Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Trekking Kerékpár Tesztek

 

 

Winora Holiday N7 2020 Teszt

Winora hoiday N7 2020 teszt

Valahogy minden kedvezően alakult az elmúlt ősszel. Az időjárás nagyon kegyes volt, mit kegyes egyszerűen csodás időnek örülhettünk. A legújabb 2020-as modellek nagyon hamar megérkeztek a német Winorától az üzletünkbe ami ugye a költözésünknek hála, most már egy helyen van a Női részlegünkkel.

Egyszóval minden adott volt ahhoz, hogy a trekking kerékpárok kínálatában található és kedvelt agyváltóval szerelt Holiday N7 egy darabját befogjam egy kis városi ingázásra. A Winora trekking palettájáról már volt szerencsém korábban 1-1 típushoz, melyek közül a Jamaicával (mai nevén Domingo 42 HS) szerzett tapasztalataimat meg is osztottam itt. A kérdés amely leginkább foglalkoztatott és amire szerettem volna választ kapni az az volt, hogy egy 7 fokozatú agyváltós kerékpár kiválthat-e egy hagyományos 21, vagy több fokozatú váltóval szerelt biciklit. Nos a két hónap során megtett kilométerek sok mindenre rávilágítottak és még olyan dolgokra is magyarázatot kaptam amiről korábban azt sem sejtettem, hogy kérdés-e egyáltalán. Folytatásért kattins a képre!

 

 

 

 

 

 

 

Winora Jamaica Teszt

Winora Jamaica tesztSajnos hazánkban alig-alig ismert kerékpár márka a Winora, pedig nem kis múltú és méretű cégről van szó. A német vállalat 1914 óta gyárt kerékpárokat igen magas minőségi szinten, sőt korunk egyik legnagyobb "hülyesége" (ez a személyes véleményem) az elektromos rásegítésű, vagy más szóval pedelec kerékpárok terén egyenesen piacvezető szerepet tölt be a világban a hozzájuk tartozó Haibike márkával együtt. Folytatásért kattins a képre!

Instagram

Közösségi oldalak