Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Táska csomagtartóra, kormányra

kerékpárra rögzíthető táskák ma már nagyon sokfélék, így a szokásaink jellegéhez leginkább passzolót könnyedén kiválaszthatja az ember. Legyen szó napi munkába járásról, vagy rendszeres bevásárló körútról, amelyet kerékpárral teszünk meg, mindenhez van megfelelő kivitelű táska. Ezek közül is sok már alkalmas akár egy egynapos túrázáshoz szükséges holmi elrejtésére is. A megfelelő méret mellett a vízállóság kérdése a legfontosabb, mert nincs annál rosszabb, mint amikor egy hirtelen zuhéban nemcsak mi, hanem a csomagunk is teljesen szétázik.

Női kerékpár táskák, kosarak

Női táskák és kosarak kínálata a képre kattintva érhető el! 

 

 

 

 

 

Kerékpár táska kormányraBasil Sport Design Kormánytáska

Basil kormánytáska "Sport Design Handlebar Bag", kormánytáska, BaseEasy és KF kompatibilis felfogatás (a felfogatás nem tartozék, annak ára 3800-7000.-Ft. kiviteltől függően), vízlepergető, vízálló átlátszó telefon vagy térképtartó, 7l. Ára: 24 200.-Ft.

 

 

 

 

 

KormánytáskaBasil Miles Kormánytáska

Basil kormánytáska "Miles Handlebar Bag", kormánytáska, BaseEasy és KF kompatibilis felfogatás (a felfogatás nem tartozék, annak ára: 5500.-Ft.), vízálló, fényvisszaverő, 6l, fekete lime. Ára: 26 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil kormánytáska kerékpárraBasil Navigator Storm Kormánytáska

Basil Navigator Storm kormánytáska BaseEasy és KF kompatibilis felfogatás (a felfogatás nem tartozék, ára: 7000.-Ft.), Anyagát tekintve vízálló. Vállpánt alaptartozék. A külső részen fényvisszaverő betétek vannak. Térfogat:10l. Szín: Fekete. Ára: 26 690.-Ft.

 

 

 

 

 

KLS Space 12 csomagtartó táskaKLS Space 12 Eco Csomagtartó táska

Hátsó csomagtartóra tépőzáras rögzítéssel nagyon egyszerűen feltehető kompakt táska, tartós és vízálló 600D poliészterből. A táska egy fő részből és két oldalsó zsebből áll, a gyors hozzáférés érdekében. 12 liter űrtartalmú és eltávolítható vállpánttal rendelkezik. Méret: 30x18x23cm. Ára: 11 090.-Ft. 

 

 

 

 

 

Csomagtartó táska kerékpárKLS Space City Eco Csomagtartó Táska

Hátsó kerékpáros táska 600D poliészter/Nylon 210D anyagokból készült Két oldalsó zseb Belső hálós zseb Állítható belső rekeszek 3M fényvisszaverő szegély Hátsó lámpa felfogatási lehetőség. Tépőzáras rögzítés. Hordozópánttal Űrtartalom 10 l. Méret: 31cm x 16cm x 20cm. Ára: 16 490.-Ft. 

 

 

 

 

 

KLS space 10 csomagtartó táskaKLS Space 10 Csomagtartó Táska

A KLS SPACE 10 hátsó csomagtartóra szerelhető táska vízálló Tarpaulin anyagból készült. A táskának egy fő része és két oldalsó zsebe van a gyors hozzáférés érdekében. A hatpontos tépőzáras rögzítési rendszer lehetővé teszi a gyors rögzítést a legtöbb típusú hátsó csomagtartóhoz. A SPACE 10 táska űrtartalma 10 liter és a táska része egy lecsatolható vállpánt. Űrtartalom: 10l. Méretek: 35x18x22 cm. Ára: 17 290.-Ft. 

 

 

 

 

 

Shopper táska biciklireBONTRAGER TOWN SHOPPER CSOMAGTARTÓ TÁSKA

Vízhatlan anyagból készült egyoldalas csomagtartóra akasztható kerékpáros táska. Vállpánttal, fényvisszaverővel. A pakolást könnyítő megoldásokkal. Ára. 19 990.-Ft.

 

 

 

 

 

KLS Space 10 tásak lightKLS Space 10 Lightning

A KLS SPACE 10 hátsó csomagtartóra rögzíthető táska vízálló Tarpaulin anyagból készült. A táska hátsó része fényfonalakból készült, amelyeket USB tölthető akkumulátor táplál, amely akár 4 órát is kibír. A táskának egy fő része és két oldalsó zsebe van a gyors hozzáférhetőség érdekében. A hatpontos tépőzáras rögzítés lehetővé teszi a gyors rögzítést a legtöbb típusú hátsó csomagtartóhoz. A KLS SPACE 10 táska űrtartalma 10 liter és a táska része egy lecsatolható vállpánt. Űrtartalom: 10l. Méretei: 35x18x16 cm. Ára: 26 390.-Ft.

 

 

 

 

 

Bővíthető csomagtartó táskaP2R Stowman EXP CSomagtartó Táska

Bővíthető csomagtartó táska kerékpárra. 23+10 L össztérfogatú, mely vállpánt segítségével könnyedén vihető. JELLEMZŐK: 600D poliészter ripstopból készül
A táska alsó része (fő rekesz és oldalsó rekesz) TPU anyagból, a kerékpár kerekek fröccsenő vízének kitett alkatrészek nagyobb ellenállása érdekében. A fő rész + oldalsó rekeszek alaptérfogata kb. 23 L. A fő táska védő esővédője (fényvisszaverő részletekkel) tökéletesen véd a fröccsenő víz ellen. A 34 x 30 x 5,5 cm méretű oldalsó rekeszek cipzárjainak kinyitásával további 10 literes térfogat bővíthető. Súly: 680 g. Ára: 25 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil csomagtartó táskaBasil Navigator Storm L Csomagtartó Táska

Az egyoldalas táskák a csomagtartó egyik oldalára akaszthatók a HookOn rendszerrel. Ezeket a táskákat javasoljuk munkába járáshoz és rövidebb, jellemzően egy napos túrákhoz. Könnyen levehető és a praktikus füllel kézben is kényelmesen vihető. Teljesen vízálló anyag és varrások, amely megfelel az IPX3 szabványnak. A fényvisszaverők jobb láthatóságot biztosítanak rossz látási viszonyok mellett. A vállpántnak köszönhetően kerékpár nélkül is kényelmesen hordható Műszaki információ Rögzítés: HookOn, a kampó gyors fel- és levételt tesz lehetővé. A kampó cserélhető szűkebbre is, ha a csomagtartó pálcája keskenyebb. Térfogat: 25-31l. Ára: 28 950.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager táska nyeregcsőre MIKBONTRAGER MIK COMMUTER BOOT CSOMAGTARTÓ TÁSKA

Speciális csomagtartó táska, melynek különlegesen kialakított felfogatása lehetővé teszi a MIK szabványos csomagtartókhoz egy gombnyomással történő csatlakoztatását, megkönnyítve ezzel a le és felszerelést. Ennek és a  mellékelt vállpántnak köszönhetően egy rendkívül sokoldalúan használható táskát kapunk, melynek térfogata 7 liter. A belső tere több részre van osztva, így elkülöníthetőek a benne tárolt holmik. A külső részén több zseb is található, anyaga vízálló. Ára: 34 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Csomagtartó táska Bontrager MIKBontrager MIK Utility Trunk Csomagtartó Táska

Speciális csomagtartó táska, melynek különlegesen kialakított felfogatása lehetővé teszi a MIK szabványos csomagtartókhoz egy gombnyomással történő csatlakoztatását, megkönnyítve ezzel a le és felszerelést. Ennek és a  mellékelt vállpántnak köszönhetően egy rendkívül sokoldalúan használható táskát kapunk, melynek térfogata 19 liter. A belső tere több részre van osztva, így elkülöníthetőek a benne tárolt holmik. A külső részén több zseb is található, anyaga vízálló. Ára: 39 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 
 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak