Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Trekking és City Kerékpár Pedál

 

Trekking pedálok

Trekking és City Felhasználásra Szánt Pedálok

Mivel a City kerékpárok ahogy a nevük is mutatja alapjában véve városi közlekedésre szánt biciklik, így a pedálok amiket a gyártók hozzájuk terveznek elsődlegesen a csúszásmentességet a kényelmes használatot helyezik előtérbe. A Trekking kerékpárok használói már inkább szeretnek hosszú túrákat beiktatni a programjaik közé és közülük sokán már speciális kerékpáros cipőt is szeretnének használni, ámde néhanap fontos számukra, hogy utcai cipővel is biztonságosan tudjanak tekerni. Számukra készülnek a kétoldalas, kombinált pedálok, melynek egyik oldala SPD kompatibilis, így kerékpáros cipővel használható, másik oldala viszont hagyományos utcai cipővel.

 

 

 

 

Trekking kerékpár pedálTrekking/City Műanyag pedál

Strapabíró és könnyű egy darabból álló műanyag pedáltest. Gumis csúszásgátló felület. Boron (bór) tengely. Golyós csapágy. Dupla fényvisszaverő csíkok az extra láthatóságért. Ára: 1800.-Ft.

 

 

 

 

 

Alumínium Trekking pedálTrekking/City pedál alu

Strapabíró és könnyű vázú alumínium pedáltest. Gumis csúszásgátló felület. CrMo tengely. Golyós csapágy és Du csapágy. Dupla fényvisszaverő csíkok az extra láthatóságért. Ára: 3990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Trekking pedál bbbBBB EasyBase

Strapabíró és könnyű egy darabból álló pedáltest. Nagy csúszásgátló felület. Kényelmes szandálban és magas sarkú cipőben is. Acél tengely. Golyós csapágy. Dupla fényvisszaverő csíkok az extra láthatóságért. Ára: 7600.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Shimano SLX pedálShimano SLX (PD-M530)

Stabil kontaktfelület. Integrált pedálkeret a stabilitásért, ha a kötésvédelem nincs bekötve. Tömeg: 455 g (pár). A legfrissebb XTR és XT pedálok technológiáját öröklő modell! Teljesen új fejlesztésű pedál ebben az alkatrészcsaládban! Nagyobb hajtási stabilitás. Külső pedálkeret a biztosabb/gyorsabb dokkolás (belépés) érdekében. Nagyobb sártűrő képesség.Imbusz kulccsal és 15mm pedálkulccsal is rögzíthető.Tengely anyaga: Cr-Mo. Golyós csapágya. Állítható be- és kilépési rugóerő. Ára: 17 990.-Ft.
 

 

 

 

 

 

Kétoldalas alu trekking pedálBBB DualChoice

Kétfunkciós pedál, az egyik oldala SPD kompatibilis, a másik oldalon 4 csúszásmentes csappal a normál cipős használathoz.Időtálló alumínium test CrMo tengellyel.Karbantartást nem igénylő, zárt csapágyazás.Állítható kioldóval. SPD kompatibilis BBB Click & Go pedálstopli a csomagban. Ára: 23 290.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Shimano Ultegra városi pedálShimano Ultegra (PD-ES600)

Shimano Ultegra (PD-ES600) "normál" SPD pedál városi használatra. A legkönnyebb SPD szabványos pedál (279g/pár). Light Action kötés, könnyebb be- és kioldás. Shimano SM-SH51 stoplival szállítjuk. Zárt csapágyazás. Ára: 30 990.-Ft.

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak