Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Nyeregtáska, Váztáska

 

nyeregtáska, váztáska

Kerékpáros nyeregtáska, váztáska

A kerékpározás során mindig gondot okoz legszükségesebb tárgyaink (telefon, kulcsok, pénztárca stb.), magunkkal vitele, hiszen a kényelmes bringás ruházat nem tud mindent elnyelni. Erre a problémára jelentenek megoldást a kis nyereg, vagy váztáskák. A telefon nélkül létezni nem képesek számára pedig vagy ezeknek a kombinációja (telefon részére kialakított tokkal ellátott váztáska), vagy pedig a speciális kormányra szerelhető telefontartók jelentenek megoldást. Az is igaz, hogy az utóbbi időben egyre többen váltják ki a kerékpáros computert az okos készülék használatával, hiszen egy megfelelő applikáció letöltésével minden fontosabb adat nyomon követhető a bringázásunkról, ehhez pedig elengethetetlen kellék egy stabil, jól rögzíthető tok, mint pl. a BBB típusfüggő tokjainak egyike.

 

 

 

 

P2R NyeregtáskaP2R Bender Nyeregtáska

600D poliészter ripstop anyagból készült nyeregtáska. Belső hálózseb szerszámokhoz, kulcsokhoz vagy pénzhez. Heveder a biztonsági világításhoz. Megerősített kerülete a táska állandó alakjának, még üres tartalommal is, bőr anyagból készül, amely jobban ellenáll a nedvességnek és a szennyeződésnek. A "TOOLFREE" rögzítés tépőzárral funkcionális és gyors megoldás minden üléshez. Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóság és biztonság érdekében. Bevont esővédő a táska nedvességtől és szennyeződéstől való jobb védelme érdekében. Két méretben:S:13x6x6cm, vagy M: 16x7x6cm. Ára S: 5300.-Ft. M: 5900.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Nyeregtáska kerékpárraBONTRAGER COMP NYEREGTÁSKA

Kompakt méretű nyereg alá tépőzárral rögzíthető kerékpáros táska. Anyaga vízlepergető hatású. Belsejében külön rekesz van kialakítva az apróságoknak (pénz, kulcs stb.). Szerszám nélkül gyorsan le és feltehető, így a bringát magára hagyva vihetjük magunkal. Ára mérettől függően: 5590.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager elite nyeregtáskaBONTRAGER ELITE NYEREGTÁSKA

Négy méretben elérhető nyeregtáska. A szilikonos pánt megakadályozza a nyeregcsövön való csúszkálást, így stabilabb rögzítést tesz lehetővé a tépőzárnál.. Anyagának köszönhetően teljesen vízálló, még a cipzárnál is. Belsejében külön rekesz van kialakítva az apróságoknak (pénz, kulcs stb.). Szerszám nélkül gyorsan le és feltehető, így a bringát magára hagyva vihetjük magunkal. Méret: S:14,5x7,5x7cm, M:16,5x8,5x8,5cm, L:18,5x9,5x8,5cm, XL:22,5x10,5x11cm. Ára mérettől függően: Ára: S: 8790.-Ft. M: 9990.-Ft. L: 12 490.-Ft. XL: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpáros váztáskaP2R Trigo Váztáska

A táska mérete a legtöbb kerékpárkeretre optimalizált. 600D poliészter ripstop anyagból készült, amely modern megjelenést kölcsönöz a táskának. Külön belső rekesz a telefon, dokumentumok, kulcsok és egyéb apró tárgyak számára. A táska megerősítése további élekkel a táska színében segít fenntartani az állandó / stabil formát, még akkor is, ha a tartalma üres. Fényvisszaverő részletek a jobb láthatóság és biztonság érdekében. Méret: 23x12x5cm, vagy XL kivitelben 27x15x5cm. Ára: 4890.-Ft. XL: 5300.-Ft.

 

 

 

 

 

 

váztáska kerékpárraKLS KERÉKPÁR VÁZTÁSKA HÁROMSZÖG 

Tépőzáros rögzítéssel kapcsolható a kerékpár vázához, melynek köszönhetően sok apróságot tudunk magunkkal vinni az utunkra. Térfogat: 1,3l. Részlegesen vízálló. Szín: Fekete, Fekete/Kék, Fekete/Zöld. Befoglaló méretei: 25x24x4.5cm. Ára: 5690.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Váztáska bontrager adventureBontrager Adventure Váztáska

A Trek kifejezetten a Dual Sport és Gravel kerékpárok számára fejlesztette ezt a felső vázcső alá rögzíthető táskát. Anyaga teljes egészében ellenáll a csapadéknak. Mérete: 42x5x11cm. Ára: 39 990.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Váztáska telefontartóvalP2R Monner Telefontartós Váztáska

Minden típusú kerékpáron alkalmazható. A tok és az okostelefon alkatrészének mérete 16,76 cm-es kijelzőméretre van optimalizálva. 600D poliészter ripstop anyagból készült, amely modern megjelenést kölcsönöz a táskának. A fólia (amely lehetővé teszi az okostelefon vezérlését) a felső részén lévő TPU anyagból készült élhez csatlakozik a "WELDING" technológiával. 100% -ban vízálló. Háló rekesz szerszámokhoz, kulcsokhoz és egyéb apróságokhoz. TPR fejhallgató-adapter vagy töltő- / tápkábel a táska hátuljá. Táska méretei: 20x10,5x9cm (ferde alak).Térfogat: kb. 1,8 L. Ára: 7990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár váztáska telefontartóvalP2R Twinner Váztáska Telefontartóval

A P2R TWINNER minden típusú kerékpárra feltehető.  A tok és az okostelefon alkatrészének mérete 16,76 cm-es kijelzőméretre van optimalizálva. 600D poliészter ripstop anyagból készült, amely modern megjelenést kölcsönöz a táskának. A fólia lehetővé teszi az okostelefon problémamentes működését. Belső tér külön rekesszel szerszámok, kulcsok és egyéb apróságok számára. Mobiltelefon tok, tépőzárral csatlakoztatva az oldalsó táskákhoz (könnyen leválasztható), TPR adapter fejhallgatóhoz vagy töltő / tápkábel a hátulján. 2,5 l térfogat. A táska méretei: 19x13x5cm. Ára: 9500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

KLS telefontartós táskaKLS ALPHA Váztáska Felső Csőre

Felső vázcsőre rögzíthető táska, két oldalzsebbel és belső kis rekesszel. Átlátszó felső rész az okostelefonok számára, 5,5 hüvelykes kijelző méretig. 3M fényvisszaverő szegély. Tépőzáras rögzítés Űrtartalom 0,9 l. Méret: 14,5x13x11cm. Ára: 10 690.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Kerékpár váztáska telefontartóvalKLS CELLY ECO

A váz homlokcső felőli részéhez rögzíthető táska, melynek felső része telefonok tárolására lett kialakítva 5,5 hüvelykes kijelző méretig. Az átlátszó fólia mögött kiválóan látható a készülék kijelzője, sőt az érintést is gond nélkül érzékeli. Két méretben kapható. Anyaga vízálló. Méret: 17x8x8cm. Ára: 11 490.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Sks telefontartóSKS TRAVELLER SMART

Sportos, csinos és praktikus! A Traveller táska vízlepergető anyagból készült. A dizájn és a funkció találkozása. Ezeket a táskákat kifejezetten a trekking és city kerékpárokhoz tervezték. Bőséges helyet biztosít a kulcsok, pénz és a személyes tárgyak számára. Fényvisszaverővel ellátott részei, mint az SKS logó, hozzájárulnak a biztonsághoz. Laminált, ergonómikus easy-zip-pel ellátott cipzárral és narancs színű béléssel rendelkezik, hogy megkönnyítse a keresést. Méret: 200 x 100 x 110 mm. Maximális telefonméret 155 x 80 x 15 mm. Ára: 11 490.-Ft.

 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak