trek NyomatékkulcsTREK TORQUE WRENCH NYOMATÉKKULCS M4-ES

6,8Nm-es nyomatékkulcs 4-es imbusz fejjel. Az imbusz fejet nem lehet cserélni. Ára: 9290.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager marokszerszám BitsBontrager BITS Multi Tool Marokszerszám

Kompakt és könnyen tárolható A BITS integrált multifunkciós szerszám egy kompakt multifunkciós szerszám, amelyet úgy terveztek, hogy tisztán, a kompatibilis Trek országúti kerékpár vázakba integráltan tárolható legyen. A kicsi, de intelligens kialakítás 2-8 mm-es imbusz szerszámokat tartalmaz, valamint egy T25-ös Torx és egy laposfejű csavarhúzót. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a szerszámot éppolyan könnyű használni, mint hordozni. CNC megmunkált kulcsok a könnyű tartósság érdekében. 2, 2,5, 3, 4, 5, 6 és 8 mm-es hatlapos, valamint T25-ös és laposfejű csavarhúzóval együtt. A vékony profilnak köszönhetően bármilyen útra könnyen bepakolható. Ultrakönnyű alumíniumötvözetből készült kialakítás.A szerszám összecsukott állapotban 62 mm x 21 mm x 11 mm-es méretekkel rendelkezik. Ára: 9990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB MarokszerszámBBB Maxifold 18 Marokszerszám

Maximális funkcionalitás egy kis csomagban Csúcsminőségű szerszám időálló alumínium foglalatban 18 különböző funkcióval Gumileszedővel és küllőkulccsal. Minden kerékpárosnak szüksége lesz egyszer erre az extra társra. Erre, ami minden hátsó zsebben vagy nyeregtáskában elfér és igazi multi szerszám. A MaxiFold sorozatunk szerszámai ilyen társak, kis fekete multi funkciós csodák tartós alumínium tokban. Szóval, csak karnyújtásnyi távolságban leszel az összes szükséges funkciótól. Ára: 10 150.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Multi Tool szerszámBONTRAGER BITS MULTI TOOL MTB SZERSZÁM

Az első villa nyakának belsejébe lehet rögzíteni ezt a szerszám készletet. 158 gr. tömegű. 2, 2.5, 3, 4, 5, 6 és 8-as imbusz fejekkel T25 és sima csavarhúzó fejjel. A menet nélküli MTB villákhoz használható, amelyek nem karbonból készültek. Nem használható olyan villáknál, amelyek nyakának belső formája ovális, mint pl. a Fox 38-as. Ára: 28 900.-Ft.

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak