Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Nyereg és váztáskák, telefontartók

 

Telefontartók kerékpárra

Kerékpárra szerelhető telefontartók, táskák

A kerékpározás során mindig gondot okoz legszükségesebb tárgyaink (telefon, kulcsok, pénztárca stb.), magunkkal vitele, hiszen a kényelmes bringás ruházat nem tud mindent elnyelni. Erre a problémára jelentenek megoldást a kis nyereg, vagy váztáskák. A telefon nélkül létezni nem képesek számára pedig vagy ezeknek a kombinációja (telefon részére kialakított tokkal ellátott váztáska), vagy pedig a speciális kormányra szerelhető telefontartók jelentenek megoldást. Az is igaz, hogy az utóbbi időben egyre többen váltják ki a kerékpáros computert az okos készülék használatával, hiszen egy megfelelő applikáció letöltésével minden fontosabb adat nyomon követhető a bringázásunkról, ehhez pedig elengethetetlen kellék egy stabil, jól rögzíthető tok, mint pl. a BBB típusfüggő tokjainak egyike.

 

 

Váztáska telefontartóvalKLS Brick

A felső vázcsőre rögzíthető táska, tetején telefontartóval. Az erős és vízálló anyagból, ragasztott varratokkal készült. Az érintőképernyő használható a táskába helyezett készülék esetében is. Méret: 19x9x7cm. Ára: 5490.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpár váztáska telefontartóvalKLS Celly Eco

A váz homlokcső felőli részéhez rögzíthető táska, melynek felső része telefonok tárolására lett kialakítva 5,5 hüvelykes kijelző méretig. Az átlátszó fólia mögött kiválóan látható a készülék kijelzője, sőt az érintést is gond nélkül érzékeli. Két méretben kapható. Anyaga vízálló. Méret: 17x8x8cm. Ára: 11 990.-Ft. 

 

 

 

 

 

KLS telefontartós táskaKLS Alpha

Felső vázcsőre rögzíthető táska, két oldalzsebbel és belső kis rekesszel. Átlátszó felső rész az okostelefonok számára, 5,5 hüvelykes kijelző méretig. 3M fényvisszaverő szegély. Tépőzáras rögzítés Űrtartalom 0,9 l. Méret: 14,5x13x11cm. Ára: 10 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Sks telefontartóSKS traveller Smart

Sportos, csinos és praktikus! A Traveller táska vízlepergető anyagból készült. A dizájn és a funkció találkozása. Ezeket a táskákat kifejezetten a trekking és city kerékpárokhoz tervezték. Bőséges helyet biztosít a kulcsok, pénz és a személyes tárgyak számára. Fényvisszaverővel ellátott részei, mint az SKS logó, hozzájárulnak a biztonsághoz. Laminált, ergonómikus easy-zip-pel ellátott cipzárral és narancs színű béléssel rendelkezik, hogy megkönnyítse a keresést. Méret: 200 x 100 x 110 mm. Maximális telefonméret 155 x 80 x 15 mm. Ára: 10 490.-Ft.

 

 

 

 

 

Okostelefon tartó kerékpárraBBB Kerékpáros Okostelefon Tartók

Mi is észrevettük a kerékpáros app-ek számának gyors növekedését (néhányan közülünk is folyamatosan online vannak és közben bringázni is nagyon szeretnek), így külön örömöt jelentenek a BBB Patron telefontartói, iPhone4, 5 és 6-os modellekhez, valamint a népszerű Samsung Galaxy S' modellekhez, hogy a telefonunkat biztonságban tudhassuk, ugyanakkor használni is tudjuk kerékpározás közben is.Bónuszként itt egy ingyenesen letölthető alkalmazás a BikeboardÁra típustól függően: 14 500 - 16 900.-Ft.

 

 

 

 

 

váztáska kerékpárraKerékpár Váztáska háromszög 

Tépőzáros rögzítéssel kapcsolható a kerékpár vázához, melynek köszönhetően sok apróságot tudunk magunkkal vinni az utunkra. Több gyártótól tartunk készleten 3-4 színebn is elérhető. Részlegesen vízálló. Befoglaló méretei: 25x24x4.5cm. Ára: 5890.-Ft.

 

 

 

 

 

Nyeregtáska kerékpárraBontrager Comp Nyeregtáska

Öt különböző méretben (25,50,75,95,120) elérhető nyereg alá tépőzárral rögzíthető kerékpáros táska. Anyaga vízlepergető hatású. Belsejében külön rekesz van kialakítva az apróságoknak (pénz, kulcs stb.). Szerszám nélkül gyorsan le és feltehető, így a bringát magára hagyva vihetjük magunkal. Ára mérettől függően: 4700 - 9700.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager elite nyeregtáskaBontrager Elite Nyeregtáska

Négy méretben elérhető nyeregtáska. A szilikonos pánt megakadályozza a nyeregcsövön való csúszkálást, így stabilabb rögzítést tesz lehetővé a tépőzárnál.. Anyagának köszönhetően teljesen vízálló, még a cipzárnál is. Belsejében külön rekesz van kialakítva az apróságoknak (pénz, kulcs stb.). Szerszám nélkül gyorsan le és feltehető, így a bringát magára hagyva vihetjük magunkal. Méret: S:14,5x7,5x7cm, M:16,5x8,5x8,5cm, L:18,5x9,5x8,5cm, XL:22,5x10,5x11cm. Ára mérettől függően: 5690.-/8290.-/8990.-/10 950.-Ft.

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak