Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Trekking és City Kerékpár Pedál

 

Trekking pedálok

Trekking és City Felhasználásra Szánt Pedálok

Mivel a City kerékpárok ahogy a nevük is mutatja alapjában véve városi közlekedésre szánt biciklik, így a pedálok amiket a gyártók hozzájuk terveznek elsődlegesen a csúszásmentességet a kényelmes használatot helyezik előtérbe. A Trekking kerékpárok használói már inkább szeretnek hosszú túrákat beiktatni a programjaik közé és közülük sokán már speciális kerékpáros cipőt is szeretnének használni, ámde néhanap fontos számukra, hogy utcai cipővel is biztonságosan tudjanak tekerni. Számukra készülnek a kétoldalas, kombinált pedálok, melynek egyik oldala SPD kompatibilis, így kerékpáros cipővel használható, másik oldala viszont hagyományos utcai cipővel.

 

 

 

 

Trekking kerékpár pedálTrekking/City Műanyag pedál

Strapabíró és könnyű egy darabból álló műanyag pedáltest. Gumis csúszásgátló felület. Boron (bór) tengely. Golyós csapágy. Dupla fényvisszaverő csíkok az extra láthatóságért. Ára: 3900.-Ft.

 

 

 

 

 

Alumínium Trekking pedálTrekking/City pedál alu

Strapabíró és könnyű vázú alumínium pedáltest. Gumis csúszásgátló felület. CrMo tengely. Golyós csapágy és Du csapágy. Dupla fényvisszaverő csíkok az extra láthatóságért. Ára: 5900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Trekking pedál bbbBBB SteadyRest Pedál

Strapabíró és könnyű vázú alumínium pedáltest. Gumis csúszásgátló felület. Boron (bór) tengely. Golyós csapágy. Dupla fényvisszaverő csíkok az extra láthatóságért. Ára: 11 000.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Shimano SLX pedálShimano SLX (PD-M530)

Stabil kontaktfelület. Integrált pedálkeret a stabilitásért, ha a kötésvédelem nincs bekötve. Tömeg: 455 g (pár). A legfrissebb XTR és XT pedálok technológiáját öröklő modell! Teljesen új fejlesztésű pedál ebben az alkatrészcsaládban! Nagyobb hajtási stabilitás. Külső pedálkeret a biztosabb/gyorsabb dokkolás (belépés) érdekében. Nagyobb sártűrő képesség.Imbusz kulccsal és 15mm pedálkulccsal is rögzíthető.Tengely anyaga: Cr-Mo. Golyós csapágya. Állítható be- és kilépési rugóerő. Ára: 26 990.-Ft.
 

 

 

 

 

 

Kétoldalas alu trekking pedálBBB DualChoice

Kétfunkciós pedál, az egyik oldala SPD kompatibilis, a másik oldalon 4 csúszásmentes csappal a normál cipős használathoz.Időtálló alumínium test CrMo tengellyel.Karbantartást nem igénylő, zárt csapágyazás.Állítható kioldóval. SPD kompatibilis BBB Click & Go pedálstopli a csomagban. Ára: 32 490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Shimano Ultegra városi pedálShimano Ultegra (PD-ES600)

Shimano Ultegra (PD-ES600) "normál" SPD pedál városi használatra. A legkönnyebb SPD szabványos pedál (279g/pár). Light Action kötés, könnyebb be- és kioldás. Shimano SM-SH51 stoplival szállítjuk. Zárt csapágyazás. Ára: 38 990.-Ft.

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 
 
 

Közösségi oldalak