Tesztek     Blog     Kapcsolat     Vásárlás     Szerviz     

XLC Napszemüvegek

XLC Sportszemüveg

A német XLC kifejezetten jó ár/érték arányú kerékpár alkatrészeket és kiegészítőket készít és nincs ez másképp a szemüvegeivel sem. Egy igazi, megfizethető árú termékcsaláddal rendelkezik, melyek között még a cserélhető lencsés kivitelek is jóval ingerküszöb alatti áron kerülnek az üzlet polcaira. Színekben és formákban, viszont széles a paletta, így mindenki megtalálható az arcához leginkább illeszkedő fazont.

 

 

XLC Bali kerékpáros napszemüvegXLC Bali

Kényelmes, hajlékony szárú, könnyű kerettel az orrnyeregnél párnázva. 100% UV védelem, polikarbonát egybefüggő füst színű lencse. Ára: 6500.-Ft.

 

 

 

 

 

XLC Tahiti napszemüvegXLC Tahiti

Extra könnyű keret, rugalmas szár, párnázott orrész, 100%UV védelemés plusz két lencse. A füst színű alaplencse mellé jár 1 pár citromsárga és 1 pár átlátszó. Ára: 7900.-Ft.

 

 

 

 

 

XLC Jamaica kerékpáros napszemüvegXLC Jamaica

Divatos tükrös lencsék, melyek 100% UV védelmet nyújtanak és amelyek cserélhetőek is. Tartozék 1 pár citromsárga és 1 pár átlátszó lencse. Ára: 7900.-Ft.

 

 

 

 

 

XLC kerékpáros szemüvegXLC Sychelles

Extra könnyű keret, rugalmas szár, párnázott orrész, 100%UV védelemés plusz két lencse. A füst színű alaplencse mellé jár 1 pár citromsárga és 1 pár átlátszó. Ára: 7900.-Ft.

 

 

 

 

 

XLC kerékpáros napszemüvegekXLC Sulawesi

Cserélhető lencsés napszemüveg, rendkívül rugalmas szárral és párnázott orrésszel. 1 pár narancs és 1 pár fehér lencse jár hozzá. 100% UV védelem. Ára: 7900.-Ft.

 

 

 

 

 

La Gomera XLC napszemüvegXLC La Gomera

Modern formatervezésnek köszönhetően kivételesen jól illeszkedik az arcra, követi annak íveit. A rugalmas szár megfelelő tartást biztosít. Két plusz lencse jár hozzá, egy citromsárga és egy füstszínű. 100% UV védelem. Ára: 9500.-Ft.

 

 

 

 

 

napszemüveg malediven xlcXLC Malediven

Klasszikus formájú kerékpáros szemüveg, extra könnyű kerettel és cserélhető lencsékkel (narancs és fehér). 100% UV védelemmel. Ára: 9800.-Ft.

 

 

 

 

 

Komondo napszemüvegXLC Komodo

Klasszikus formájú kerékpáros szemüveg tükrös lencsékkel, extra könnyű kerettel és flexibilis szárral. 100% UV védelemmel. Ára: 9800.-Ft.

 

 

 

 

 

napszemüveg kerékpáros xlcXLC Fidschi

Modern formatervezésnek köszönhetően kivételesen jól követi az arc íveit. A rugalmas szár megfelelő tartást biztosít. Két plusz lencse jár a tükrös lencsék mellé. Egy citromsárga és egy füstszínű. 100% UV védelem. Ára: 10 900.-Ft.

 

 

 

 

 

XLC napszemüveg MaleXLC Male

Cserélhető lencsés kerékpáros napszemüveg. Modern formatervezésnek köszönhetően kivételesen jól illeszkedik az arcra, követi annak íveit. A rugalmas szár megfelelő tartást biztosít és nagyon ellenálló a külső behatásokkal szemben. 100% UV védelem. Ára: 12 800.-Ft.

 

 

 

 

 

Napszemüveg xlcXLC Saint Denis

Teljes keretes sport szemüveg polikarbonát lencsével, UV400 szűrő szűri a 400nm hosszúságú UVA/UVB sugárzást, A szárak vége gumírozott. Antiscratch és Antifog kivitelű orr és oldalsó részei a kényelmes viseletet segítik. Elérhető Kristály/Kék, Kristály/Zöld, Kristály/Piros és Kristály/Narancs kivitelben. Ára: 13 900.-Ft.

 

 

 

 

 

XLC Palma napszemüvegXLC Palma

Modern stílusú, sportos szemüveg, könnyű kerettel és cserélhető lencsével. A lencse formája teljes védelmet nyújt a napfény, a por és a szél ellen. PC keret, Elérhető: Fényes fehér, vagy Sárga kerettel. Ára: 14 000.-Ft.

 

 

 

 

 

Casco SX-20 napszemüvegCasco SX-20

Az egyik első Casco „szemcsimodell” a sikeres és népszerű SX-20 elsőként alkalmazta a levédett Tronic lencsekialakítást, amely 100% torzításmentes, polarizált és emellett széles periférialátást biztosít. A keret íve kiválóan védi a szemet a portól és rovaroktól, a legmagasabb szintű TR90 kompozit-alapanyagból készül. Vékony szárai csodálatosan illeszkednek a fejformához, a fül mögött hajlított, amely megakadályozza a rugalmasság miatti „nyeklik-nyaklik érzést”. Fekete, vagy Fehér kerettel. (Cserélhető lencsés kivitel, melyhez +2 lencse jár) Ára: 17 900.-Ft.

 

 

 

 

 

fényre sötétedő napszemüveg xlcXLC Pro Galapagos

Felső kategóriás napszemüveg 100% UV védelemmel, fényre sötétedő photocromatikus polikarbonát lencsékkel, flexibilis szárakkal és kényelmes orrpárnákkal. Ára: 24 000.-Ft.

 

 

 

 

Kapcsolat

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 57. 

 

Telefon: +36 30 233 4808 

 

E-mail: q1kerekparszalon@gmail.com

 

 

Instagram      TikTok      Google cégem

 
 
 

Közösségi oldalak