Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Nyereg és váztáskák, telefontartók

 

Telefontartók kerékpárra

 

 

 

Váztáska telefontartóvalKLS Brick

A felső vázcsőre rögzíthető táska, tetején telefontartóval. Az erős és vízálló anyagból, ragasztott varratokkal készült. Az érintőképernyő használható a táskába helyezett készülék esetében is. Méret: 19x9x7cm. Ára: 4490.-Ft.

 

 

 

 

 

KLS telefontartós táskaKLS Alpha

Felső vázcsőre rögzíthető táska, két oldalzsebbel és belső kis rekesszel. Átlátszó felső rész az okostelefonok számára, 5,5 hüvelykes kijelző méretig. 3M fényvisszaverő szegély. Tépőzáras rögzítés Űrtartalom 0,9 l. Méret: 14,5x13x11cm. Ára: 8390.-Ft.

 

 

 

 

 

telefontartós váztáskaKLS Celly

A váz homlokcső felőli részéhez rögzíthető táska, melynek felső része telefonok tárolására lett kialakítva 5,5 hüvelykes kijelző méretig. Az átlátszó fólia mögött kiválóan látható a készülék kijelzője, sőt az érintést is gond nélkül érzékeli. Két méretben kapható. Anyaga vízálló. Méret: 17x8x8cm. Ára: 8390.-Ft. 

 

 

 

 

 

Okostelefon tartó kerékpárraBBB Okostelefon Tartók

Mi is észrevettük a kerékpáros app-ek számának gyors növekedését (néhányan közülünk is folyamatosan online vannak és közben bringázni is nagyon szeretnek), így külön örömöt jelentenek a BBB Patron telefontartói, iPhone4, 5 és 6-os modellekhez, valamint a népszerű Samsung Galaxy S' modellekhez, hogy a telefonunkat biztonságban tudhassuk, ugyanakkor használni is tudjuk kerékpározás közben is.Bónuszként itt egy ingyenesen letölthető alkalmazás a BikeboardÁra típustól függően: 10 900 - 12 900.-Ft.

 

 

 

 

 

váztáska kerékpárraVáztáska háromszög 

Tépőzáros rögzítéssel kapcsolható a kerékpár vázához, melynek köszönhetően sok apróságot tudunk magunkkal vinni az utunkra. Több gyártótól tartunk készleten 3-4 színebn is elérhető. Részlegesen vízálló. Befoglaló méretei: 25x24x4.5cm. Ára: 4390.-Ft.

 

 

 

 

 

Nyeregtáska kerékpárraBontrager Comp

Öt különböző méretben (25,50,75,95,120) elérhető nyereg alá tépőzárral rögzíthető kerékpáros táska. Anyaga vízlepergető hatású. Belsejében külön rekesz van kialakítva az apróságoknak (pénz, kulcs stb.). Szerszám nélkül gyorsan le és feltehető, így a bringát magára hagyva vihetjük magunkal. Ára mérettől függően: 4700 - 9700.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager elite nyeregtáskaBontrager Elite

Négy méretben elérhető nyeregtáska. A szilikonos pánt megakadályozza a nyeregcsövön való csúszkálást, így stabilabb rögzítést tesz lehetővé a tépőzárnál.. Anyagának köszönhetően teljesen vízálló, még a cipzárnál is. Belsejében külön rekesz van kialakítva az apróságoknak (pénz, kulcs stb.). Szerszám nélkül gyorsan le és feltehető, így a bringát magára hagyva vihetjük magunkal. Méret: S:14,5x7,5x7cm, M:16,5x8,5x8,5cm, L:18,5x9,5x8,5cm, XL:22,5x10,5x11cm. Ára mérettől függően: 6990 - 9900.-Ft.

 

 

 

Instagram

Közösségi oldalak