Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Tesztek

 

Nem vagyok egy hivatásos tesztelő, de úgy gondoltam, ha már lehetőségem van kipróbálni az általam forgalmazott termékekeket akkor miért ne osszam meg itt a tapasztalataimat azokkal akiket érdekelnek az ilyesfajta irományok. Sose lehet tudni, még segíthet is egy-egy döntésben.

 

 

 

 

Trek X-Caliber 8 teszt2018.11.07. Trek X-Caliber 8

A 2018-as szezon egyik nagy újdonsága a 29-es mtb kerékpárok között a Trek kínálatában az X-Caliber család teljes megújítása jelentette, mely a korábbi generációnál lényegesen minőségibb, könnyebb és technikailag magasabb szinten álló vázat kapott. 

A hátunk mögött hagyott szezon bizonyítja, hogy szükség is volt a megújúlásra, amit a vásárlók elégedett tömege bizonyít a legjobban. Nem csoda, hogy kedvet kaptam a bringa vallatására, így tartós tesztre fogtam egy X-Caliber 8-as típust.

Hamarosan azt is megírom, hogy tetszik a járgány 2 hónapnyi együttélés után...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haibike HardNine 1.0 2018 teszt2018.09.26. Haibike HardNine 1.0

Elképzelhető, hogy egy kicsit megkésve érkezik ez a teszt - több okból is -, de bevallom nagyon kíváncsi voltam arra, hogy mit tud egy igazi belépőmodell a mai 29-es mtb kerékpárok világában, milyen érzés egy ilyen műszaki tartalmú bringát hajtani és hát ugye jobb későn, mint soha! 

Az egyik ok amiért későinek tartom ezt a bejegyzést, nyilván az időzítés, hiszen a kerékpározás szezonja sokak számára az idei évben a végéhez közeledik a másik ok, pedig az, hogy az általam kipróbált modell ebben a felszereltségben a 2019-es modellévben már nem lesz elérhető, ahogy arról már beszámoltunk ebben a blogbejegyzésünkben a többi várható újítással együtt.

Távolról sincs vége, olvass még!

 

 

 

 

 

 

 

 

Winora Jamaica teszt2018.07.28. Winora Jamaica

Sajnos hazánkban alig-alig ismert kerékpár márka a Winora, pedig nem kis múltú és méretű cégről van szó. A német vállalat 1914 óta gyárt kerékpárokat igen magas minőségi szinten, sőt korunk egyik legnagyobb "hülyesége" (ez a személyes véleményem) az elektromos rásegítésű, vagy más szóval pedelec kerékpárok terén egyenesen piacvezető szerepet tölt be a világban a hozzájuk tartozó Haibike márkával együtt.

Távolról sincs vége, olvass még!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trek Émonda teszt2018.07.10. Trek Émonda ALR 4

Lassan négy éve annak, hogy először nyergébe pattanhattam az akkor debütált Trek Émonda SL szériájának egyik darabjának, hogy Csehország hegyei között letesztelhessem az új jövevényt.

Jó pár óra mérnöki munkával tökéletesített ultrakönnyű karbonváz, full Ultegra szett, anatómiailag testreszabott nyereg, hogy csak a legfontosabbakat említsem. Aki ismer az tudja, hogy nem vagyok egy nagy Országúti bringás, valahogy a hegyekben való terepkerékpározás közelebb áll hozzám éppen ezért előítélet és nagy tapasztalat nélkül futottam neki anno a tesztelésnek.

Távolról sincs vége, olvass még!

 

 

 

 

 

 

 

 

Fitness kerékpár teszt

2018.06.08. Trek FX3 Disc.

Több szempontból is szerencsés helyzetben vagyok, egyrészről nagyon sok kerékpár tesztelésére nyílik lehetőségem az üzlet miatt, másrészről a városunknak köszönhetően a kerékpárúthálózat is folyamatosan bővűl, így már régen nem okozhat gondot egy kiadósabb kerékpározás megszervezése biztonságos útviszonyok mellett.

Ez utóbbi dolog vett rá arra is, hogy kampóra akasszam a kedvenc Trek mtb kerékpáromat és nekivágjak az aszfaltnak. Mivel nem akartam egyből a másik véglettel kezdeni, így az országúti kerékpárok helyett a szélesebb réteget megszólító és kényelmesebb fitness kerékpárok között válogattam.

Távolról sincs vége, olvass még!

 

 

 

 
 
 

Instagram

Közösségi oldalak