Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

Költözünk!

2019.07.08.

Új helyre költözünkAz üzleti életben igaz az a mondás, hogy néhány évenete változtatni kell, meg kell újúlni, mert az ember már csak olyan fajta, hogy bizony rohadtul rá tud unni a dolgokra.Teljesen mindegy milyen területen dolgozik valaki, kereskedelem, szolgáltatás vagy netán irodai  unka, ha nem történik pár évente egy jelentősebb változás akkor nagyon bele lehet fásulni a dolgokba. Ez pedig még csak a kisebb gond, hiszen ez még csak az egyik oldal, de ha a vásárlók, ügyfelek sem érzékelnek soha semmilyen megújulást, akkor szépen lassan lemorzsolódnak az idő előrehaladtával.

Ez van, kell az érzés mindeki számára, hogy igenis haladunk előre, fejlődünk és mindig igazodunk a legújabb vásárlói igényekhez, hogy ezzel is komfortosabbá és színvonalasabbá váljon az amit amúgy szeretünk csinálni.

A jelenlegi fészkünk itt Nyíregyházán a 4-es Huszárok útján bizony néhány évvel ezelőtt elérte már határait és sajnos méretéből és helyzetéből adódóan nem adott lehetőséget a továbblépésre, ami azért nem volt baj, mert így születhetett meg nemcsak a város, de talán az ország első és azóta is egyetlen Női Kerékpárszalonja. Az elmúlt évek minket igazoltak, hiszen a hölgyek igen hamar szívükbe zárták az üzletet, mely csak nekik szól. Mivel a gyerekek legtöbbször az Anyuval vannak, így jobbnak láttuk ha a gyermekbringákat is költöztetjük a Női Vonal mellé. 

Az elmúlt három évben tehát így működtünk párhuzamosan a város két különböző pontján, mint férfi és női+gyermek kerékpár szaküzlet. Nem mondom, hogy mindig zökkenőmentes volt, hiszen volt néhány eset amikor a család egyszerre és egy helyen szeretett volna bringát vásárolni minden tagja számára ami ebben a formában járt némi kellemetlenséggel, de mindig igyekeztünk a lehető leggördülékenyebben lebonyolítani az ilyesfajta vásárlói igényeket is.

Most azonban elérkezett az idő egy újabb változtatásra! Gondolom sokan lesznek akik szeretik majd és lesznek olyanok is akik nem, dehát ez van. Olyan nincs, hogy mindenkinek jó legyen- nem igaz?

A lényeg, hogy ez év szeptemberében a Női Üzletünk mögé költözünk!  Az átcuccolást igyekszünk minél zökkenőmentesebben lebonyolítani, hogy 4-5 napnál nagyobb szünetre ne legyen szükség, de utána a megszokott bőséges kínálattal, immáron egy helyen tujuk majd kielégíteni az egész család kerékpáros igényeit.

Továbbra is várunk hát szeretettel minden régi és új vásárlónkat ezentúl egy helyen: Nyíregyházán a Bethlen Gábor u. 57. szám alatt a Bárdi autósbolt mellett.

2019 július 08. Q1 KERÉKPÁRSZALON, Csaba

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak